Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινα Κατερινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

η τοτα θα εχει αδερφακι!!!!!!! μπραβο!!!!!

να πω οτι μειναμε λιγες..... με ενα παιδακι?

εγω ,Χριστινα ,Γιωτα, Δημητρα

ξεχναω καμια?:P:p:p:p

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια δεν ξερω αν ειναι του καλοκαιριου αν ειναι δοντια ή δεν ξερω τι αλλο...

αλλα ο Νικολας δεν τρωει πια...

ολη μερα με ενα γαλα το πρωι εναμιση φρουτο μετα 2-3 κουταλιες φαγητο κανα γιαουρτακι και γαλα το βραδυ

και κανα κασερακι στο χερι

ολο το καλοκαιρι ζητημα να εχει φαει 10 φορες μεσημεριανο απο τα 60 μεσημερια που εχει ο ιουλιος κ ο αυγουστος

αλλα τον ζυγισα πριν λιγο μαζι με μενα:-(:-(:-(:-(

και δεν εχασε:P:p:p:p:p

να σας πω οτι γλιτωσα και απο τα μυρμιγκια οεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφου δοκιμασα ολα τα "γιατροσοφια " που μου προτεινανε

και δεν εγινε τιποτα

ειπα να δοκιμασω τις μυρμιγκοπαγιδες που καποτε δεν μου εκαναν την δουλεια μου

και τελικα σωθηκα!!!!

μεσα δεν μπαινουν

αλλα και αυτα που ειναι στο μπαλκονι τρεχουν περα δωθε σαν τρελα!!!

ασχετο με τα μυρμογκια αλλα εκανα μαρμελαδα συκο και εγινε πεντανοστιμη!!!!!

καναμε κ σαλτσες με την πεθ

και εκανε η πεθ τραχανα κ χυλοπιτες και ειμαστε ετοιμη για τον χειμωνα κ την κριση!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ, ξεκίνησε το δράμα μου..... Από Δευτέρα μετακομίζουμε όλοι μαζί στο σπίτι των γονιών μου για να αρχίσουν ταυτόχρονα εργασίες στο δικό μου και στην Ηλιούπολη ώστε 15 Οκτωβρίου που πρέπει οι δικοί μου να δώσουν το σπίτι στον καινούριο ιδιοκτήτη να είναι όλα έτοιμα!!! Χθες πακετάραμε το απόγευμα όλο το σαλόνι και σήμερα θα πακετάρουμε το παιδικό:) Θα σας βάλω φωτό στο fb να δείτε πώς θήλαζα ανάμεσα από κούτες χθες!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα.Σήμερα επιστρέφουμε στη βάση μας κι'εμείς.Πως πέρασαν 21/2 μήνες ούτε που το κατάλαβα.Τι ωραία που ήταν.Δεν θέλω να γυρίσω.Οσο σκέφτομαι τι δουλειές με περιμένουν τώρα σπίτι.....ευτυχώς που σε λίγες μέρες ξεκινάει και η μικρή παιδικό.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!

Χριστίνα χθες καλά ήμουν...σήμερα σα να με ενοχλεί πάλι κάτι...κ αυτή η μέση μου γμτ με εχει σκίσει!:(

Μαριαλένα πω πω καλό κουράγιο!

Χθες η Ζωή αφού δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι κατα τις 8 το βράδυ κάτσανε με τον μπαμπά της στο γραφείο να της βάλει τραγουδάκια κ έτσι απλά έγειρε κ κοιμήθηκε πάνω στο γραφείο!:shock::tongue: και σηκώθηκε σήμερα στις 9 παρά!Θα σας βάλω φωτο μετά στο φατσοβιβλίο! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Α ναι αυτό δε σας το είπα η Λένα το καλοκαίρι αποφάσισε να κόψει το μεσημεριανό ύπνο οπότε και μένα χθες 21:30 έπεσε ξερή μέχρι τις 8:00 σήμερα το πρωί. Νωρίς είναι για να τον κόψει αλλά τουάχιστον αν είναι να κοιμάται νωρίς.... τι να πω?

Κατ από κιλά δεν την έχω ζυγίσει τώρα που γυρίσαμε αλλά πρέπει να έχει χάσει γιατί ψήλωσε και πολύ.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...