Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!!

Γιωτακι χαιρομαι πολυ που βολευτηκατε και περνατε καλα!!! :D:D:D Αντε, καντε και καμμια βουτια για εμας τους ταλαιπωρους, χαχαχαχα!!

Μαριλου καλο κουραγιο, να σκεφτεσαι οτι σε λιγο θα πατε στο καινουργιο σας ανακαινισμενο σπιτι :):):) Θα χρειαστω πληροφοριες για την ανακαινιση κλπ κλπ

Χθες το βραδακι πηγαμε μια βολτα στο κεφαλαρι και δεν επεφτε καρφιτσα...περασε η κριση και δεν το καταλαβαμε??;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

a πα πα τι ηθελα να το πω αυτο για τα μυρμηγκια?!?!?!?!?!:mad::mad::mad::mad:

εχθες εκανα μαρμελαδα συκο που εγινε πεντανοστιμη!!!!

εεε μυρισαν το γλυκο τα πουλακια μου και τσουπ εμφανιστηκαν στον παγκο..:mad::mad::mad::mad: τα νευρα μου!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα,

οι άλλοι κοιμουνται, οπότε βρήκα λίγο ευκαιρία να ξαναμπω

www.zantefiorestudios.gr είναι τα δωματια. Εμεις βολευτήκαμε παρα πολύ

Πωω ρε Γιωτάκι, τρελενομαι για Ζαντε!!!Αγαπημενο νησί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

η τοτα θα εχει αδερφακι!!!!!!! μπραβο!!!!!

να πω οτι μειναμε λιγες..... με ενα παιδακι?

εγω ,Χριστινα ,Γιωτα, Δημητρα

ξεχναω καμια?:P:p:p:p

Μια χαρά είμαι, ευχαριστώ χαχαχαχα

Ο μόνος λόγος που θα ήθελα 2ο πλέον είναι για να έχει παρέα ο Αλεξ να μάθει να μοιράζεται και να έχει κι έναν άνθρωπο δικό του εκτός από γονείς. Κατά τα άλλα μια χαρά είμαι

αλλα ο Νικολας δεν τρωει πια...

ολη μερα με ενα γαλα το πρωι εναμιση φρουτο μετα 2-3 κουταλιες φαγητο κανα γιαουρτακι και γαλα το βραδυ

και κανα κασερακι στο χερι

Μια χαρά, εμάς καθημερινά έτσι τρώει, το σπάνιο είναι να φάει παραπάνω στη μέρα :rolleyes:
ασχετο με τα μυρμογκια αλλα εκανα μαρμελαδα συκο και εγινε πεντανοστιμη!!!!!
Εχμ να σου στείλω την δ/νση μου ε; :cool:
Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ, ξεκίνησε το δράμα μου..... Από Δευτέρα μετακομίζουμε όλοι μαζί στο σπίτι των γονιών μου για να αρχίσουν ταυτόχρονα εργασίες στο δικό μου και στην Ηλιούπολη ώστε 15 Οκτωβρίου που πρέπει οι δικοί μου να δώσουν το σπίτι στον καινούριο ιδιοκτήτη να είναι όλα έτοιμα!!!
Εντάξει, επισήμως αγχώθηκα!
Καλημέρα κοριτσούδια!!

Χριστίνα χθες καλά ήμουν...σήμερα σα να με ενοχλεί πάλι κάτι...κ αυτή η μέση μου γμτ με εχει σκίσει!:(

Κι εμένα αλλά δεν είμαι έγκυος :shock:

Σοβαρά τώρα, με τον γιατρό μίλησες;

Πωω ρε Γιωτάκι, τρελενομαι για Ζαντε!!!Αγαπημενο νησί!
Κι εγώωωωωωω

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια.Δεν ήθελα να γυρίσω αλλά έπρεπε.Σχολεία βλέπεις,θεραπεία...Ωραία ήταν εκεί,κάναμε τα μπανάκια μας,χαλαρώσαμε,ούτε που το κατάλαβα πως πέρασε τόσος καιρός.Του χρόνου να μαστε καλά.Αλλά ποιου χρόνου τι λέω?Ακόμα δεν τελείωσαν οι διακοπές μας.Κλείσαμε να πάμε και 4 μερούλες στην Αίγινα εδώ κοντά γιατί ήθελε ο μπαμπάς να κάνουμε και λίγες οικογενειακες διακοπές μιας και τον αφήσαμε στην Αθήνα όλο το καλοκαίρι,έτσι στις 8 του μηνός φεύγουμε πάλι.

Η δε μικρή μου όμως θα αρχίσει σχολείο κανονικά την 1η του μηνός για να γνωρίσουμε και τις καινούργιες μας δασκάλες,να δούμε την καινούργια μας τάξη κτλ...

Πλησιάζει και η ώρα όμως που πολλές μανούλες απο σας θα στείλετε τα παιδάκια σας για πρώτη φορά παιδικό.Ηθελα να σας πω να μην αγχώνεστε και να μην το σκέφταιστε.Η πρώτη βδομάδα είναι δύσκολη,απο την 2η θα δείτε πόσο διαφορετικά θα σας φαίνεται και σας και του παιδιού.Και για να είμαι πιο συγκεκριμένη η πρώτη μέρα αρχίζει με άγχος με αγωνία για το που θ'αφήστε τώρα το παιδάκι σας με ξένους,αν θα το προσέχουν και διάφορά άλλα τρελά που θα περνάνε απο το μυαλό σας.Χαλαρώστε,μην μεταδίδετε στο παιδί όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα για να το πάρει κι'κείνο πιο ομαλά.Τη 2η μέρα θα΄είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα,οχι οτι μπορεί να λείπουν και τα κλάματα αλλά αυτά δεν κρατάνε πάνω απο 5 λεπτά να θυμάστε.Οι επόμενες μέρες της εβδομάδας θα κυλήσουν πάνω κάτω το ίδιο αλλά προς το τέλος θα δείτε πια διαφορά.Μπορεί κιόλας να το ζητάει και απο μόνο του το παιδάκι να πάει σχολείο για να παίξει.Ωσπου έρχετε το ΣΚ και θα ανυπομονείτε να φτάσει η Δευτέρα γιατί θα δείτε τη διαφορά.Ναι,ναι εσείς που μια βδομάδα πριν ούτε φανταζόσταν οτι θα αποχωρίζατε έτσι απο το παιδάκι σας.Ολα θα πάνε καλά και σας τα λέω αυτά γιατί ενα χρόνο πριν είχα τις ίδιες τρελές αγωνίες.Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που πήγα και ενώ καθόμουν στην αυλή μαζί με την μικρή και τις δασκάλες μου λένε κάποια στιγμή,τώρα πρέπει να φύγετε και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Εκανα να φύγω και ακούω την μικρή να τρέχει πίσω μου κλαίγοντας.Σαν να σταμάτησε η καρδιά μου.Και ενώ με καθυσήχαζαν οτι φεύγοντας θα σταματούσε να κλαίει,μου λένε περιμένετε έξω και θα δείτε.Πράγματι μετά απο λίγο τέρμα τα κλάματα.Αυτό ήταν.Την πήραν,την απασχόλησαν,έπαιζε,όλα μια χαρά.

Γι'αυτό η συμβουλή μου είναι.Οχι άγχος!

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δήμητρα με αφορμή το μύνημα σου εγώ θα πω ότι πλέον ανυπομονώ να λείπει κάποιες ώρες η Ζωή από το σπίτι....την έχω προετοιμάσει φυσικά εδώ και καιρό της λέμε για το πως θα είναι το σχολείο κ της λέμε επίσης ότι όταν θα γυρνάει θα περιμένουμε με αγωνία να μας πει ποσα καινούργια πράγματα έμαθε κ τι έκανε στο σχολείο...αφού μιλάει καλά δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα για το πως θα της φερθούν αφού όπου πάει έρχεται κ μας λέει τι γίνεται!;)

Κ είπα ότι ανυπομονώ γιατί πλέον δεν βλέπω να ξανακοιμάτε μεσημέρι κ περνάω ένα καθημερινό δράμα...από που να αρχίσω δηλαδή....χθες σχόλασα,την τάισα,προσπάθησα να τη κοιμίσω κ καταλήξαμε να φευγει συνέχεια από το κρεβάτι κ εγώ να την κυνηγάω και να σκαρφίζομαι ιστορίες μπας κ την κάνω να κάτσει λίγο ήρεμη δίπλα μου για να κοιμηθεί...τελικά δεν κοιμήθηκε:rolleyes:...έπιασα να μαγειρέψω κ σκαρφάλωνε στον πάγκο με μια καρέκλα κ έβαζε συνέχεια μπρος το φούρνο μικροκυμάτων,τα παράτησα έφαγα τοστ κ έκατσα μαζί της να παίξουμε,αποφάσισε να κατουρήσει μέσα στο σαλόνι κ άντε να τρέχω με τη σφουγγαρίστρα,την έκανα μπάνιο κ μέχρι να κλείσω τη πόρτα αυτή πήρε τη σφουγγαρίστρα όπως ήταν βουτηγμένη στο νερό κ άρχισε να σφουγγαρίζει το σαλόνι,άντε να μαζέψω τα νερά....πάμε κουζίνα να πιουμε νερό παίρνω το μπουκάλι από το ψυγείο μέχρι να κάνω το νερό μου μισό κρύο μισό βρύσης να πιω πέρνει το μπουκάλι το γάλα,αρχίζει να πίνει πνίγεται κ τα φτύνει πάνω σε ντουλάπια κ ψυγείο....μετά ήθελε νερό αλλά δεν ήθελε το ποτήρι της ήθελε το δικό μου δεν της το έδινα κ από τα νευρα της ρίχνει μια κλωτσιά στη σίτα τη βγάζει από τη θέση της...:shock: Όταν νυστάζει δεν ξέρει τι της φταίει ούτε κ τι κάνει φέρεται τελείως αψυχολόγητα αλλά δεν κάθεται κ να κοιμηθεί....τελικά κοιμήθηκε κατά της 9 πάλι πάνω στο γραφείο που της έβαλε ο στεφ παιδικά....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μια χαρά είμαι, ευχαριστώ χαχαχαχα

Ο μόνος λόγος που θα ήθελα 2ο πλέον είναι για να έχει παρέα ο Αλεξ να μάθει να μοιράζεται και να έχει κι έναν άνθρωπο δικό του εκτός από γονείς. Κατά τα άλλα μια χαρά είμαι

Ακριβως ετσι κι εμείς Χριστίνα

Κατερινάκι πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Ευχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Μαράκι τι κάνεις? Πώς είσαι? Δεν εχω καταλάβει, εχεις τελειώσει από τη δουλειά ή για διακοπές λείπεις?

Μαριλου καλο κουραγιο, να σκεφτεσαι οτι σε λιγο θα πατε στο καινουργιο σας ανακαινισμενο σπιτι :):):) Θα χρειαστω πληροφοριες για την ανακαινιση κλπ κλπ

Κορίτσια αν θέλετε μπορω να σας συστήσω την κοπέλα που μας βοήθησε εμας με την ανακαίνιση. Ειναι εσωτερική διακοσμήτρια και ουσιαστικά μας έβγαλε όλη την ανακαίνιση εκείνη με τα μαστόρια. Φυσικά τα συνεργεία ήταν δικά της και εμάς μας έκανε και τα σχέδια και μας βοήθησε και με τη διακόσμηση μετά, αλλα απλά να το ξέρετε αν χρειαστείτε κάτι. Είναι εξαιρετική επαγγελματίας.

Καλημέρα κορίτσια.Δεν ήθελα να γυρίσω αλλά έπρεπε.Σχολεία βλέπεις,θεραπεία...Ωραία ήταν εκεί,κάναμε τα μπανάκια μας,χαλαρώσαμε,ούτε που το κατάλαβα πως πέρασε τόσος καιρός.Του χρόνου να μαστε καλά.Αλλά ποιου χρόνου τι λέω?Ακόμα δεν τελείωσαν οι διακοπές μας.Κλείσαμε να πάμε και 4 μερούλες στην Αίγινα εδώ κοντά γιατί ήθελε ο μπαμπάς να κάνουμε και λίγες οικογενειακες διακοπές μιας και τον αφήσαμε στην Αθήνα όλο το καλοκαίρι,έτσι στις 8 του μηνός φεύγουμε πάλι.

Η δε μικρή μου όμως θα αρχίσει σχολείο κανονικά την 1η του μηνός για να γνωρίσουμε και τις καινούργιες μας δασκάλες,να δούμε την καινούργια μας τάξη κτλ...

Πλησιάζει και η ώρα όμως που πολλές μανούλες απο σας θα στείλετε τα παιδάκια σας για πρώτη φορά παιδικό.Ηθελα να σας πω να μην αγχώνεστε και να μην το σκέφταιστε.Η πρώτη βδομάδα είναι δύσκολη,απο την 2η θα δείτε πόσο διαφορετικά θα σας φαίνεται και σας και του παιδιού.Και για να είμαι πιο συγκεκριμένη η πρώτη μέρα αρχίζει με άγχος με αγωνία για το που θ'αφήστε τώρα το παιδάκι σας με ξένους,αν θα το προσέχουν και διάφορά άλλα τρελά που θα περνάνε απο το μυαλό σας.Χαλαρώστε,μην μεταδίδετε στο παιδί όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα για να το πάρει κι'κείνο πιο ομαλά.Τη 2η μέρα θα΄είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα,οχι οτι μπορεί να λείπουν και τα κλάματα αλλά αυτά δεν κρατάνε πάνω απο 5 λεπτά να θυμάστε.Οι επόμενες μέρες της εβδομάδας θα κυλήσουν πάνω κάτω το ίδιο αλλά προς το τέλος θα δείτε πια διαφορά.Μπορεί κιόλας να το ζητάει και απο μόνο του το παιδάκι να πάει σχολείο για να παίξει.Ωσπου έρχετε το ΣΚ και θα ανυπομονείτε να φτάσει η Δευτέρα γιατί θα δείτε τη διαφορά.Ναι,ναι εσείς που μια βδομάδα πριν ούτε φανταζόσταν οτι θα αποχωρίζατε έτσι απο το παιδάκι σας.Ολα θα πάνε καλά και σας τα λέω αυτά γιατί ενα χρόνο πριν είχα τις ίδιες τρελές αγωνίες.Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που πήγα και ενώ καθόμουν στην αυλή μαζί με την μικρή και τις δασκάλες μου λένε κάποια στιγμή,τώρα πρέπει να φύγετε και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Εκανα να φύγω και ακούω την μικρή να τρέχει πίσω μου κλαίγοντας.Σαν να σταμάτησε η καρδιά μου.Και ενώ με καθυσήχαζαν οτι φεύγοντας θα σταματούσε να κλαίει,μου λένε περιμένετε έξω και θα δείτε.Πράγματι μετά απο λίγο τέρμα τα κλάματα.Αυτό ήταν.Την πήραν,την απασχόλησαν,έπαιζε,όλα μια χαρά.

Γι'αυτό η συμβουλή μου είναι.Οχι άγχος!

Εγώ αυτό που εχω κατάλαβει ειναι οτι οπως αισθάνεται ο γονιός, έτσι αισθάνεται και το παιδί. Αν ο γονιός ειναι επιφυλακτικός το παιδι θα περασει λιγο πιο δυσκολα στην αρχή, αν ο γονιός ειναι ανετος η προσαρμογή του παιδιού θα ειναι πολυ πιο ομαλή. Ολα καλά θα πάνε, ειναι πολυ ωραιοι οι σταθμοί για τα παιδάκια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Εγω το αγχος του "σχολειου" ελπιζω να το νιωσω οπως και η μανα μου με μενα καποτε στα 5 δλδ οταν παει νηπιαγωγειο..

Μαρια ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!Ολες σας ευχαριστω, η αληθεια ειναι οτι η εγκυμοσυνη ηρθε ακριβως το μηνα που ηθελα μιας και απ'οτι υπολογιζω γενναω τελη απριλη οποτε θα ειμαστε μεγαλοι πια να παμε και διακοπες του χρονου το καλοκαιρι;););)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ εγω με τις παγιδες και μπολικη χλωρινη σωθηκα απο τα μυρμηγκια,παντως το δωματιο που μεναμε στη Χαλκιδικη ηταν φουλ στην παγιδα:shock: Οσο για τις μαρμελαδες,μερα παρα μερα το πρωι πλεον χτυπαω κι εγω μια φετουλα ψωμι με μαρμελαδα ροδακινο, εφτιαξε η πεθερα μου, κολαση!!!!

Α καλε σημερα εχω 4 χρονια επετειο γαμου....το δωρο μου το εχω λαβει βεβαια μερες τωρα αλλα ο κυριος θα παει να δει ΜΠΑΟΚ στον αδερφο του...:-(

Κατερίνα την εγκυμοσύνη μου στη Ζωή τη θυμάμαι τόσο ευχάριστα...τώρα απλά ανυπομονώ να γεννήσω σκέφτομαι ότι ταλαιπωρείται κ το μωρό κ τόσο που στρεσάρομαι το νοιώθω κ αυτό μέσα μου να χτυπιέται κ με πιάνουν τα κλάματα συνέχεια...λέω για τη μέση μου που πονάει κ ρωτάει η Χριστίνα αν πήρα το γιατρό...να τον πάρω να του πω τι??? Το πρωτο που θα με ρωτήσει είναι αν κουράζομαι κ φυσικά ξεπατώνομαι....πλέον οι μόνες ώρες που περνάω σχετικά ξεκούραστη κ καθιστή είναι στη δουλειά! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

A!!H επιχειρηση γιογιο παει παααρα πολυ καλα, μια φορα τη μερα μπορει να της φυγουν και να σταματησει μολις το καταλαβει περιμενοντας το γιογιο να ερθει!!!Ειμαστε χωρις πανα 3 μερες και εχει κατουρησει μονο μια φορα στο σαλονι και 1 στο μπαλκονι!!Γενικα δε ζηταει συχνα να κατσει στο γιογιο,συνηθως για κακα το ζηταει αλλα κραταει και τα τσισα της μεχρι να τη βαλουμε εμεις!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...