Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρήνη οσο και να στεχωριόμαστε το κλάμα αυτό δεν κρατάει πάνω απο 5 λεπτά.Πίστεψε με.Ηταν επειδή την είχα και όλο το καλοκαίρι εγώ και ξαναδέθηκε μαζί μου.Και την τελευταία εβδομάδα που ανεβήκαμε Αθήνα και δεν έβλεπε πια τόσους ανθρώπους καθημερινά γύρω της εκτός απο μένα.Αλλά όλα μια συνήθεια είναι.

Τώρα οσον αφορά για το αν θα στείλεις ή οχι τις κορούλες παιδικό αυτό είναι καθαρά μια προσωπική απόφαση.Τα υπέρ και τα κατά άλλωστε τα ξέρεις.Πάντως εγώ σε θαυμάζω και για όλο αυτό το διάστημα που καταφέρνεις και κρατάς μόνη σου 2 παιδάκια.Εγώ πχ δεν θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα.Για πολλούς και διαφόρους λόγους.Ενας παραπάνω είναι και ο λόγος υγείας τελευταία που μ'εχει κάνει να σκέφτομαι πολύ διαφορετικά.Οσο για την πεθερά να μην στεναχωριέσαι.Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο για την οικόγενεια σου.Οτι κι'αν επιλέξεις,να ξέρεις θα είναι το καλύτερο!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη μου χανονται οι θεσεις αν δεν τις γραψεις...εγώ θα έλεγα να τις γραψεις κ να τις στέλνεις που κ που για να μην σαν κόψουν....;)

Καλά όλα ξεκινήσανε παιδικό κ εμείς ακομα εγγραφή δεν κάναμε:rolleyes:....άντε να το περάσετε οι υπόλοιπες να είμαι προετοιμασμένη για όλα!:tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αριστης θα έλεγα εγώ Ειρηνάκι... Μέχρι και κόρη της σε αποκάλεσε η γυναίκα... χιχι

Δημητρα εγω σας τα ειπα τα της Ιλιανας και σχολειου, μην επαναλαμβάνομαι.

Χριστινα εσύ τον πήγες σήμερα?

Μαριλού πώς περάσατε χτες? Αλήθεια οι γονείς σου τι αλλαγές κάνουν στο σπίτι? (σορρυ που ρωταω, αν δεν θες δεν απαντάς)

Καλά αν και δε βγήκαμε τελικά, φάγαμε και κάτσαμε σπίτι όπου η Λένα μας έβαλε να χορεύουμε μπλουζ για να κάνουμε πάρτυ για την "πέτειο σας βε μαμά!!!" και ήταν πολύ συγκινητικά

Στο σπίτι η μαμά μου έριξε τον τοίχο ανάμεσα στο σαλόνι και το πρώην δωμάτιο της Λένας για να μεγαλώσει ο χώρος του σαλονιού και κάνανε και ένα μικρό τζάκι, θα γίνει τέλειο το σπίτι νομίζω έτσι που διαμορφώνεται σιγά σιγά:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αριστης θα έλεγα εγώ Ειρηνάκι... Μέχρι και κόρη της σε αποκάλεσε η γυναίκα... χιχι

καλε δεν με αποκαλεσε ετσι......αυτα αν διαβασεσ τα ειχα σε εισαγωγικα κι ελεγα οτι ΑΝΤΙ να μου πει <βρε κορη μου,δεν τισ αφηνεισ καλυτερα και αν σου τυχει κανενασ γιατροσ ,τιποτα ψωνια κτλ μου τισ φερνεισ και αν βρεισ μετα δουλεια βλεπουμε!!> ,μου ξυνησε και την μουρη κ ολα τα συνεπακολουθα....

πιστευω οτι καθε φυσιολογικη πεθερα με λιγη ,εστω στοιχειωδη αγαπη προσ τα εγγονια τησ ,αυτο θα προτινε σε περιπτωση που δεν τησ αρεσε το θεμα σταθμοσ...τεσπα..

αλλα η δικια μου δεν θελει ουτε σταθμο,ουτε να δουλεψω εγω (μα που ζει????!!!!)και να καθομαι σπιτι με μωρα κτλ...

τεσπα....μην σασ ζαλιζω παραπανω..

δημητρα μου ,μου φαινεται οτι τωρα που η δικια σου ξανα συναντηθηκε με τουσ <συμμαθητεσ> αυριο ουτε κιχ δεν θα πει οταν την πασ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αννα αυτο ελεγα κι εγω...να κανω εγγραφη (ουτε εμεισ καναμε ακομα), να πηγαινουμε σπανια ,να κραταμε τισ θεσεισ και αν πρωτα ο θεοσ βρω δουλεια να πηγαινουμε συχνοτερα....δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ε?

σασ αφηνω....βομβαρδισαν κ παλι το δοματιο υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!!!!1

καλο μεσημερι σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!!!!!!!!!!!!!!και καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλά αν και δε βγήκαμε τελικά, φάγαμε και κάτσαμε σπίτι όπου η Λένα μας έβαλε να χορεύουμε μπλουζ για να κάνουμε πάρτυ για την "πέτειο σας βε μαμά!!!" και ήταν πολύ συγκινητικά

Στο σπίτι η μαμά μου έριξε τον τοίχο ανάμεσα στο σαλόνι και το πρώην δωμάτιο της Λένας για να μεγαλώσει ο χώρος του σαλονιού και κάνανε και ένα μικρό τζάκι, θα γίνει τέλειο το σπίτι νομίζω έτσι που διαμορφώνεται σιγά σιγά:)

Και του χρόνου Μαριλού. Το πιστεύεις, οτι ήμουν σίγουρη οτι αυτή την αλλαγή κανανε οι δικοί σου στο σπίτι? Το τζακι βεβαια δεν το ειχα σκεφτεί.

καλε δεν με αποκαλεσε ετσι......αυτα αν διαβασεσ τα ειχα σε εισαγωγικα κι ελεγα οτι ΑΝΤΙ να μου πει <βρε κορη μου,δεν τισ αφηνεισ καλυτερα και αν σου τυχει κανενασ γιατροσ ,τιποτα ψωνια κτλ μου τισ φερνεισ και αν βρεισ μετα δουλεια βλεπουμε!!> ,μου ξυνησε και την μουρη κ ολα τα συνεπακολουθα....

πιστευω οτι καθε φυσιολογικη πεθερα με λιγη ,εστω στοιχειωδη αγαπη προσ τα εγγονια τησ ,αυτο θα προτινε σε περιπτωση που δεν τησ αρεσε το θεμα σταθμοσ...τεσπα..

αλλα η δικια μου δεν θελει ουτε σταθμο,ουτε να δουλεψω εγω (μα που ζει????!!!!)και να καθομαι σπιτι με μωρα κτλ...

τεσπα....μην σασ ζαλιζω παραπανω..

δημητρα μου ,μου φαινεται οτι τωρα που η δικια σου ξανα συναντηθηκε με τουσ <συμμαθητεσ> αυριο ουτε κιχ δεν θα πει οταν την πασ!!!!

αααα σορρυ, το αντιθετο καταλαβα εγω, αλλα το κορη νομιζα οτι ηταν ειρωνικο. Αστα, τα μπλεξα παλι.

αννα αυτο ελεγα κι εγω...να κανω εγγραφη (ουτε εμεισ καναμε ακομα), να πηγαινουμε σπανια ,να κραταμε τισ θεσεισ και αν πρωτα ο θεοσ βρω δουλεια να πηγαινουμε συχνοτερα....δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ε?

σασ αφηνω....βομβαρδισαν κ παλι το δοματιο υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!!!!1

καλο μεσημερι σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!!!!!!!!!!!!!!και καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου επιτρέπεται να πω την ταπεινή μου γνώμη επί του θέματος?

Αν δεν θέλετε να πατε τα παιδακια σας παιδικο σταθμο, μην κρατατε τις θέσεις άδικα. Μπορεί κάποιοι άλλοι γονείς να έχουν πιο πολύ ανάγκη τις θέσεις.

Παντως εγώ, εστω και για λιγες ωρες την ημερα, θα τις έστελνα. Θα παρεις κι εσύ μια ανασα ειρηνη. Δεν χρειαζεται ουτε να τρωνε εκεί, ουτε να κοιμούνται.

4Rnfp3.png

Γειά σας κοριτσάκια. Ουφ, μόλις ξαπλώσαμε (οικογενειακώς μην ξεχνιόμαστε) και έχουμε: το μπόμπο στο λίκνο, το Βασίλη που χαζεύει στο κινητό, στη μέση η Λένα που βλέπει Μπομπ Σφουγγαράκη (καταγγέλω ότι έχει επανάληψη το χθεσινό!!!!! έλεος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:) και εγώ με το λάπτοπ στα πόδια που χαζέυω στο ίντερνετ. Είμαστε όλοι εξουθενωμένοι, ο Βασίλης από τη δουλειά κι εγώ με τη Λένα και το μπόμπο από την απογευματινή μας βόλτα στην παιδική χαρά. Ρε παιδιά το τι τρεχάλα και ποδοβολητό κάνει αυτό το παιδί.... Ξέρει όλα τα παιδάκια και τους γονείς της παιδικής χαράς με τα ονόματά τους, μιλάει σε όλους (ευγενικά ευτυχώς)!!! Μετά στο γυρισμό ήθελε καλαμπόκι όπου μέχρι να ψηθεί είπε στον καλαμποκά μια περίληψη από το φετινό καλοκαίρι so far και του σύστησε και το μπομπίξ (όπως λέει το μπόμπο).

Έχω αρχίσει να παθαίνω ιδρυματισμό και ακόμη έχει περάσει μόνο μια βδομάδα πώς θα περάσει ενάμιση μήνας Παναγία μου?!??!!? Τουλάχιστον σε 10 μέρες θα τελειώσει το σπίτι των γονιών μου, θα μεταφέρουν τα πράγματά τους και θα έχουμε χώρο να καθόμαστε, όχι όπως τώρα που είμαστε όλη μέρα σε μια κουζίνα και το βράδυ ο καθένας στο κρεβάτι του για ύπνο. Τουλάχιστον όταν τελειώσουν όλα αυτά θα έχουμε δύο πολύ όμορφα σπιτάκια:P:p:p:p:p

Και μετά τη βραδυνή ψυχανάλυση, πολύ καληνύχτα σας!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Α Α Α, Μαριλού... Δεν θέλω τέτοια.

Είσαι από τις πιο αισιόδοξες κοπέλες εδω μέσα, και εναμιση χρόνο που μιλάμε δεν σε εχω ξανακουσει ποτέ πεσμένη. Σε παρακαλώ να επανέλθεις στα ίσια σου.

Αντε τώρα, αμα downιαστείς κι εσύ, ζήτω που καήκαμε.

Κλάματα και οδυρμούς είχαμε σήμερα το πρωί, καθως για πρώτη φορά στα χρονικά η Ιλιάνα πήγε με το σχολικό στο σχολείο καθως κι εγω κι ο νικος ειχαμε πρωινες δουλειες και δεν μπορουσαμε να την παμε. Κι ενώ το λεγαμε απο χτες, το λεγαμε και σημερα το πρωι ολο χαρά, με το που είδε το σχολικό εριξε το κλάμα της αρκούδας. Μα διχασμένη προσωπικότητα είναι το παιδί μου?

Επίσης χτες, μου ζήτησε πρωτη φορά να κάνει τσίσα και την έβαλα στη λεκάνη και έκανε. Είμαι πολυ συγκινημένη.

Ολα καλά εσείς?

4Rnfp3.png

Καλημερα!

Βρε Μαριλου τι ειναι ο ιδρυματισμος?? Οσο για τα αλλα υπομονη,οπως ειπες κι εσυ θα εχετε 2 τελεια σπιτακια μετα!!

Εχθες πηγα και ψωνισα ενα φορμακι μπεμπε...μα τι μικρο που ειναι?Τοσο μικρο πια?

μεγειες, μεγειές... Είδες? Θα παθεις σοκ τωρα με τις διαφορές. Θα σου φαίνεται γίγαντας η Τετα μπροστα στο μωρο.

Κατερινάκι πως πας? Είσαι καλά από συμπτώματα?

Αλήθεια την ειχα κι εγω αυτή την απορία, αλλα ξεχασα να το γράψω. Τι είναι ο ιδρυματισμός?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ακόμα πνίγομαι με τις αλλαγές στις τιμές λόγω φπα κ έμαθα κ το άλλο...αυξάνονται κ οι εισφορές στο ίκα κατα 1% περίπου...μου το πε ο λογιστής κ δεν το χα ξανακουσει πουθενά! :rolleyes:

Χθες πετάχτηκε κ ο άντρας μου από τη δουλειά να πάμε να κάνουμε την εγγραφή της μικρής κ δεν μπορέσαμε τελικά να τη κανουμε αφού κλείνουν ραντεβού για να υπάρχει κ ο σχετικός χρόνος για να τα πουμε με τους υπέυθυνους! Θα πάρω τώρα να κλείσω να δουμε για πότε...:rolleyes: Ειδαμε κ το σχολικό κ η Ζωή πως κατάλαβε ότι με αυτό θα πηγαινοέρχεται κ ήθελε να ανέβει?! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

μεγειες, μεγειές... Είδες? Θα παθεις σοκ τωρα με τις διαφορές. Θα σου φαίνεται γίγαντας η Τετα μπροστα στο μωρο.

Κατερινάκι πως πας? Είσαι καλά από συμπτώματα?

Δεν εχω συμπτωματα,μονο κανενα πονακι στην κοιλια, τιποτα αλλο απολυτως!Α!Και 3 κιλα επιπλεον που σκατα τα βρηκα!Θα παρω τη διαιτολογο τωρα!

Καλε το φορμακι δεν το πηρα για μας:confused:,δωρο ειναι...

ε που να παει το μυαλό μου, για το μωρο σας νομιζα οτι το πηρες

Οχι βρε ειναι πααααρα πολυ νωρις ακομα,σκεψου οτι μονο οι στενοι συγγενεις κι εσεις το ξερετε,δεν εχουμε ανακοινωσει τιποτα ακομα!

Καλα κανετε.

Έγώ παντως αν ξαναμείνω έκγυος και στην Ιλιάνα ακόμα θα το πω αφου κλείσω το τρίμηνο. Δεν υπάρχει λόγος (ω μη γένοιτο) να διαχειρίζομαι καταστάσεις με το παίδί και να λεω και να ξελεω.

Είμαι και λίγο καμένη στο χυλό εγω, φυσαω και το γιαούρτι που λεει και η παροιμια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...