Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

...ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχομενα απο χτεσ το πρωι στισ 07.00!!!!!38 ωρεσ σχεδον !κ δεν το βλεπει να επιστρεφει μεχρι αυριο πρωι....κατασραφηκε πολυ μεγαλο κομματι τησ κεντρικησ,βορρειασ κ δυτικησ χιου!!!!!...και συνεχιζει!!!!τουλαχιστον ειχα νεα του και καπωσ εχω ηρεμησει!!!αν κ αν ξερεισ οτι ειναι 2 μερεσ ξαγρυπνοσ κ μεσα στισ φωτιεσ ,πωσ να ησυχασω?!!

γιωτα μου ξερω ,οτι αν εχεισ καρτα εθελοντη ,αυτο σου δινει μορια σε προκυρηξεισ πυροσβεστικησ κτλ...αν τον ενδιαφερει ,τωρα θα βγει προκυρηξη,να του το πεισ αν ψαχνεται γενικωσ!!!

....edit.και μολισ τωρα διαβασα σε ενα μπλογκ για την χιο οτι εχουν τραυματηστει εποχικοι και ενασ ακομα που δεχτηκε επιθεση απο σφιγκεσ....δοξα τω θεω τουλαχιστον που καταφεραμε να επικοινωνησουμε ,γιατι αλλιωσ θα ειχα τρελαθει διαβαζοντασ κ αυτο!!!!!..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς σήμερα πήγαμε τελικά μια βόλτα απο το river-west με την αδερφή μου και την μικρή η οποία μας έβγαλε την ψυχή.Ηθέλα να πάω πιο πολύ για το next που είχα δει και στο internet οτι έχει ανοίξει εκεί αλλά οι τιμές΄μου φάνηκαν πολύ ακριβές σε σχέση με αυτές που είχα δει απο Κύπρο και Αμερική νομίζω.Αλλά θα μου πεις πάντα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά.Τα καλοκαιρινά τους ήταν σε καλές τιμές αλλά δεν είχαν νούμερα κι'εγώ ήθελα να της πάρω φθινοπωρινά κομμάτια για το σχολείο.Της πήρα κάτι απο τα καινούργια και κάτι βρακάκια και καλτσούλες και πλήρωσα 150 ευρώ.Και θέλω ενα σωρό ακόμα.Θα πηγαίνω στις εκπτώσεις τώρα σε αυτό το μαγαζί μόνο αν θέλω να της ξαναψωνίσω απο εκεί.Εχω πάντως να κάνω πολλά ψώνια απο ρούχα για την μικρή και ψάχνω ευκαιρίες.

Εγω παντως κανω το εξής και μεχρι στιγμης εχει δουλεψει καλά. Στις εποχικές εκπτώσεις, πηγαινω και αγοράζω για την επόμενη χρονιά για την Ιλιανα. Δηλαδη στις εκπτωσεις που ειχαν γινει το χειμωνα πηγα και της ψωνισα για φετος. Αν μου λειπει κατι θα της το συμπληρωσω τωρα. Αλλα ειχα δει τι ρουχαλακια ειχα απο τη βαφτιση, σημειωσα τι ακομα θελω, εκανα μια λιστα και βγήκα, οποτε λογικα δεν θα μου λειπουν πολλα πραγματα.

Θα μου πεις εχεις ενα ρισκο να μην της κανει.

Η ιλιανα ομως που ειναι λιγακι μικροκαμωμενη δεν εχει τετοιο θεμα και παντα απο μωρο φοραγε παντα τα ρουχα για την ηλικια της, ποτε παραπανω ή παρακατω, οποτε μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα.

4Rnfp3.png

...ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχομενα απο χτεσ το πρωι στισ 07.00!!!!!38 ωρεσ σχεδον !κ δεν το βλεπει να επιστρεφει μεχρι αυριο πρωι....κατασραφηκε πολυ μεγαλο κομματι τησ κεντρικησ,βορρειασ κ δυτικησ χιου!!!!!...και συνεχιζει!!!!τουλαχιστον ειχα νεα του και καπωσ εχω ηρεμησει!!!αν κ αν ξερεισ οτι ειναι 2 μερεσ ξαγρυπνοσ κ μεσα στισ φωτιεσ ,πωσ να ησυχασω?!!

γιωτα μου ξερω ,οτι αν εχεισ καρτα εθελοντη ,αυτο σου δινει μορια σε προκυρηξεισ πυροσβεστικησ κτλ...αν τον ενδιαφερει ,τωρα θα βγει προκυρηξη,να του το πεισ αν ψαχνεται γενικωσ!!!

....edit.και μολισ τωρα διαβασα σε ενα μπλογκ για την χιο οτι εχουν τραυματηστει εποχικοι και ενασ ακομα που δεχτηκε επιθεση απο σφιγκεσ....δοξα τω θεω τουλαχιστον που καταφεραμε να επικοινωνησουμε ,γιατι αλλιωσ θα ειχα τρελαθει διαβαζοντασ κ αυτο!!!!!..

ε τουλαχιστον ειχες νεα του οπως λες και πηρες μια ανασα. αντε καλη δυναμη να εχει ο ανθρωπος να βγαλει και το υπολοιπο.

4Rnfp3.png

Kαλημέρα,

Κυριακή...βαρετή μέρα, δουλεύεις ή όχι!

Την Παρασκευή είχαμε πάει σε κάτι βαφτίσια στη Ραφήνα.Φοβερός αέρας, μας πήρε και μας σήκωσε, αλλα η Αλεξάνδρα το διασκέδασε πολύ! Χόρεψε αρκετά! Έχει εξελιχθεί σε πολύ μουσικόβια. Μια φίλη που ήταν εκεί και έχει τελειώσει μουσικό ωδείο, μου είπε ότι έχει πολύ καλό μουσικό αυτί και πιάνει αμέσως τον ρυθμό,έπαθε πλάκα κοινώς! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το έχω παρακολουθήσει αυτό, αλλά δεν τολμούσα να το πω, μη με περάσουν για κουκουβάγια μαμά. Μετριοφροσύνη!:tongue: Αλλα καταλαβαίνετε τη χαρά να σου το επιβεβαιώνει και κάποιος πιο ειδικός ε? Κουκουβάουυυυυυυυ:mrgreen:

Θέμα γιογιό γιόκ...δεν έχω προσπαθήσει καθόλου, μάλλον δεν έχω όρεξη! Πειράζει πολύ? Είμαι αλλού τώρα!

Γιώτα καλώς ήρθατε πίσω!Θα πρέπει να περάσατε πολύ καλά ε? Εγώ, επειδή ρώτησες, έχω βγει σε άδεια τοκετού!

Κορίτσια σε ένα μήνα γεννάω! Πως πέρασε ο καιρός ε?

Πάντως έχω να πω ότι με τόσα προβλήματα δεν την ευχαριστήθηκα καθόλου αυτή την εγκυμοσύνη.:-( Περιμένω να γεννήσω και μετά πιστεύω όλα θα είναι αλλιώς...προς το καλύτερο! Ελπίζω...

Κατερίνα να ζήσετε και με το καλό να δεχθείτε το νέο σας μπεμπέ! Λίγο ξενέρα η αντιμετώπιση του συζήγου ε? Ακου να πάει για μπάλα...σίγουρα τρελάθηκε από χαρά φαντάζομαι, αλλά μωρέ ας το έδειχνε με ενα καλύτερο τρόπο!

Aυτά παιδάκια, μου λείψατε, τα λέμε προσεχώς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι κανετε κοριτσια?

Μαρακι ποτε περασε ο καιρος, σα χθες μου φαινεται που μας το ειπες. Με το καλο, και με ενα πονο!!:D:D

Γιωτουλα καλο αυτο το κολπο με τις εκπτωσεις, αλλα εγω οποτε παιρνω ρουχα για αργοτερα, παντα τα ξεχναω στις ντουλαπες, καθοτι τρελλη νοικοκυρα!!:tongue::tongue:

Ειρηνουλα, παλι καλα που μιλησες με τον αντρα σου, ελπιζω να ειστε ολοι καλα, σπιτακι σας τωρα :D Οσο για τις φωτιες τι να πω...καθε χρονο τα ιδια, μυαλο δε βαζουμε με τιποτα :(

Χριστινα μου κανε οπως σου λεει η δημητρα, φορεσε του τα πεδιλακια με καλτσες (german tourist, u know) και νομιζω οτι θα μαλακωσουν μεχρι να παει κολειο ;);)

Αυτο το σ/κ ηταν αφιερωμενο στο σπασιμο! Σπασαμε 3 λαμπες (ο βαγγς) και 1 ποτηρι κρασιου (η καρολ κ εγω), χαχαχα!!

Κατα τ' αλλα καλα ;);) Την παρασκευη πηγαμε ριβερ γουεστ και λιγο ικεα γιατι εκλεινε και δεν εχω και λεφτα ;););) Ωραιο ηταν το εμπορικο, ησυχο και μαζεμενο. Πηρε ο βαγγελης ενα ζευγαρι αθλητικα και ο δημητρης ενα μαγιω για του χρονου βεβαια (ελπιζω να του κανει μεχρι τοτε, χαχαχα). Φαγαμε και τα σουβλακια μας, δεν αντεξαμε... :tongue::tongue:

Χθες, σουπερ μαρκετ το μεσημερι, οπου το σηκωσα σχεδον ολο, μετα πηγα τον βαγγς σ' ενα φιλο του, περασα να κλεισω και μανι,πεντι,φρυδι,μπικινι :shock:, οπου συναντησα και την αδερφη μου τυχαια, γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να την εβλεπα συντομα. Το βραδυ καθισαμε σπιτι με κρασακι, τυρακια και πατατακια.

Σημερα, τιποτα τι ιδιαιτερο, μονο καποιες δουλιτσες στο σπιτι...ελπιζω μονο να μη με πιασει παλι η υπερενταση και κοιμηθω στις 4 το πρωι οπως χθες :rolleyes::rolleyes: Σκεφτομαι και διαφορα (οικονομικα και μη) και δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Οκ,σας διαβασα,μπηκα να πω απλα μια καληνυχτα, ειμαι πτωμα, περιμενω και τον Κωστα που βλεπει μπαλα στον αδερφο του να παω να ξεραθω, πηγαμε και στο αττικο παρκο το πρωι αλλα μονο με τη μαιμου που της ετρωγε τη μπανανα ενθουσιαστηκε.Με εχει βγαλει οφ το θηριο σημερα και δεν πηγαμε και παιδικη χαρα...ευτυχως δεν κατουραει οπου να ναι οπως περιμενα...

Καληνυχτα!!

Στενοχωρηθηκα παρα πολυ για τη Χιο, Ειρηνη, κριμα πραγματικα...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Σχετικά ήσυχο ήταν το σουκου μας....Σάββατο μείναμε σπίτι αν κ το πρωί είχαν πάει μεγάλη βόλτα μπαμπάς κ κορη για να με αφήσουν να καθαρίσω λίγο, και χθες είχαμε πάει στη μαμά μου που είχε γενέθλια!:D Εντωμεταξύ 2 φορες χτύπησε το τηλ μας το σουκου...τη μία ήταν για να μάθουμε ότι αρραβωνιάζεται η ξαδελφούλα μου στις Σέρρες(Δέσποινα αν είδες πυροτεχνηματα λιγο παραεξω από τις Σέρρες δικά μας ήταν:tongue:) και την άλλη για να μας πουν ότι έσπασε η γιαγιά του στεφ το πόδι της σε 3 σημεία γμτ...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα από το Κόσοβο του Θησείου:) Κορίτσια δε μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται εδώ μέσα. Από 2 σπίτια όλα τα πράγματα στο σαλόνι της μάνας μου και τα μόνα λειτουργικά δωμάτια σε κάθε σπίτι η κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο συν η κουζίνα στο σπίτι της μαμάς μου. Οικογένεια Χωραφά κανονικότατα είμαστε!!!! Να μη σας πω για το δίπλα σπίτι (πρώην σπίτι μου) που γκρεμίζουν τι έχει γίνει από σκόνη και φασαρία!!!!! Ευτυχώς ο μπόμπος δε χαμπαριάζει και κοιμάται ακάθεκτος:)

Κατά τα άλλα το ΣΚ περάσαμε πολύ ωραία, όπως σας είχα πει πήγαμε Κόρινθο στους θείους μου γιατί το Σάββατο βάφτιζε η προϊσταμένη μου στο Κιάτο και τα συνδυάσαμε και η μικρή το ευχαριστήθηκε πολύ!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλα η Τετα εχει ξετρελαθει,δεν ξερω τι εχει καταλαβει αλλα μιλαμε το παιδι στο ασχετο καθε τοσο παει και κανει γουτσου γουτσου τον οφαλο μου...

Επισης, η επιχειρηση γιογιο παει παρα πολυ καλα,ειμαστε με το βρακακι στο σπιτι ολη μερα απο την Περασμενη Τεταρτη και ειχαμε μονο 2 ατυχηματα τις 2 πρωτες μερες, την παμε καθε τοσο στο γιογιο αν θελει,εξω φοραμε πανα αλλα παντα οταν γυριζουμε ειναι στεγνη και τα κανει σπιτι! Αποψε ηταν στεγνη και ολη νυχτα και ενω χουζουρευε μια ωρα στο κρεβατι, τα εκανε στο γιογιο της μολις σηκωθηκε!Λεω σιγα σιγα να αρχισω να της φοραω κανονικα ρουχα σπιτι αφου κρυωνει και ο καιρος μιας και δε λερωνεται!Τωρα περιμενω απλα να αρχισει να μου λεει μονη της οταν θελει!

Καλημέρα

Πρωινή σήμερα, καθότι με μπουκωμα και πόνους στη μέση! Που να κουμαντάρω ολόκληρη κοιλιά? Οι μέρες περνούν...από ετοιμασίες τίποτα:shock: Να δω πότε θα ελεήσω:rolleyes:

Η Άντα μου δείχνει να ζηλεύει το νινί, ελπίζω να κάνω λάθος βέβαια, γιατί με περιμένουν δύσκολα. Έχει γίνει πολύ αγρίμι και όλο γκρινιάζει.Μα τι έχει πάθει?Αν δεν κάνει αυτό που θέλει όλο κλαίει!Κουραστικό πολύ...

Σήμερα το βράδυ φαγητό στην πεθερά, δεν κάνω γιορτή γιατί απλά δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ, κουράζομαι! Του χρόνου να είμαστε καλά!

Άντε καλή σας ημέρα κοριτσάκια!:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!! Μαράκι να τη χαίρεσαι την Άντα σου και Χριστινάκι να χαιρόμαστε τον Άλε:):):):):) Έχουμε κι άλλα παιδάκια που γιορτάζουν σήμερα, δε θυμάμαι?!?!!?!?

Χθες το απόγευμα ευτυχώς ήρθε η θεία μου και πήγε τη Λένα στην παιδική χαρά και δεν έμεινε κλεισμένη μέσα στο χάος. Επίσης όπως σας είπα ενώ όλο το καλοκαίρι μου έβγαζε την ψυχή και τελικά δεν κοιμόταν το μεσημέρι, με το που ήρθε η Νίκη κάθε μεσημέρι καρφί για ύπνο η κυρία οπότε πάει ο νωρίς ύπνος το βράδυ πάλι. Όπως καταλαβαίνετε βέβαια με όλο αυτό το χαμό εδώ μέσα και τις συνθήκες διαβίωσης φυσικά δε μπορεί να μπει σε κανονικό πρόγραμμα το παιδί και δεν κάνω και καμία προσπάθεια, νιώθω ήδη τυχερή που μπόρεσε να επανέλθει στο πρόγραμμά της προ διακοπών και περιμένω να πάμε Ηλιούπολη για να φτιάξουμε καινούριο κανονικό:P:p:p:p:p

Σήμερα λέμε να πάμε με τη μαμά μου να δούμε για κουζίνες, πλυντήριο πιάτων κλπ. για την καινούρια κουζίνα!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!!!

Χθες πηγαμε στο γιατρο, ολα καλα, θα ξαναπαω ομως σε 2 βδομαδες μιας και μονο ο σακος φαινοταν,ειμαι 5 εβδομαδων και ειναι πολυ νωρις ακομα!

Μετα περασαμε λιγο απο αλσος βεικου, πολυ μου αρεσει εκει ρε παιδια, πρασινο,παιδικες χαρες,εχει και κατι συναυλιες τωρα,φεστιβαλ,χαμος γινοταν! Κι εκει που παιζαμε λεω δεν τη ρωταω αν θελει τσισα?Δεν ειχε κανει πανω της,μου λεει ναι,την παιρνω στην ακρουλα,την κραταω απο τις μασχαλες καθιστη και τα εκανε,κυρια!!!:D

Μαρια κουραγιο ερχεται η ωρα να ξελαφρωσεις!!!Να χαιρεσαι την Αντα σου!!!Χρονια πολλα και απο τη φιλεναδα της!!!!!

Χριστινα να χαιρεσαι τον Αλεξανδρο!!!!Εσυ πως εισαι με τη μεση???

Μαριλου θα παρετε και καινουργια ηλεκτρικα για την κουζινα???Μια χαρα,ανανεωνεσαι ρε παιδι μου σε καινουργιο σπιτι, με καινουργια πραγματα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...