Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλέ δεν είναι καιροί για ντροπές, αν μπορείτε να μπίτε έτσι να μπαίνεται έτσι μην το συζητάς καθόλου :)

καλε ναι, δεν ειναι εκει το θεμα, αλλα οσες φορες εχουμε παει, εχουμε παει ολοι μαζι. Εμεις μόνοι μας δεν μπορουμε να μπουμε στα κτήματα και στο σπίτι, ειναι περιφραγμένα.

Και αντε τους λες μια φορά και παμε παρεα, αλλα στο στυλ που το κανετε εσείς πχ, δεν μπορεί να γίνεται με τίποτα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα παλι, ειναι ΛΑΤΡΗΣ του καροτσιού. Στις διακοπές όλο με το καρότσι ήμασταν. Της λες θελεις να κατεβεις? Ναι σου λεει, χαζολογαει λίγο, κανει οτι κανει, θες να ανεβεις? Ναι σου ξαναλεει. Το απολαμβάνει παιδί μου. Και η αληθεια ειναι οτι κι εμάς μας βολευει πααααρα πολύ

4Rnfp3.png

Εμενα παλι, ειναι ΛΑΤΡΗΣ του καροτσιού. Στις διακοπές όλο με το καρότσι ήμασταν. Της λες θελεις να κατεβεις? Ναι σου λεει, χαζολογαει λίγο, κανει οτι κανει, θες να ανεβεις? Ναι σου ξαναλεει. Το απολαμβάνει παιδί μου. Και η αληθεια ειναι οτι κι εμάς μας βολευει πααααρα πολύ

Κοιτα εγω προτιμω να μην παιρνω καροτσι μαζι για να περπαταει κι αυτη να το ευχαριστιεται! Μας ειναι και βαρος να το κουβαλαμε παντου,προτιμαμε να την κραταμε απο το χερακι, στις διακοπες ομως αρχιζε να ζηταει αγκαλια κατι που συμβαινει συχνα εξω οποτε παιρναμε το καροτσι που της αρεσει κιολας πολυ και ησυχαζαμε!

Λοιπόν η μικρή σήμερα το πρωί μια χαρά πήγε με το σχολικό.Ούτε κλάματα είχαμε,ούτε τίποτα.Σαν να μην πέρασε μια μέρα.Κι'εχθές επίσης που ρώτησα την συνοδό η οποία είναι ίδια με πέρσυ μου είπε οτι δεν έκλαιγε.Τελικά τα παιδιά θέλουν τις συνήθειες τους.Αν και το πρωί δεν την πήγαινα εγώ γιατί έπρεπε πιστεύω δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με το να την πάρουν με το σχολικό.Της κακοφαίνεται οταν την πηγαίνω εγώ σχολείο και την αφήνω.Ποιος ξέρει πως της φαίνετε.Οχι οτι γίνεται αυτό αλλά όταν χρειάζεται καμιά φορά μες τον χρόνο.

SI5Yp3.png

...αλλα οχι να μου πει π.χ <βρε κορη μου,δεν τισ αφηνεισ καλυτερα και αν σου τυχει κανενασ γιατροσ ,τιποτα ψωνια κτλ μου τισ φερνεισ και αν βρεισ μετα δουλεια βλεπουμε!!>
Αυτό σε μάρανε εσένα, να σε πει κόρη μου :cool:

Έχω αρχίσει να παθαίνω ιδρυματισμό και ακόμη έχει περάσει μόνο μια βδομάδα πώς θα περάσει ενάμιση μήνας Παναγία μου?!??!!?

Ελα ρε, το καφέ γιατί είναι άλλωστε; Εγώ που είμαι μονίμως γκρινιάρα δηλ τι να πω; :shock:
Αλήθεια την ειχα κι εγω αυτή την απορία, αλλα ξεχασα να το γράψω. Τι είναι ο ιδρυματισμός?
Το σύνδρομο του εγκλείστου, όπως τα είπε η νυν μου
να ρωτησω και κατι ασχετο? Τα παιδακια σας πώς τα πανε με τα καρότσια τους? Τα θέλουν? τα θέλουν έτσι κι έτσι? Τα χρησιμοποιείτε αρκετά?
Ούιιιιιιιι το καρότσι το έχουμε ξεχασμένο κάτι αιώνες τώρα, δεν το πολυθέλει και το βαρεθήκαμε κι εμείς. Προτιμούμε περπάτημα, να κάνει και γνωριμίες.

Λοιπόν, πρόγραμμα χτες: Πρωί κουνείο (σχολείο), τρέχω για δουλειές εγώ, τον παίρνω σπίτι, τον ταίζω στης μάνας μου, τον βάζω για νάνι κι ασχολούμαι πάλι με δουλειά, ξυπνάει 4.30. Πάμε στη γιαγιά του, του δίνω φρούτο και αφού έκλεψα και 5 λεπτά να πάω τουαλέτα επιτέλους, φεύγουμε για βόλτα. Πάμε σε μαγαζί με καλλυντικά να πάρω βαφή της μάνας μου. Κολλάμε 5 ώρες στις παιδικές κολώνιες (φλώρος!). Σ'όλη τη διαδρομή στο μεταξύ κλαψούριζε, με τραβούσε και ήθελε να πέσει στα πατώματα να κλαίει χωρίς λόγο. Τι να κάνω που πονάει κι η μέση; Του λέω πάμε να πάρουμε το λεωφορείο. Μπαίνουμε τρόλλευ κι αρχίζουμε άσκοπες βόλτες πέρα δώθε, κατεβαίναμε σε μια στάση, μπαίναμε σε άλλη :rolleyes:

Μετά πάμε γκούντις, του παίρνω χυμό και ξελύσσαξε μιάμιση ώρα στον παιδότοπο. Στον γυρισμό αφού μίλησε με τον μισό πληθυσμό της πόλης, ζήταγε αγκαλιά :shock: Γυρνάμε, παίζουμε (όλη μέρα στο πόδι έτσι; ), παραγγέλνουν ψητό κοτόπουλο οι γονείς κι ο άντρας μου φέρνει παγωτά (μέσα στις 40 παρθένες χτες ήταν κι η μάνα μου εορτάζουσα). Τι ήταν να τα φέρει; Κατέβασε ένα μίνι πυραυλάκι και στα καπάκια μπουκώθηκε με κοτόπουλα! 10.30 όμως ροχάλιζε πλέον! Μια χαρά ο παιδικός ως τώρα, σήμερα δεν έκλαψε καθόλου!!!!

Ουφ, κουράστηκα και που τα έγραψα...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ρε Χριστινα, τι ηταν αυτο??? Κι' ελεγα οτι εγω κουραζομαι, χαχαχαχα!!!:rolleyes:

Χρονια πολλα για τη μαμα σου! Και εμενα μου ειπαν διαφοροι χρονια πολλα, αλλα δεν γιορταζω...και ιδιως των 40 παρθενων, χαχαχα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

γεια σας μανουλιτσες!!!

να σας πω τα νεα μας?

το αγορακι μου δεν τον πηραν στον παιδικο......

εφαγα καλη "σφαλιαρα" χθες

αφου το ειχ τοσο σιγουρο ...... και γι αυτο αμελησα το εσπα και αποδειχτηκε οτι εκανα μεγαλο λαθος

οσες μανουμε συναντω μου λενε οτι τα παιδακια τους τα πηραν μεσω εσπα...

τελος παντων στεναχωρεθηκα πολυ αλλα μεχρι το μεσημερι το ξεπερασα

μιλησα κ με μια γνωστη μου που μου ειπε οτι καποιο παιδικοι κρατανε τα παιδακια και για 2-3 ωρες λιγακη για να παιζουν

και επισης εστελνε την κορουλα της σε εναν ιδιωτικο που δεν ηταν κ πολυ καινουργιος αλλα ηταν απολυτα ευχαριστημενη απο την καθαριοτητα την συμπεριφορα των δασκαλων και το φαγητο τους

η τιμη? 160 με σχολικο

το συζητησαμε και με τον αντρα μου και ειπαμε οτι ισωσ απο το νεο ετος να τον παμε

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

για το θεμα γιο-γιο

προχθες πριν τον κανω μππανιο και αφου τα ειχε απολυσει στο πατωμα

του λεω να κανει τσισα στην τουαλετα

σαν τον μπαμπα

βαζει το σκαλοπατακι του τιποτα...

και εκει που σκαλιζε στο πλυντηριο ξαφνικα λεει τσισαααααα

βαζει παλι το σκαλιπατακι πιανει το μπιμπι του και τσρρρρρ κατουραει!!!! τρελαθηκα!!!!!

τον ζουπιξα στα φιλια!!!!!

και χθες παλι εκει

και σημερα περνει το κυπελο απο το γιογιο του βαζει το μπιμπι του μεσα και κατουραει:D:D:D:D:D ορθιος

τον σκαω στις αγκαλιες κ τα φιλια μετα:tongue::tongue::tongue::tongue:

η διπλανη μου που εχει 2 αγορια αλλα μεγαλα μου λεει ετσι κατουρανε στην αρχη ορθια μετα τους μαθαινεις να καθονται

καμια αλλη αγορομανα? καμια εμπειρια?

σημερα παμε για ποδηλατο τελος

χθες στην παιδικη χαρα τρελαθηκε να κλαιει γιατι ηθελε τα ποδηλατα των παιδιων

χτυπιοταν στα χωματα

δεν μπορω να βλεπω αλλο ετσι το παιδακι μου...

ουτε ηθελε να φυγουμε

τον πηρα λεγοντας του να παμε στο σπιτι να πουμε στον μπαμπα να παρουμε ποδηλατο:confused::confused::confused:

ποδηλατο κ κρανος και αυριο θαλασσα!!!!

Διαφημίσεις

να ρωτησω και κατι ασχετο? Τα παιδακια σας πώς τα πανε με τα καρότσια τους? Τα θέλουν? τα θέλουν έτσι κι έτσι? Τα χρησιμοποιείτε αρκετά?

το καροτσι ειναι απαραιτητο για μας και καθεται πολυ

αφου περισσοτερο με τα ποδια κυκλοφορουμε

περπαταει και λιγακι...

τελευταια οταν τον λυνω του αρεσει να πιανει το καροτσι και να το τσουλαμε μαζι

μετα με λιγη γκρινια καθεται

και μερικες φορες κοιμαται στο καροτσι αν αργησουμε εξω

Καλημερα!

Εχθες πηγα και ψωνισα ενα φορμακι μπεμπε...μα τι μικρο που ειναι?Τοσο μικρο πια?

κι εγω αυτο καταλαβα ....οτι το πηρες για το μπεμπεκι σου!!!:P:p

ο Νικολας κοριτσια εξελισσεται σε μεγαλο νουμερο...

βλεπει διαφημισεις και λεει τις ατακες πριν αυτες παιξουν....

του αρεσει ο Παρλιαρος

εχει επαναληψεις

κι εγω του τραγουδαω το τραγουδι των τιτλων κι αυτος μετα

λεει "γεια σας αλατι αβα νερο στο μιξερ μπαμμμμ!!!"

και κανει με τα χερακια του τις κινησεις....

αρχισε να μιμητε πολυ....

επισης περνει την Αθηνα (φοιβος) και την βαζει διπλα του την ρωταει τικανεις? επεσες? χτηπησς?

απο το χερι να πανε βολτα....

πολυ γελιο!!!

και εκει που λυθυκα στα γελια ηταν με τη διαφ της vodafone

moy λεγε

εσυ κλεισε οχι εσυ

και σουφρωνε τα χειλακια του...

κουκουββαααααα

Αυτό σε μάρανε εσένα, να σε πει κόρη μου :cool:

.

οχι!!ετσι με λεει!!!σοβαρα σασ μιλαω!!!

βατραχακι τρελα ο γιοσ σου με τισ συνταγεσ!!!να τον βγαζεισ βιντεο να τα εχεισ να θυμασε!!!!

δημητρα μια χαρα η θωμαιτσα την δευτερη ημερα σχολειου!!!!!

καροτσι κι εμεισ κομμενο προ πολλου!!!!παρολο που εχουμε 2 καροτσια (ενα μεγαλο και ενα τησ chicco που το ειχα παρει για το καλοκαιρι) ,χρησιμοποιω μονο τησ chicco

για την μικρη ,το αλλο το πηγαμε παταρι!!!με βολεψε πολυ πιο πολυ!!!!

λοιπον ....εμεισ ετοιμαζουμε βαλιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παμε σαμο!!!!!!!θα φυγουμε την τριτη ,πρωτα ο θεοσ!!!

ασε βρε πολινακι τι επαθα!!!!!!!!!!!!!!!

προχτεσ το βραδυ ,οταν πια ησυχασαν τα μωρα ,βρηκα ησυχια και μπηκα στο νετ να ψαχνω ξενοδοχειο για σαμο!!!!αφου πια η ωρα ειχε παει 3 και κατουμιζα απο την νυστα ,παταω ωσ αναζητηση αντι την σαμο την περιοχη βαθυ για να κανω πιο συγκεκριμενη την αναζητηση μου!!!!!μου βγαζει λοιπον ενα ξενοδοχειο που απο την πρωτ+η ματια λεω

<<μα αυτο το ξενοδοχειο καπου το εχω ξαναδει!!!!και μαλιστα σε φωτο!!!!και μαλιστα με την πολινα!!!!!!!!>> και αναρρωτιομουν ,<μα η πολινα σαμο ειχε παει?γυθειο δεν ειχε παει?> ολα αυτα τα σκευτομουν ενω με ειχε κυριεψει για τα καλα η νυστα.....<ε λεω να δεισ που πηγε σαμο και μου διεφυγε,θα μπερδευτηκα....>

εν τω μεταξυ οσο εβλεπα το ξενοδοχειο τοσο πιο πολυ μου αρεσε καθωσ ηταν και πολυ φιλοξενο για τα παιδια!!!

<λεω απο μεσα μου <παει αυτο θα κλεισω ,ειναι τελειο!!!>

ωσπου μπαινω και στο δικο του σαιτ να το δω καλυτερα και βλεπω Γυθειο!!!!!!!!κι ετσι ξυπνησα!!!!:tongue::tongue::tongue:

απλα στο booking. που εψαχνα,βαζοντασ εγω βαθυ ,προφανωσ ειχε Βαθυ και το γυθειο κι ετσι μου εβγαλε το Ακτη καμαρεσ!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

και επισης εστελνε την κορουλα της σε εναν ιδιωτικο που δεν ηταν κ πολυ καινουργιος αλλα ηταν απολυτα ευχαριστημενη απο την καθαριοτητα την συμπεριφορα των δασκαλων και το φαγητο τους

η τιμη? 160 με σχολικο

το συζητησαμε και με τον αντρα μου και ειπαμε οτι ισωσ απο το νεο ετος να τον παμε

Καλή τιμή. Φαντάσου εγώ τον στέλνω σ'έναν της εκκλησίας, χωρίς αυλή, μικρούλης και ταπεινός, με φαγητό αλλά χωρίς σχολικό και δίνω 150!
<ε λεω να δεισ που πηγε σαμο και μου διεφυγε,θα μπερδευτηκα....>

εν τω μεταξυ οσο εβλεπα το ξενοδοχειο τοσο πιο πολυ μου αρεσε καθωσ ηταν και πολυ φιλοξενο για τα παιδια!!!

<λεω απο μεσα μου <παει αυτο θα κλεισω ,ειναι τελειο!!!>

ωσπου μπαινω και στο δικο του σαιτ να το δω καλυτερα και βλεπω Γυθειο!!!!!!!!κι ετσι ξυπνησα!!!!:tongue::tongue::tongue:

απλα στο booking. που εψαχνα,βαζοντασ εγω βαθυ ,προφανωσ ειχε Βαθυ και το γυθειο κι ετσι μου εβγαλε το Ακτη καμαρεσ!!:tongue::tongue::tongue:

Καλά που δεν έκλεισες στο Πακιστάν!

Ο μπουμπούκος μου σήμερα πήγε με τους γονείς μου κάτω στην αγορά στον Ωρωπό κι έκανε εμετό. Είναι μετρημένες οι φορές που έχει κάνει στη ζωή του, 3-4 όλες όλες. Ή κρύωσε στη θάλασσα χτες ή τον πείραξε κάτι... Πάντως στο τηλ που μιλάγαμε ήταν πεσμένος, όλο μαμά μου έλεγε και δεν έδινε το τηλ στην γιαγιά του να της μιλήσω :shock: Λέτε να είναι ψυχολογικό λόγω παιδικού; :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...