Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπεραααα....κατ'αρχην, ΓΙΩΤΑ,ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΜΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! Χρονια πολλα και στον Παναγιωτακη της Κωνσταντινας..

Απο σημερα Κιλκις, μια χαρα η Χανιωτη αλλα...μας μουτζωσαν κι εμας, Παρασκευη νυχτα ψηθηκε η μικρη πρωτη φορα στα 2 χρονια στον πυρετο, με 39.5 ξυπνησε, ε τρεις μερες δεν πηγαμε θαλασσα, την τριτη ηταν καλυτερα, βρηκαμε κι ενα γιατρο εκει και την ειδε,μαλλον λιγακι λαιμος μας ειπε οποτε Τριτη, Τεταρτη ξανακαναμε μπανιο..Η Τετα κυρια με τα μπρατσακια της, με κλαμματα φευγαμε απο την παραλια...απο χθες το πρωι ξεκινησε παλι χωρις πυρετο να εχει λιγες μυξες,στην παραλια ηταν ολο ξαπλα και κοιμηθηκε στην ξαπλωστρα,δεν τρωει γενικα,μονο σημερα λιγη σουπα...α!το γαλα της καθε πρωι με τον πυρετο το εκανε εμετο...απο χθες το πρωι λοιπον ειμαστε στα προθυρα λαρυγγιτιδας και πρεπει να προσεχουμε μας ειπε ο γιατρος,βηχει πολυ και εχει πολλες μυξες...ευτυχως εχει διαθεση σημερα!

Α!Και αν εξαιρεσουμε την πρωτη μερα...παροτι μεναμε στον κεντρικο δρομο και διπλα σε παρκινγκ, κοιμηθηκαμε πολλυυυυυυυ καλα!!!!!!

Καλα το τι λεει το στομα της...ρε παιδια ολοκληρες προτασεις ετσι ξαφνικα και υποδειξεις κιολας...:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

μα τι νεκρα επεσε στο καφε μας?!?!?!?!

αντε να γυριζουμε σιγα σιγα απο τις διακοπουλες να τα λεμε εεεε!!!!

εμεις σημερα στο σπιτακι μας

ισως παμε για φαγητο στο χωριο αργοτερα για φαγητο... βαριεμαι να μαγειρεψω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα! Επανηλθαμε χθες στη βαση μας, η Τετα ακομα με λιγο μπουκωμα και λαιμο βραχνιασμενη. αλλα και πως να μην ειναι με τοση κλαψα????Αγνωριστο το παιδι μου μεσα σε 2 βδομαδες, το μυαλο της στη ζημια κι ετσι και της παρεις κατι απο το χερι παταει μια τσιριδα και δε σταματαει με τιποτα, για να φαει δυο μπουκιες της κυνηγουσα σε ενα συντριβανι στη Χανιωτη....να δω πως θα τη συμμαζεψω τωρα...

Επισης, κατι οι "δουλειες" που ειχε και δεν προλαβαινε να φαει,κατι ο πυρετος κλπ εχασε και εγινε φυσιολογικη, δεν ανησυχω που αδυνατισε,μια χαρα ειναι αλλα ποιος ακουει τη μανα μου ...δεν το ταιζες το παιδιιιι?νηστικο το ειχες???

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Τελος κ εμένα η άδεια μου....δεν σας κρύβω ότι ανακουφίστηκα κάπως που επανήλθα για δουλεια γιατί έχω θέμα με τη Ζωή με τη τουαλέτα κ ελπίζω μηπως τώρα που θα ναι με τη γιαγιά της λυθεί...θα σας τα γραψω αργότερα αυτα....

Ερώτηση....από προχθές με πονάει τρελά η μέση μου κ χθες το βραδυ δεν με έπιανε ύπνος...σε κάποια φάση λοιπόν κατα τις 5 ξύπνησα από σουβλιές χαμηλά στη κοιλιά σαν πόνους περιόδου κ μουδιάσματα στη μέση κ σηκώθηκα κ παρακουλουθησα ότι ερχόντουσαν κάθε 3 λεπτά...το παρακουλουθησα για κανα μισάωρο κ πήρα ένα χαπάκι μαγνησιο που είναι για τις συσπάσεις μιας κ μου χε πει ο γιατρός ότι μπορώ να πέρνω κ 3 τη μέρα....πήγα ξάπλωσα κ μετά από καμια ώρα ηρέμησα μάλλον αφού με πήρε ο ύπνος....ήταν συσπάσεις τώρα αυτα??? κ σήμερα έχω πόνο στη μέση κ χαμηλά στη κοιλιά πάντως....:rolleyes::(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια:Dγυρισατεεεεεεεεεεεε??αντε και του χρονου να μαστε καλα να ξαναπατε!!!ελπιζω να περασατε καλα,εμεις εδω,περασαμε συμπαθητικα εως αδιαφορα:rolleyes:ειχε και αυτον τον κωλοαερα,ουτε μπανιο δεν καναμε.απο χτες δουλευει και ο καλος μου,οποτε τερμα το διαλειμμα.

Αννα,το νιυ σου,να ξεκουραζεσαι πολυυυυυυ.και γω τα ειχα αυτα,αλλα το φορτωσα ολα στον κοκκορα και μου περασανε.

Την πεμπτη εχω γιατρο,να με δει και να μου γραψει και την καμπυλη ζαχαρου,και πολυ την φοβαμαι ρε γαμωτο.

εγω δεν εκανα ουτε μια προσπαθεια για την πανα,τις πηρα αυτα τα καθισματακια τουαλετας,και οποτε τα θυμαται μου λεει και την βαζω,αλλιως συνεχιζουμε κανονικα το παμπερς.

Κατερινα,και μενα τωρα αρχισε να μιλαει καθαρα,και να παπαγαλιζει,αχ τρελα ειναι...

κατα τα αλλα εγω μια χαρα,η μπουμπου κλωτσαει συνεχεια και εντονα αλλα χαμηλα ρε γμτ,την τελευταια φορα που πηγα γιατρο μου ειπε πως ητανε με τα ποδια προς τα κατω,και μαλλον ετσι παραμενει.με εχει φαει η αγωνια,κριμα ειναι στην δευτερη γεννα μου να μην εχω την ιδια εμπειρια με την πρωτη,αλλα ειναι νωρις ακομα πιστευω.

αυτα απο εμας,αντε καλε μπειτε και εσεις

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εστω και αργοπορημενα σημερα...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Είδα καλά?!?!?!!? Κατερινάκι μου μπράβο!!!!! Με το καλό!!!!! Έτσι να μαζεύουμε πολλά καινούρια μωράκια!!!!!!!!!! Πόσο είσαι τώρα? Πότε το ανακάλυψες? Ο Κώστας τι λέει?!?!?!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ντρεπομαι που το λεω αλλα ο Κωστας δεν το ξερει ακομα..μετα απο 2 χθεσινα θετικα τεστ και ενα αισθημα αναγουλας,ευτυχως μικρο,σημερα το πρωι εκανα χοριακη και πριν μιση ωρα το εμαθα, λεω αν τα καταφερω να κρατηθω να του το πω την Πεμπτη που εχουμε επετειο.

Α ναι, 1050 βγηκε η χοριακη, 4η-5η βδομαδα ειμαι καλε 3 μερες καθυστερηση εχω μονο!

καλημέρα.να πω καλο χειμώνα ή θα πέσει βαρύ..χάθηκα γιατί είχαμε τρεχάματα με την μάνα μου...

κατερινάκι μπράβο να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

παιδιά κ εμένα είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών.μακάρι να μου έρθει όπως με την μικρή σε λίγο χρονικό διάστημα για να μην προλάβω να αγχωθώ.:rolleyes::cool:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

καλημέρα.να πω καλο χειμώνα ή θα πέσει βαρύ..χάθηκα γιατί είχαμε τρεχάματα με την μάνα μου...

κατερινάκι μπράβο να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

παιδιά κ εμένα είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών.μακάρι να μου έρθει όπως με την μικρή σε λίγο χρονικό διάστημα για να μην προλάβω να αγχωθώ.:rolleyes::cool:

Αν σε παρηγορει σε ενα μηνα εγινε αλλα ηθελε πολυυυ προσπαθεια αυτο το μηνα..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αντε στο ευχομαι γρηγορα!:)

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα Κατερίνα μεγια το τικεράκι! :tongue::tongue::tongue: Συγχαρητήρια κ πάλι κ με το καλό!:D:D

Παλι δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι η Ζωη σήμερα κ είμαι πτώμα αλλααααα έχει μείνει κ στεγνό το βρακάκι της όλη μέρα...:D:D:D Την πάει βόλτα τώρα ο μπαμπάς της στο νονό να την κεράσει παγωτάκι που μεγάλωσε! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε?

Επιστρέψατε βλέπω οι περισσότερες. Εμείς ακόμα Ζάκυνθο είμαστε, κι επιτέλους βρήκα χρόνο να μπω. Ελπιζω να μην με πετάξει πάλι έξω όπως το πρωί.

Ηθελα να ξεκινήσω από αλλού τις ευχές μου, αλλά η Κατερίνα μου αλλαξε τα σχέδια.

Κατερινάκι μου με το καλό εύχομαι, να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη. Να κρατηθεις και να το πεις στον κώστα στην επέτειό σας, θα ειναι πολύ ωραίο δώρο.

Αννούλα, με το καλό ο γιός λοιπόν, γιατί το πρωι κόλλησε και δεν μπορεσα να συνεχίσω μαζί σας.

Τέλος, ευχές σε όλες όσες και όσους γιορταζαν το δεκαπενταύγουστο. Να μας χαίρεστε.

Στα δικά μας λοιπόν, όπως σας ειπα, ειμαστε ακόμα διακοπες, γυρναμε την Παρασκευή το βράδυ, θα μαζευτούμε το ΣΚ και απο Δευτέρα καθε κατεργάρης στο πάγκο του. Εμεις δουλειά και η Ιλιανα σχολείο.

Περνάμε πολύ ωραία, οικογενειακά, η Ιλιανα εχει ξεσαλωσει τελειως μετα από 5 εβδομάδες διακοπών και θάλασσας, είναι εντελώς θαλασσόλυκος, και εχει μεγαλωσει παρα πολύ. Μιλαει κανονικοτατα πλεον, λεει συνεχως όχι και γιατί, και όοολλλλα είναι δικά της.

Βρεθηκαμε και με τη δασκαλα της εδω που ειναι απο τη Ζάκυνθο και επαθε πλακα. Μου λεει, 20 μερες εχω να τη δω και εχει μεγαλωσει παρα πολυ.

Εχουμε μαυρισει όλοι και εδω που ηρθαμε ειναι πολυ ωραια. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα για του χρόνου για όσες ενδιαφέρονται.

Μου λείψατε, θα τα λεμε απο δευτερα κανονικα πια.

4Rnfp3.png

Mια μέρα να μη μπει κανείς, έρχονται τα πάνω κάτω! Μαρή Κατ! Γι'αυτό λύσσαξες να τρως τελευταία; Συγχαρητήρια, εύχομαι να έχεις τέλεια εγκυμοσύνη! Χμμμ δίδυμος θα βγει το παιδί (στα όρια ίσως); Χιχιχιχι θα φας καλά!

Εγώ ήμουν ξάπλα τόσες μέρες, με ατελείωτες ώρες ύπνου, αφού όπως σας είχα πει και στο τσατ έχω τη μέση μου. Σήμερα κατάφερα να σηκωθώ χωρίς να ουρλιάζω κι έκανα και 2 δουλειές (το ξέρω ότι θα με εκδικηθεί η μέση αλλά τι να κάνω, όση καλή πρόθεση κι αν έχει ο άντρας, ακόμα χοιροστάσιο θυμίζουμε). Τέλος πάντων, ας ισιώσω με το καλό και βλέπουμε, ίσως ξανακάνω μαγνητική να δω πόσο χειροτέρεψα και τι θα κάνω.

Ζουμπουλία περαστικά ελπίζω στη μαμά και καλές προσπάθειες για το μπεμπέ. Αννα πως είσαι σήμερα; Ανδριάνα πολλούς καφέδες ήπιαμε χαχα

WN6Op3.png

Κατερίνα,Κατερινάκι,μπράβο,πολλά συγχαρητήρια και σου ευχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!Συμφωνώ κι'εγώ να κρατηθείς και να το ανακοινώσεις στην επέτειο σας αλλά και να το πεις δεν πειράζει,θα βγείτε να το γιορτάσετε.

Εμείς εδώ σήμερα είχαμε φωτιά 200 μέτρα απο το σπίτι μας.Κάηκαν κάτι λάστιχα,μια αποθήκη που υπάρχει πιο πάνω και άκουγα μισή ώρα πριν κάτι περίεργους θορύβους αλλά κοιτωντας απο το παράθυρο δεν είδα κάτι,έκλεισα το παράθυρο μας για να μην ξυπνήσει η μικρή και προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά δεν μπορούσα.Κάποια στιγμή σηκώθηκα και βγήκα έξω και είδα να έρχετε κόσμος και είδα ενα μάυρο ντουμάνι να έρχεται ευτυχώς οχι πάνω απο το σπίτι μας αλλά παραπέρα και έτρεξα και ξύπνησα την αδερφή μου να ΄πάρουμε τα παιδιά να φύγουμε.Τελικά ήρθαν κάτι γείτονες και γνωστοί και μείναμε εδώ μιας και δεν μύριζε καθόλου και μετά έσβησε και η φωτιά.Αλλά μια τρομάρα την πείραμε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...