Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα και καλη χρονια σε ολες.

Ευχαριστω για τις ευχες.

Αλλαγη χρονου καναμε στο κρεβατι, κοιμομουν του καλου καιρου.

Στη δεσποινα εφτιαχνα φαγητο για 3 ημερες, το χωριζα σε μεριδες και καθε μερα αλεθα και της το εδινα.

Το πορτοκαλι, οπως και το καθε φρουτο, να το δωσεις μονο του κανα δυο φορες και μετα να προσθεσεις αλλο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για το φαγητό! Τελικα ψιλοφάγαμε κ μοσχάρι αφού της έβαλα λίγο λεμόνι κ το μισό κρέας απ'ότι μου έχει πει η γιατρός!(80γρ.ανα γεύμα)

Χθες το βράδυ η κόρη μου 'μάλωσε' με το βραδυνό γάλα....τέτοια ξινίλα στη μούρη της δεν έχω ξαναδει!Μέχρι με το κουταλάκι δοκίμασα να της το δώσω κ μόλις το έβαλε στο στόμα της το έφτυσε!!! Τελικά της έδωσα ρυζαλευρο γιατί κάτι έπρεπε να φάει για βράδυ κ έφαγε με άνεση ένα πιάτο! Σήμερα ήπιε λίγο πάλι όμως....θα πάρω τη παιδίατρο να δούμε τι θα κάνουμε....γιαούρτι μάλον?:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλή Χρονιά και ευτυχισμένη!:D

Να μαι και πάλι από το γραφείο. Τελικά μόνο από εδώ μπορώ να μαθαίνω νέα σας, γιατί στο σπίτι είναι αδύνατο με τόσες δουλειές και την μπέμπα μαζί!

Εμείς περάσαμε συμπαθητικά! Τα γνωστά...τραπεζώματα σε μαμά και πεθερά.Πολύ φαί μέχρι σκασμού και φουσκώματα. Θα δώσω μια παράταση μέχρι τα Φώτα και μετά τέλος...σαλατούλες!!!:(. Βγήκαμε και κανα δυο φορές βολτούλα για καφέ με το φατσάκι και αυτό ήταν όλο το πανηγύρι. Αααχ χωριουδάκι μου πόσο μου έλειψες και φέτος. 2η χρονιά σερυ που δεν πήγα και μου κακοφαίνεται. Τώρα περιμένω το Πάσχα με αγωνία, αλλά είναι νωρίς και μάλλον θα έχουμε κρύα.Θα δείξει:rolleyes:

Εμένα η μπέμπα - μιας και λέτε για φαγητό πάλι -την τρώει μια χαρά την φρουτόκρεμα με όλα τα φρουτάκια μέσα!Βέβαια τα κάνει και 3 φορές την ημέρα!Έχω βαρεθεί να την αλλάζω. Για χορτόσουπα από τέλος του μήνα θα ξεκινήσουμε.;)

Πάντως κορίτσια ένα πράγμα με στεναχωρεί! Η παλλιδρόμηση. Έλεος πια...είπαμε όσο μεγαλώνει θα καλυτερεύει αλλά ακόμα χάλια είναι το μωρό μου. Εχθές έβγαζε συνέχεια! Πότε θα σταματήσει. Και με τη στερεή τροφή πάλι τα ίδια έχουμε:-(:-(:-(Μεγάλη ταλαιπωρία!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

εμεις κουριτσια εχουμε δοκιμασει 2 φορες ρυζαλευρο και η αντιδραση ηταν αστα να παει... χαχαχα

νευριασε πολυ η μικρη, δε της αρεσει

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά,Καλή Χρονιά!!!

Εμείς είχαμε σουξέ μάνα και κόρη....στη δικιά μας βασιλόπιτα το φλουρί έτυχε στην μπέμπα και στις βασιλόπιτες μαμάς και πεθεράς τα πήρα εγώ!!!Είναι η χρονιά μας....

Την βασιλόπιτα την κόβουμε στον Χριστό,στο σπίτι και μετά από τον μεγαλύτερο προς τον μικρότερο....

Κατά τ'άλλα...με την φρουτόκρεμα δεν τα πάμε καλά,την χορτόσουπα ούτε να την μυρίσουμε και κάνουμε σαν παλαβές για το στήθος της μαμάς....τί θα κάνω????Κανά δυό φορές έφαγε φρουτογευματάκια έτοιμα και νομίζαμε ότι βρήκαμε την λύση (θα της έβαζα φρέσκα φρούτα σταδιακά μέχρι να το αντικαταστήσω τελείως) αλλά τελικά ούτε κι αυτά τρώμε πια....όταν μας δει να τρώμε εμείς πάντως της τρέχουν τα σάλια...επιμένω πάντως κάθε μέρα να της δίνω,δεν μπορεί,κάποια στιγμή θ'αρχίσει να τρώει....

Αυτά από'μας....Φιλάκια..

MRIip3.png

xnmwp3.png

Αααα,δεν σας είπα σκηνικό με την πεθερά μου την Πρωτοχρονιά...παραμονή Χριστουγέννων μάθαμε ότι η γιαγιά μου (μαμά της μαμάς μου) έχει καρκίνο στα οστά σε προχωρημένο στάδιο και με μεταστάσεις παντού,μάλλον δεν θα αντέξει πολύ ακόμα.Μόλις το έμαθα ξεκαθάρισα στον άντρα μου ότι αν δεν αντέξει η γιαγιά μέχρι την βάπτιση τότε θα την κάνουμε σε πολύ κλειστό κύκλο,μόνο εμείς,οι γονείς μας και τα αδέρφια μας και οι κουμπάροι...Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σωστό σε ότι αφορά σ'εμένα και στην οικογένειά μου...Το λέω λοιπόν στην πεθερά μου και τί μου λέει..."Ε εντάξει τώρα,δεν είναι και χορός,γάμος κλπ....βάπτιση είναι,τί πειράζει???Και είναι και ηλικιωμένη η γιαγιά οπότε....αργά ή γρήγορα θα γινόταν κι αυτό....Δεν είναι και γιαγιά γιαγιά (εννοούσε σε άμεση συγγένεια με την μικρή!!),είναι άλλου βαθμού συγγενής"!!!!!!!!!!Το ότι μιλάμε για την ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ μάλλον δεν το κατάλαβε!!!!Εκείνη την ώρα μου ήρθε να την καρυδώσω και απορώ πώς κρατήθηκα....Αντί να σεβαστεί την απόφασή μου να κρατήσω έστω κι έτσι το πένθος κοιτούσε να μην παρεξηγηθεί με τον κόσμο.....Αν ακυρώσω την βάφτιση να δω τί θα κάνει....Πείτε μου κι εσείς,είμαι υπερβολική???Δεν θα έπρεπε να υποχωρήσει αφού μιλάμε για σοβαρό ζήτημα και όχι για καπρίτσιο??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Αααα,δεν σας είπα σκηνικό με την πεθερά μου την Πρωτοχρονιά...παραμονή Χριστουγέννων μάθαμε ότι η γιαγιά μου (μαμά της μαμάς μου) έχει καρκίνο στα οστά σε προχωρημένο στάδιο και με μεταστάσεις παντού,μάλλον δεν θα αντέξει πολύ ακόμα.Μόλις το έμαθα ξεκαθάρισα στον άντρα μου ότι αν δεν αντέξει η γιαγιά μέχρι την βάπτιση τότε θα την κάνουμε σε πολύ κλειστό κύκλο,μόνο εμείς,οι γονείς μας και τα αδέρφια μας και οι κουμπάροι...Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σωστό σε ότι αφορά σ'εμένα και στην οικογένειά μου...Το λέω λοιπόν στην πεθερά μου και τί μου λέει..."Ε εντάξει τώρα,δεν είναι και χορός,γάμος κλπ....βάπτιση είναι,τί πειράζει???Και είναι και ηλικιωμένη η γιαγιά οπότε....αργά ή γρήγορα θα γινόταν κι αυτό....Δεν είναι και γιαγιά γιαγιά (εννοούσε σε άμεση συγγένεια με την μικρή!!),είναι άλλου βαθμού συγγενής"!!!!!!!!!!Το ότι μιλάμε για την ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ μάλλον δεν το κατάλαβε!!!!Εκείνη την ώρα μου ήρθε να την καρυδώσω και απορώ πώς κρατήθηκα....Αντί να σεβαστεί την απόφασή μου να κρατήσω έστω κι έτσι το πένθος κοιτούσε να μην παρεξηγηθεί με τον κόσμο.....Αν ακυρώσω την βάφτιση να δω τί θα κάνει....Πείτε μου κι εσείς,είμαι υπερβολική???Δεν θα έπρεπε να υποχωρήσει αφού μιλάμε για σοβαρό ζήτημα και όχι για καπρίτσιο??

Στη θεση σου, θα εκανα κανονικα τη βαπτιση, θα καλουσα τον κοσμο που θα΄θελα, αλλα δε θα εκανα τραπεζι ανοιχτο. Δηλαδη το μυστηριο κανονικα, αλλα ενα οικογενειακο τραπεζι με τους γονεις, τα αδερφια και τους κουμπαρους μονο, χωρις νταβαντουρια.

age.png age.png

Μπιζελάκι ένα έχω να πω...Το πόνο και την στενοχώρια που νιώθουμε όταν πεθαίνει κάποιος δικός μας, δεν μπορεί να τον καταλάβει ο άλλος. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι αυτός που φεύγει αλλά πόσο σημαντικός υπήρξε στη ζωή μας!

Άσε την πεθερά σου να λέει και απλά μη δίνεις σημασία! Καλύτερα να είσαι ανώτερη παρά να γίνεσαι το ίδιο με εκείνη. Εγώ όταν διαφωνώ σε κάτι με κάποιον και βλέπω ότι δεν ''παίρνει μπροστά'', δεν συζητάει ρε παιδί μου, απλά δεν ασχολούμαι! Απλά και ωραία. Άλλωστε την απόφαση θα την πάρεις εσύ και ο άντρας σου. Εδώ προσκαλείτε εσείς και όχι οι γονείς, εννοώ οι παππούδες:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μπιζελάκι ο καθένας δείχνει(ή δεν δείχνει) το πένθος του με τον τρόπο που θέλει οπότε κ εσύ να κάνεις αυτό που θα νοιώσεις σωστό μέσα στη ψυχή σου....η αγαπημένη μου γιαγιά πέθανε 28 μέρες πριν το γάμο μου ο οποίος έγινε κανονικά με γλέντια κ χαρές γιατι ξέραμε όλη η οικογένεια ότι αυτό ήθελε κ εκείνη να γίνει...τώρα στη περίπτωσή σου νομίζω ότι καλό θα ήταν να έχεις όλους όσους προγραμμάτιζες για τη βάπτιση γιατί είναι μια σημαντική στιγμή του παιδιού σου κ δεν πρέπει να επισκιάζεται από τίποτα αλλά αν θες να μην κάνεις τραπέζι κ τα σχετικά....ή να αναβάλεις τη βάπτιση σε περίπτωση που είναι πολύ κοντά το μοιραίο.....εγώ θα ευχηθώ απλά να είναι καλά η γιαγιά σου κ να μπορέσει να είναι παρούσα στη βάπτιση!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπιζελακι το θεμα ειναι λεπτο και για εσενα που θα χασεις τη γιαγια σου και για το συζυγο σου και την οικογενεια του που βφτιζουν το παιδι/εγγονι τους κλπ.

Προσωπικα πιστευω οτι ειναι πολυ λεπτο θεμα και πρεπει με ηρεμια να βρισκεται μια λυση που να σεβεται ολες τις πλευρες.

Για εμενα δεν εχει καθολου σημασια τι θα πει ο κοσμος σχετικα με το πως θα φερθω σε μια αναλογη περιτπωση.

Οταν ηταν να βαπτιστει η κορη μου ο πατερας μου ειχε διαγνωστει με καρκινο και δεν ξεραμε καθολου ποια θα ηταν η εξελιξη, πως θα ηταν , αν θα ζουσε κλπ.

Σκεφτομουν τοτε διαφορα.

Οτι ο πονος μου θα ηταν τρομερος και φυσικα δε θα ειχα διαθεση για γλεντια κλπ.

Απο την αλλη σκεφτομουν οτι το παιδι μου δικαιουται να εχει μια σωστη βαφτιση, οτι αν ημουν εγω στη θεση του πατερα μου, δε θα ηθελα τα παιδια μου να πεσουν στο μαυρο πενθος και να μη χαρουν τη βαφτιση της εγγονης μου κλπ.

Κοινως ειναι πολυ προσωπικο το θεμα και για εσενα που θα χασεις εναν αγαπημενο σου ανθρωπο, οσο χρονων κι αν ειναι και για τον αντρα σου που βαφτιζει το πρωτο του παιδι.

Μια μεση λυση που θα ικανοποιει και τους δυο ισως να μπορει να βρεθει.

yey2p2.png BN4cp2.png

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ

Τί κάνετε κορίτσια?? Εμείς περάσαμε πολύ καλά όλες αυτές τις ημέρες, βγήκαμε τελείως από το πρόγραμμά μας, αλλά δεν πειράζει!!!:tongue::tongue:

Κασσιανή μου πολύ λυπήθηκα για τον άντρα σου, πολλά περαστικά και εάν χρειάζεσαι ο,τιδήποτε πες μας please!!

Eίμαι αρκετά χαρούμενη, γιατί κάνει τέλη Φεβρουάριου η ξαδέρφη μου έκθεση ζωγραφικής στην κεντρική τράπεζα της Ολλανδίας και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για οικογενειακό ταξιδάκι!!!:):)

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας!!!

Φιλιά πολλά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μπιζελάκι, λόγω 2πλού πένθους από τη μεριά του άντρα μου, δεν κάναμε ανοιχτό τραπέζι στη βάπτιση, μαζευτήκαμε 20 άτομα στο σπίτι μου (γονείς, αδέρφια, οικογένεια νονάς, κουμπάροι γάμου) και σε πληροφορώ ότι περάσαμε υπέροχα και δε μας παρεξήγησε και κανείς......!!! Το μυστήριο ήταν ανοιχτό για όλους, να μην έχει κανένας παράπονο.

Κορίτσια, εμείς ξεκινήσαμε ρυζάλευρο την Πρωτοχρονιά, 1-2 κουταλίτσες, την επόμενη 4-5 και χθες φάγαμε 100ml...!! Δείχνει να συνηθίζει την ιδέα του κουταλιού, ευτυχώς.

Επεξεργάστηκαν by Nadine

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Kαλη χρονια σε ολες!!!!και τα παιδακια μας!!!

εμεισ παιξαμε ποκερ την παραμονη!!!μεχρι τισ 6 το πρωι!!και πρωτοχρονια στον πατερα μου λογω γιορτης!το φλουρι σε μας επεσε στην παναγια!!!:)

την ταλεπωρησαμε την μπεμπουλα και ειναι λιγο γκρινιαρα!!θα ξαναμπουμε στο προγραμμα μας ομως!!!

την πεμπτη πιανω δουλεια παλι!!!

κασσιανη και ειρηνη περαστικα στους αντρεσ σας!

καλη επανοδο κοριτσακι!:P

Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας με υγεία και πολύ πολύ χαρά!!!!:P

Περαστικά στον αντρούλη σου Κασσιανή και στον δικό σου Ειρηνάκι!!!!

Εμείς περάσαμε ήρεμα Παραμονή Πρωτοχρονιάς είχα τραπέζι στα πεθερικά μου και το φλουρί έπεσε στο μπουγατσάκι μου!!!Ανήμερα είμαστε στην πεθερά μου και μου έπεσε το φλουρί ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για μας και για τις οικογένειές μας φιλάκια σε όλες ματς μουτς!!!!:-P

μαμα και μπουγατσακι που τυχη φετος!;)

Στη θεση σου, θα εκανα κανονικα τη βαπτιση, θα καλουσα τον κοσμο που θα΄θελα, αλλα δε θα εκανα τραπεζι ανοιχτο. Δηλαδη το μυστηριο κανονικα, αλλα ενα οικογενειακο τραπεζι με τους γονεις, τα αδερφια και τους κουμπαρους μονο, χωρις νταβαντουρια.

Συμφωνω!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...