Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δεν το βλέπω βρε Ειρήνη δυστηχώς...δεν μας κάθονται καλά η μέρες της άδειας του στεφ...είπα να ρχόμουν μόνη με τη μικρή αλλά σκέφτομαι ότι θα ναι πολύ δυσκολο το ταξιδι!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!! Ε ναι λοιπόν το κινητό μου με μερικές λέξεις κάνει ότι θέλει κι έτσι χαρίσω άπλετο γέλιο στη συμπεθέρα Χριστίνα:):):)

Όλα καλά θα είναι Άννα με την εξέταση μην ανησυχείς και να σκέφτεσαι μόνο θετικά!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η Ζωή είχε πολύ πλάκα σήμερα το πρωί....ξυπνάει κ λέει...θα σηκωθώ θα ντυθώ κ θα πάω για δουλειά να φέρω λεφτα! :lol::lol::lol: Θα μας τρελάνει λεμεεεε! Εντωμεταξύ ότι δει ή ακούσει έρχεται κ μας το λέει κ υποθέτω κάνει κ το αντίθετο....πρέπει να προσέχουμε πια τι λέμε μπροστά της ;):tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Αννα εμενα χθες αρχισε να φωναζει στους πακιστανους στα φαναρια, φυγε μαμακα, φυγε μαμακα...και δεν εννοουσε εμενα φυσικα!Απλα δε δωσαμε σημασια μπας και το ξεχασει!

Επισης εφαγα μια αγκωνια κατα λαθος η καημενη στο αμαξι και μου εσκισε το ουλο...:confused:θα τις φαω γερα καμια ωρα...

Το βραδυ κοιμηθηκε 11 γιατι μετα το μπανιο ζηταγε να κατσει στο γιογιο,εκατσε κανα 10λεπτο,δεν εκανε τιποτα και οποτε πηγαινα να τη σηκωσω φωναζε, κακα μου να κανω!:shock:

Καλημερα κοριτσιαααααα

Πριν λίγο ξύπνησα. Χτες περασαμε πολυ ωραια με τις φιλες μου, κατα τις 2 το διαλύσαμε.

Η πλακα ειναι οτι ημασταν 4, οι 3 ημασταν χωρίς παιδιά, και η μία τα είχε. Τα κράτησε λοιπόν ο άντρας της για να βγει, και ετσι οι αντρες μας, που ειναι επισης φίλοι, προμηθευτηκαν μπυρες και λουκανικα και πηγαν σπιτι του, να δουν μπαλα και να ψησουν. Οπότε όλοι περασαμε σουπερ.

Το ΣΚ θα παμε ολοι παρεα στους Αγιους Θεοδωρους στο σπιτι του ενός ζευγαριού με τα παιδια μας, γιατί εχει η κορη τους γενεθλια και απο εκεί θα ξεκινήσουμε τις διακοπες μας.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

αααχχχ, αυτές λεγονται διακοπές ρε παιδιά. Σπίτι καθαρό και μαζεμένο συνεχώς, φαγητό ότι κάτσει και ότι βγει απο την καταψυξη, βόλτες, φίλες, άντρας, ξανά βόλτες, ποτά, γυμναστήριο... Πειραζει που η Ιλιανα δεν μου λείπει? Η για να ειμαι πιο σωστή, η ζωή με την Ιλιανα δεν μου λειπει

Σημερα πηγαμε για φαγητό με μια φιλη μου που επί μήνες ερχεται και με παίρνει απο τη δουλεια για να πιουμε ενα καφε την ωρα του διαλειματός μου. Και τον πίνουμε στο πόδι στην κυριολεξία.

Σημερα κατσαμε, φαγαμε, ηπιαμε τα κρασακια μας σε ενα ωραιο ιταλικο, αυριο κανονισαμε να παμε για μπανιο μολις σχολασει... δουλευει σε τραπεζα και εχει και μειωμενο, οποτε 1 η ωρα την κανει απο τη δουλεια.

Τωρα περιμενω το Πωλινακι να ερθει να παμε για καφε να τα πουμε και λίγο.

Τελικά αυτή η έξτρα εβδομαδα που μου προέκυψε, ήταν ΤΕΛΕΙΑ

4Rnfp3.png

Κατερινάκι όχι απλώς μπαίνω, του δίνω και καταλαβαίνει με το γοργονίδιο:):):) Ο γιατρός μου είπε ότι αφού εδω η θάλασσα είναι πεντακάθαρη δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπω!!!!! Οπότε μετα το πρωινό τάισμα μπόμπου τον αφήνω στη μαμά μου και το μπαμπά μου κοιμισμένο και φεύγουμε οι τρεις μας με το Βασίλη και τη Λένα για μπάνιο:) :)

Μα δεν έχεις λόγο να μην μπαίνεις. Δεν εχεις ανοιχτή πληγή απο κάτω για να εχεις φόβο μόλυνσης. Φαντάζομαι οτι η τομή της καισαρικής δεν υπάρχει, εχει γινει πλαστική όπως συνηθίζεται (διορθωστε με αν κανω λαθος, γιατι ετσι ακουω οτι γινεται πια)

4Rnfp3.png

Βρε κοριτσια βλεπω τρομερη βελτιωση στον υπνο της μικρης και πρεπει να το παραδεχτω!Κοιμαται πλεον 9,5 ωρες τη νυχτα και 2 το μεσημερι.Ενταξει καποιες φορες μια στο τοσο μπορει να ξυπνησει αλλα ειτε επειδη ζεσταινεται, ειτε θελει κακα....παντως και να ξυπνησει προσπαθει να ξανακοιμηθει! Χθες το μεσημερι μου λεει η μανα μου εχασε την πιπιλα μετα απο καμια ωρα υπνου, σηκωθηκε, την εψαξε, τη βρηκε, την εβαλε και ξαναπεσε μπρουμυτα!Μ'αρεσει πολυ που μεγαλωνει και συνεννοουμαστε!!

Επισης εδω και κατι μηνες εχει κοψει και το πιπιλισμα του αντιχειρα!Καθε βραδυ μου ερχοταν την ωρα που ηταν να πιει το γαλα της με το δαχτυλο στο στομα ...τωρα τιποτα,μια χαρα!

Γεια σας κ απο εμένα.

Ηθελα να ρωτήσω σε τι ηλικία εκοψε το πιπιλισμα του αντιχειρα?? Η δική μου είναι τωρα 6 μηνών κ της βγαζω συνέχεια τον αντιχειρα απο το στομα.Προς το παρον βαζει μονο τον αριστερο! Τις καλτσες που τις εχω βαλει στο χερι τις βγάζει η πονηρουλα... Τι να κανω?? Η δική σου σε τι ηλικια το εκοψε? πώς εγινε ? ετσι απο μονη της το εκοψε? ΠΟΤΕ περιπου να έχω ελπιδες?τι να κάνω??

Ευχαριστώ!

Γεια σας κ απο εμένα.

Ηθελα να ρωτήσω σε τι ηλικία εκοψε το πιπιλισμα του αντιχειρα?? Η δική μου είναι τωρα 6 μηνών κ της βγαζω συνέχεια τον αντιχειρα απο το στομα.Προς το παρον βαζει μονο τον αριστερο! Τις καλτσες που τις εχω βαλει στο χερι τις βγάζει η πονηρουλα... Τι να κανω?? Η δική σου σε τι ηλικια το εκοψε? πώς εγινε ? ετσι απο μονη της το εκοψε? ΠΟΤΕ περιπου να έχω ελπιδες?τι να κάνω??

Ευχαριστώ!

Καλημερα κοριτσια!!

Κατ'αρχην....αυτα που ειχα πει για τον υπνο δεν ισχυουν πια....ποτε τα εγραψα αληθεια?ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ!:-(:mad:

Οσο για το πιπιλισμα του αντιχειρα, εγραψα χθες και στο parents σε σχετικο θεμα τα εξης:

"αρχισε να πιπιλαει το δαχτυλο της 40 ημερων...πηρε πιπιλα για μια βδομαδα τοτε,την εφτυσε και αρχισε το δαχτυλο...προσπαθουσα καθε τοσο για πιπιλα και τελικα 6-7 μηνων αφου εκοψε το θηλασμο, ισως να εχει σχεση..την πηρε και την εχει ακομα μονο για τον υπνο ομως,ολη μερα σα να μην υπαρχει, Καποια στιγμη πριν κανα 5μηνο συνειδητοποιησα οτι δεν ερχοταν πια να μου ζητησει γαλα με το δαχτυλο στο στομα, το ειχε κοψει μονη της!!!"Μαλλον ειμαι τυχερη που το εκοψε μονη της αλλα προσπαθουσα επι μηνες να της βαλω πιπιλα!

Μπορεις να δεις κι εδω σχετικα με το θεμα: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=88488

Διαφημίσεις

τι επαθε η τετα ρε κατερινα παλι με τον ύπνο?

Η Τετα κοιμαται 10:30 με 11 και ξυπναει 7 κανα δυο φορες εχει ξυπνησει 9...το 9 ειναι σπανιο...ειναι αυτος υπνος μωρου?πολλες φορες ξυπναει 6-6:30..

ναι, το ξερω βρε το ωραριο της, λεω που ελεγες οτι ειχε στρωσει. Ξαναρχισε τα ίδια ωράρια?

Επι μηνες ηταν 10:30-6... 6:30...τωρα χθες πχ κοιμηθηκε 11-9 που την ξυπνησαμε και σημερα 11-7..αντε βγαλε ακρη!

Αντε επιτέλους καλημέρα κ από δω!!!

Μακάρι όλες οι μέρες να ξεκίναγαν όπως η σημερινή....:tongue: φόραγα μια νυχτικια το βραδυ που είχα πάρει στη ζωή ειδική για θηλασμό...ε ανοιξανε τα κουμπια ξυπνάει στεφ το πρωί με βλέπει...ε η συνέχεια είναι ακαταλληλη! :tongue::tongue::tongue:

Εντωμεταξύ χθες μας είχαν πει τα κουνιάδια να πάμε σινεμά...πέρνουν το απόγευμα λένε ακυρο να έρθουμε από κει να κάτσουμε? οκ τους λέω...τελικά με πήραν κατα τις 8 να μου πουν ότι δεν θα ρθουν καθόλου....παίζει να ναι κ η 10η φορά που μας το κάνουν...δεν πρέπει κάπως να τους τη πω??? θα μπορούσα να χα πάει για ψώνια που ήθελα κ μας έχουν 'κάψει' πόσες μέρες που θα βγαίναμε κ δεν βγήκαμε!!! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...