Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι μου πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη λευτερια να εχεισ!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!

μαρακι να χαιρεσαι την γλυκουλα αντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη να ειναι και πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τον αλεκουκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονοσ και παντα ευτυχισμενοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι ,για να παρεισ θαρροσ και να μην στεναχωριεσαι σου λεω οτι η αγγελικη πριν γεννησω ειχε μετατραπει σε αγριμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(δεν ξερω αν θυμαστε που σασ τα λεγα περσυ τετοιον καιρο)!!αγριμι!!!!!!!!!!!!!!!!δεν κοιμοταν , εκανε παρα μα παρα πολλεσ ζημιεσ μονο κ μονο να την προσεξω και αλλα πολλα!!!!(και σκεψου ηταν μονο 1 ετουσ).

με το που γεννησα εγινε παλι το παιδακι που ηξερα!!!!!ολα εφτιαξαν!!!!δεν λεω οτι δεν γινοταν χαμοσ (αυτο εξακολουθει κ εωσ τωρα)αλλα ,αλλα τουλαχιστον ειχε ηρεμησει ψυχολογικα,δεν ζηλευε!!!!!

αυτο ευχομαι κ σε εσασ!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια ,σασ ευχαριστω πολυ για προχτεσ,με τον αντρα μου και την φωτια...εν τελει απο την παρασκευη στισ 7 το πρωι,ηλθε σπιτι την κυριακη στισ 12,00 τα μεσανοιχτα!!!!!!!!!!!!δευτερα ,παροτι του γκρινιαζα να ξεκουραστει κ να ηρεμησει ηταν ολη μερα στην αλλη του δουλεια ,να προλαβει των προηγουμενων ημερων και σημερα τριτη παλι 15ωρο πυροσβεστικη!!!στα καμμενα ειναι και παλι αλλα ευτυχωσ δεν εχει φωτια πλεον παρα μονο αναζωπυρωσεισ...

σασ αφηνω....γκρεμισαν παλι το δοματιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κι απο μας!!!!

Καλημερα!!!Αχ ξαναγεμιζει το καφε!!!Ωραια!!!!!

!!!

Δεσποινα μην το στειλεις μωρε το παιδι παιδικο, γνωμη μου βεβαια αφου οπως ειχες πει κι εσυ, σπιτι θα εισαι, δεν μεγαλωσαν και τοσο πολυ για να χρειαζεται απαραιτητα να πανε σχολειο!

Κατ μου...τι να πω??? ειμαι στα 2 απο την μια λεω οχι ειναι μικρος για να παει στο σχολειο

επισης φοβαμαι κ για ολα τα παρακατω που λεει η χριστινα

και πιο πολυ σκεφτομαι αυτο που λεει αν καποιο αλλο παιδακι θα ειναι πιο επιθετικο????

αλλα απο την αλλα σκεφτομαι οτι ολη μερα ειμαστε μαζι με τον μκρο..μαζι στις δουλεις στο μαγειρεμα στα ψωνια

για αποτριχωση στο κομμωτηριο ΠΑΝΤΟΥ!!!! πρεπει λιγο να ξεκολλησουμε..

και ο αντρας μου επιμενει οτι πρεπει να παει να να εκτονωσει λιγο την ενεργεια που εχει μεσα του

να μαθει απο τωρα να μοιραζεται να καθεται σε ενα μερος οταν πρεπεια παιζει με αλλα παιδακια!!!

να μπορεσουμε επιτελους κι εμεις να πιουμε ενα καφε εξω σαν οικογενεια και το παιδακι μας να ειναι κοντα μας και οχι να τρεχει απο δω κι απο κει σαν τρελο...

για λιγες ωρες θα τον πηγαινω...

ααα και μια μικρη λεπτομερεια βρε...δεν ξερω αν τον πηραν ...δεν βγηκαν τα αποτελεσματα ακομη...οεο!!!!!!

Αντε και αποχωριζόμαστε (δεν τον φοβάμαι, είναι κοινωνικός και θα τα βολέψει). Εγώ έχω άγχη όπως αν πρέπει να του βάλω κλειστά παπούτσια, αν πρέπει να του βάλω αλλαξιά ρούχα μαζί, το ποτήρι του; Πιπίλα; Δεν ζει χωρίς πιπίλα, έχουμε αυτό το δράμα εμείς, έχει γίνει χειρότερος κι από μωρό! Επίσης δεν μιλάει πολύ καθαρά ακόμα, μήπως πρέπει να γράψω λεξικό για τις δασκάλες; Θα φάει άραγε; Θα κοιμηθεί; Αν τον χτυπήσουν επιθετικά παιδάκια;;;

αυτο το ελευταιο με αγχωνει πιο πολυ....

αλλα δεν μπορω να ειμαι παντα κοντα του να το προστατευω οταν καποιο παιδακι παει να σηκωσει χερι εεε???

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια που γιορταζουν!!!!

και στο Κατερινακι μας !!! πολυχρονη!!! να τα χιλιασεις κ οτι επιθυμεις!!!

με το καλο το νεο μελος!!!

ο γιοκας μου που λετε μου κανε ενα χουνερι....

σαββατο απογευμα πηγαμε θαλασσα

μπαινει λοιπον ο αντρασ για βουτια με μεχρι να ετοιμασω τον μικρο να παρει την πρωτη κρυαδα

του βαζω μαγιο κ του λεω περμενε τα μπρατσακια σου

λες κ του ειπα μπες στην θαλασσα

εγω να φουσκωνω τα μπρατσακια προχωροντας πισω του κι ο νικολας να μπαινει μεσα....

περιμενε νικολα.....ουτε να με δει ο νικολας ωσπου βουλιαξε και ησυχασε....

τον αρπαζω απο το χερι και τον βγαζω εξω ευτυχως ηπιε μονο μια γουλια νερο

τρομαξα τοσο πολυ που ετρεμα και δεν μπορουσα να του βαλω τα μπρατσακια....

και για κατι τετοια θελω να τον στειλω στον παιδικο να μαθει να ακουει....

την κυριακη η θαλασσα ηταν παγωμενη

εγω δεν μπηκα...ειμαι κρυουλιαρα γενικα μετα τη 1 το μεσημερι αρχισε να περνει καλη θερμοκρασια

τωρα το αλλο σκ ο μπαμπας μας θελει παλι να παμε αλλα εγω βαρεθηκα μωρε....

αλλα περασαμε ωραια αυτο το σκ

οικογενειακα !!!

το βραδυ βλεπαμε τα περσινα βιντεο του νικολα που ηατν μικρουλης κι ελεγε τατατατατα

και τωρα ειναι ενας παπαγαλος!!!

συγκινουμαι!!

για το θεμα γιογιο που λετε εγψ τα εχω ψιλοπαρατησει...

ο νικολας οχι

καθε βραδυ μολις ερχεται ο μπαμπακας και πριν το μπανακι του βγαζει το παμπερς και λεει τσισα στο γιογιο

χθες αφου ξεβρακωθηκε καθισε για 30 δευτερα στο γιογιο μετα ηρθε απο πισω μου στον καναπε να μου κανει γκιλι γκιλι την πλατουλα

και λεει μαμα τσισα

εγω ημουν αποροφημενη στον εζελ και λεει ο αντρας εκανε τσισα???

γυρναω να δω

............οχι τον καναπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

ευτυχως ηταν λιγα και καθαρισαν ουφ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες:):):):) Εργασία και χαρά στο εργοτάξιο αλλά λόγω επετείου σήμερα έχω τρελλά κέφια.

Είπαμε έτσι όπως είμαστε τώρα να μην κάνουμε τίποτα φοβερό απλά ο βράδυ μόλις τα βάλουμε για ύπνο να τα αφήσουμε στους δικούς μου και να πάμε εδώ δίπλα στο Γκάζι για ποτάκι. Επίσης του έστειλα και λουλούδια στο γραφείο μαζί με σοκολατάκια είμαι περίεργη να δω πώς θα αντιδράσει:) Επειδή και στο γάμο το θεμα ήταν το ηλιοτρόπιο του έστειλα ένα μικρό κουτάκι με ηλιοτρόπια και σοκολατάκια!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!Μια χαρα πηγε,τωρα εχω παρει το βιβλιο στη δουλεια να διαβασω αυτα που πρεπει μεχρι αυριο που θα ξαναπαω,εχουμε και παιδιατρο σημερα,με βλεπω για ξενυχτι αν και ειναι ευκολα τα σηματα μωρε,πανω κατω τα καταλαβαινω

Βατραχι απο δω κι απο κει στις παραλιες μου τρεχεις και σε χασαμε?Καλα κανετε!Μακαρι να μας πηγαινε κι εμας ο μπαμπας μας!Θα δουμε για σκ,το προηγουμενο ειχε πολυ αερα!

Οσο για τον παιδικο,στειλτον αν θες,δεν το "καταδικαζω"...πως αλλιως να το πω, απλα για το αυτοκολλητοι που ειπες ,δεν ειναι και κακο,το παιδακι σου ειναι,ειναι και μωρο ακομα, και απο την αλλη γιατι πιστευεις οτι θα ακουει τις δασκαλες περισσοτερο απο σενα?Ισως επειδη ειναι ξενοι ανθρωποι,αλλα με σενα παλι το ιδιο θα ειναι:tongue::tongue:Τελος παντων στειλτον,απλα εγω την εχω δει οτι ο σταθμος ειναι λυση αν δουλευεις και δεν εχεις που να το αφησεις,ετσι πιστευω εγω!Μην παρεξηγηθω!!:D

Μαριλουυ να ζησετε!!!!!!!Αντε και με ενα τριτο παιδακι συντομα!!!!

Τελεια σκεψη το δωρο!

Εγω την εκανα τη βλακεια μου χθες,ηρθε να με παρει ο Κωστας απο τη δουλεια και με σταματαει Πατησιων διπλα στα swarovski.Να σου παρω δωρο μου λεει απο τα folie folie, α λεω αυτα ειναι πιο περα,Παμε εκει, κλειστα τα folie folie.Εμ 4 το μεσημερι...αλλα και παλι του λεω τι να μου παρεις,μου πηρες γυαλια,παλι 100ρικο θα δωσεις,αστο...κι ετσι εμεινα χωρις δωρο!!

δεν πειραζει και σήμερα μερα ειναι, χαχχαχα

Καλημεραααα κι απο μένα.

Μαριλού να ζήσετε κορίτσι μου, παντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και με το καλό να πάτε στο καινούργιο σας σπίτι! Αλήθεια στην Ηλιούπολη σε τι φάση βρίσκεστε με την ανακαίνιση? Αλλο κόσοβο εκεί ή καλύτερα?

Εμενα η Ιλιανα καθε μερα που παει σχολείο γκρινιάζει και πιο πολυ. Ελπιζω απο δευτερα να στρώσει. Τουλάχιστον σταμάτησε τη βραδυνή γκρίνια για να έρθει στο κρεβάτι μας. Παλι καλά. Οπότε λέω να της το μετατρέψουμε σιγα σιγα το κρεβατι της.

Ξεκινησανε σιγα σιγα στο σχολειο και με την τουαλετα, οποτε αναμενω οδηγιες κι εγω για τη συνέχεια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Σήμερα έχω παρεουλα στο γραφειο ένα 2 μηνων σκυλάκι της αφεντικίνας μου κ ούτε που ακουγεται μονο κλαίει όταν πάω να κατεβω κάτω!:tongue:

Μιλησα κ με τον σταθμό κατα τις 7:30 θα παίρνουν τη μικρή και κατα τις 17¨30 θα μου τη φέρνουν....θα πάω να κάνω αυριο μεθαυριο την εγγραφή κ μάλλον από βδομάδα θα ξεκινήσει...μπορεί κ πιο μετα θα δούμε...τώρα που έφτασε ο καιρός να πάει σκέφτομαι ότι θα μου λείψει...θα γυρνάω σε άδειο σπίτι...κτλ κτλ:confused::(

Μαριλου να ζήσετε,να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αλήθεια στην Ηλιούπολη σε τι φάση βρίσκεστε με την ανακαίνιση? Αλλο κόσοβο εκεί ή καλύτερα?

Στην Ηλιούπλη ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει γιατί πρέπει πρώτα να πάει ο μηχανικός της τράπεζας για να εκταμιευτεί το ρημαδοδάνειο και μετά να ξεκινήσουμε φουλ ώστε να προλάβουμε μέχρι 15 οκτώβρη που μεταξύ μας εν το βλέπω, μάλλον θα μείνουμε και λίγο σε γιαπί εκεί, αλλά χαλάλι:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα αννα,

δεν πειραζει σου χρειαζεται για λίγο διάστημα να γυρνας σε αδειο σπιτι, trust me.

Αλλωστε σε λίγο θα ξαναγεμίσει, οποτε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Καλά σίγουρα μου χρειάζεται...πρέπει να κάνω χώρο στη ντουλάπα για τον μπέμπη,να του ψωνίσω,να βάψουμε και διακοσμήσουμε ξανά το δωμάτιο κ ένα σωρό αλλα πράγματα...αλλά αλλιώς είναι μόλις μπαίνω να τρέχει η ζουζούνα να με αγκαλιάσει κ να με φιλήσει κ αλλιως να μπαίνω κ να μην ακουω τη φωνουλα της! ;) Κ περιμένω πως κ πως να ρθει κ ο μπέμπης να γνωριστούμε! :D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

εγώ το είπα από την άποψη οτι χρειαζεται να έχεις λίγο χρόνο να χαλαρωνεις και να ξεκουράζεσαι, που νομιζω οτι το χρειαζεσαι παρα πολύ, μπας και προλάβεις και χαιδεψεις και λιγο την κοιλιτσα σου βρε αδελφε και καταλάβεις οτι είσαι εγκυος (με την ευχάριστη έννοια)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...