Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κασσιανή, πολυ καλη αρχή να έχεις. Να σκίσεις.

Μαριλού, με βάζεις σε σκέψεις για τα ρούχα γιατι κι εμεις ετσι νομιζω θα ειμαστε ολο τον αυγουστο

Δικιο εχει,καλο θα ειναι να μην παρουμε πολλα! Εγω συνηθως βεβαια κανω μια ετσι με τα χερια μου και τα πεταω ολα μεσα για να μην πλενω εκει τιποτα...:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε ναι Γιωτουλα μου...θα τα πουμε μεσα στην εβδομαδα οπωσδηποτε ;););)

Επισης, ψηνομαι να παω ενα σ/κ σε μια φιλη μου στην κυπρο, μονη εννοειται, χαχαχαχα! Προς το τελος του θηλασμου μαλλον...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ε ναι Γιωτουλα μου...θα τα πουμε μεσα στην εβδομαδα οπωσδηποτε ;););)

Επισης, ψηνομαι να παω ενα σ/κ σε μια φιλη μου στην κυπρο, μονη εννοειται, χαχαχαχα! Προς το τελος του θηλασμου μαλλον...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ποσο εχεις σκοπονα θηλασεις Πολ?Εχεις αποφασισει δλδ ποτε θα σταματησεις?

Δεν το εχω σκεφτει ακομη Κατ...απο τη μια λεω οτι ειναι απιστευτη ευκολια, απο την αλλη εχω αρχισει να βαριεμαι λιγο..θα ηθελα παντως μεχρι και τον 6ο μηνα...σημερα εγινε 4, οποτε για αλλους 2 μηνες (βουνο μου φαινεται)σιγουρα αν ολα πανε καλα :):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Καλό μήνα να χουμε.

Εμείς εδώ καλά περνάμε αν εξαιρέσεις το πρόβλημα με το ποδαράκι της Θωμαϊτσας που συνέχιζε να την ξύνει και να βγάζει και απο πάνω εξανθήματα και σήμερα ξαναπήραμε την παιδίατρο την γνωστή της αδερφής μου και μας είπε οτι αφού δεν έχει περάσει ακόμα θα πρέπει ανα την πάμε σε δερματολόγο.Την πήγα το πρωί σ'εναν εδώ στο χωριό και την είδε και μας είπε οτι τελικά αυτό είναι απλά κάτι που την έχει πειράξει απο κάποιο πλαστικό παπουτσάκι και δεν είναι φυσικά στρεπτόκοκος όπως μου είχαν πει και 2 παιδίατροι που την είδαν.Θα της βάζω 3 φορές την μέρα μια αλοιφούλα που μου έδωσε και μόνο με κάλτσες θα κυκλοφορεί για λίγο καιρό μέχρι να περάσει.Αλλα ντ'άλλων δηλαδή μου λέγανε οι παιδίατροί που την είδαν και το χειρότερο απ'ολα μου με εχει στεναχωρήσει είναι οτι πήρε τσάμπα αντιβίωση για τόσες μέρες γιατί όπως μου είπε και ο δερματολόγος δεν χρειαζόταν.Επίσης αν ήταν στρεπτόκοκος θα είχαμε κολήσει κι'εμείς και θα πήγαινε και σ'αλλο σημείο του σώματος της μικρής μιας και συνέχεια το ξύνει και μετά βάζει τα χέρια της στο πρόσωπο της και στο σώμα της.Εντάξει την έπλενα συνεχεια εγώ αλλά πόσο να προσέξεις?

Οσο για τα ρουχα που λέτε στις διακοπες κι'εμένα μια απο τα ίδια.Ολη μέρα στην αυλή με το βρακάκι της μιας και έχουμε αρχίσει εκπέδευση για κόψιμο πάνας και με μια μπλούζα.Τα ρούχα που έχω φέρει είναι τακτοποιημένα στο συρτάρι της απο τότε που ήρθα.Μόνο βρακάκια χαλάμε άπειρα την μέρα αλλά είχα προνοήσει και είχα πάρει μπόλικα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ πηγαμε καμπινκ με τισ μικρεσ(ελευθερο σε παραλια)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πλακα ειχε!!!αν και καμια σχεση με τα καμπινκ που καναμε τοσα χρονια προ μωρων!!!!!ασε που εγω εχω κατατσουρουφλιστει!!!ποναω!!!!βλεπετε ετρεχα και πασαλειβα μωρα κ συζυγο με αντιλιακο και εμενα με αφηνα στην απεξω!!χι χι!!να τα τωρα!!!!

δημητρα περαστικα στο ποδαρακι τησ θωμαιτσασ!!!!!!!

πολινακι καλη επιστροφη!!!!!!!και ναι...εννοειται οτι δεν τελειωσε το καλοκαιρι!!!!!!!!

σκεψου οτι εμεισ θα παμε μετα τισ 15/09!!!!κ επισησ καλουσ θηλασμουσ!!!!απολαυσε το!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κατερινάκι όχι απλώς μπαίνω, του δίνω και καταλαβαίνει με το γοργονίδιο:):):) Ο γιατρός μου είπε ότι αφού εδω η θάλασσα είναι πεντακάθαρη δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπω!!!!! Οπότε μετα το πρωινό τάισμα μπόμπου τον αφήνω στη μαμά μου και το μπαμπά μου κοιμισμένο και φεύγουμε οι τρεις μας με το Βασίλη και τη Λένα για μπάνιο:)

Δήμητρα τι να πω για τους παιδιάτρους τόσο έξω με τη διάγνωση;;; Τουλάχιστον δεν είναι κάτι σοβαρό και η μικρούλα σου θα συνέλθει γρήγορα:)

Κασσιανή μου καλή αρχή και επίσημα και καλές επιτυχίες αν και όπως είπε και η Πολίνα αυτές είναι δεδομένες!!!!

Άννα, αυτή τη βδομάδα δεν είναι η Β' επιπέδου σου;;;; Άντε να δούμε τελικά τι θα είναι κι αυτό το σπιτάκι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερίνα τέλεια που το πάρτυ σας πήγε καλά, άντε βούρκο για διακοπές τώρα!!!!!
Άννα, αυτή τη βδομάδα δεν είναι η Β' επιπέδου σου;;;; Άντε να δούμε τελικά τι θα είναι κι αυτό το σπιτάκι:)
Ρε σεις, μετά το 2ο παιδί μιλάτε άλλη γλώσσα, η μαριαλένα μιλάει νέα αργκώ ή είναι τα μετά της εγκυμοσύνης; χαχαχα με τρέλλανες!

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η Μαριαλένα μάλλον γραφει από το κινητό κ της βγαζει αυτόματα κάποιες λέξεις γιάυτό έχουμε μερικά κουλα!:tongue::tongue: Το νόημα το καταλαβαίνουμε ευτυχώς!;) Μαριαλένα την Δευτερα έχω β επιπέδου κ έχω αρχίσει να αγχώνομαι αφού η πρώτη εμπειρία με τη Ζωή δεν ήταν καθόλου καλή!:rolleyes:....Εχω υπέρηχο με έναν Τζώρτζη τον ξέρεί καμία?;)

Η Ζωή λείπει κ όταν λείπει εγώ ξυπνάω στο τσακ για να προλάβω τη δουλειά....οπότε τρώω κ πρωινό εδώ....ζεστό σταφιδόψωμο μμμμμ τα τυχερά της δουλειάς! ;):tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,

Όλα κυλήσαν ομαλά για σήμερα! Για να δούμε...Δουλίτσα και ρουτίνα...καλύτερα έτσι!:rolleyes:

Καλά Μαριαλένα, τέλεια η όλη φάση, η καλύτερη λοχεία που έχω ακούσει, θα τη θυμάσαι κι εσύ για πάντα.

Δήμητρα τι να πω για τους παιδιάτρους που πήγες, ασχολίαστο θα το αφήσω, αν είναι δυνατόν :mad:

Άντε καλημέρα μας...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραια μερα σημερα ε?

Χθες πηγαμε στο εκπτωτικο χωριο και πηρα και μαγιω!Απο τα luna,δεν εχει και τιποτ'αλλο βεβαια εκει με εσωρουχα, το πηρα 40 ευρω απο 85..δωρο του Κωστα βεβαια, τα συμφωνησαμε απο πριν!

Οταν φευγαμε πετυχαμε και τη Μαριαννα με την κουκλοοικογενεια!Μαριαννα αργησες πολυ!Κριμα θα αμολουσαμε και τα μικρα στο συντριβανι:confused::rolleyes: Καλε τι κοτσιδες,τι μαλλουρα εχει ετσι η μικρη σου????Φτου σας!

καλημερααααα

πριν απο λιγο ξυπνησα, δεν εχω μαζεψει τον κωλο μου μεσα αυτες τις μερες.

Κατ, κι εγω εχω παθει πλακα με τα μαλλια της μαριαλενας, φτου φτου το κοριτσακι μην του τα ματιασουμε

σημερα το προγραμμα εχει βουλα, στο σπιτι μιας φιλης μου, θα φύγω σε λίγο, το απογευμα gym και το βράδύ έξοδο με φίλες.

4Rnfp3.png

αννα με το καλο η β επιπεδου!!!!!ευχομαι ολα να ειναι τελεια!!!!!

τελικα φετοσ θα μασ ελθετε?

σμουτσακι απολαυσε την ανεμελεια!!!!!σαν φοιτητικα χρονια μου θυμιζουν αυτα που γρααφεισ ε?καλα να περασεισ κ σημερα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...