Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα:D

πηγαμε διακοπες, γυρισαμε και τωρα ολοι στις θεσεις μας.

τα παιδια ευτυχως πηγανε με μεγαλη χαρα στο σχολειο.

κι εγω με ενθουσιασμο στο γραφειο μου.

ο αγγελος λεει περιπου 25 λεξεις, αλλα μονες τους, δε συνδυαζει δυο μαζι.

κι εμενα η δεσποινα εχει αγριεψει λιγο τον τελευταιο μηνα, με πολλα πεισματα και γκρινιες και τρελες.

ειναι και λιγο του καλοκαιριου ολα αυτα.

το συστημα που εφαρμοσα εγω με τα ρουχα για να παιρνω για επομενες χρονιες, αλλα να μην τα ξεχναω κιολας, ειναι να εχω ολα τα χειμερινα μαζι και ολα τα καλοκαιρινα μαζι.

μολις λοιπον κατεβαζω πχ καλοκαιρινα, τα βλεπω ολα και κρατω εξω στις ντουλαπες αυτα που υπολογιζω οτι θα της κανουν και αφηνω τα υπολοιπα στο παταρι με τα χειμερινα.

το χειμωνα παλι το ιδιο, μαζευω ολα τα καλοκαιρινα και κρατω κατω τα χειμερινα που υπολογιζω να τους κανουνε.

παντως μην πετατε ή χαριζετε ρουχα ευκολα, γιατι ενα φορεμα πχ φοριεται με τρεις διαφορετικους τροπους (κανονικα στο μηκος του, πιο μινι και μετα σαν μπλουζα με κολαν), τα δε παντελονια, σορτς και βερμουδες πολυ συχνα τους κανουν παλι οταν βγαλουν την πανα.

εχει να κανει και με το σωματοτυπο του παιδιου βεβαια.

η δεσποινα φοραει ρουχο και 3 χρονια, ο αγγελος περι τους 6-9 μηνες:rolleyes:

συμφερει παντως με τις εκπτωσεις να παιρνεις καποια στανταρ πραγματα (πχ ενα μπουφαν ή ενα παλτο θα το χρυσοπληρωσεις το χειμωνα), αλλα να μην παιρνετε και παρα πολλα λογω και των δωρων.

ελπιζω στη συναντηση να δω πολλες απο κοντα!

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως την Κας, μας ελειψες πολυυυυ!!! ;););)

Μαριλου, πολλες ευχες και απο εδω...Να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα και να χαιρεστε τα ομορφοπαιδια σας!! :D:D:D

Μα καλα, τοσο αργει αυτο το ρημαδοδανειο?? Πρεπει κι εγω να αρχισω τις διαδικασιες, πιστευω λογω επαγγελματος να το παρω σχετικα "ευκολα", θα δειξει...

Εχω παρει αποφαση να κανω δραστικες αλλαγες στη ζωη μου και να μην αφηνω πια πολλα πραγματα στο ελεος τους...κι' αυτο θα δειξει :tongue::tongue::tongue:

Κας τα ρουχα που μας εχεις δωσει παντως εχουν πιασει τοπο, σ' ευχριστουμε πολυ πολυ!!

Ψαχνω επισης ενα καλο λογιστη που να ειδικευευεται στη φορολογια απο εισοδηματα ακινητων...ξερετε καποιον να μου συστησετε??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα!Μια χαρα πηγε,τωρα εχω παρει το βιβλιο στη δουλεια να διαβασω αυτα που πρεπει μεχρι αυριο που θα ξαναπαω,εχουμε και παιδιατρο σημερα,με βλεπω για ξενυχτι αν και ειναι ευκολα τα σηματα μωρε,πανω κατω τα καταλαβαινω

Βατραχι απο δω κι απο κει στις παραλιες μου τρεχεις και σε χασαμε?Καλα κανετε!Μακαρι να μας πηγαινε κι εμας ο μπαμπας μας!Θα δουμε για σκ,το προηγουμενο ειχε πολυ αερα!

Οσο για τον παιδικο,στειλτον αν θες,δεν το "καταδικαζω"...πως αλλιως να το πω, απλα για το αυτοκολλητοι που ειπες ,δεν ειναι και κακο,το παιδακι

σου ειναι

( Κατ μου το παιδακι μου ειναι κ μακαρι να ειμαστε αυτοκολλητοι για μια ζωη εννοειτε δεν με πειραζει το λατρευω παραπανω κι απο την ζωη μου )ειναι και μωρο ακομα, και απο την αλλη γιατι πιστευεις οτι θα ακουει τις δασκαλες περισσοτερο απο σενα?Ισως επειδη ειναι ξενοι ανθρωποι,αλλα με σενα παλι το ιδιο θα ειναι:tongue::tongue:Τελος παντων στειλτον,απλα εγω την εχω δει οτι ο σταθμος ειναι λυση αν δουλευεις και δεν εχεις που να το αφησεις,ετσι πιστευω εγω!Μην παρεξηγηθω!!:D

Κατερινακι μου σαφως βλεπω οτι εχουμε διαφορετικη γνωμη για τους παιδικους

ειμαι υπερ για λιγες ωρες οταν η μαμα δεν δουλευει

ξεφευγει κ το παιδι απο το σπιτι αλλαζει παραστασεις μαθαινει καποια πραγματα που ισως η μαμα να μην μπορει να του διδαξει

γονεις ειμαστε κ λατρευουμε τα παιδια μας και προσπαθουμε να τους προσφερουμε τα καλυτερα κ να τους τα μαθουμε..

αλλα εγω προσωπικα σε καποια πραγματα δεν μπορω να τα καταφερω

και με τους ειδικους εκει θα βοηθηθω κι εγω να του τα μαθω..

και το οτι δεν εχω καθολου προσωπικο χρονο για μενα δεν με [πειραζει

το παιδακι μου συνεργαζεται μαζι μου και τα κανουμε ολα μαζι

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δεσποινα με παρεξηγησες,δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι δεν αγαπας το παιδι σου,αλοιμονο!

Απλα μου την εχει δωσει το οτι εχει παρεξηγηθει τα τελευταια χρονια η εννοια του παιδικου και εχει γινει μοδα πλεον. Και οσο για το τι και ποτε θα το μαθουν τα παιδακια μας, 2 χρονια ειναι στη ζωη μονο, οταν πανε σχολειο θα μαθουν τα παντα!Δεν αργει εκεινη η ωρα! Ας περασουμε λιγο χρονο παραπανω μαζι τους τωρα που μπορουμε!

Τελος παντων εγω θυμηθηκα που ελεγες οτι σκεφτεσαι να μην τον στειλεις γιατι θα σου λειπει και δε δουλευεις κιολας και θα εισαι σπιτι, γι'αυτο στα ειπα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Καλο μηνα!Παει το καλοκαιρακι,παρτε το αποφαση!!!!!χαχαχα

Χθες ειχαμε παιδιατρο, 15 κιλα,94 εκατοστα η Τετα η οποια ανακηρυχθηκε η καλυτερη ασθενης! Κιχ δεν βγαζει και μενει ακινητη και στην εξεταση και στο εμβολιο!Απλα τον ειπε χαζό....εμ της ελεγε βλακειες ειχε δικιο το παιδι!Τωρα να δω πως θα τα καταφερω να της δινω λιγο γαλα και το βραδυ οπως μου ειπε ο γιατρος, αν μπορεις δινε της εστω και λιγο και το βραδυ μου ειπε, το χρειαζεται...

Στη δουλεια ειναι πολυ δυσκολη μερα σημερα,αλλαζουν τα φπα παλι...

Καλημέρα κορίτσακια,καλό μήνα!

Καλά εχω πνιγεί τρελά με τον φπα κ συγχίζομαι γιατί η αλλαγή του φπα ήταν μια ευκαιρία κ για να περάσουν κ νέες αυξήσεις σε αναψυκτικά χυμους που δεν ξέρω κ έγω πόσο % έχουν αυξηθεί από την αρχή της χρονιάς!:mad::x:x

Είμαι κ ξενυχτισμένη εντωμεταξύ γιατί η Ζωή κοιμήθηκε 8 ξύπνησε 2 το βράδυ για κατούρημα κ μετα είχε κέφια να παίξει με τον πατέρα της που δεν τον είχε δει όλη μέρα....κοιμήθηκε κατα τις 4 με πολύ κόπο κ αφού μας έκανε τα νευρα κρόσια!:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια

κατερινα? μονο στο φαγητό δεν αλλαζει ο φπα? εσενα που σε επηρεαζει αυτό? φτιάχνετε τις ταμειακές των καταστημάτων?

Εφοσον πουλαμε ταμειακες πρεπει σημερα!! να παμε σε ολους οσους πουλανε τετοια ειδη να κανουμε τις αλλαγες στη μηχανη τους!Και ολοι αυτοι εχουν αρχισει να παιρνουν τηλεφωνο απο τις 9...και αν δεν παμε μετα απο καμια ωρα ξαναπαιρνουν και ξαναπαιρνουν....:mad::x

στην αρχή μπερδεύτηκα, και λεω, πηγε ο ΦΠΑ στο 25%? και μετα το καταλαβα. Την ωρα που το εγραφα, το συνειδητοποιησα.

Οποτε χαμός σήμερα ε?

Εμας ακόμα νορμάλ τα πράγματα, αλλα καθε μερα που περναει εχει ολο και κατι περισσοτερο απο δουλεια.

Απο δευτέρα θα γίνει χαμός, εχουμε ενα Διεθνές Συνέδριο εδώ στην Ελλάδα, και έρχονται γύρω στους 700 Γ.Δ. από όλες τις KPMG στον κόσμο, και θα έχουμε τρεχάματα. Δε βαριέσαι, θα σπασει λιγο η ρουτίνα (καλα μαλακιες λεω το ξερω).

Για να μην μπερδευτώ, η συναντηση ειναι το αλλο Σαββατο ε? οχι αυτό?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Καλό μήνα.Ξεκινήσαμε σχολείο κι'εμείς σήμερα.Η ικρή κολημένη πάνω μου με το που είδε οτι φτάσαμε στο σχολείο.Γνωρίσαμε την καινούργια υπέυθυνη μονάδος και της δασκάλες της οι οποίες θα είναι 3.Η μια η περσυνή είναι στην ίδια μονάδα αλλά σε άλλο δωμάτιο γιατί χωρίζονται σε 3.Στο δωμάτιο της Θωμαίτσας είναι και μερικά παιδάκια απο πέρσυ.Την άφησα με πολύ κλάμα και την λυπήθηκα αλλά μετά απο λίγο μου πέρασε γιατί ήξερα πως δεν θα κρατούσε για πολύ αυτό.Μίλησα και με τις δασκάλες και τους είπα οτι έχω ξεκινήσει αγωγή πάνας και τα πάει καλά απλά πρέπει να της το θυμίζουν για να πηγαίνει τουαλέτα.Μου είπε η υπέυθυνη οτι καλό θα ήταν στην αρχή να της βάλουμε πάνα μέχρι να προσαρμοστεί με το νέο περιβάλλον αλλά και πάλι το βλέπουμε.Δεν ξέρω αλλά φέτος μου φάνηκαν όλα τόσο διαφορετικά.Πέρσυ δεν υπήρχε η επικοινωνία που ήθελα για να μαθαίνω νέα απο το παιδί.Οχι οτι οι δασκάλες δεν ήταν καλές αλλά ίσως δεν ήταν τόσο εποικινωνιακές.Φέτος μου φάνηκαν καλύτερες αυτές.Αλλά φέτος αποφάσισα κι'εγώ να ειμαι πιο πολύ πιεστική και να μαθαίνω για την εξέλιξη της.Πέρσυ ντρεπόμουν ακόμα και να πάρω να ρωτήσω.Φέτος άλλαξαν αυτά.Μάλιστα σήμερα πήρα απο καμιά ώρα και μου είπαν οτι΄η μέρα της κύλησε πολύ ωραία για πρώτη μέρα και οτι έφαγε κάτι που το πιστεύω γιατί το πρωί στο σπίτι δεν είχε φάει τίποτα.Και μου είπα πως είχε κοιμηθεί κιόλας.Οπότε όλα καλά.Τώρα περιμένω αντίδραση που θα μου την φέρουν το μεσημέρι.

Για πείτε κι'εσείς οι μανούλες πως ήταν η πρώτη μέρα σας?Πως τα πήγαν τα μικρούλια?

SI5Yp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλου να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα ευτυχισμενοι να ειστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι πωσ πασ?αρχισαν εμμετοι κ ζαλαδεσ?

με τα σηματα πωσ τα πασ?καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!μια χαρα θα τα πασ!!!!

αχ δημητρα μου ,με τισ πρωτεσ προτασεισ που μασ εγραψεσ περι παιδικου και τα κλαμματα τησ θωμαϊτσασ ,πολυ στεναχωρεθηκα!

βλεπετε ειναι 01 σεπτεμβριου κι εγω ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα τισ παω ή οχι....ΔΕΝ θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξερω οτι τα θετικα (κοινωνικοποιηση παιδιου,παιχνιδια με αλλα παιδακια,ταξη κτλ)ειναι πιο πολλα απο τα αρνητικα....αλλα.....!!!βασικα ειχαμε μπει στο προγραμμα ,για να εχω ¨καποιον¨ να τισ αφησω σε περιπτωση που βρω δουλεια...

τωρα ομωσ τι γινεται?αν δεν τισ παω ,χανω τα δικαιωματα?θα μασ παρουν τισ θεσεισ?να σασ θυμησω οτι ειναι σε ιδιωτικο ,μεσω εσπα.

να σασ πω και για πεθερα (πολυ καιρο ειχα να σασ πω περι αυτησ ε?χα χα)που ηλθαν την κυριακη και τουσ ειπα για παιδικο κτλ και κοντεψε να με φαει!!!!!!!!!!!!!!!!οτι ειναι μικρεσ κτλ...και μπουρου μπουρου....

ρε κοριτσια με παρουσιασε σαν την χειροτερη μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!οχι με τα λογια τησ αλλα με τον τροπο τησ ,κτλ!!!

το γεγονοσ οτι δεν εχει προσφερθει ουτε 1 φορα να μου τισ κρατησει να παω εναν γιατρο ,σε μια τραπεζα,σε ενα δημοσιο κτλ αλλο θεμα ,ε??!!!!!εναν υπερηχο μαστου κ κοιλιασ πηγα να κανω προχτεσ και δεν ξερω κι εγω τι οργανωση επρεπε να κανω απο μερεσ ωστε να μου τισ εχει καποιοσ να παω να τα κανω!!!!!!

...αλλα οχι να μου πει π.χ <βρε κορη μου,δεν τισ αφηνεισ καλυτερα και αν σου τυχει κανενασ γιατροσ ,τιποτα ψωνια κτλ μου τισ φερνεισ και αν βρεισ μετα δουλεια βλεπουμε!!>

αλλα αυτη κακωσε και με το γεγονοσ του να βρω δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε ναι,αυτη νομιζει οτι οι πορτοκαλιεσ που εχουμε στο περιβολι μασ ,μασ βγαζουν 100αρικα αντι πορτοκαλια κι ετσι ζουμε!!!!

σασ ζαλισα ,αλλα ηθελα να τα πω καπου να τα βγαλω απο μεσα μου!!!!εννοειται οτι ουτε καν την υπολογισα και γι αυτο δεν τισ απαντησα (γιατι αν τισ απαντουσα θα εχανα το δικιο μου ).

και εννοειται οτι στην αποφαση μασ εαν θα τισ παμε ή οχι παιδικο δεν την υπολογιζω καν......απλα σασ παραθεσα την γνωμη μιασ καλησ πεθερασ....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αριστης θα έλεγα εγώ Ειρηνάκι... Μέχρι και κόρη της σε αποκάλεσε η γυναίκα... χιχι

Δημητρα εγω σας τα ειπα τα της Ιλιανας και σχολειου, μην επαναλαμβάνομαι.

Χριστινα εσύ τον πήγες σήμερα?

Μαριλού πώς περάσατε χτες? Αλήθεια οι γονείς σου τι αλλαγές κάνουν στο σπίτι? (σορρυ που ρωταω, αν δεν θες δεν απαντάς)

4Rnfp3.png

Αριστης θα έλεγα εγώ Ειρηνάκι... Μέχρι και κόρη της σε αποκάλεσε η γυναίκα... χιχι

Δημητρα εγω σας τα ειπα τα της Ιλιανας και σχολειου, μην επαναλαμβάνομαι.

Χριστινα εσύ τον πήγες σήμερα?

Μαριλού πώς περάσατε χτες? Αλήθεια οι γονείς σου τι αλλαγές κάνουν στο σπίτι? (σορρυ που ρωταω, αν δεν θες δεν απαντάς)

Ναι Γιώτα η Ιλιάνα μια χαρά.Ξεκίνησε και νωρίτερα.Μπράβο.Καλή χρονιά να έχουμε με όσο δυνατόν λιγότερες ιώσεις εύχομαι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...