Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλα, αυτο το ησυχη ξαναπες το γιατι ξερεις...τελευταια μερα παντα σου βγαζουν το λαδι στη δουλεια...:-(

σ εμενα το λες? 9 το βραδυ εφυγα την τελευταια μερα και πηγα και ενα τριωρο το Σαββατο

Γιωτούλα μια χαρά περνάς βλέπω, είδες που γκρίνιαζες για την έξτρα βδομάδα, τελικά μια χαρά σου έκατσε.

Εμείς σήμερα αφήσαμε τη Λένα να πάει με τους δικούς μου για μπάνιο και πήραμε το μπόμπο και κατεβήκαμε στη Χώρα και στο λιμάνι για βόλτα και ψώνια:) Ο μικρούλης κοντεύει να φτάσει τα 2.5 κιλά επιτέλους, του κάνει πολύ καλό ο καθαρός αέρας:):)

Μωρε δεν γκρινιαζα για το τι θα κανω, ίσα ίσα, απλώς αγχώθηκα λίγο γιατί σε όσους δίνουν άδειες για να εξαντλήσουν το υπόλοιπο, τους πανε για ανευ αποδοχων μετά, και αυτό δεν είναι καλό όπως καταλαβαίνεις.

Μια χαρά περνάτε βλεπω, αν και δεν ειχα καμια αμφιβολία, δεν σας φοβαμαι, είστε καλές γυρίστρες κι εσείς.

Γιωτακι ωραια η πισινα εεε??? Ο κουμπαροξαδερφος οποτε μας βλεπει μας λεει να φτιαξουμε πισινα στο πισω μερος του κηπου (που κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ μικρο)...Αλλα αφενος ειναι πολλα εξοδα, αφετερου το θεωρω λιγο νεοπλουτιστικο, αν δεν εχεις πολλλααααα λεφτα (σε εμας αναφερομαι)χαχαχαχα!!!

μωρέ ας ειχα πισίνα και ας με λεγανε νεόπλουτη. Προφανώς θα ήμουν αμα είχα, χαχαχαα

Καλημερα κοπελιες χαθηκα λιγες μερες γιατι περασα μια μινι καταθλιψη λογω γενεθλιων. Οταν ειδα το 31 πανω στην τουρτα φρικαρα!!!! Και κοροιδευα αυτους που εχουν προβλημα με την ηλικια τους. Δεν ξερω γιατι μ επιασε αυτο , πρωτη φορα!!!! :(:(:(

Ασε μας καλε, μια χαρά ειναι τα 31, μεχρι στιγμής νομίζω ότι θα περασω την καλυτερη μου δεκαετια (ειμαι 32), γιατί τωρα ωριμάζω σαν γυναικα, εχω το παιδί μου, την οικογενειά μου, εχω καλύτερη κρίση. Εγω το απολαμβάνω πολύ. Πολύχρονη να εισαι, και να χαιρεσαι τους ανθρωπους που αγαπάς.

Φεύγουμε λοιπόν κι εμείς αύριο, εύχομαι σε όλες να περάσετε τέλεια στην άδειά σας, να χαλαρώσετε, να χορτάσετε τα παιδάκια σας και θα τα πούμε από Σεπτέμβρη!!!! Byeeeeeeee

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διακοπούλες επιτέλους ε κορίτσια?Καλά να περάσετε.Να κάνετε μπανάκια και να απολαυσετε ωραίες οικογενειακες στιγμές σας εύχομαι.

Εγώ εδώ τα ίδια εδώ καθημερινό τρέξιμο με την μικρή.Τουλάχιστον ευχαριστιέται αυτή και δεν έχω παραπόνο,γιατί εγώ έχω πήξει.Αυριο φεύγει και η αδερφή μου με τον γαμπρό μου για Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές και θα μείνουμε εγώ και οι δικοί μου να κρατάμε και τα 3 παιδιά.Φαντάζεστε τι έχει να γίνει.Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.

SI5Yp3.png

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕς ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.......

εμείς επιστρέψαμε σήμερα...ήταν πολύ ωραία..δεν το μετανιωσα καθολου με την κοιλουμπα που πηγα διακοπές,το δωματιο τελειο ανετο η μικρή επαιξε το ευχαριστήθηκε.ε'ιχα χρόνια να περασω τοσο καλά....

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα και καλές διακοπές σε όσες ξεκινάνε σήμερα!!!!!

Κυριακή να χαίρεσαι την κοκό σου που γιορτάζει σήμερα:):):)

Εμείς φορτωθήκαμε όλοι σήμερα και πάμε πρώτα μια βόλτα από το πανηγύρι και μετά για μπάνιο και πικ νικ σε μια παραλία εκεί κοντά να δει και ο μπόμπος λίγο θάλασσα να του ανοίξει η όρεξη:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?εγω αποτι καταλαβατε εχω αυτες τις φριχτες αυπνιες,και επισης εχω και λαπτοπ μεχρι αυριο βραδυ,οποτε τους εβαλα για υπνο και χαζολογαω,εχω παθει στερηση μιλαμε.:Dχαλασε κ το κολοκινητο,και τωρα ειμαι με ενα αλλο,που ομως δεν μπαινει ιντερνετ.

Μαλλον,εγω και η Χριστινα,αν θυμαμαι καλα,ειμαστε οι τελευταιες των μοικανων,θα μεινουμε πισω να φυλαμε τα τειχη,χχαχαΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΝΑ ΔΕΘΕΙΤΕ,ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ,ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.:P

Λοιπον,τα νεα μας μια χαρα,την τριτη καναμε την β επιπεδου,ολα καλα και μου φυγε το αγχος.συνεχιζουμε λοιπον για την τελικη ευθεια.Ευτυχως σταματησαν και οι συσπασεις,και ηρεμησα και με αυτο,σταματησα και τα χαπακια,αλλα ειμαι σε επιφυλακη:rolleyes:και τα νευρα καλα κρατουν,εξαιτιας της ζεστης...θελω να ρθουν τα χιονια λεμε(βασικα,αν ερθουν τα χιοινια,παλι μες στα νευρα θα μαι και θα θελω να ρθει η ανοιξη)

Επισης,το παιδακι μου εχει μετατραπει σε ταλιμπανακι,δεν γκρινιαζει,αλλα μαλλον ειναι αυτο που λεμε υπερκινητικο πειδι.περπαταει και σαρωνει τα παντα στο περασμα της,βεβαια το κανει με τοση τσαχπινια και ναζι,που δεν μπορω να την μαλωσω,μαλλον με εχει καβαλησει θα το λεγε κανεις:tongue:

Ευτυχως,που τα κανει μονο στο σπιτι μας,καιοχι οταν ειμαστε σε αλλα σπιτια,ή εξω.εκει το παιζει κιουρια:rolleyes:Ειναι δηλαδη,οτι μου συνεστησε ο γιατρος,ξεκουραση κ ηρεμια μαζι!!!

Επισης,την εβαλα μια μερα να καταλαβει το μωρο που κλωτσαγε,το βραδυ στο κρεββατι και χαρηκε τοσο πολυ το κοριτσακι μου.ε,ολο το βραδυ κοιμοτανε με τα χερια της στην κοιλια μου,και οταν την πηγαινα στην κουνια της,μετα απο λιγο ξυπναγε και φωναζε,μαμα νινι κλοει κινα,δηλαδη μαμα το μωρα με κλωτσαει...

Να ρωτησω κατι,καποιες απο σας,τα εχετε βαλει σε κρεββατακι κανονικο ε?προσαρμοστηκανε ευκολα?και δεν φοβοσαστε μην πεσουνε ή μην κατεβουνε το βραδυ και κοβουν βολτες στο σπιτι?Σκεφτομαστε,να μην παρουμε δευτερη κουνια,αλλα κανονικο κρεββατακι για την Κατερινα.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

α,το μωρακι μας ειναι κοριτσακι τελικα,ο αντρουλης μου εχει φρικαρει και μου λεει οτι θα πηξει στην σερβιετα,χαχαχαχαχαχα.

Τωρα παλι εχω γιατρο στις 23-24,ου θα μου γραψει και την καμπυλη ζαχαρου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και πολυ την φοβαμαι.Στην Κατερινα ημουνα στο οριο,ηταν 110 αν θυμαμαι καλα,και εγω ειχα 111!!!ο γιατρος τοτε μου χε πει χατιρικα σε αφηνω,αλλα προσεχε πολυ!!!αντε να δουμε τωρα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όλα καλά με τον β επιπέδου μας 550 γραμμαρια ΑΝΤΡΑΚΛΑ κουβαλάω!!!!:tongue::tongue::tongue:

χεχεχε τα καταφερες ε?συγχαρητηρια και με το καλο!

Εμεις Χαλκιδικη απο χθες,ολα τελεια εκτος απο τα σκουπιδιαρικα που μας κυνηγανε κι εδω.:confused::confused::shock::shock:...εχε χαρη που βουταω πρωι απογευμα το κεφαλι μου στη θαλασσα και ξυπναω καπως...

Τέλεια νέα Άννα!!!!!! Όπως τα ήθελες λοιπόν και θα έχουν και ο Βυρωνάκος με το μπόμπο παρείτσα:)

Κορίτσια εμάς έφυγε ο μπαμπάς μας την Κυριακή γιατί από σήμερα δουλεύει και έμεινα με τους δικούς μου και τα μικρά:) Η Λένα έχει οργιάσει τελείως και του μπόμπου ο καθαρός αέρας του άνοιξε την όρεξη και μέσα σε τρεις μέρες πήρε 250 γραμμάρια και έφτασε 2.700:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τέλεια νέα Άννα!!!!!! Όπως τα ήθελες λοιπόν και θα έχουν και ο Βυρωνάκος με το μπόμπο παρείτσα:)

Κορίτσια εμάς έφυγε ο μπαμπάς μας την Κυριακή γιατί από σήμερα δουλεύει και έμεινα με τους δικούς μου και τα μικρά:) Η Λένα έχει οργιάσει τελείως και του μπόμπου ο καθαρός αέρας του άνοιξε την όρεξη και μέσα σε τρεις μέρες πήρε 250 γραμμάρια και έφτασε 2.700:):):)

Mια χαρά πηγαίνει ο μικρούλης σου Μαριαλένα,μπράβο.Είδες τι κάνει ο καθαρός αέρας και το καθαρό οξυγόνο?Μείνει όπως είσαι εκεί και θα τον δεις τον μικρό να γίνεται μπόμπος όνομα και πράμα!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εμας κορίτσια πρέπει να μας έχουνε μουτζώσει,δεν εξηγείτε αλλιώς.Η ικρή μου απο το Σάββατο ξύπνησε απο τον μεσημεριανό ύπνο της με κάτι κόκκινα μάγουλα.Στην αρχή νόμιζα πως ήταν απο την ζέστη αλλά όσο περνούσε η ώρα δεν έφευγε η κοκκινίλα.Στο σώμα της δεν είχε τίποτα.Την Κυριακή το πρωί συνεχίστηκε και μου ξύπνησε πάλι κόκκινη αλλά είχε και κάτι μικρά εξανθήματα και στα χέρια.Που να την πήγαινα Κυριακάτικα,πήρα τηλέφωνο το νοσοκομείο του Πύργου και μου είπαν πως είχε παιδίατρο και την πήγα εκεί.Μου είπε η γιατρός που την είδε ορι είναι μια αλεργία απο τον ήλιο και μου έδωσε μια αγωγή με αντισταμινικό,κάτι σταγόνες και μια αλοιφή που θα την βάζω τοπικά αν έχει φαγούρα αλλα ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει.Θα ακολουθησω αυτή την θεραπεία για 5 μέρες και αν δεν περάσει θα πάρει κορτιζόνη.Την έχω πάρει για αν χρειαστεί.Επίσηε μου είπε οχι θάλασσα,οχι ήλιο για λίγες μέρες και πολλά δροσερά ντουζ μέσα στην ημέρα και βλέπουμε.Μέχρι στιγμής έχει περιοριστεί λίγο η κοκκινίλα αλλά δεν της δίνω ακόμα κορτιζόνη.Θέλω να την αποφύγω οσο μπορώ και μακάρι να περάσει.Ξέρω βέβαια πως αν έπαιρνε την κορτιζόνη θα είχε καλυτερέψει τώρα αλλά.......

Δεν μας θέλει φέτος το καλοκαίρι!

SI5Yp3.png

α,το μωρακι μας ειναι κοριτσακι τελικα,ο αντρουλης μου εχει φρικαρει και μου λεει οτι θα πηξει στην σερβιετα,χαχαχαχαχαχα
Yπάρχουν και τα ταμπόν πες του :tongue:

Με το καλό να έρθει και το νέο μέλος της πιτσιρικοπαρέας μας!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όλα καλά με τον β επιπέδου μας 550 γραμμαρια ΑΝΤΡΑΚΛΑ κουβαλάω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα έλεγε η Χριστίνα! Αμ πως!
του μπόμπου ο καθαρός αέρας του άνοιξε την όρεξη και μέσα σε τρεις μέρες πήρε 250 γραμμάρια και έφτασε 2.700:):):)
Τώρα θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω του, έννοια σου! Μαμάτος γκόμενος!
Επίσηε μου είπε οχι θάλασσα,οχι ήλιο για λίγες μέρες και πολλά δροσερά ντουζ μέσα στην ημέρα και βλέπουμε.Μέχρι στιγμής έχει περιοριστεί λίγο η κοκκινίλα αλλά δεν της δίνω ακόμα κορτιζόνη.Θέλω να την αποφύγω οσο μπορώ και μακάρι να περάσει.Ξέρω βέβαια πως αν έπαιρνε την κορτιζόνη θα είχε καλυτερέψει τώρα αλλά.......

Δεν μας θέλει φέτος το καλοκαίρι!

Δήμητρα κι η μαμά μου έχει την ίδια αλλεργία. Δεν εμφανίζεται συνέχεια, αλλά προσέχει να αποφεύγει και τον ήλιο. Μη στεναχωριέσαι, το απογευματάκι κατά τις 7 είναι ιδανικά στην παραλία, εμείς τέτοια ώρα πάμε (αν όχι και νωρίς το πρωί) και καθόμαστε ως αργά

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Με έχει γονατίσει η κόρη μου κ ακόμα έχουμε μέρες μπροστά μας που θα είμαι σπίτι....η επιχείρηση διακοπής πάνας έχει αποδειχθεί πολύ δυσκολότερη απο ότι περιμενα γιατί τη μισή μέρα τη βγαζουμε στη τουαλέτα...κ χθες το βραδυ από τις 10 εως τις 1 δεν κοιμόταν σηκωνόταν καθε μισή ώρα για κατούρημα...βέβαια το πρωί σηκώθηκε με μουσκεμα τη πάνα οπότε υποθέτω της φυγανε το βραδυ...κατα τη διαρκεια της μέρας όμως συνηθως προλαβαίνουμε κ πηγαίνουμε τουαλέτα....

Τελικά δεν κλείσαμε να πάμε πουθενά είπαμε να τη βγαλουμε λίγο οικονομικά κ να πάμε στο εξοχικό Αυλίδα ή να κάνουμε μονοήμερες εκδρομες κ να κοιμόμαστε το βραδυ σπίτι μας....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κι'αυτό καλό ακούγεται Αννα και στην κατασταση σου δεν θα κουράζεσαι κιόλας.Θα γυρνάτε σπιτάκι σας και θα είσαι πιο ξεκούραστη και χαλαρή.Οσο για την πάνα κι'εμείς μια απ'τα ίδια.Ενώ δείχνει πως καταλαβαίνει τι κάνει στο γιογιό και πότε το βλέπει και το ζητάει,άλλες φορες πάλι κατουριέται πάνω της και αλλάζουμε συνέχεια βρακάκια.Δεν με πειράζει καθόλου αυτό αλλά αγχώνομαι γιατί αν μέχρι τον Σεπτέμβη δεν έχει καταφέρει να κόψει τελείως την πάνα θα πάμε για του χρόνου πια μιας και στην Αθήνα δεν μπορώ να την έχω όπως εδώ και να μου κατουριέται στο σπίτι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...