Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

χριστινακι ευχομαι να μην ειναι τιποτα στον μπραντυ!!!!

εν τω μεταξυ ,προσεξε παραπανω ,μου εκανεσ quote σε ενα δικο μου μηνυμα και φαινεται οτι το εκανεσ στην δεσποινα!!!μα πωσ γινεται??

αναχωρω και παλι!!!σημερα τουσ εφτιαξα ψαρακια με ψαροσουπα...για να δουμε!!!

χτεσ ειχα πατατοκεφτεδεσ ..3 ωρεσ τουσ εφτιαχνα και απο αυτεσ τισ 2 τηγανιζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου βγηκαν πολλοι!!!!!!!!!!!!!!!στο τελοσ τουσ μπουχτισα και δεν εφαγα παρα μονο εναν...τουσ τιμησα ομωσ το βραδυ!!...

χριστινα ξερω!!ταπερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα πάλι με το τηλέφωνο έχει μια ψύχωση είτε κινητό είτε σταθερό αμα σε δεί να μιλάς θέλει να το πάρει και να μιλάει αυτή με όποιον κι'αν είναι και φυσικά δεν το δίνει με τίποτα.Οπότε Χριστίνα δεν είναι απαραίτητα απο τον παιδικό αυτό που έκανε ο μπράντυς.Μπορεί επειδή ήταν και λίγο πεσμένος απο τον εμετό.Περαστικά του κιόλας.

Εμείς σήμερα πήγαμε βολτίτσα για ψώνια γιατί δεν είχα τίποτα να μαγειρέψω,πήραμε λίγο κρεατάκι,περάσαμε και απο το hondo μια βόλτα να πάρω κάτι ψιλοπραγματάκια για το σπίτι που ήθελα και γυρίσαμε και απο εκείνη την ώρα δεν με άφησε λεπτό η μικρή να μαγειρέψω.Ευτυχώς έστω και αργά τα κατάφερα και έφαγε πριν λίγο και την έβαλα για ύπνο.Το απόγευμα θα την πάω να παίξει με τα ξαδερφάκια της μιας και φεύγουν μεθαύριο.Αυτό ήταν,του χρόνου πάλι.Το πόσο στεναχωριέμαι δεν λέγεται.Πως πέρασε έτσι ο καιρός.Πότε ήρθε η αδερφή μου και πότε φεύγει.Εχθές το βράδυ είχε έρθει για καφεδάκι απο το σπίτι μου και σκεφτόμαστε πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα αν ήταν εδώ.Με βοήθησε τόσο πολύ το καλοκαίρι.Αχ,ας μην μελαγχολώ όμως άλλο.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

είμαι να σκάσω με την δουλεια μου με αλλαξαν τμημα και βγαίνω και εκτος γραφείου με ταξίδια και διανυκτερευση μια φορα την εβδομαδα ευτυχως θα είναι για ενα μήνα μόνο τι να κάνω δεν μου εδωσαν και επιλογές και ειναι και δυσκολοι οι καιροι αλλα μου κακοφαινετε πολυ κουραση και τρέξιμο.

στο θεμα τουαλετα δεν τα εχουμε καταφερει ακομα τα λεει αλλα τα κανει πανω του .

έχει μια μανια με τα εργαλεια θα γινω λεει μαστορας και ολο ζηταει εργαλεια να φτιαξει τα αυτοκινητα του τα παιχνιδια του εχει πολυ πλακα μιλαει πολυ καλα λεει τα παντα και συνενοουμαστε μια χαρα .

πειτε καμια γνωμη για την εκαπιδευση στη τουαλετα κοριτσια

ευχαριστώ

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπερα κοριτσια!!! Δεν διαβαζω τα νεα σας γιατι ειμαι διακοπες.Ειμαστε στο Νεο Μαρμαρα με την Ελενα και περναμε τελεια.... αν αφαιρεσεις το γεγονος πως σημερα ξυπνησε απο τις 7 και καναμε βολτα εμεις και οι ψαραδες....! Μενουμε στο www.theroses.gr φανταστικο για παιδια. Καθαρο, καλη θαλασσα ακριβως μπροστα, παιδικη χαρα, κηπο, σκια κλπ. Αρχισε και κατεβαζει το βρακακι της και κανει τσισα μονη της αλλα τα κακα ακομα στο παμπερ. Ο μπεμπουκος μου ειναι στο σπιτι με τη γιαγια.Μου λειπειιιιι!!!! Θα σας πω νεοτερα απο εβδομαδα που θα επιστρεψουμε !!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

εν τω μεταξυ ,προσεξε παραπανω ,μου εκανεσ quote σε ενα δικο μου μηνυμα και φαινεται οτι το εκανεσ στην δεσποινα!!!μα πωσ γινεται??
Δεν ξέρω αλλά ξανακοίτα το μήνυμα τώρα, έκανα μαγικά :cool:
Πως πέρασε έτσι ο καιρός.Πότε ήρθε η αδερφή μου και πότε φεύγει.Εχθές το βράδυ είχε έρθει για καφεδάκι απο το σπίτι μου και σκεφτόμαστε πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα αν ήταν εδώ.Με βοήθησε τόσο πολύ το καλοκαίρι.Αχ,ας μην μελαγχολώ όμως άλλο.
Πόσα χρόνια ζει εξωτερικό;
Καλησπέρα κορίτσια

είμαι να σκάσω με την δουλεια μου με αλλαξαν τμημα και βγαίνω και εκτος γραφείου με ταξίδια και διανυκτερευση μια φορα την εβδομαδα ευτυχως θα είναι για ενα μήνα μόνο τι να κάνω δεν μου εδωσαν και επιλογές και ειναι και δυσκολοι οι καιροι αλλα μου κακοφαινετε πολυ κουραση και τρέξιμο.

Αχ εμένα θα μου άρεσε! Ευτυχώς που είναι για ένα μόνο για ένα μήνα, μιας και δεν σε εξυπηρετεί!
αν αφαιρεσεις το γεγονος πως σημερα ξυπνησε απο τις 7 και καναμε βολτα εμεις και οι ψαραδες....
Είναι σπάσιμο, αλλά αφού ξυπνήσεις καλά και δεν κουτουλάς, είναι ωραία η βόλτα στη θάλασσα τόσο νωρίς

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τσούπρες:) Καλησπέρα και καληνύχτα δηλαδή με την κούραση που έχω.... Ήταν ένα πολύ γεμάτο ΣΚ οφείλω να παραδεχτώ. Χθες πήγε ο Βασίλης στην Ηλιούπολη για δουλειές κι εγώ έμεινα εδώ με τα δύο παιδιά και τους μάστορες. Η Λένα φουλ στην ένέργεια και εννοείται το μεσημέρι ύπνος γιοκ!!!! "Γιατί παιδί μου της λέω με τη Νίκη κοιμάσαι κανονικά και με μένα όχι?", "Γιατί έτσι μου απαντάει" :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Το απόγευμα φουλ οι μηχανές να ετοιμαστουμε για το σημερινό πικ νικ. Διότι δε μου έφτανε το χάλι μου, έτσι για να χαλαρώσω έφτιαξα μια μακαρονοσαλάτα, αλμυρά μάφινς και τοστάκια για να γεμίσουμε το καλάθι μας καλούδια ως άλλες Κοκκινοσκουφίτσες μάνα και κόρη;) Ευτυχώς η απουσία μεσηεριανού ύπνου οδήγησε τη Λένα για ύπνο στις 22:00 ταυτοχρόνως με το μπόμπο άρα κι εμείς οι δόλιοι γονείς είδαμε λίγο χαρα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κυριακή πρωί πρωί και πετάγεται η Λένα στις 07:00 από το κρεβάτι. "Μαμά, μαμά να σου πω τα νέα μου?!?!?! Θα πάω στο πάρκο και θα κάνω πιτς φιτίλι (τουτέστιν πικ νικ;);))". Αφού την έπεισα να χουζουρέψει λίγο, κατά τις 9:00 ξεκινήσαμε τη βόλτα μας, η Λένα με το καρότσι κι ο μπόμπος στο μάρσιπο και οι γονείς με το καλαθάκι του πικ νικ και το ψυγειάκι ανά χείρας. Κάναμε τέλεια βόλτα στο πάρκο, είδαμε και τα δελφίνια και οι μικρές το καταευχαριστήθηκαν, χειροκροτούσαν, γέλούσαν, έλαμπαν τα ματάκια τους!!!!! Μετά κάτσαμε στα ταπεζάκια και κάναμε το πικ νικ μας όπου οι γονείς κυρίως έτρωγαν και οι μικρές τρεχοβολούσαν και πού και πού έτρωγαν και καμία μπουκιά. Στο καπάκι μετά το πάρκο βόλτα από τον πεθερό μου για παγωτό, μετά σε βάφτιση, μετά στο τραπέζι και 21:00 επιτέλους σπίτι μας !!!!!! Μπάνιο η Λένα με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από ένα σόλο ρεσιτάλ της μανούλας στον Καπετάν Αντρέα Ζέππο και την Ψαροπούλα στο repeat, επιτέλους κοιμήθηκε....

Άντε να πηγαίνω κι εγώ τώρα αρκετά με το παραλήρημα.... Καλό ξημέρωμα:P:p:p:p:p:p

Υ.Γ Πάντως αν και κουραστικά περάσαμε τέλεια!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σου ρε Μαριλού... Μα τι ωραία που τα περιγράφεις όμως...

Εγω να κανω μια ερωτηση? Καπακι απο το αττικο παρκο και το παγωτο με τον πεθερο πηγατε και στη βάφτιση? Πως αντέχετε καλέ?

Οχι πως εμείς είμαστε καλύτεροι, αλλα ο Νίκος λίγο τα παίζει με τετοια προγραμματα και αρκετες φορές μένει πίσω και γυρνοβολάμε μονες μαμά και κόρη. Οχι πως με πειράζει δλδ.

Εμεις για παραδειγμα, παρασκευή απόγευμα πήγαμε mall οικογενειακώς. Γυρισαμε κατα τις 11 γιατί ρίξαμε κι ένα φαγητάκι εκει

Σάββατο πρωι, βουταω την Ιλιανα και παμε για μπάνιο στην Ανάβυσσο. Για να καταλαβετε 10;30 ημασταν εκεί. Ο νίκος έμεινε πισω για να κανει κατι δουλειες και να κανει κρεβατι την κουνια της, που ήθελε αρκετή δουλιτσα.

Γυρνάμε από τη θάλασσα στις 2, μαγειρευω κατι στα (πολύ) γρήγορα, οσο ο νικος μπανιαρει την Ιλιανα, τρώμε, πέφτουμε για ύπνο με λίγη δυσκολια γιατι η Ιλιανα ήταν λίγο "αναστατωμένη" με την αλλαγή του κρεβατιού της.

Ξυπναμε παμε σε ενα παιδικο παρτυ, μεχρι τις 10;30, γυρναμε, ξαναμπανιάρουμε Ιλιάνα και ερχονται κατι φιλοι του νικου στο σπιτι (που ήταν όλοι στο πάρτυ) για να παιξουν βελακια. Εγω καπου εκεί τους χαιρέτησα και πηγα για ύπνο.

Κυριακή πρωι ξυπναμε, χαζολογαμε λιγο τηλεοραση, παμε σε μια βάφτιση, που ειχε μπουφε εξω από την εκλησία και καπακι φευγουμε για τους γονείς μου που μας είχαν πει να παμε για φαγητό (ορκιζομαι πως δεν αγγιξα τιποτα απο το μπουφέ). Ο Νίκος ήρθε και μας βρήκε στους γονείς μου γιατι δεν ηρθε στη βάφτιση.

Φάγαμε, πεσαμε για ύπνο, ο Νίκος γυρισε σπιτι να τελειωσει τις δουλειες του, ξυπνησαμε, κατσαμε όλο το απογευμα οι 4 μας (γονείς μου, αδελφή μου κι εγώ), η Ιλιανα (και τα δύο σκυλιά μας) και ήταν σαν να κάναμε ένα οικογενειακό reunion που πολύ μου είχε λείψει να σας πω.

Γυρισα, τακτοποιησαμε την Ιλιανα, φτιαξαμε πιτσα και παίξαμε και βελάκια με το Νίκο.

Ήταν κι εμας ενα κουραστικό αλλά πολυ ωραιο ΣΚ

ΥΓ. Μαριλου ειπα στο νικο για το ετησιο στο αττικο παρκο και πολυ του αρεσε η ιδέα. Ειπαμε να κανουμε μια δοκιμαστική για να δουμε τα κεφια της Ιλιάνας και αν της αρέσει να το κανουμε κι εμείς. Επισης του ειπα για το "πιτς φιτιλι" σας (ακόμα γελάω) και μου ειπε να σας πω πολυ ωραία ιδέα.

Πόσο θα παει για τους 3 μας? Ξέρεις? Και η ετήσια κάρτα είναι για το ημερολογιακό έτος?

4Rnfp3.png

ΥΓ 2. Στο παιδικο παρτυ που πηγαμε το σαββατο σε εναν παιδοτοπο, είδα μεσα στα παιδακια κι ενα παιδακι που καπου το ήξερα. Ρε που το ξερω που το ξερω, τρωω φλασια...

Ηταν η κόρη της Ναντίνας, και την εχω δει απο τις φωτο στο facebook. Βεβαια δεν ήταν η ιδια εκεί, ήταν ο άντρας της, πήγα τον γνώρισα, τα ειπαμε λιγο, δεν ηταν απο τους καλεσμένους του παρτυ, τυχαία είχε παει κι εκείνος την ίδια μερα.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσουδια!!!

Ερείπιο είμαι τι τις θέλω τις ποδότσαρκες?!:rolleyes:

Το Σάββατο η Ζωή έδωσε ρέστα από τις 8:30 το πρωί κοιμήθηκε στις 22:30 κ να καθόταν ήσυχη πάει στο καλό μου διέλυσε όλο το σπίτι που είχα συμαζέψει το ίδιο πρώι κ ακομα κ βόλτα που βγήκαμε μας άφηνε από το χέρι κ έτρεχε προς το δρόμο κ γενικά το μυαλό της δεν λειτουργούσε καλά από τη κούραση....χθες τα ίδια σχεδόν με τη διαφορά ότι γυρνώντας κατα τις 9 παρά από τη βόλτα μας είχα πάρει γάλα κ της έδωσα κ κοιμήθηκε κ στο αμάξι....Σήμερα ξύπνησε κ της είπαμε ότι έστειλε η νονά της την τσάντα της κ πετάχτηκε σαν ελατηριο από το κρεβάτι να τη δει...το τι χαρά έκανε δε λέγεται...ελπίζω να μην τη διαλύσει μόνο μέχρι να πάει παιδικό! :tongue: Θα πάμε να κάνουμε εγγραφή σήμερα κ λέω από Τετάρτη να τη πάμε το πρωί να δούμε πως θα αντιδράσει κ αν όλα πάνε καλά από Πέμπτη να πηγαίνει με το σχολικό! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Μας ειχε φαει η βρωμα εδω μεσα,επρεπε να σφουγγαρισω...:mad:

Μαριλου, Γιωτα...και μονο που σας διαβασα κουραστηκα!Μπραβο που περνατε καλα!

Εμεις πηγαμε για μπανιο χθες,δεν ηταν και πολυ καλη η μερα βεβαια λογω αερα αλλα τουλαχιστον ηταν κολπος εκει και δε μας επιανε. Φαγαμε κιολας εξω και γυρισαμε. Προχθες πηγαμε Βεικου, ο Κωστας επαιξε μπασκετ κι εμεις στις παιδικες χαρες!

Α! Δεν το γλυτωσα το ταξιδι, ουτε εγκυο δε με αφηνει στην ησυχια μου, Μαδριτη μου εκλεισε 28η οκτωβριου, να δω πως θα παρω αδεια!

Διαφημίσεις

Μαδρίτη? Τέλεια...

καλημερα και καλή εβδομάδα.

Θυμάμαι κι εγώ έγκυος, ειχα λυσσαξει στα ταξίδια. Ειχα παει Παρίσσι, Καιμακτσαλάν, Τζια, Θεσσαλονίκη.

Μια χαρα θα περασετε μονο να προσεξεις να μην κουραζεσαι και να τρως προσεκτικά (απο θεμα μην σε πειραξει κατι)

4Rnfp3.png

Μαδρίτη? Τέλεια...

καλημερα και καλή εβδομάδα.

Θυμάμαι κι εγώ έγκυος, ειχα λυσσαξει στα ταξίδια. Ειχα παει Παρίσσι, Καιμακτσαλάν, Τζια, Θεσσαλονίκη.

Μια χαρα θα περασετε μονο να προσεξεις να μην κουραζεσαι και να τρως προσεκτικά (απο θεμα μην σε πειραξει κατι)

Μωρε ειχα παει κι εγω 2 μηνων στην Παναγιωτα Πραγα πρωτοχρονια με χιονια και παγωνια αλλα τοτε το ειχαμε κλεισει νωριτερα χωρις να ξερουμε,τωρα για να ειμαι ειλικρινης φοβαμαι πολυ μηπως γινει κατι.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Κορίτσια κι'εγώ που σας διάβαζα λέω μπράβο ενέργεια.Να μην την χάσετε ποτέ.Εγώ ούτε τα μισά απ'οτι κάνετε δεν θα μπορούσα να κάνω.Εμείς περάσαμε ενα ήσυχο τελευταίο σκ με τα ανιψάκια μου τα οποία πετάνε σε λίγο για Καναδά.Τα πήγαμε και πάιξανε σ'εναν παιδότοπο,εχθές το μεσημέρι πήγαμε οικογενειακώς για φαγητό και το βράδυ πήγαμε στα goodys όπου έπαιξαν για τελευταία φορά για φέτος.Μετά είχαμε αγκαλιές και φιλιά με τα μικρά,κλάματα και συγκινίσεις απο την μαμά μου.Εγώ κυρία,γι'αυτό άλλωστε δεν πάω και στο αεροδρόμιο.Δεν μπορώ τέτοιους αποχωρισμούς.Απο αύριο θα τα λέμε πάλι απο το skype.Ευτυχώς που υπάρχει κι'αυτό και μικραίνει η απόσταση κάπως.

Κατερίνα το ταξιδάκι ωραίο ακούγεται.Θα πάρετε και την μικρή μαζί?Αφού έχεις καλή εγκυμοσύνη μην ανυσηχείς.Θα περάσεις πολύ ωραία.Είναι ωραία στην Μαδρίτη,έχω πάει.Μακάρι να ήταν έτσι και ο δικός μου και να ξεκουνούσε να πάμε κάπου.Τώρα προσπαθούμε να τον πείσουμε με την αδερφή μου να πάμε τα Χριστούγεννα κι'εμείς Καναδά αλλά δεν το βλέπω.Σιγά μην πάει.

SI5Yp3.png

Οχι Δημητρα για 4 μερες δεν την παιρνω και περισσοτερα εξοδα ειναι αφου πληρωνει ολοκληρο εισητηριο πια και θα ταλαιπωρηθουμε κι εμεις κι αυτη αλλα και δε θα της μεινει τιποτα απο το ταξιδι στην ηλικια που ειναι.

Γεια σου ρε Μαριλού... Μα τι ωραία που τα περιγράφεις όμως...

Εγω να κανω μια ερωτηση? Καπακι απο το αττικο παρκο και το παγωτο με τον πεθερο πηγατε και στη βάφτιση? Πως αντέχετε καλέ?

ΥΓ. Μαριλου ειπα στο νικο για το ετησιο στο αττικο παρκο και πολυ του αρεσε η ιδέα. Ειπαμε να κανουμε μια δοκιμαστική για να δουμε τα κεφια της Ιλιάνας και αν της αρέσει να το κανουμε κι εμείς. Επισης του ειπα για το "πιτς φιτιλι" σας (ακόμα γελάω) και μου ειπε να σας πω πολυ ωραία ιδέα.

Πόσο θα παει για τους 3 μας? Ξέρεις? Και η ετήσια κάρτα είναι για το ημερολογιακό έτος?

Κάναμε μια ώρα pit stop στο σπίτι να κάνουμε ντουζ τα παιδιά και να αλλάξουμε για τη βάφτιση γιατί η βάφτιση ήταν στο Θησείο (ήταν το δεύτερο ενός συμμαθητή μου από το δημοτικό), αλλιώς ναι α το πηγαίναμε σερί. Η αλήθεια είναι ότι ήταν hardcore το πρόγραμμα το χθεσινό και για μας αλλά επειδή τα μοιραζόμαστε όλα και οι δύο και κυρίως επειδή είχα πήξει από την κλεισούρα όλη τη βδομάδα δε μου φάνηκε καθόλου:):):):)

Λοιπόν, τα παιδία μέχρι 3 δεν πληρώνουν οπότε απλά θα βγάλετε αν είναι 2 ετήσιες ενηλίκων που έχουν 50? η μια (ή 70? αν θες ετήσιο και για τα δελφίνια). Εμείς έχουμε των 50? και για τα δελφίνια χθες πληρώσαμε 3? ο καθένας μας.

Α! Δεν το γλυτωσα το ταξιδι, ουτε εγκυο δε με αφηνει στην ησυχια μου, Μαδριτη μου εκλεισε 28η οκτωβριου, να δω πως θα παρω αδεια!

Κοπελιά δε θα σε λυπηθούμε κιόλας, που έχουμε κάνει κρα για ταξίδι:P:p:p:p:p:p Ένα θα μπω, εύγε Κώστα!!!!!!!

Αχ, είμαι πολύ χαρούμεν, επιτέλους σήμερα θα πάει ο μηχανικός από την Ηλιούπολη οπότε ξεκινάμε τις εργασίες και εκεί!!!!! Άντε για να πάμε σπιτάκι μας κάποια στιγμή:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...