Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μωρε ειχα παει κι εγω 2 μηνων στην Παναγιωτα Πραγα πρωτοχρονια με χιονια και παγωνια αλλα τοτε το ειχαμε κλεισει νωριτερα χωρις να ξερουμε,τωρα για να ειμαι ειλικρινης φοβαμαι πολυ μηπως γινει κατι.

Η αλήθεια είναι οτι κι εμεις τα δυο πρωτα (Παρίσι και Καιμακτσαλάν) δεν το ξέραμε ακόμα.

Για να καταλάβεις ειδικά στο Παρίσι εκανα 2 τεστ δευτερα τρίτη οπου μου βγήκαν θετικά και Παρασκευή πέταξα για Παρίσι.

Οσο για το καιμακτσαλάν, ειχαμε κλεισει για σκι για να καταλαβεις, οποτε εκανε μονο ο Νικος σκι, αλλά και εμας ηταν πηχτρα στο χιόνι και στον παγο το χωριό.

Ηταν τα πιο ωραια χριστουγεννα που εχω περασει (προ παιδιού) καθως παραμονή χριστουγεννων ξεκινησε να χιονίζει και το πρωι ξυπνησαμε και ηταν ολο το χωριό χιονισμένο (πολυ χιόνι ομως) και ειναι αυτό που ονειρεύεσαι από παιδάκι, να ξυπνήσεις τα χριστουγεννα και να ειναι χιονισμένα. Ειχαμε και παρεα και ειχαμε περασει καταπληκτικά.

Ομως να σου πω την αλήθεια, όταν κλείδωνα το σπίτι για να φύγουμε, εκανα μια προσευχή μεσα μου και ειπα "Παναγίτσα μου, να γυρίσω έγκυος". Ημουν στην ίδια εβδομάδα που ειχα χασει το πρωτο και μια αγωνια οπως καταλαβαίνεις την είχα. Τελικά περναγα τοσο ωραία που με βοήθησε να ξεχάσω οποιοδήποτε άγχος είχα σχετικά.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάναμε μια ώρα pit stop στο σπίτι να κάνουμε ντουζ τα παιδιά και να αλλάξουμε για τη βάφτιση γιατί η βάφτιση ήταν στο Θησείο (ήταν το δεύτερο ενός συμμαθητή μου από το δημοτικό), αλλιώς ναι α το πηγαίναμε σερί. Η αλήθεια είναι ότι ήταν hardcore το πρόγραμμα το χθεσινό και για μας αλλά επειδή τα μοιραζόμαστε όλα και οι δύο και κυρίως επειδή είχα πήξει από την κλεισούρα όλη τη βδομάδα δε μου φάνηκε καθόλου:):):):)

Το φανταστηκα οτι περασατε απο το σπιτι σας για να φρεσκαριστείτε, εγω αναφέρθηκα στο γενικότερο πρόγραμμα της ημέρας.

Κοπελιά δε θα σε λυπηθούμε κιόλας, που έχουμε κάνει κρα για ταξίδι:P:p:p:p:p:p Ένα θα μπω, εύγε Κώστα!!!!!!!

Ε μα, καλά σου λέει.

Αχ, είμαι πολύ χαρούμεν, επιτέλους σήμερα θα πάει ο μηχανικός από την Ηλιούπολη οπότε ξεκινάμε τις εργασίες και εκεί!!!!! Άντε για να πάμε σπιτάκι μας κάποια στιγμή:P:p:p:p

Αντε με το καλό.

4Rnfp3.png

Κοριτσια καλημερα, καλη εβδομαδα σε ολες!!!

Μαριλου και Γιωτα κι' εγω κουραστηκα μονο που σας διαβασα!!! Και να πω την αληθεια, πιο πολυ με τη Μαριλου, γιατι εχει και ενα μωρο μαζι...φανταζομαι θηλαζεις δημοσια εεεε?? Χαιρομαι, βεβαια με την ενεργεια σας και με οτι περασατε ωραια!:):)

Κατ, θα περασετε τελεια, μην ανησυχεις για τιποτα!! Ευγε στον κωστα και στις πρωτοβουλιες του :D:D

Εμεις περασαμε ησυχο π/σ/κ. Την παρασκευη πηγαμε με τη χριστινα ηρωδειο στη μηδεια, οπου γινοταν Ο πανικος στους δρομους, φτασαμε περιπου 9 και πεντε (9 αρχιζε κανονικα), στο γκαραζ δεν ειχε βεβαια θεση, αλλα μετα απο 3 κυκλους κ απειρα δικα μου νευρα ;);) βρηκαμε μια θεσαρα, σχεδον διπλα!!! Οποτε ολα καλα!!! Η παρασταση μου αρεσε αρκετα, ενταξει εμενα γενικα μ' αρεσει και ο Αντυπας σαν σκηνοθετης, οποτε και εδω ολα καλα :rolleyes::rolleyes:

Τις υπολοιπες 2 ημερες ξεπατωθηκα στις δουλειες του σπιτιου (λειπει η κυρια που καθαριζει) και εβαλα κατω χαρτι και μολυβι να γραψω τι δουλειες και υποχρεωσεις εχω για τους επομενους μηνες και ελπιζω αυτη τη φορα να τις πραγματοποιησω και να μη μεινουν μονο στα χαρτια.

Α, και το σαββατο το απογευμα ηρθε η πεθερα οπου ειπε το κορυφαιο...ε, οταν μεγαλωσουν λιγο τα παιδια της κατερινας, θα γυρισω στο χωριο, τι να κανω εδω?? Και οταν της ειπε ο δημητρης οτι εχει κι' αλλα εγγονια, απανταει, ναι, αλλα εγω για τα παιδια της κατερινας ηρθα στην αθηνα και εσεις ειστε μακρια, δεν μπορω να ερχομαι :shock::shock: Τα συμπερασματα δικα σας, χαχαχαχα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

φανταζομαι θηλαζεις δημοσια εεεε?? Χαιρομαι, βεβαια με την ενεργεια σας και με οτι περασατε ωραια!:):)

Κανονικά και με το νόμο θηλάζω δημόσια, έχω ένα σεντονάκι και ρίχνω από πάνω μας, ή με το sling και δε φαίνεται τίποτα και έτσι πάμε παντού χωρίς κανένα πρόβλημα. Που να δεις από 18 Σεπτέμβρη και μετά που θα γεννήσει και η Ράνια και θα είμαστε 2 οι δμοσίως θηλάζουσες πάλι, χαχαχααχαχα:P:p:p:p:p

Όσο για την πεθ, δε θα τη σχολιάσω, άσε που με τη συμπεριφορά που έχει ως τώα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κανονικά και με το νόμο θηλάζω δημόσια, έχω ένα σεντονάκι και ρίχνω από πάνω μας, ή με το sling και δε φαίνεται τίποτα και έτσι πάμε παντού χωρίς κανένα πρόβλημα. Που να δεις από 18 Σεπτέμβρη και μετά που θα γεννήσει και η Ράνια και θα είμαστε 2 οι δμοσίως θηλάζουσες πάλι, χαχαχααχαχα:P:p:p:p:p

Όσο για την πεθ, δε θα τη σχολιάσω, άσε που με τη συμπεριφορά που έχει ως τώα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό!!!!

Μπραβο, μια χαρα...εγω μονο μια φορα εχω θηλασει δημοσια σ' ενα μπαρακι στο Λιμενι Μανης, που ημασταν εμεις και οι σερβιτοροι, χαχαχα. Το sling που εχω εγω δε με βολευει καθολου, ποναει φρικτα η πλατη μου, και σκεφτομαι να δανειστω εναν "κανονικο" μαρσιπο για το ταξιδι.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις περασαμε ησυχο π/σ/κ. Την παρασκευη πηγαμε με τη χριστινα ηρωδειο στη μηδεια, οπου γινοταν Ο πανικος στους δρομους, φτασαμε περιπου 9 και πεντε (9 αρχιζε κανονικα), στο γκαραζ δεν ειχε βεβαια θεση, αλλα μετα απο 3 κυκλους κ απειρα δικα μου νευρα ;);) βρηκαμε μια θεσαρα, σχεδον διπλα!!! Οποτε ολα καλα!!! Η παρασταση μου αρεσε αρκετα, ενταξει εμενα γενικα μ' αρεσει και ο Αντυπας σαν σκηνοθετης, οποτε και εδω ολα καλα :rolleyes::rolleyes:

E κοπελιά, όλα να τα λέμεεεεε :cool:

Α, και το σαββατο το απογευμα ηρθε η πεθερα οπου ειπε το κορυφαιο...ε, οταν μεγαλωσουν λιγο τα παιδια της κατερινας, θα γυρισω στο χωριο, τι να κανω εδω?? Και οταν της ειπε ο δημητρης οτι εχει κι' αλλα εγγονια, απανταει, ναι, αλλα εγω για τα παιδια της κατερινας ηρθα στην αθηνα και εσεις ειστε μακρια, δεν μπορω να ερχομαι :shock::shock: Τα συμπερασματα δικα σας, χαχαχαχα!!!

Τι να σχολιάσω άραγε; Ας μη μιλήσω :rolleyes:

Μπραβο, μια χαρα...εγω μονο μια φορα εχω θηλασει δημοσια σ' ενα μπαρακι στο Λιμενι Μανης, που ημασταν εμεις και οι σερβιτοροι, χαχαχα. Το sling που εχω εγω δε με βολευει καθολου, ποναει φρικτα η πλατη μου, και σκεφτομαι να δανειστω εναν "κανονικο" μαρσιπο για το ταξιδι.
Εχω μάρσιππο ωραιότατο, κανόνισε να βρεθούμε να στον δώσω. Μωρέ; Ποιο ταξίδι; Τι έχασα;

WN6Op3.png

Κοριτσόπουλα τι κάνετε?

Εγώ σήμερα πήγα γιατρό και ολα πολύ καλά! Αυτό το μωρό θα είναι πολύ δυνατό σίγουρα με τις κακουχίες που έχει περάσει, το καημενουλι! Είναι 2650 σε βάρος και στις 19/9 θα ξαναπάω για τον τελευταίο υπέρηχο και θα μάθω και την ημερομηνία τοκετού! Μπαίνω στην τελική ευθεία σιγά σιγά.

Οι μέρες μου κυλάνε ήρεμα με την Αντα μου, που μόλις της έδειξα τις φωτο από το νινι καταχάρηκε και τσίριζε, το καλό μου!!! Κουράζομαι με το παραμικρό και λαχανιάζω πολύ, συχνοουρία και έχω και αυπνίες - το καταλαβαίνετε από την ώρα που γράφω βέβαια!:tongue: Σκέφτομαι ότι όταν γεννήσω, θα θέλω να κοιμηθω και δεν θα μπορώ, ανάποδα λίγο ε?

Δεν μπορώ να μπαίνω συχνά και σας έχω λίγο χάσει, ελπίζω το Σάββατο να έρθετε μπόλικες για καφεδάκι και να σας δω!

Καλό βράδυ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!!

Εγω παλι εχω υπνηλιες Μαρια, τρελες υπνηλιες, δεν μπορω να σηκωθω τα πρωινα,χανω λεωφορεια για τη δουλεια, εδω στη δουλεια παλι ειμαι ολη μερα σχεδον μονη μου,με εχουν πεθανει, σχεδον καθε απογευμα εχω μαθημα οδηγησης, οκ σηματα εχω ακομα αλλα τρεχω κολωνός, γαλάτσι, πατήσια, γαλάτσι...χθες καταφερα να γυρισω σπιτι τελικα στις 9...ενα πτωμα ειμαι...:-(

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Γραφτήκαμε κ εμείς επιτελους χθες στον παιδικό....είναι πάρα πολύ ωραίος,η Ζωή έτρεχε γύρω γύρω κ εξερευνούσε,έκανε πιπί κ στις μικρές τους τουαλέτες και αυριο όπως το σκεφτόμουν θα τη πάμε νωρίς το πρωί με τον Στεφ θα βγούμε να κάτσουμε καμια ώρα έξω,κ αν δούμε ότι κάθεται θα πάμε για δουλειά αλλιώς θα την γυρίσουμε κ μεθαυριο πάλι δοκιμάζουμε!;) Τη Παρασκευη έχουν κ ομιλία ψυχολόγου για θέματα που αφορούν την προσαρμογή κ προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σχετικά με τον παιδικό κ ελπίζω να τα καταφέρω να πάω!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα, κι εγώ αυπνιες σήμερα. Απο τις 5 εχω ξυπνήσει.

Η για να λεμε την αλήθεια με ξυπνησε ο Νικος (δεν ξερω πως) και μετα δεν μπορουσα να ξανακοιμηθώ.

Οποτε είναι σχεδόν 10 κι εγώ είμαι ήδη σαν μπαγιάτικο μύδι. Νυστάζωωω.

Αφου στο τσακ ήμουν να μην έρθω σήμερα, αλλα μετά χτύπησε το κουδουνι στις 7:30, ήρθε η κοπέλα που καθαρίζει, οπότε σήκωσα τα κομμάτια μου και ήρθα.

Τι πραγμα ειναι αυτο, χτες λεγαμε με το Νικο οτι ηταν δευτερα και ημασταν ήδη κουρασμένοι. Μας εχει πιασει αρνηση με τη δουλεια μου φαίνεται.

Η ιλιανα παλι με κλαματα πηγε σχολειο σημερα, τα ιδια με μας περναει κι αυτή... χιχι

Μαριλού, θελω τα φώτα σου σχετικά με το iphone και το facebook, κατι συγκεκριμένο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλε εχω παθει σοκ!!!!:D

Κατ εισαι εγκυος μαρη????:tongue:

Πολυ χαιρομαι, με το καλο!!!

Πηγα στη σιφνο, ωραιος ο γαμος, αψογο το φαγητο, το νησι δε μου αρεσε, απορω τι του βρισκουν, οπου και να πας θελεις αυτοκινητο και δεν ειναι και κοντινα τα μερη, ουτε καμμια ιδιαιτερα ωραια χωρα, ουτε τιποτα παραλιες φανταστικες. Μετριο απο αυτα που δεν σκοπευω και να ξαναπαω.

Τα παιδια μου κανενα προβλημα, αλλα το θηλασμο ουτε λογος να τον κοψει.

Τον βαλανε και στο μεγαλυτερο τμημα στον παιδικο και εχω μια ελπιδα λιγο να λυθει η γλωσσα του και μηπως και καταφερουμε και την τουαλετα.

Ειμαι πολυ χαρουμενη στο καινουργιο μου γραφειο, δουλεια δοξα τω Θεω υπαρχει (γι αυτο και χανομαι) και ανυπομονω να τα πουμε απο κοντα με αρκετες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ευχαριστω πολυ Κασσιανη!

Ελπιζω τη Δευτερα που θα παμε ξανα στο γιατρο να ακουσουμε καρδουλα!!Να μου φυγει το αγχος!

Τωρα κοιταω το τικερακι μου, το 2ο...ετσι με εχει η παναγιωτα στο σπιτι συνεχεια!!!!Κι εγω της λεω οτι δε θα ειναι μονη της πια και γελαει!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναχωρω και μπηκα να δω email κτλ και να σασ πω κι ενα γεια!!!!!!!!!

γεια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαρακι μην γεννησεισ μεχρι να επιστρεψω!!!!με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...