Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

άσχημο παπάκι,ο μεγάλος να θέλει το μαγικό σπιρτόκουτο και ο μικρός να θέλει να δει το έλατο.Δεν ήξερα τι να κάνω.Τι τους ελεγα να διαλέξουν ποιος θα δει πρώτος και ποιος δεύτερος,τι τους έλεγα να τα βάλουμε ενα-ενα και να τα δούνε όλα,να κλαίνει και να χτυπιούνται και τα 3 κι'εγώ ήμουν έτοιμη να πάθω νευρικό κλονισμό.Να μην πω τι γίνεται στη θάλασσα για να ντύσουμε,να τα κάνουμε μπάνιο κτλ.Στο δε φαγητό πρέπει να εφευρίσκω κάθε μέρα τι τρώνε και τα 3 γιατί δεν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις,ευτυχώς τα 2 μικρά τρώνε πιο εύκολα,ο μεγάλος δεν τρώει σχεδον τίποτα.Σας λέω μάχη γίνεται κάθε μερα εδώ,εντάξει βοηθάνε και οι γονείς μου αλλά τα περισσότερα περνάνε απο μενα.Εντωμεταξεί εγώ είμααι που αγχώνομαι περισσότερο,αφού δεν ξέρω κι'εγώ πόσους καφέδες κάνω την ημέρα και τους πίνω μονορούφι.Τα βράδια απο το άγχος μου δεν κοιμάμαι καλά γιατί έχω το νου μου μην ξυπνήσει κανένα παιδί,οι δικοί μου μένουν στο πάνω σπίτι και κοιμάμαι κάτω εγώ μαζί τους.Εντάξει μια σκάλα μας χωρίζει αλλά και πάλι δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά.Με παίρνει και η αδερφή μου και με ρωτάει πως τα περνάμε και της λέω ολα καλά γιατί τι να της πω τώρα στις διακοπες της κι'αυτής,δεν θέλω να της βάλω ιδέες.Αλλά ανυπομονώ να έρθει να αναλάβει δράση.Την Παρασκευή έρχονται.Αλήθεια πάντως εσεις οι μανούλες με πάνω απο 2 παιδάκια πως τα βάζετε σε πρόγραμμα?Ειλικρινά απορώ.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Δήμητρα πως τα πας με τα θηριάκια; Αντριάν εσύ;

Εμένα μπήκε η πεθερά χτες νοσοκομείο, νόμιζε νεφρά, πονούσε πολύ, αλλά τελικά κάποιος σπόνδυλος έχει πρόβλημα, την έχουν με μυοχαλαρωτικά και θα βγει αύριο. Στο μεταξύ με πήρε ο πατέρας μου πριν λίγο, πήγαινε τη μαμά μου γιατρό γιατί την έπιασε πόνος στο γοφό και είμαι να φεύγω μάλλον απόγευμα σούμπιτη να αναλάβω τον μικρό ενώ ο άντρας μου μάλλον θα μείνει αθήνα κάνα δυο μέρες ακόμα για να βοηθήσει στους δικούς του αν χρειαστεί.

WN6Op3.png

Εμένα μπήκε η πεθερά χτες νοσοκομείο, νόμιζε νεφρά, πονούσε πολύ, αλλά τελικά κάποιος σπόνδυλος έχει πρόβλημα, την έχουν με μυοχαλαρωτικά και θα βγει αύριο. Στο μεταξύ με πήρε ο πατέρας μου πριν λίγο, πήγαινε τη μαμά μου γιατρό γιατί την έπιασε πόνος στο γοφό και είμαι να φεύγω μάλλον απόγευμα σούμπιτη να αναλάβω τον μικρό ενώ ο άντρας μου μάλλον θα μείνει αθήνα κάνα δυο μέρες ακόμα για να βοηθήσει στους δικούς του αν χρειαστεί.

ΟΥΠΣ!!!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Xριστίνα περαστικά στην μαμά και στην πεθερά σου.Να γίνουν γρήγορα καλά.

Εγώ ευτυχώς απο σήμερα ξεαγχώθηκα λίγο μιας και ήρθε η αδερφή μου χτες το βράδυ και ανέλαβε δράση.Πάντως ακόμα δεν μπορώ να σας περιγράψω το άγχος που είχα με τα παιδιά τόσες μέρες.Νόμιζα πως θα πάθω τίποτα.

Αυριο έρχεται και ο άντρας μου να περάσει τον δεκαπενταύγουστο μαζί μας και μάλλον Τρίτη θα φύγει.Σήμερα θα κρατήσουν τα παιδιά οι δικοί μου για λίγο το βράδυ γιατί θα πάμε στην συναυλία των Πυξ-λαξ που γίνεται στην Αρχαία Ολυμπία.Μη γελάσετε αλλά πρώτη φορά θα πάω σε συναυλία.Πάντα κάτι τύχαινε και ποτέ δεν είχα καταφέρει να πάω.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...άσχημα νέα διαβάζω!

Κι εγώ όμως δεν είμαι καλύτερα! Εκτός από το γνωστό θέμα με τον πατέρα μου, αρρώστησε και η μικρή.Το Σάββατο είπαμε κι εμείς να κάνουμε ένα μπανακι στο κουμπάρο μας στη Ν.Μάκρη.Ξεκινήσαμε μεσημεράκι κοιμηθήκαμε και το απόγευμα που ξυπνήσαμε για την θάλασσα, η μικρή ανέβασε πυρετό!Τα μαζέψαμε και πίσω λοιπόν. Ούτε το ποδαρακι μας στο νερο δεν προλαβαμε να βουτηξουμε!

Σήμερα η Άντα είναι περδίκι πάντως!:D Ζητάει συνέχεια μπα ντε ντε! Ε θα κάνουμε κι άλλη απόπειρα και βλέπουμε.

Έκανα υπέρηχο και όλα είναι καλά!:D

Φιλιά σε όλες και να περνάτε καλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα Αυγουστομανούλες μου, όσες έχετε μείνει εδώ:) Μαράκι και το πρωί σε σκεφτόμουν το πιστεύεις, έλεγα καιρό έχω να την ακούσω. Ευτυχώς πέρασε γρήγορα το φατσάκι σου την αρρώστια οπότε θα πάτε για το μπανάκι σας πάλι:):):)

Οι υπόλοιπες που διακοπεύετε πώς τα περνάτε;;;; Εμείς είμαστε στην τελευταία εβδομάδα στο νησί και πραγματικά δεν έχω ιδέα πώς θα τη μαζέψω τη γοργόνα από Δευτέρα στην Αθήνα, έχει ξεφύγει τελείως!!!! Επίσης ο μπόμπος αισίως έχει φτάσει τα 3300 και έχει γίνει ένα κουκλί!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Εμείς αν κ δεν πήγαμε κάπου ιδιαίτερα περνάμε πολύ ωραία στην άδεια Αθήνα...μπανάκια,βολτούλες με τη Ζωή...προχθές πήγαμε κ στο allou κ γελαγε ο κόσμος μαζί μας...έκανε το λάθος κ της έδωσε ο στεφ κέρματα κ έβαζε σε αυτά τα αμαξακια που κουνιούνται κ αφού το χε παρακάνει μετά της λέμε δεν έχουμε αλλα λεφτά κ άρχισε να κλαίει κ να φωναζει ΜΠΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ αχαχαχα...:tongue:

Επίσης με έχει ξετινάξει η διακοπή πάνας....βασικά την έχουμε κόψει αλλά όταν ήμαστε σπίτι τη μισή μέρα την περνάμε στην τουαλέτα(την φαντάζομαι όταν μεγαλώσει σαν μερικους που κάθονται με τις ώρες μέσα κ διαβάζουν περιοδικά:-P)δεν είναι ότι θέλει συχνά να πηγαίνει αλλά όταν πηγαίνει καθόμαστε κανα μισάωρο κ το βράδυ αφού πιούμε το γάλα σηκώνεται αρκετες φορές με αποτέλεσμα να τρωμε κανα δίωρο στο πήγαινελα κρεβάτι-τουαλέτα....χθες ξύπνησε κ το βράδυ 3:30 για τσίσα!:rolleyes: Υποθέτω θα το ξεπεράσει καααποια στιγμή...έξω πάντως κ σε ξένα σπίτια μπαμ μπαμ κάνει ότι είναι να κάνει....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?ευχομαι να περνατε ολεσ καλα!!!!!

εμεισ προσ το παρον προσπαθουμε να διακοπαρουμε στο νησι μασ και μια χαρα τα καταφερνουμε!!!!βεβαια οχι οτι δεν γινεται ενασ μικροσ χαμοσ αλλα ολα καλα!!!!το μωρο μπουσουλαει συνεχωσ ,παιζουν ,μαλωνουν με την αγγελικη και γενικα ολη μερα πρεπει να τισ κυνηγαω τισ σκατουλεσ,απογευματακι και βραδακι πια παμε τισ βολτουλεσ μασ και ευτυχωσ που εξω απο το σπιτι ειναι λιγο ησυχεσ και ξελαμπικαρω κι εγω!!

μασ πηραν και στο προγραμμα μεσω εσπα για τουσ επιδοτουμενουσ σταθμουσ!!και τισ 2 και μαλιστα σε εναν σταθμο που τον εχει ξαδελφη του αντρα μου!απλα αν δεν βρω ωστωσω δουλεια δεν νομιζω αν θα τισ στειλω.

μαρακι ευχομαι απο εδω και περα να εχετε πολυ καλυτερεσ ημερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα καλο κουραγιο με τα τσισακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεισ προσ το παρον το εγκαταλειψαμε το σπορ!!!την αφησα λιγο να το ξεχασει και θα ξανα αρχισουμε προσπαθειεσ σε λιγο καιρο..

μαριλου υπεροχα τα νεα του γελαστου μπομπου!!!!!οσο για την μικρη γοργονα ,οταν επιστρεψετε αθηνα ,γεμισε τησ την πισινουλα και ασ την να πλατσουριζει και να απασχολειται εκει!!!!

κι εμεισ οποτε δεν παμε θαλασσα εχουμε την λυση τησ πισινασ!!!!την γεμιζω ,τισ βαζω μεσα και τισ δυο και γινεται ενασ χαμοσ!!!!!

χριστιν περαστικα και σε εσασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχει παλι βαρδυα ο αντρασ μου και θα ειμαστε ολη μερα μεχρι το βραδυ οι 3 μασ!!!...και τωρα που βρηκα λιγο ευκαιρεια να σασ γραψω εχουν ελθει και οι δυο μεσα στο δωματιο του η/υ και ξεσαλωνουν,το εχουν κατεβασει ηδη κατω!!!!!!!!!!(αυτοσ ειναι και ο λογοσ που δεν πολυμπαινω!!)

για κανενα ταξιδακι (λεμε για Σαμο και Ικαρια) πια εμεισ υπολογιζουμε σεπτεμβρη και εχει ο θεοσ!!!καθωσ φετοσ μασ εχουν ξετιναξει στισ φωτιεσ και συνεπωσ τον αντρα μου στισ υπηρεσιεσ!!....την ημερα των γενεθλιων μου κ ενω ειχε κανει την προηγουμενη 15ωρο ,πηγε την αλλη μερα στην αλλη του δουλεια ,σχολασε 3 το μεσημερι προλαβαμε και σβησαμε-κοψαμε τουρτα ευχεσ κτλ και 4 τον ειδοποιησαν για φωτια!!!!ε,ηλθε σπιτι την αλλη μερα στισ 10 το πρωι!!!!καηκε πολυ μεγαλο κομματι του νησιου και πολλεσ χιλιαδεσ μαστιχια κτλ...(χαλια γενεθλια...οχι επειδη δεν καναμε αυτα που ειχαμε προγραμματισει αλλα επειδη ολη μερα ημουν μεσα στην αγωνια...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

αννα κι εμεισ πηγαμε προχτεσ σε τετοια αυτοκινητακια και φυγαμε με τον ιδιο τροπο!!!η αγγελικη να ουρλιαζει και να κλαιει και συνεχωσ να λεει

<μπαμπα λεφτα!!!λεφταααα!!!!!!!!!!!>

εν τω μεταξυ τα αυτοκινητακια αυτα τα επιασαν μετα αλλα πιτσιρικια κι ετσι και να θελαμε για κανενα παραπανω δεν ειχε ελευθερο!!!!χαμοσ εγινε και εννοειται ολοι κοιταζαν εμασ!!

σασ αφηνω κορεσ καθωσ η κατασταση εδω εχει φτασει στην αποκορυφωση τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιση ωρα πρεπει να συμμαζευω εδω για να φερω στα ισα του το δοματιο!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!

επιστρεψαμε κι εμεις απο τις διακοπουλες μας!!!!

περασαμε πολυ ωραια

ξεκουραστηκαμε χαλαρωσαμε

ο Νικολας ξεσαλωσε στην θαλασσα μια με τα μπρατσακια μια με το σωσιβιο αλλα μονος ηθελε να κανει μπανιο να μην τον κραταμε:tongue::tongue::tongue:

φετος ηταν πολυ καλος δεν μας κουρασε

και στην βολτα καθοταν στο καροτσι!!

επισης κοριτσια το παιδακι μου μιλαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ συγκινουμε!!!!!!

εχει κανα 2 βδομαδες που οτι ακουει το λεει...

ο καλος μου!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

να μην ξεχασω να πω χρονια πολλα σε οσες κ οσους γιορταζαν!!!!

Μαριλου μπραβο στον μικρο μπομπο !!!!! πολλα μπραβο κ σε σενα και σε σενα γιατι το μαμισιο γαλατακι κανει θαυματα!!!!

Αννα συμπεθερα μου με το καλο ο γιοκας!!! οπως τα ηθελες !!!! ερχεται ο κουνιαδος!!!!:P:p:p:p

Ειρηνη τελικα δεν θα γυρισεις στην παλια σου δουλεια ε... δυσκολα...

τουλαχιστον στειλε την Αγγελικουλα παιδικο

εμεις περιμενουμε τα ονοματα τελος αυγουστου για να δουμε αν τον πηραν

εγω τωρα που πλησιαζει ο καιρος δεν θελω να τον στειλω.....αλλα ο αντρας μου επιμενει μηπως κ του φυγει η ζωηραδα

κι εμεις δεν τα παμε καλα με την επιχειρηση γιογιο

χθες τον καταλαβα οτι ηθελε να κανει κακα και τον ειχα μονο με το βρακακι του το βγαζω και τον παρακαλουσα να καθισει στο γιογιο

δεν ηθελε με τιποτα...... και τελικα τα εκανε στο πατωμα..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αν δεν θελει δεν θα επιμεινω μην του δημιουργησω κανα ψυχολογικο...

που εισαι ρε Κατ!!!!!!!!!!!!!

χαμος στο πευκοχωρι φετος ε!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δέσποινα μην τα παρατάς με το πρώτο σκατό στο πάτωμα :shock::shock: :tongue::tongue::tongue: Νομίζεις η δικιά μου δεν έκανε στο πάτωμα? Κ τσίσα κ κακά κ έλεγε αμαν αμαν χαχαχαχ ε μετά άρχισε κ έκανε λιγα κ μολις βρεχόταν το βρακάκι της έτρεχε τουαλέτα κ τώρα τις περισσότερες μέρες δεν βρεχεται καθόλου....αν πχ ζωγραφίζει δεν ξεκολάει εύκολα κ ξέρω ότι θα κάνει τσίσα πάνω της οπότε βρίσκω τρόπο να την κάνω να με ακολουθήσει στη τουαλέτα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Την τελευταία βδομάδα κατέληξα στο συμπέρασμα πως τα παιδιά τελικά χρειάζονται πρόγραμα.Είναι το α και το ω.Ανυπομονώ να ξαναμπεί στο πρόγραμα της και να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας γιατί εδώ τελικά τα παιδιά στις διακοπές αποπροσανατολίζονται.Και τ'ανίψια μου βλέπω το ίδιο είναι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...