Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λοιπον, θεμα γιογιο:

Ειμαστε χωρις πανα 3 μερες, μας εχουν φυγει μονο 2 φορες,συνεπως μονο 2 βρακια λερωμενα! Αλλα τη ρωταμε αν θελει, καποιες φορες κυριως αν θελει κακα παει μονη της, πως ομως θα μαθει να πηγαινει μονη της, εννοω να μας τα λεει πριν τα κανει και να ζηταει μονη της γιογιο????Τωρα την παμε εμεις! Αν το κανουμε αυτο, καθαρισαμε!Αλλα πως???

Η πλακα ειναι οποτε βγαινουμε βολτα πχ χθες στην παιδικη χαρα, ξαφνικα τη βλεπω να καθεται οπως στο γιογιο για λιγο για να κανει τσισα της...:tongue::tongue:

Τωρα για το θεμα υπνου να πω οτι στρωσαμε η θα το ματιασω?????:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα..έχετε πιάσει μια πονεμένη ιστορία...θέμα:γιογιό....εμείς ξεκινήσαμε προσπάθειες αρχές καλοκαιριού.στην αρχή όπου έβρισκε τα έκανε.μετά πήγαινε στο γιογιό έκανε πρίτσ...το μπέρδευε με τα κακα βέβαια κ σηκωνόταν.......

τώρα από το πρωί που θα βγάλουμε την πάνα μέχρι κ την ώρα που θα την ξαναφορέσουμε μένει έτσι.τι στο γιογιο τι στην λεκάνη....με τα πόδια οκλαδόν εγώ να τρέχει η βρύση μπας κ τής έρθει κάτι ρε παιδί μου...:rolleyes:να τραγουδάμε τρέχει τρέχει το νερό στο αυλάκι :cool:πλάτσα πλάτσα πλούτσα....κ όλα τα σχετικά τραγουδάκια..........αλλά τζίφος.

θα σκάσει η φούσκα της στο τέλος...προτιμούσα να τα αμολάει όπου βρεί κ να είμαι με μια σφουγγαρίστρα στο χέρι παρά αυτό το πράγμα

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Γι'αυτό η συμβουλή μου είναι.Οχι άγχος!
Αντε και αποχωριζόμαστε (δεν τον φοβάμαι, είναι κοινωνικός και θα τα βολέψει). Εγώ έχω άγχη όπως αν πρέπει να του βάλω κλειστά παπούτσια, αν πρέπει να του βάλω αλλαξιά ρούχα μαζί, το ποτήρι του; Πιπίλα; Δεν ζει χωρίς πιπίλα, έχουμε αυτό το δράμα εμείς, έχει γίνει χειρότερος κι από μωρό! Επίσης δεν μιλάει πολύ καθαρά ακόμα, μήπως πρέπει να γράψω λεξικό για τις δασκάλες; Θα φάει άραγε; Θα κοιμηθεί; Αν τον χτυπήσουν επιθετικά παιδάκια;;; Για απαντήστε παρακαλώ στα πρακτικά μου ζητήματα!
Δήμητρα με αφορμή το μύνημα σου εγώ θα πω ότι πλέον ανυπομονώ να λείπει κάποιες ώρες η Ζωή από το σπίτι....την έχω προετοιμάσει φυσικά εδώ και καιρό της λέμε για το πως θα είναι το σχολείο κ της λέμε επίσης ότι όταν θα γυρνάει θα περιμένουμε με αγωνία να μας πει ποσα καινούργια πράγματα έμαθε κ τι έκανε στο σχολείο...αφού μιλάει καλά δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα για το πως θα της φερθούν αφού όπου πάει έρχεται κ μας λέει τι γίνεται!;)
Κι εμείς τον προετοιμάζουμε, κάθε μέρα λέμε γι'αυτό. Με απασχολεί μόνο το ότι δεν μιλάει πολύ καθαρά ακόμα κι αν θα μπορούν να τον καταλάβουν...
Χριστινιω!!!! να σου στειλω μαρμελαδα??? εκτος του οτι εγινε πεντανοστιμη βοηθαει πολυ κ στην τουαλετα....πολλα χρονια ειχα να παω 2 φορες σε μια μερα

μακαρι να την ειχα ανακαλυψει κ στην εγκυμοσυνη μου:cool::cool::cool:

Και μόνο που το λες φτάνει βρε! Να την τρως και να με σκέφτεσαι. Εγώ πάντως στην εγκυμοσύνη όλο διάρροια (εντεράκι γαρ) ήμουν χαχαχα

WN6Op3.png

Αντε και αποχωριζόμαστε (δεν τον φοβάμαι, είναι κοινωνικός και θα τα βολέψει). Εγώ έχω άγχη όπως αν πρέπει να του βάλω κλειστά παπούτσια, αν πρέπει να του βάλω αλλαξιά ρούχα μαζί, το ποτήρι του; Πιπίλα; Δεν ζει χωρίς πιπίλα, έχουμε αυτό το δράμα εμείς, έχει γίνει χειρότερος κι από μωρό! Επίσης δεν μιλάει πολύ καθαρά ακόμα, μήπως πρέπει να γράψω λεξικό για τις δασκάλες; Θα φάει άραγε; Θα κοιμηθεί; Αν τον χτυπήσουν επιθετικά παιδάκια;;; Για απαντήστε παρακαλώ στα πρακτικά μου ζητήματα!

Κι εμείς τον προετοιμάζουμε, κάθε μέρα λέμε γι'αυτό. Με απασχολεί μόνο το ότι δεν μιλάει πολύ καθαρά ακόμα κι αν θα μπορούν να τον καταλάβουν...

Και μόνο που το λες φτάνει βρε! Να την τρως και να με σκέφτεσαι. Εγώ πάντως στην εγκυμοσύνη όλο διάρροια (εντεράκι γαρ) ήμουν χαχαχα

Θα σε βοηθήσω αν σου θυμήσω οτι την Ιλιανα την έστειλα 8 μηνων παιδικο που ουτε καν μίλαγε?

Για τα πρακτικά θα σε καθοδηγήσουν οι δασκαλες γιατί καθε σταθμος εχει τα δικά του συστήματα.

Οσο για την πιπίλα του να τη στελνεις μαζί του.

Θα δωσεις εσυ 5 κατευθυντήριες γραμμές στις δασκάλες του, οσον αφορά στη συμπεριφορά του, στην ομιλία του, στη διατροφή του, στον ύπνο του, και όσα αλλα πραγματα που εσυ θεωρείς σημαντικά, και θα τη βρουν αυτές την ακρη μαζί του, μη σε απασχολεί. Η δουλειά τους είναι, μην αγχωνεσαι. Ολα θα πανε καλα και θα δειτε μεγαλες διαφορες στα παιδακια σας πιστεύω απο θεμα συμπεριφοράς. Πειθαρχούν με ενα μαγικο τροπο στο σταθμο. Αλλα θελει και δουλειά στο σπίτι για να παραμένουν πειθαρχημενα.

Επίσης για τα παπουτσια, εγω προτιμω να μην τη στελνω με πεδιλακια για να μην σακατεψει κανα δακτυλο πανω στο παιχνιδι, αλλα μετα το φετινό καλοκαίρι, νομιζω οτι θα αναθεωρήσω. Αφου δεν τα τσακισε φετος τα πόδια της, νομιζω οτι δεν θα τα τσακισει ποτε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

επιστρέψαμε κι εμεις λοιπόν στα πάτρια εδάφηηηη...

Καλε τι αερας ειναι αυτός? Ολα τα παιχνιδια της Ιλιανας ριγμενα κατω τα βρηκαμε (τσουληθρες, κούνιες...) και τωρα φυσαει σαν τρελλο

Η ιλιανα τα πήγε πολυ καλα τελικα με το παιδακι (σημειωτεον ειναι στην ηλικια μου το παιδακι αλλα με μυαλο 5χρονου), της εδωσε και το δωρο που της ειχαμε παρει, της ειχαν παρει κι εκεινοι κατι, της χαρισε κι εκεινη δυο παιχνιδια της... Στην αρχη την κοιτουσε λιγο περιεργα η Ιλιανα, αλλα πολυ γρηγορα λυθηκε και μετα δεν ξεκολαγε απο διπλα της. το μονο θεμα ειναι οτι το παιδακι εχει απειρες μπαρμπι, αλλα δεν ηθελε να της ακουμπαει η ιλιανα, εχει κολλημα με αυτο το θεμα, και η ιλιανα ηθελε συνεχως να πιανει τις μπαρμπι, οποτε επρεπε να ειμαι συνεχως απο πανω της και να της εξηγω (?) να μην τις παιρνει.

τελος καλο ολα καλα παντως. Μονο τη θεια του νικου ειδα στεναχωρημενη, γιατι απ οτι εμαθα μετα, το παιδακι τους ηταν στην σημερινή ηλικια της Ιλιανας όταν επαθε τη ζημια που επαθε (ειχε γεννηθει φυσιολογικο και σε μια εγχειριση που της κανανε 23 μηνων, εκαναν λαθος οι γιατροί και της δημιουργησανε πρόβλημα) και λίγο ήταν πεσμένη ψυχολογικά. Παντως τελικά ειναι να μη σου τύχει η στραβή. δόξα το θεο να λεμε...

Επισης η Ιλιανα σημερα μετα απο 25 μηνες ζωής, μας εκανε τρελλό σκηνικο γιατι ηθελε να κοιμηθει μαζι μας. συνηθισε 10 μερες που κοιμομασταν ολοι μαζι (σε ξεχωριστα κρεβατια μεν, αλλα διπλα διπλα στο ιδιο δωματιο) και εριξε πολυ κλαμα μεχρι να κοιμηθει. Επισης της υποσχεθηκαμε οτι αυριο θα της μετατρεψουμε την κουνια σε κρεβατι, αφου τα πηγε πολυ καλα με τον υπνο της σε κανονικο κρεβατι, και αφου απο δευτερα στο σχολειο δεν θα κοιμαται σε κουνια πια, αλλα σε κρεβατακι, ειπαμε να το κανουμε και στο σπιτι τελικά.

4Rnfp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιγο νωρισ μπηκα ε?ξενυχταω καθωσ ειμαι λιγο χαλια....ειχε ο αντρασ μου βαρδια απο τισ 07.00 το πρωι εωσ τισ 22.00 συνεχωμενη...και 2 ωρεσ πριν σχολασει μπηκε φωτια στα βορρεια του νησιου!!!!ε , να καψουν πια και οτι εχει απομεινει....

τα μποφορ ειναι 9 και η φωτια ανεξελεγκτη!!!τον αντωνη τον βλεπω να ερχετε αυριο μεσημερι (30ωρο και...).ελπιζω να πεσουν τα μποφορ και να καταφερουν να την θεσουν υπο ελεγχο....

απλα του τηλεφωνο,στελνω και μηνυματα αλλα απαντηση καμια και εχω αγχωθει αρκετα..

ειναι η 2η μεγαλη μεσα σε 10 μερεσ....χωρια οι μικρεσ που μπενουν γυρω γυρω....

ολη η ελλαδα φετοσ !!!δεν υπαρχουν λογια γι αυτεσ τισ τραγικεσ καταστασεισ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!

Η ωρα ειναι 9 παρα και οοολοι κοιμουνται ακομα!!!Η Τετα δε απο τις 11...!!!!Παω να την ξυπνησω γιατι το μεσημερι δε θα κοιμαται με τιποτα!

Ειρηνη ελπιζω να τελειωσε γρηγορα η αγωνια σου και να γυρισε ο αντρουλης σου, εγω κατι τετοια δε θελω ουτε να σκεφτω οτι θα τα τραβηξω, βλεπεις σε περιπτωσεις πολεμου αλλα και φωτιας και μενα χαμενος θα ειναι....:(

Ελπιζω να μην καηκε μεγαλο μερος απο το πανεμορφο νησι σας!

Καλημέρα κι'απο δώ.Ακόμα το σπίτι μου χάλια είναι,ευτυχώς ήρθε η γυναίκα σήμερα αλλά σε λίγο θα πρέπει να φύγω με την μικρή γιατί δεν ΄πρόκειτε να την αφήσει να κάνει δουλειά.Θα πάω να πάρω την αδερφή μου να πάμε καμιά βόλτα.

Χριστίνα παπουτσάκια εγώ της φόραγα κλειστά τώρα το καλοκαίρι πεδιλάκια πιο πολύ μην την πατήσει κατά λάθος κανα παιδάκι ή χτυπήσει και μόνη της αλλά το χειμώνα να ξέρεις πιο πολύ με αθλητικά θα την βγάλεις.Και αναπαυτικά και άνετα.Οσο για την πιπίλα σαφώς και θα του την έχεις μαζί και εκεί οι δασκάλες θα κάνουν δουλειά και μπορεί να την κόψετε σιγά-σιγά.Εγώ της είχα απαραιτήτως το νάνι της πάντα μαζί γιατί χωρίς αυτό δεν κοιμόταν.Είναι λογικό το κάθε παιδάκι να έχει κάτι που δεν αποχωρίζετε.Αλαξιά ρούχα επίσης πιστεύω οτι θα χρειαστείς,και αν είσαι σε φάση γιογιού ίσως κανα 2 παντελονάκια παραπάνω και εσωρουχάκια αλλά όλα αυτά θα στα πουν και οι δασκάλες.Ο κάθε παιδικός όπως είπε και η Γιώτα έχει τα δικά του.Οσο για το φαγητό εξαρτάται απο το παιδί.Εμένα πχ δεν έτρωγε φαγητό εκεί καθόλου,μόνο πρωινό και το απογευματινό.Αλλά δεν με ένοιαζε γιατί μου έτρωγε μετά σπίτι κανονικά.Μπορεί να έφταιγε και το ωράριο που εκεί τα ταίζανε νωρίς,μπορεί κάτι άλλο δεν ξέρω.Τους τελευταίους μήνες μόνο μου είπανε οτι είχε αρχίσει να τρώει λίγο παραπάνω.Για την επιθετικότητα των άλλων παιδιών μην τον χτυπήσουν κτλ,γι'αυτό είναι εκει οι δασκάλες και προσέχουν τέτοιες συμπεριφορές.Δεν λέω οτι δεν μπορεί να γίνει και καμιά στραβή αλλά θα πρέπει να είναι μεμονομένο επεισόδειο.Η αρχή είναι δύσκολη.Θα δεις πως μετά την πρώτη βδομάδα θα σου έχουν λυθεί όλες οι απορίες σου και θα έχετε μπει σ'εναν ρυθμό.

SI5Yp3.png

Ειρηνάκι γύρισε ο άντρας σου;

Δεν είχατε σκουπιδιάρικο σήμερα Κατ; Μη σας πω τι ώρα ξυπνάω εγώ τελευταία, θα φρικάρετε και θα με μισήσετε!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, είμαι λίγο πιο χαλαρωμένη τώρα. Αλλά πείτε μου και κάτι άλλο που είστε νοικοκυρές πρώτες! ΄Επλυνα στο χέρι τα κλειστά πεδιλάκια μούγερ (δερμάτινα) του μικρού και σκλήρυναν, δεν θέλει να τα φορέσει. Πως θα τα μαλακώσω τώρα;;; Γιατί αυτά θέλω να του βάλω στο σκουλείο του :)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ακομα στην φωτια ειναι!!!!!εχει κλεισει 33 ωρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχομενεσ ,δεν γυρισε σπιτι και ειμαι να σκασω απο την αγωνια και την στεναχωρια,καθωσ δεν εχει σημα,ωστε να μου μιλησει εστω και 1 δευτερολεπτο να μαθω οτι ειναι καλα!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παντωσ που ρωτατε!!!!

κατερινιω μου σου ευχομαι να μην το ζησεισ ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι εύχομαι να έχεις νέα απο τον άντρα σου και να έχεις ηρεμήσει τώρα!Είναι δύσκολες αυτές οι καταστάσεις.

Χριστίνα κι'εγώ δεν ξέρω να σου πω πως να μαλακώσεις τώρα τα παπουτσάκια.Αλλά αφού τα έπλυνες στο χέρι δεν νομίζω να έχουν πάθει τίποτα.Μήπως να δοκίμαζες να του τα φόραγες λίγο με καμιά καλτσούλα για να πάρει πάλι την φόρμα τους?

Εμείς σήμερα πήγαμε τελικά μια βόλτα απο το river-west με την αδερφή μου και την μικρή η οποία μας έβγαλε την ψυχή.Ηθέλα να πάω πιο πολύ για το next που είχα δει και στο internet οτι έχει ανοίξει εκεί αλλά οι τιμές΄μου φάνηκαν πολύ ακριβές σε σχέση με αυτές που είχα δει απο Κύπρο και Αμερική νομίζω.Αλλά θα μου πεις πάντα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά.Τα καλοκαιρινά τους ήταν σε καλές τιμές αλλά δεν είχαν νούμερα κι'εγώ ήθελα να της πάρω φθινοπωρινά κομμάτια για το σχολείο.Της πήρα κάτι απο τα καινούργια και κάτι βρακάκια και καλτσούλες και πλήρωσα 150 ευρώ.Και θέλω ενα σωρό ακόμα.Θα πηγαίνω στις εκπτώσεις τώρα σε αυτό το μαγαζί μόνο αν θέλω να της ξαναψωνίσω απο εκεί.Εχω πάντως να κάνω πολλά ψώνια απο ρούχα για την μικρή και ψάχνω ευκαιρίες.

SI5Yp3.png

παντως και η αδελφη μου που στα καλα καθουμενα πηγε κι εγινε εθελοντης πυροσβεστης, ειχαν λεει προχτε ενα περιστατικο, και πηγε απο τις 12 τη νυκτα εως τις 8 το πρωι και σβηνανε φωτια. και το πρωι λεει δεν μπορουσε να παει στη δουλεια της και πηρε αδεια...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...