Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ειναι πολυ σπαστικο αυτό αννα, κι εμενα με εκνευρίζει οταν με κρεμανε και κυριως οταν αυτό γινεται συνεχως

εμενα πχ τωρα με πηρε η φιλη μου και μου ειπε οτι αδιαθετησε και δεν μπορουμε να παμε για μπανιο και σπαστηκα. Δεν τσαντιστηκα βεβαια σε καμια περιπτωση, περιοδος ειναι αυτή, τι να κανεις, αλλα παει το μπανιο μου. Στο καπακι δε, με πηρε η φιλη μου απο τη Βούλα που ειχα παει τη δευτερα να τη βοηθησω σε κατι δουλειές, και της το ανεφερα και μου λεει, μαζεψτα και ελα στην πισινα (του σπιτιου τους) να κανουμε μπανιο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα το κλεισουμε το μαγαζακι ετσι πως πατε...

Αλλος για Χιο τραβηξε κι αλλος για Μυτιληνη.......

Εγω παλευω να μαζεψω λεφτα για να παρω το επιδομα αδειας αλλα δεν....

Λοιπόν, πώς θα γίνει να φτιάξω πισίνα στο σπίτι μας?

ΛΙΩΣΑΜΕΕΕΕΕ λεμε, πηγα στις 13:30 και έφυγα στις 19:30. Ο γιος της κοιμοτανε με τις ώρες στο καρότσι του, κι εμεις ημασταν τη μιση ωρα στις ξαπλωστρες και την υπόλοιπη μεσα εξω, πλατσουρίζαμε... Αφου εκεί παραγγείλαμε και φάγαμε κιόλας. Στο σπίτι ουτε για κατουρημα δεν μπήκαμε που λέει ο λόγος.

Μα πραγματικά δεν υπηρχε καλύτερο timing που με πήρε τηλεφωνο η φίλη μου. Περασαμε τέλεια. Κι ότι ειχα πει, παει το μπανιο μου, γιατι βαριόμουν να παω μόνη μου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα

Τελευταία μέρα στη δουλειά!!!:D Επιτέλους!

Εχθές πήγα mall με την αδερφή μου και την Άλεξάνδρα! Καλά ήταν, έφαγα και βάφλα μετά :rolleyes: :rolleyes: χε χε!

Από ψώνια τίποτα απολύτως, μιας και δεν υπάρχει μία...δεν πειράζει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

πωπω χαμογελακια σημερα....

Καλημερα κοριτσια. Σας εύχομαι μια ησυχη τελευταία μερα στη δουλειά, και καλές διακοπές από αύριο

Καλα, αυτο το ησυχη ξαναπες το γιατι ξερεις...τελευταια μερα παντα σου βγαζουν το λαδι στη δουλεια...:-(

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή τελευταία μέρα πριν τις διακοπές!!!!!

Μαρία δουλεία τέρμα κι εσύ ε; Άντε καλή ξεκούραση τώρα να ευχαριστηθείς και την Άντα και με το καλό και το μικρό φατσόνι:):):)

Γιωτούλα μια χαρά περνάς βλέπω, είδες που γκρίνιαζες για την έξτρα βδομάδα, τελικά μια χαρά σου έκατσε.

Εμείς σήμερα αφήσαμε τη Λένα να πάει με τους δικούς μου για μπάνιο και πήραμε το μπόμπο και κατεβήκαμε στη Χώρα και στο λιμάνι για βόλτα και ψώνια:) Ο μικρούλης κοντεύει να φτάσει τα 2.5 κιλά επιτέλους, του κάνει πολύ καλό ο καθαρός αέρας:):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Koριτσια μου καλημερα!

Ειχα γραψει ενα κατεβατο χθες, αλλα ειχε προβλημα το συστημα και το εχασα...;);)

Μαριαλενα, πραγματι, νομιζω κι εγω οτι ο καθαρος αερας τους κανει πολυ καλο, τα αναζοωγωνει, οπως κι' εμας αλλωστε...

Γιωτακι ωραια η πισινα εεε??? Ο κουμπαροξαδερφος οποτε μας βλεπει μας λεει να φτιαξουμε πισινα στο πισω μερος του κηπου (που κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ μικρο)...Αλλα αφενος ειναι πολλα εξοδα, αφετερου το θεωρω λιγο νεοπλουτιστικο, αν δεν εχεις πολλλααααα λεφτα (σε εμας αναφερομαι)χαχαχαχα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα κοπελιες χαθηκα λιγες μερες γιατι περασα μια μινι καταθλιψη λογω γενεθλιων. Οταν ειδα το 31 πανω στην τουρτα φρικαρα!!!! Και κοροιδευα αυτους που εχουν προβλημα με την ηλικια τους. Δεν ξερω γιατι μ επιασε αυτο , πρωτη φορα!!!! :(:(:(

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημερα κοπελιες χαθηκα λιγες μερες γιατι περασα μια μινι καταθλιψη λογω γενεθλιων. Οταν ειδα το 31 πανω στην τουρτα φρικαρα!!!! Και κοροιδευα αυτους που εχουν προβλημα με την ηλικια τους. Δεν ξερω γιατι μ επιασε αυτο , πρωτη φορα!!!! :(:(:(

Μη στεναχωριεσαι καθολου!!! :):) Εγω που κοντευω τα 41 και εχω μωρο 4 μηνων τι να πω??? ;););) Παντως μια χαρα νιωθω, σαν εφηβη, χαχαχαχα!!!

Xρονια σου πολλα και παντα καλα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Maria Elena εισαι και γρια και πρεπει να στενοχωριεσαι...τι να σου πω τωρα!:confused::rolleyes:Να στενοχωριεται οποιος εχει τασει στην ηλικια μας και δεν εχει κανει τοσα πραγματα στη ζωη του οσα εμεις το καταλαβαινω!!Εσυ πρεπει να χαιρεσαι!

Να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...