Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α Α Α, Μαριλού... Δεν θέλω τέτοια.

Είσαι από τις πιο αισιόδοξες κοπέλες εδω μέσα, και εναμιση χρόνο που μιλάμε δεν σε εχω ξανακουσει ποτέ πεσμένη. Σε παρακαλώ να επανέλθεις στα ίσια σου.

Αντε τώρα, αμα downιαστείς κι εσύ, ζήτω που καήκαμε.

Καλημερα!

Βρε Μαριλου τι ειναι ο ιδρυματισμος??

Καλημέρα! Ιδρυματισμός είναι αυτό που παθαίνει κνείς όταν είναι κλεισμένος για πολύ καιρό κάπου (π.χ. ίδρυμα) και σιγά σιγά δεν την παλεύει:P:p:p:p:p

Για να καταλάβετε πήγα τώρα το πρωί μέχρι Ομόνοια στη δημοτιή αστυνομία για να ανανεώσω τις κάρτες κατοίκων για το παρκάρισμα και μου φάνηκε λες και έκανα εκδρομή:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εντάξει γενικά δε νταουνιάζω και δεν παραπονιέμαι (είμαι γνωστή Πολυάννα άλλωστε), απλά χθες εκείνη την ώρα ήμουν πολύ κουρασμένη, ο Βασίλης είχε τα νεύρα του με τη δουλειά και δε μιλιόταν κι εγώ χρειαζόμουν λίγο στοργή και προδερμ οπότε είπα να τα πω λίγο σε σας :)

Κατά τα άλλα σήμερα ξύπνησα μια χαρά, επιτέλους έρχεται Σαββατοκύριακο, μόλις χόρεψα ένα βαλσάκι με το μπόμπο στην κουζίνα γιατί είχε ωραίο τραούδι το ράδιο και την Κυριακή θα πάμε για πικ νικ στο Αττικό Πάρκο μαζί με τον αδερφό του Βασίλη;);););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχει χωρο για πικνικ?Που καλε στο ζωολογικο κηπο?

Έχει μεγάλα ξύλινα τραπέζια που μπορείς να καθίσεις κα΄που στη μέση του πάρκου περίπου. Θα δεις φωτό τη Δευτέρα;);););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Έχει μεγάλα ξύλινα τραπέζια που μπορείς να καθίσεις κα΄που στη μέση του πάρκου περίπου. Θα δεις φωτό τη Δευτέρα;);););)

Α δεν το προσεξα,εμεις πηγαμε την περασμενη Κυριακη αλλα δεν το γυρισαμε ολο,δεν ειχε ορεξη η Παναγιωτα...

κι εμεις περιμενουμε λιγο να φυγουν οι ζεστες για να την παμε στο αττικο παρκο.

Μαριλου συμφέρει το ετήσιο? Πας (οχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά μιλάω) τόσο συχνά?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Συμφέρει αν έχεις σκοπό να πας τουλάχιστον 4 φορές μέσα σε ένα χρόνο. Εμείς την Άνοιξη πηγαίναμε 2 φορές το μήνα οπότε σε 2 μήνες ήδη είχαμε κάνει απόσβεση:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kαλημερα κοριτσια!!

Μαριλου ωραια η εκδρομη στην ομονοια εεεε??? Νομιζεις οτι εισαι στο εξωτερικο, πχ πακισταν κλπ κλπ, χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Γιωτακι ειδες η Ιλιάνα, μια χαρα με την τουαλετα της!:)

Α, μολις η καρολ κατεβηκε κανονικα τις σκαλες και οχι προς τα πισω...ας προετοιμαστω για πολλες "βουτιες" λοιπον!

Εμεις εχουμε ενα θεμα με τα ζωακια, δε μας αρεσουν καθολου, ουρλιαζουμε και διαφορα τετοια, οποτε το αττικο παρκο αναβαλλεται προς το παρον. Καλα, κι' γω βαριεμαι θανασιμα, αλλα θα εκανα την καρδια μου πετρα, αν της αρεσε :tongue::tongue:

Ρε γμτ, μολις ειδα οτι εχει απεργια το μετρο και ο ησαπ...πως θα παω ηρωδειο το βραδυ, οεο??? Με το αυτοκινητο μαλλον...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμείς το κάνουμα κάθε φορά σαν εκδρομή και οι μικρές ευχαριστιούνται τόσο πολύ με όλα τα ζώα που πραγματικά οι ετήσιες κάρτες νομίζω ήταν το πιο έξυπνο έξοδο που κάναμε σε σχέση με τις μικρές πέρσι:P:p:p:p:p Αλλά όντως από παιδί σε παιί διαφέρει, δεν ενθουσιάζονται όλα τόσο, η Λένα πάντως από προχθες που της το είπαμε όλο ρωτάει πότε θα πάμε στο Πάρκο, είναι Κυριακή σήμερα?!?!?! χαχαχαχα

Πολινάκι αν είναι να κατέβεις με το αυτοκίνητο κατέβα νωρίς γα να παρκάρεις κοντά γιατί αλλιώς σε βλέπω να παρκάρεις σπίτι μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

τωρα εγω σκεφτομαι οτι μπορουμε να μπαίνουμε και τσάμπα, αλλα δεν ξερω αν θελει να υποχρεώνεται ο Νικος (ο χωρος - τα κτήματα ας το πουμε έτσι) οπου βρίσκεται το αττικο παρκο ειναι της γυναικας του αδελφού του. Δηλαδη το αττικο παρκο πληρωνει ενοικιο στη συνηφάδα μου.

Οσες φορες εχουμε παει, μπαινουμε απο μια πισω πορτα που υπαρχει και συνορευει με τα υπόλοιπα κτήματα της οικογενειας οπου εχουν κι ενα σπιτακι εκει.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλου για γκαραζ σκεφτομουν, αλλιως που να βρω??? Δεν μπορω να φυγω και πολυ νωρις απο το σπιτι, εχω υποχρεωσεις, χαχαχαχα!!

Η Καρολ δεν εχει προβλημα με το καροτσι, ισως επειδη βλεπει και το μωρο στο δικο του...το χρησιμοποιουμε βεβαια μονο οταν ειναι να παμε μεγαλη βολτα με τα ποδια και πιο πολυ για να μη μας καθυστερει στο περπατημα

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

να ρωτησω και κατι ασχετο? Τα παιδακια σας πώς τα πανε με τα καρότσια τους? Τα θέλουν? τα θέλουν έτσι κι έτσι? Τα χρησιμοποιείτε αρκετά?

Εμενα δωστης βολτα με το καροτσι και παρτης την ψυχη!Αλλα ετσι και τη βγαλεις ,δεν ξαναμπαινει μεσα με τιποτα και ζηταει και ολο αγκαλια!

να ρωτησω και κατι ασχετο? Τα παιδακια σας πώς τα πανε με τα καρότσια τους? Τα θέλουν? τα θέλουν έτσι κι έτσι? Τα χρησιμοποιείτε αρκετά?

Εμείς καθόλου, περπατάει πάρα πολύ χωρίς να κουράζεται πια. Μόνο στο Αττικό Πάρκο ζήτησε να το πάρουμε γιατί επειδή είναι ψηλό βλέπει καλύτερα, οπότε θα το πάρουμε και θα έχουμε το μπομπίξ που είναι ελαφρύς στο μάρσιπο

Μαριλου για γκαραζ σκεφτομουν, αλλιως που να βρω??? Δεν μπορω να φυγω και πολυ νωρις απο το σπιτι, εχω υποχρεωσεις, χαχαχαχα!!

Α ναι είναι κι αυτό. Έχει ένα βενζινάδικο που έχει και γκαράζ στην οδό Χατζηχρήστου στο ύψος του Ηρωδείου βάλτο εκεί αν είναι.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...