Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μαρία και Χριστίνα να τα χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας!!! :D

Κατερίνα πολύχρονη κ με το καλό το μπεμπακι! :D

Ευχαριστω Αννα, αμα δεν ερχοταν με μια τουρτα η μανα μου το πρωι δε θα το θυμομουν...τωρα γιατι εφερε κερι ερωτηματικο...:-(:mad::x

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα

Πρωινή σήμερα, καθότι με μπουκωμα και πόνους στη μέση! Που να κουμαντάρω ολόκληρη κοιλιά? Οι μέρες περνούν...από ετοιμασίες τίποτα:shock: Να δω πότε θα ελεήσω:rolleyes:

Η Άντα μου δείχνει να ζηλεύει το νινί, ελπίζω να κάνω λάθος βέβαια, γιατί με περιμένουν δύσκολα. Έχει γίνει πολύ αγρίμι και όλο γκρινιάζει.Μα τι έχει πάθει?Αν δεν κάνει αυτό που θέλει όλο κλαίει!Κουραστικό πολύ...

Σήμερα το βράδυ φαγητό στην πεθερά, δεν κάνω γιορτή γιατί απλά δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ, κουράζομαι! Του χρόνου να είμαστε καλά!

Άντε καλή σας ημέρα κοριτσάκια!:)

Βρε Μαρια απο που το συμπεραινεις οτι ζηλευει το νινι????

Ναι θα πάρω καινούρια κουζίνα γιατί δώ είναι με γκάζι οπότε δεν μπορώ να την πάρω και καινούριο πληντύριο πιάτων γιατί το παλιό είναι εντοιχισμένο και θα το αφήσω στη μαμά μου:) Από δω θα πάρω πληντύριο ρούχων και τον απορροφητήρα μου. Αχ, αυτή την ανανέωση περιμένω κι εγώ μετά από αυτό το μπάχαλο εδώ μέσα!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσιαααααα

Κατερινάκι χρόνια σου πολλά κορίτσι μου, να χαίρεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς και σ αγαπούν και με το καλό το δεύτερο παιδάκι σας.

Μαράκι να χαίρεσαι την Αντα σου. Να είναι πολύχρονη.

Χριστινάκι να χαίρεσαι τον Αλεχάνδρο σου. Πολύχρονος και καλή αρχή στο σχολείο του.

Απο χτες, καθε κατεργάρης στο πάγκο του. Οι μεγάλοι δουλειά, η μικρή σχολείο.

Ενώ ήταν πολύ χαρούμενη που της ελεγα οτι θα παμε σχολειο, με το που παρκαρα απ' εξω γκρίνιαξε, αλλα το ξεπέρασε αμέσως γιατί είδε τις φίλες της.

Σήμερα σε όλο το δρόμο μου έλεγε, "οχι Κατελίνα" (η δασκάλα της), και με το που παρκαρα απ' εξω, αρχισε το μοιρολοι "ζεν σελω Κατελινα, παμε σπιτι μας". Ε της εξήγησα οτι ετσι εχουν τα πραγματα πια, και σταματησε τη γκρίνια και μπηκαμε μεσα.

Απο χτες κοιμαται και σε κρεβατι στο σχολειο, στο σπιτι ακομα δεν το μετετρεψα γιατί ακομα γκρινιαζει για να ερθει στο δωματιό μας.

Δωσαμε χτες και την τσουληθρα της στο σχολειο της, γιατι ηταν πολυ μικρη πια, και την κουνια της σε κατι φιλους μας και για να μην παθει ΑΜΟΚ, της πηραμε μια καινουργια μεγαλη τσουληθρα, γιατι τα ειδε να τα δινουμε και παλι γκρινιαζε. Σημερα ομως που ειδε την τσουληθρα στο σχολειο της, χαρηκε πολυ.

Οπως καταλαβαίνεται, κι εμεις παιρναμε μια φαση γκρίνιας. Η προσαμοργή είναι λίγο βαριά.

Εμενα ευτυχως χτες τα πραγαμτα ηταν πολυ ηρεμα στη δουλεια, και μπηκα πολυ ομαλα. Απο σημερα να δουμε τι θα γίνει. Εντωμεταξυ με χτυπαμε ολα μου τα παπουτσια. Εμ σαγιοναρες για ενα μηνα φοραγα, τι περιμενα?

Καλημεριζω και σας φιλώ.

4Rnfp3.png

Μαριαλενακι, οντως ειναι πολυ ανανεωτικό το καινουργιο σπιτι, και μετα την ταλαιπωρια που θα εχετε τραβηξει, θα ειναι ακομα πιο ανανεωτικό.

Ο μπόμπος τι κάνει? Η λένα πώς τα πάει μαζί του?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μαριαλενακι, οντως ειναι πολυ ανανεωτικό το καινουργιο σπιτι, και μετα την ταλαιπωρια που θα εχετε τραβηξει, θα ειναι ακομα πιο ανανεωτικό.

Ο μπόμπος τι κάνει? Η λένα πώς τα πάει μαζί του?

Μια χαρά ο μπόμπος, έφτασε αισίως 3.800 και φτου φτου συνεχίζει να είναι πολύ πολύ ήσυχος. Ξυπνάει μεν το βράδυ αλλά για ένα τεταρτάκι το πολύ για να θηλάσει και μετά πάλι ύπνο!!! Η Λένα μια χαρά τα πάει, όλο τον χαϊδεύει και τον αγκαλιάζει και κάθε φορά που τον ακούει να κλαίει του φωνάζει "Μη φοβάσαι μπομπίξ, η αδεφούλα σου είναι εδώ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:"

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τωρα να ρωτησω κατι???

Τη διαφημιση του google στο καφε στην αρχικη σελιδα για να γνωρισουμε δωρεαν arab singles εσεις τη βλεπετε η φταιει η υπερμετρωπια μου????:confused::confused::confused:

Τωρα να ρωτησω κατι???

Τη διαφημιση του google στο καφε στην αρχικη σελιδα για να γνωρισουμε δωρεαν arab singles εσεις τη βλεπετε η φταιει η υπερμετρωπια μου????:confused::confused::confused:

Μάλλον φταίει η υπερμετρωπία σου γιατί εγώ δεν τη βλέπω, έχει κάτι άλλες νορμάλ

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kαλημερααα!!

Κατερινακι χρονια σου πολλα, καλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!! Με το καλο το νεο μελος!

Χριστινακι και Μαρακι να χαιρεστε τα κουκλακια σας!

Μαρια μου κοντευεις, οσο για τις ετοιμασιες μην αγχωνεσαι...ολα θα γινουν, εμεις να ειμαστε καλα!

Οσο για τους arab singles...μηπως απευθυνεται σε μενα η διαφημιση, γιατι μετα τη συγχωνευση μας βλεπω να χρειαζεται να μαθουμε κανενα αραβικο, χαχαχαχαχα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλημερααα!!

Κατερινακι χρονια σου πολλα, καλα και πολυ πολυ ευτυχισμενα!! Με το καλο το νεο μελος!

ευχαριστω πολυ!!!!

Οσο για τους arab singles...μηπως απευθυνεται σε μενα η διαφημιση, γιατι μετα τη συγχωνευση μας βλεπω να χρειαζεται να μαθουμε κανενα αραβικο, χαχαχαχαχα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γιωτουλα καλο αυτο το κολπο με τις εκπτωσεις, αλλα εγω οποτε παιρνω ρουχα για αργοτερα, παντα τα ξεχναω στις ντουλαπες, καθοτι τρελλη νοικοκυρα!!:tongue::tongue:.

Εγω της τα φυλάω όλα μαζί γιατί το έχω σαν σύστημα και το εχω στο μυαλό μου. Οπότε πάντα, στο τελευταίο συρτάρι της συρταριέρας της βρίσκονται τα ρούχα της επόμενης σαιζόν.

4Rnfp3.png

Εγω της τα φυλάω όλα μαζί γιατί το έχω σαν σύστημα και το εχω στο μυαλό μου. Οπότε πάντα, στο τελευταίο συρτάρι της συρταριέρας της βρίσκονται τα ρούχα της επόμενης σαιζόν.

Κι εγω εχω ενα συρταρι προς το παρον μονο για αυτα!

κατερινακι τι θα κάνεις σήμερα?

Θα παω σπιτι να φαω και να σβησω ενα κερι ερωτηματικο που μου εφερε με μια τουρτα η μανα μου το πρωι και μετα θα παω για το πρτο μαθημα οδηγησης....:mad:σημερα βρηκε κι αυτη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...