Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσια να ρωτησω, βρακακια απο που εχετε παρει για τα παιδακια σας? και περιπου πόσα πρέπει να παρω?

Εχω καμια 10ρια μπορει και 15 αλλα χθες πχ ενα λερωσε μονο, εχουν φερει οι γιαγιαδες, παιρνω και απο ενα μαγαζι με παιδικα ρουχα στη γειτονια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα και ξαναχώνομαι στις κούτες μου!!!! Κόλαση εδώ παιδιά, ευτυχώς έχουν έρθει η βαφτιστήρα της μάμας μου με τα δυό της αδερφάκια και απασχολούν τη Λένα κι έχει πάρει φωτιά ο κώλος μου εδώ!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kαλημερα κοριτσια!:D

Αννα μου σε καταλαβαινω απολυτα! Και η καρολ ετσι περιπου κανει, προχθες ηταν στη βεραντα, ανοιξε τη βρυση κ εγινε χαμος. Βεβαια εγω δεν ειμαι εγκυος, αλλα και παλι κουραζομαι ;);) Παιδικο δεν θελω να τη στειλω ακομη, πιο πολυ για να μη μεταφερει αρρωστιες στο μωρο, αλλα ισως το κανω οταν γυρισω δουλεια.

Μαριλου θα ηθελα να σε βοηθησω, αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο, μονο απογευματα μετα τις 7 μπορω.

Γιωτα μου τι να σου κανει το ιδιο μυαλο 41 χρονια, χειμωνα καλοκαιρι?? Την ξεχασα τη διακοσμητρια σου!!! Απλα, εχουμε μελλον γιατι πρωτα πρεπει να παρουμε επισκευαστικο δανειο! Αληθεια, δινουν τωρα η τζαμπα ελπιζω??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλημερα κοριτσια!:D

Αννα μου σε καταλαβαινω απολυτα! Και η καρολ ετσι περιπου κανει, προχθες ηταν στη βεραντα, ανοιξε τη βρυση κ εγινε χαμος. Βεβαια εγω δεν ειμαι εγκυος, αλλα και παλι κουραζομαι ;);) Παιδικο δεν θελω να τη στειλω ακομη, πιο πολυ για να μη μεταφερει αρρωστιες στο μωρο, αλλα ισως το κανω οταν γυρισω δουλεια.

Μαριλου θα ηθελα να σε βοηθησω, αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο, μονο απογευματα μετα τις 7 μπορω.

Γιωτα μου τι να σου κανει το ιδιο μυαλο 41 χρονια, χειμωνα καλοκαιρι?? Την ξεχασα τη διακοσμητρια σου!!! Απλα, εχουμε μελλον γιατι πρωτα πρεπει να παρουμε επισκευαστικο δανειο! Αληθεια, δινουν τωρα η τζαμπα ελπιζω??

Κοριτσάκι και μόνο που το λες αρκεί:) Τέλειωσα και με το παιδικό και ξεκίνησα την κουζίνα τώρα, μισή ώρα μου πήρε να κατεβάσω όλα τα μαγνητάκια και άλλο τόσο να τα τυλίξω και να τα πακετάρω!!!

Για τα επισκευαστικά που λες δίνουν αλλά με το σταγονόμετρο και θέλουν πολλά χαρτιά, δικαιολογητικά κλπ, εμείς γι αυτο καθυστερήσαμε τόσο γιατί αρχίσαμε μέχρι να πάρουμε την έγκριση του δανείου.

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινιω να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!με το καλο και το νεο μελοσ τησ οικογενειασ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια το ειπεσ του αντρα σου ,σημερα?

δημητρα σευχαριστουμε για τα ενδιαφεροντα πραγματα που μασ εγραψεσ!!!και οντωσ ετσι οπωσ τα λεσ ειναι!!!!εμασ ,μασ πηραν μεσω εσπα και τισ 2!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ξερω ομωσ αν θα τισ στειλω!!!!!!

Κατερίνα την εγκυμοσύνη μου στη Ζωή τη θυμάμαι τόσο ευχάριστα...τώρα απλά ανυπομονώ να γεννήσω σκέφτομαι ότι ταλαιπωρείται κ το μωρό κ τόσο που στρεσάρομαι το νοιώθω κ αυτό μέσα μου να χτυπιέται κ με πιάνουν τα κλάματα συνέχεια...λέω για τη μέση μου που πονάει κ ρωτάει η Χριστίνα αν πήρα το γιατρό...να τον πάρω να του πω τι??? Το πρωτο που θα με ρωτήσει είναι αν κουράζομαι κ φυσικά ξεπατώνομαι....πλέον οι μόνες ώρες που περνάω σχετικά ξεκούραστη κ καθιστή είναι στη δουλειά! :rolleyes:

αχ βρε αννακι μονο που τα διαβασα αγχωθηκα!!!....αλλα συγχρονωσ μου ηλθαν εικονεσ στο μυαλο πριν ακριβωσ εναν χρονο που ημουν κι εγω εγκυοσ!!!!ακριβωσ ετσι εκανε το αγγελικιδιον!!!!!κομμενοσ ο υπνοσ και τοοοοσοοο ζωηρη και ακομα πιο πολυ!!!!μετα (οταν πια γεννησα κ μεγαλωσε κ λιγο το μωρο)ευτυχωσ (γιατι αλλιωσ θα σαλταρα)ηρεμησε!!!!

οχι οτι δεν ζουμε και τωρα τετοιεσ ιστοριεσ αλλα την παλευω....βλεπεισ ειναι και 2!!!το μωρο εχει ζουζουνιασει φοβερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου κατεβαζουν το σπιτι σε χρονο dt!!!!...ισωσ ομωσ τωρα που το σκευτομαι ,να εχω σκληραγωγηθει πλεον ..χα χα!!!!!

δεν σασ ειπα...εωσ τωρα κατεβαινα μαγαζια μαζι και με τισ 2 κορεσ αναγκαστηκα ,αφου δεν εχω να τισ αφησω!!!!!!!γι αυτο αλλωστε κατεβαινα σχεδον 1 φορα το μηνα και αν!!!!!!!!!!!στην πραγματικοτητα πολυ πιο σπανια.....

την τελευταια φορα ,πηγα σενα μαγαζι να παρω μια μπλουζα του αντρα μου και μεχρι να διαλεξω,η μπουρμπουλ εννοειται οτι τσιριζε (ειχε σταματησει βλεπετε το καροτσι) και η αγγελικη εβγαλε το ποδι απο μια κουκλα βιτρινασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:φανταστειτε καταστασεισ π[ου ζω!!!!:tongue::tongue:

χτεσ λοιπον ,αφου φαγαμε αυγα φρουτα κτλ ,τισ βαζω και για υπνο και εφαγα φλασια!!!!ρωταω τον πατερα μου που ετυχε και ηταν κατω στο σπιτι ,του βαζω και ενδοεποικοινωνια και την κανω για μαγαζια!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα απο πολυ πολυ καιρο ,παρολο που ετρεχα να προλαβω ,ψωνησα διχωσ εννοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε που καταφερα να προβαρω και αυτα που πηρα γιατι εωσ τωρα ψωνιζω στα τυφλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::shock:;)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Γι'αυτούς και μόνο τους λόγους που αναφέρατε Αννα και Ειρήνη είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια βοήθεια με το παιδί-παιδιά για να μπορείς να περνάς λίγες ΄βρες μέσα στην ημερα με τον εαυτό σου και να μπορείς να κάνεις και καμιά δουλειά.Σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι'εγώ τον χειμώνα που δεν είχα βοήθεια τις μέρες που δεν πήγαινε παιδικό και ήταν πολλές αν θυμάστε αυτές οι μέρες μέσα στον χρόνο μιας και την κράταγα βδομάδα ολόκληρη σπίτι για να αναρρώσει πλήρως είχα τα ίδια προβλήματα.Δεν μπορούσα ούτε ενα πιάτο φαί να κάνω.Ασε τις δουλειές,αυτές τις άφηνα για οταν θα πήγαινε πάλι παιδικό αλλά το θέμα ήταν οτι δεν μπορούσα να την απασχολήσω με τίποτα μέσα στο σπίτι.Ενιωθε σαν να ήταν εγκλωβισμένη και έκανε και μένα οτι και σένα Άννα σήμερα μόνο που εμένα κοιμόταν το μεσημερι.Τώρα που θα αρχίσει θα ήρεμήσεις κι'εσύ και αν σταματήσεις και απο την δουλειά νωρίτερα θα ηρεμήσεις πολύ και θα είσαι πολύ πιο ξεκούραστη μέχρι να γεννήσεις .

Εδώ κορίτσια γίνεται ο κακός χαμός.Ρούχα,ρούχα,ρούχα.Αλλά για πλύσιμο,αλλα για τακτοποίηση και ενα τσουβάλι σίδερο απο ρούχα του άντρα μου που έχει να κάνω.Ηταν να φέρει την γυναίκα που μας καθαρίζει να του σιδερώσει πριν κανα δυο βδομάδες αλλά δεν την βρίσκαμε,της είχε τύχει κάτι έκτακτο και είχε πάρει να πάρει το παιδί της που αρρώστησε και μόλις προχθές την βρήκα και μου είπε θα μπορε΄σει να έρθειτο Σάββατο να μου κανει τουλάχιστον τα χοντρά,να εχω προλάβει να μαζέψω κι'εγώ τα πράγματα μας γιατί το σπίτι μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.Δεν είναι να μπει άνθρωπος αυτή τη στιγμή εδώ.

SI5Yp3.png

Α!Σήμερα είχα πάει για την θεραπεία μου και μου αλλάξανε φάρμακο και με έπιασε μια υπνηλία άλλο πράμα.Μου ειπαν οτι είναι στις παρενέργειες αυτό και ήρθαν και με πήραν η μαμά μου με την αδερφή μου γιατί δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου όλο το πρωί.Ευτυχώς πήγαμε και φάγαμε κάτι όλοι μαζί στην Αγ.Παρασκευή και μετά ήρθε και ο άντρας μου και κοιμήθηκαμε μαζί και με την μικρή για κανα 2ωρο και συνήλθα κάπως.Αλλα απο το άγχος μου για τις δουλειές σηκώθηκα και πήγε ο άντρας μου την μικρή στην πεθερά μου να τη δει λίγο.Οχι οτι την πεθύμησε.Λέμε τώρα....

Κατερινάκι δεν σου ευχηθηκα.Να ζήσετε,να είστε πάντα μαζί αγαπημένοι κι'ευτυχισμένοι και με το καλό το νέο σας μωράκι.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα!!!

Κατερινάκι,τί διαβάζω???Μπράβο!!!Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει και το αδερφάκι της Τότας!!!

Τελικά,όντως,λίγες μείναμε με 1 παιδάκι..εμείς λέγαμε για δεύτερο,το είχαμε αποφασίσει,εγώ είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά και τελικά...το αναβάλαμε για του χρόνου....η απόφαση ήταν του Κώστα γιατί εγώ ήμουν έτοιμη αλλά μόνη μου δεν μπορώ να το κάνω....τέλος πάντων...

Είμαι σπίτι μόνη μου μετά από πολύυυυυ καιρό μιας κι ο αντρούλης μου έβγαλε την Ιωάννα βόλτα για να της πέσει με το περπάτημα το σάκχαρο που ήταν αρκετά ψηλό τώρα το απόγευμα....και την Τρίτη,επίσης μετά από πολύυυυ καιρό,βγήκα μόνη μου γαι να πάω....σε ψυχολόγο...φοβερή διασκέδαση!!!....Τώρα τελευταία άρχισε να μου βγαίνει όλη η θλίψη και η στεναχώρια και όλα τα υπόλοιπα και δεν ήμουν καθόλου καλά...ακόμα δεν ξέρω αν είμαι καλά ή όχι....θα δείξει....Αχ,ας μην σας πρήζω άλλο μ'αυτά...έχουμε πιό ευχάριστα πράγματα να πούμε...αλλάζω θέμα...

Για το γιογιό που διαβάζω,τί να πω...προσπάθησα μόλις μπήκε το καλοκαίρι να την εκπαιδεύσω....για λίγο καιρό καθόταν στο γιογιό αλλά φορούσαμε και πάνα..μετά αποφάσισε να μην κάθεται,ούτε να το δει δεν ήθελε.την άφησα γιατί δεν ήθελα να την πιέσω και να την ζορίσω....ξαναδοκίμασα αργότερα,πάλι τίποτα...χτες την άφησα χωρίς πάνα για 2 ώρες και κατούρησε το καρεκλάκι του φαγητού της,ενώ πριν την είχα πάει στην τουαλέτα αλλά δεν έκατσε πολύ...οπότε αποφάσισα να το αφήσω και να ξαναδοκιμάσω ή αργότερα ή του χρόνου..έτσι κι αλλιώς παιδικό δεν θα πάει,αδερφάκι δεν θα κάνουμε,έχουμε χρόνο μπροστά μας....

Επίσης έχει εξελιχθεί σε κανονικό ανθρωπάκι,και μου φαίνεται απίστευτο το πόσο μεγάλωσε...μιλάει κανονικά και μας έχει απβλακώσει πολλές φορές με τις ερωτήσεις της..είμαστε στην φάση του "γιατί??" και του "και μετά??" και πολλές φορές δεν ξέρω τί να της απαντήσω..έχουεμ ρίξει πολύ γέλιο πάντως με αυτά που μας λέει...

Αυτά προς το παρόν τα νέα μας...σας χαιρετώ και ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι...να είστε όλες καλά...

MRIip3.png

xnmwp3.png

γεια σας εστω και αργα....

Δημητρα αυτες ειναι οι ανυσηχιες μου κ μενα.....αν τελικα τον παρουν στον παιδικο

σκεφτομαι επισης πως θα τον ταιζουν που δεν καθεται σε τραπεζακκι ουτε λεπτο παρα μονο στο κερεκλακι του φαγητου του?!?!?!?

φοβαμαι μην μου πουν ...ελατε να τον ταιζετε εσεις!!!!!!

ξερω οτι ολα θα πανε καλα αλλα.....μια μανα ποτε δεν σταματα να ανυσηχει για το μικρο της αγγελουδι που θα παει στο σχολειο....ε?!?!?!?!?

Κατερινιω!!! να τα χιλιασετε !!!!! με το καλο το νεο μελος!!!

στον αντρα σου τα ειπες τα ευχαριστα? πεσ κι αποδω τα νεα σου μην τα λες μονο στο τσατ!!!!

Αννα!!!! υπομονη ντουρασελ η νυφη μου!!!! θα το ξεπατωσει το αγορακι μου!!

αλλα αυτο με τον παγκο της κουζινας το εχει κι ο δικος μου

περνει καρεκλες για να ανεβει επανω

Μπιζελακι μου σε σκεφτομαστε παντα!!!! φιλακια στο κοριτσακι σου!!!

Χριστινιω!!!! να σου στειλω μαρμελαδα??? εκτος του οτι εγινε πεντανοστιμη βοηθαει πολυ κ στην τουαλετα....πολλα χρονια ειχα να παω 2 φορες σε μια μερα

μακαρι να την ειχα ανακαλυψει κ στην εγκυμοσυνη μου:cool::cool::cool:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

εμεις στο γιογιο δεν καναμε ουτε μια φορα

μονος του βγαζει την πανα καθεται λιγο στο γιογιο και το κανει αυτοκινητακι:P:p:p:p

αλλα μετα τα κανει στο πατωμα

μ αρεσει που λεει

οχι τσισα στο βακυ.....μονο στο γιογιο

καλο βραδυ κοριτσαρες!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Βρε συ κατ, τι γαιδουρα που ειμαι, δεν σου ευχήθηκα κοριτσακι μου. Να ζήσετε, να γεράσετε παρεούλα και με το καλό το αδελφάκι της Παναγιώτας.

Επίσης Αννα και Μαριλού, κουράγιο σας εύχομαι.

4Rnfp3.png

κι επίσης, καλημερα σας....

τελευταια μερα σημερα, σε λιγο θα σηκωθει ο νικος να παρει την Ιλιανα να κατεβουν λιγο στη θαλασσα για να μαζεψω ησυχα. 1 φευγει το καραβι, και θα περασουμε απο την πατρα, να δουμε ενα θειο του νικου που εχει ενα παιδακι με ειδικες αναγκες και σκεφτομαι μηπως αντιδρασει λιγο περιεργα η Ιλιανα και στεναχωρηθούμε ολοι. ελπιζω οχι.

σας αφηνω να παω να μαζεψω. καλημερα ευχομαι σε ολες

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολίνα κ έγκυος να μην είσαι λογικό είναι να κουράζεσαι με τόσες μαιμουδιές που κανουν όλη μέρα...κ εγώ τις φοβάμαι τις ιώσεις με τον παιδικό αλλά δεν έχω κ άλλη επιλογή αφού η μαμά μου με τη Ζωή κ ένα μωρό δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει....θα προσπαθήσω να μην έχουν πολύ επαφή όμως γιατί αν κολήσει ο μικρός κάτι θα κολήσει κ η μαμά μου κ θα είναι διπλό το πακέτο!:rolleyes:

Η Ζωή τελικά χθες κοιμήθηκε το μεσημέρι 1,5 ώρα αλλά το βράδυ μας ξεπάτωσε μετά μεχρι τις 12...μάλλον αποφάσισε να μειώσει τις ώρες του ημερήσιου ύπνου της κ ή θα πρέπει να μην την κοιμίζω το μεσημέρι για να κοιμάται νωρίς το βράδυ ή θα πρέπει να κοιμάται αργά το βράδυ....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γιώτα πριν κανα 2 βδομάδες που ήμασταν στην Αυλίδα γνωρίστηκε η Ζωή με ένα παιδάκι με αυτισμό....το κοίταγε λίγο περίεργα στην αρχή,κατάλαβε μάλλον ότι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιδιά που έχει γνωρίσει,αλλά μετα ξεκίνησε κ του έδινε τα κοχύλια της να παίξουνε κ του φώναζε όπου πήγαινε έλα παιδάκι να παίξουμε....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!Αχ ξαναγεμιζει το καφε!!!Ωραια!!!!!

Το νεο μας το εχω πει στον Κωστα απο προχθες, χαρηκε πολυ αλλα δεν του ηταν μεγαλη η εκπληξη, το περιμενε λεει..

Η Τετα αρχισε να μην πολυζηταει αγκαλια αφου της λεω οτι το νινι θα κλαιει και αρχιζει να μου γαργαλαει τον οφαλο...νομιζει οτι το νινι θα βγει απο την τ(ρ)ύπα...χαχαχαχα, εγω ειμαι μια χαρα,ελαχιστες ανακατοσουρες,αλλα φροντιζω να τρωω και κατι (οτι ετρωγα στη διαιτα βεβαια) καθε 3 ωρες να μην μενει αδειο το στομαχι.

Γιωτα ευχαριστω πολυ!Χρονια πολλα και σε σενα!!!!

Δεσποινα μην το στειλεις μωρε το παιδι παιδικο, γνωμη μου βεβαια αφου οπως ειχες πει κι εσυ, σπιτι θα εισαι, δεν μεγαλωσαν και τοσο πολυ για να χρειαζεται απαραιτητα να πανε σχολειο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...