Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α μπήκαμε κ σε ιδιωτικό παιδικό μέσω εεταα οπότε μένει να επιλέξουμε που θα πάμε από Σεπτέμβρη! :D:D:D
Περαστικά!

Τι εννοείς να επιλέξετε, δεν λέει συγκεκριμένα σε ποιο σταθμό μπαίνεις;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Γιώτα παρακολουθεί τι λέω κ είναι ενημερωμένη! :tongue:

Αντριαννα για τα νευρα που με ρώτησες έχω κ εγώ πολλά κ με το παραμικρό αλλά ευτυχώς προσπαθούν οι γύρω μου να μη μου δίνουν σημασία....όπως λέει κ ο αντρας μου είσαι έγκυος θα κάνω υπομονή!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εχει βγει από το νοσοκομείο, πέρασε το βράδυ εκεί και το ρπωί πήγε ο άντρας μου να τον πάρει.

Τώρα όσο για το παιδί, δεν πολυγουστάρω αυτό που γίνεται πέρα δώθε, αλλα και τι να κάνω? 5 μέρες μείνανε:rolleyes: υπομονή κάνω!

Γιωτα έτσι ακριβώς, μια χαρά καταλαβαίνουν τα μπουμπούκια ότι έχουν την τιμητική τους!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μη στενοχωριεσαι Μαρια,μια χαρα θα περασει και με τα πεθερικα σου!Αλλαζει και παραστασεις,εμενα το καταευχαριστιεται στο σπιτι των γιαγιαδων!

Να και η Τετα μια στο τοσο καθεται και με την πεθερα καμια βδομαδα, το βαφτιστηρι μου παλι, 3 μερες με τη μια γιαγια 2 με την αλλη...ετσι γινεταια,αφου υπαρχουν ας βοηθησουν τουλαχιστον!

Οσο για τα νευρα που λετε εσεις οι εγκυες δεν ξερω ποιες ηταν μπροστα προχθες που ειπε ο Κωστας καλα ποσο κρατανε αυτα τα νευρα?Στη γυναικα μου εχουν κρατησει 732 μερες...2 χρονια και 2 μερες και συνεχιζονται!!!

Μαρακι μου υπομονη, τι αλλο?

μην ανησυχεις για την αντα σου, τα παιδακια χαιρονται με τον παππου και τη γιαγια, ειδικα οταν τους εχουν συνηθισει οπως το δικο σου.

Κατερινα ευχαριστουμε και παλι πολυ, ολα ηταν τελεια!

Να δεις τι ευκολα που γυρισα σπιτι, τα παιδια το καταευχαριστηθηκαν με το λεωφορειο.

Ατιμοι ταξιτζηδες, θα συνηθισω τωρα και δε θα ξαναπαρω ταξι ουτε για δειγμα...:rolleyes:

Εγω απο σημερα στο καινουργιο γραφειο μονο. περιεργο συναισθημα μετα απο 18 χρονια δουλειας.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου από τη Τζιά:):) Είναι απλά τέλεια!!!! Η Λένα λυσσάει στην αυλή και στη θάλασσα, ο μπομπίκος κοιμάται και ξυπνάει για να ρουφήξει τη μανούλα σα μικρο πιράνχας και εμείς οι μεγάλοι λιώνουμε με βιβλία, περιοδικά και θάλασσα:):):)

Κατερίνα τέλεια που το πάρτυ σας πήγε καλά, άντε βούρκο για διακοπές τώρα!!!!!

Γιώτα αυτό με τα κουνούπια όντως είναι πρόβλημα, το μικρό τον έχω συνέχεια με κουνουπιέρα!!!

Επίσης αναρωτιέμαι γιατί μπήκα στον κόπο να φέρω ρούχα για τη Λένα μαζί μου αφού 3 μέρες τώρα η βαλίτσα της δεν έχει ανοίξει και κυκλοφορεί ή με το μαγιό ή με την πάνα:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσια!!

Γυρισαμε χθες, τι πικρα...περασαμε πολυ ωραια, το μερος ηταν ιδανικο για εμας, με την παραλια ακριβως μπροστα :):):) Ετσι μπορεσα κι εκανα κι εγω μπανακια και απολαυσα λιγο τον ηλιο. Ο δε βαγγελης βρηκε καλη παρεα και ηταν πρωι-απογευμα στη θαλασσα. Αραπακι εγινε, χαχαχαχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Σημερα το απογευμα θα τον παει ο δημητρης στην κατασκηνωση, για να δουμε τι θα γινει...θα κατσει η οχι??

Μαριαλενα μια χαρα περνατε, μπραβο, μπραβο...Οσο περναν τα χρονια η ιδεα του εξοχικου μου φαινεται ολο και πιο δελεαστικη, αλλα δεν υπαρχουν λεφτα καθολου!!!

Κασσιανη αυτο ηταν λοιπον?? Εφυγες οριστικα και αμετακλητα εεε?? ;););) Καλη αρχη και καλες δουλειες (ειμαι 1000% σιγουρη γι' αυτο!!)

Κοριτσια να κανονισουμε να βρεθουμε οσες ειμαστε εδω...:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να κανονισουμε να βρεθουμε οσες ειμαστε εδω...:D:D

Δε θελω να σε πικρανω αλλα φευγουμε οι περισσοτερες αυτο το σκ:tongue::tongue::tongue:

μπραβο που περασατε καλα!Και του χρονου αν και επεται το Βερολινο πρωτα!!!

Δε θελω να σε πικρανω αλλα φευγουμε οι περισσοτερες αυτο το σκ:tongue::tongue::tongue:

μπραβο που περασατε καλα!Και του χρονου αν και επεται το Βερολινο πρωτα!!!

Δε με πικραινεις Κατερινα μου...:):) Ε, και πριν το Βερολινο καπου αλλου θα παμε παλι...summer is still young :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...