Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

tza!!!!!!!!!!

να μαι κι εγω....

μετα απο 2 βδομαδες επιτελους σπιτι μας!!!!!!!!!!!

καναμε τα μπανακια μας

δελφινι ο Νικολας μου στο νερο .....δεν ηθελε να βγει!!!

πιο πολυ ηθελε να παιζει στην ακροθαλασσια οταν τον επερνα πιο μεσα γκρινιαζε αλλα για λιγο

του φορουσα κι ενα σωσιβιο γιλεκο και ουτε ηθελε να τον πιανω μονος του εκανε μπανιο

βοηθαει πολυ το γιλεκο αλλα και τα ποδαρακια κατω απο το νερο δεν σταματησαν να χτυπαν!!

μετα ειχαμε πανηγυρι στο χωριο του αντρα μμου

και γενικα ξεσαλλωσε ο μικρος

σημερα πρωτο πρωινο στο σπιτι μας μελαγχολισε το κουκλακι μου...

γε=νικα ειμαστε καλυτερα απο οτι περυσι

παλι κυνηγαω

αλλα δειχνει να καταλαβαινει οταν του λεω οχι

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχθες ειχαμε παιδιατρο

93 ποντους κ 14200 το παλικαρι μου

η παιδιατρος μου ειπε τα καλυτερα

ειναι πολυ διαφορετικος λεει

και αυτη η φορα ηταν η καλυτερη στον παιδιατρο ....χωρις κλαματα με εναν νικολα να κανει οτι του λεει η γιατρος και για να την εντυπωσιαση εκανε οτι κολπο ηξερε:tongue::tongue::tongue:

απο την τριτη ξεκιναει η αδεια του αντρα μου

αν σας πω οτι δεν θελω θα δε δειρετε το ξερω

αλλα κουραστηκα

να μαζευω πραγματα μια για θαλλασσα μια για χωριο (μαμα) κ μια στο αλλο χωριο(πεθ)

κουβαλα ξεκουβαλα

ψαχνε να βρεις τα πραγματα σου

κι ο αντρας μου δεν με καταλαβαινει οτν του λεω θελω το σπιτακι μου το κρεββατακι μου την ησυχια μου δεν μπορω τα πατρικα μας πια!!!!!!!!!

αλλου ειναι το σπιτακι μου και η θαλπωρη μου

ειμαι χειροτερα κι απο τους γυφτους

τουλαχιστον αυτοι εχουν σε ενα φορτηγο τα πραγματα τους και τα πανε απο δω κι απο κει

εγω....

μεσα σε μια τβαλιτσα και βαζε βγαζε....σνιφ θα κλαψω .....

σας κουρασα ε???

μα καπου να τα πω κι εγω!!!!!

χρονια πολλα στα κοριτσακια που γιορταζαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυχρονες κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας χαιρονται οι γονεις σας!!!!!!!!!!!!!!

ξεχναω κανενα αγορακι? οχι ε?

Μπεμπουλη καλως πηγες στο σπιτακι σου!!!!!!!!!! παντα τετοια ευχαριστα!!!!!!!

Μαριλου σε διαβαζα με μια ανασα!!!!

τελος καλο ολα καλα

τωρα ζυζι και αγκαλιτσα με τον μπομπουλη!!!!!

μωρε καλα κανατε, κι εμείς οι συνετοί, που ακυρωσαμε το μόναχο για να πληρώσουμε τους ημιυπαίθριους τι καταλάβαμε?

Πληρωσαμε τους ημιυπαίθριους θα μου πεις, αλλα σιγα τα λαχανα.......... (καλα σκαω)

εγω ακομη δεν τα πληρωσα χι!!!

μεχρι τον οκτωβριο ειναι η νεα προθεσμια που δοθηκε...!!

νεκρα σημερα.....

ολες για μπανακια πηγατε? ε????

η τοτα ετοιμαζεται για το παρτυ της....

η σμουτς καπου γυρνοβολαει....χαιρεται την αδεια της!!

εμεις εδω στην βαση μας!! σπιτακι μας

μετα τις 7 θα παμε να δουμε μια μπεμπουλα ο νικολας λεει

ντωσω πιπιλα μπιμπουλα....

λετε? να την δωσει??:shock:

χα!!!!

αντε καλο σκ σε ολους!!

Διαφημίσεις

νεκρα σημερα.....

ολες για μπανακια πηγατε? ε????

η τοτα ετοιμαζεται για το παρτυ της....

η σμουτς καπου γυρνοβολαει....χαιρεται την αδεια της!!

TO σμουτς, πήγε για ούζα χτες βράδυ, και μετα εφαγε μια ωραιοτατη βαφλα, να φυγει η ουζιλα, σημερα πηγε ειδε το παιδι της, γυρισε και καπακια εφυγε για θερινο σινεμα (γιατί ο γ@μημενος ο προτζεκτορας χάλασε, με το που το στήσαμε στο σπίτι μας) και αυριο εχει τραπεζι στους κουμπαρους με σφυριδα που ψαρεψε ο κουμπαρος μολις σημερα.

Ααα πηγα κι ενα τριωρο πρωι πρωι στο γραφειο για να τελειωσω οτι ειχε μεινει απο χτες. Μα με σκισανε ομως τελευταια μερα ρε παιδι μου κι αυτοί.

και μπορω να πω πως (αν εξαιρεσεις το τριωρο του γραφειου σημερα) πως ΝΑΙ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια...εχω σφουγγαρισει το μισο σπιτι και πινω καφε αφου πατερας και κορη στηνουν το καινουργιο smart fit της παναγιωτας στην τηλεοραση...χθες καναμε το παρτυ μας και τους ευχαριστω οοοοολους οσους ηρθαν, πρωτη φορα βλεπω το παιδι μου τοσο ευχαριστημενο και χαρουμενο! Τωρα ανοιξαμε τα δωρα της και εχει ξετρελαθει!Να σκεφτειτε κοιμηθηκε 12:30 και 8 ξυππνησε μαλλον για να παιξει...:shock:

Επισης πατερας και κορη πατανε τυροπιτακια και τα σερνουν σε ολο το σπιτι....:-(Παω να αναλλαβω...

Καλημερα κατερινιω κι απο δω.

Χτες λοιπόν που πήγαμε σαλαμίνα, είδαμε ενα αλλο παιδακι. Μιλάει ακομα καλύτερα, λεει τα απίστευτα το στόμα της, είναι πιο παιδι, παίζει πολύ ωραία με τα ξαδελφακια της κι ας ειναι μεγαλύτερα, και είναι λες και εχει παθει ανεμοβλογια απο τα τσιμπηματα κουνουπιων.

Τρόμαξα όταν την είδα. Αφου αν δεν μου ελεγε η πεθερα μου οτι την πηγε στη φαρμακοποιο να τη δει, θα ελεγα οτι εχει παθει ανεμοβλογια το παιδί. Μιλαμε, το εχουν κανει σουρωτηρι, απο ενα απογευματακι που κατσανε μεχρι πιο αργα στη θάλασσα.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν περιμενα οτι θα πηγαιναμε αυθημερον, αν το ηξερα μαλιστα δεν θα πηγαινα στο γραφειο το πρωι, θα πηγαινα νωρις νωρις στη σαλαμινα, αλλα αφου πηγαμε εκει, μου λεει ο νικος, θελω να γυρισουμε σημερα γιατι εχω κατι δουλειες που θελω να κανω αυριο. Λες και μου ξεριζωσε την καρδια εκεινη την ωρα αισθανθηκα. Μετα πηραν και οι κουμπαροι να ερθουν για φαγητο, και παει οποιαδηποτε ελπιδα να τον ψησω να μεινουμε. Ετσι το παιδακι μας το ειδα μονο για λιγες ωρες δυστηχως. Οπότε θα ξαναπαω μεσα στην εβδομαδα σιγουρα, πιθανοτατα θα μεινω και κανα 2 μερες εκει. Θα μπορουσα να καθομουν και ολη την εβδομαδα εκει, αλλα τα πεθερικά μου χρυσα μεν, αλλα πολυ πολυλογαδες και δεν χαλαρωνεις με τιποτα.

Το βραδακι που φευγαμε, κατεβηκαν να μας αποχαιρετήσουν και η Ιλιανα μεσα στη γκρινια της που φεύγαμε, μας ελεγε και "στο καλο, καλο βόμο". Πέθανα στο γέλιο. Πάντως όταν πήγαμε, έκανε σαν μουρλό απο τη χαρά του, δεν ξεκόλαγε από την αγκαλιά μου με τίποτα

4Rnfp3.png

Καλημέρα, καλό μήνα

Ο κυρ Αλεξ τελικά είναι πολύ κακομαθημένος... Και φταίω εγώ. Είναι αργά να αλλάξω; Χτες πάντως τον έκανα να κλαίει ώρα (από το γινάτι του) και τελικά μισο-ικανοποιήθηκα εγώ (ήπιε το μισό του γάλα) και αυτός ξεράθηκε μετά τα κλάμματα.

Κατά τα άλλα, όλοι έχουμε κι από κάτι (ευτυχώς εκτός του παιδιού), για να περνάμε συναρπαστικά τις μέρες μας!

WN6Op3.png

καλημερα και καλό μήνα κι από μένα

Αδειούχα από σήμερα και λεω να πεταχτω για κατι δουλιτσες σε λίγο, να μαζεψω λίγο (ελαχιστα) το σπίτι και να παω gym.

Πωλινακι καλωσήλθατε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Χτες ήρθαν οι νονοί της Ιλιάνας στο σπίτι με το μωρό (30 ημερών). Ημασταν η πρώτη τους επίσκεψη. Τι καλό που ήταν το μωράκι, κάτσανε περίπου 7 ωρες τα παιδιά, δεν το ακούσαμε το πουλακι μου καθόλου. Κοιμόοοοοοταν. Του έκανε καλό το αεράκι που είχε και το τζιτζικάκι που άκουγε και μας λεγαν τα παιδιά οτι τετοιους ύπνους δεν τους ρίχνει ποτε στο σπίτι.

Τα παιδια εχουν την ατυχια να μενουν ΠΑΝΩ στην Κατεχάκη, οπότε ειναι μεσα στο καυσαεριο, στην φασαρια, στη ζεστη και δεν μπορουν να ανοιξουν, και ειναι ολη μερα με το a/c.

4Rnfp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα !

Με τι να αρχίσω πάλι? Το ότι όλη τη νύχτα ο πατερας μου την έβγαλε στο νοσοκομείο ή ότι η Αντούλα σήμερα θα είναι με τον πεθερό μου?:-(:mad: Έλεος πια, δεν θα περάσει κι αυτή η εβδομάδα να είμαι με το παιδάκι μου? Τα έχει παίξει κι αυτό, μια στον ένα μια στον άλλο!:cry:

Κατά τα άλλα καλά, περάσαμε πολύ όμορφα το Σάββατο και όλο Τέτα λέμε:tongue: Μπορεί να είναι μικρά, αλλά αντιλαμβάνονται τα πάντα και χαίρονται κι αυτά σε γιορτές όπως κι εμείς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα να έχουμε!!!

Άντε κ αυτή η βδομάδα ακόμα κ μετά άδεια κ εγώ!:D

Αυτο το σουκου ψόφησα μιλάμε....Πήγαμε από Σάββατο Αυλίδα οκ κάναμε τα μπανακια μας,φάγαμε καλά αλλα ρε κορίτσια αυτή η πεθερά μου δεν παίζεται...να αφήνει τη μικρή όλη την ώρα κάτω από το αυτόματο πότισμα ή με μια σφουγγαρίστρα κ έναν κουβά νερό να κάνει όλο το σπίτι χάλια:rolleyes:...εγώ να λέω μη εκείνη να λέει άαααστο το παιδί δεν πειράζει:rolleyes::rolleyes:....αλλά δεν παύω να νοιώθω άσχημα γιατί έτσι κακομαθαίνει το παιδί με το να του κάνουμε όλα τα κέφια! Είχαμε κ ψιλοατυχήματα ...ένα τη Παρασκευή που πηγαμε στα γενέθλια του ξάδελφου μου κ έσπασε ένα διακοσμητικό η Ζωή το οποίο έγινε χίλια κομμάτια κ τα πόδια της γεμισαν μικροκοψιματάκια κ ένα λίγο μεγαλύτερο...αλλά ευτυχως μικρό το κακό...κ μία πτώση στο εξοχικό που χτύπησε το χέρι που χε ραγίσει στο παρελθόν κ τη πόναγε για ώρα αλλά ευτυχως της πέρασε μετά τον μεσημεριανό ύπνο!

Προς το παρόν έχει μείνει στην εξοχή η Ζωή κ θα πάει αύριο να φέρει πεθερά κ μικρή ο στεφ Αθηνα γιατί μια ανασφάλεια την έχω στο εξοχικό μιας κ δεν είναι εντελώς τελειωμένο το σπίτι!

Α μπήκαμε κ σε ιδιωτικό παιδικό μέσω εεταα οπότε μένει να επιλέξουμε που θα πάμε από Σεπτέμβρη! :D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Με τι να αρχίσω πάλι? Το ότι όλη τη νύχτα ο πατερας μου την έβγαλε στο νοσοκομείο ή ότι η Αντούλα σήμερα θα είναι με τον πεθερό μου?:-(:mad: Έλεος πια, δεν θα περάσει κι αυτή η εβδομάδα να είμαι με το παιδάκι μου? Τα έχει παίξει κι αυτό, μια στον ένα μια στον άλλο!:cry:
Μη στεναχωριέσαι για τη μικρή, καλό της κάνει η ποικιλία στην παρέα, θα γίνει πιο καλόβολη. Ο μπαμπάς σου βγήκε;

WN6Op3.png

μαρια καλημερα,

ευχομαι να βγει γρηγορα ο μπαμπας σου

αυτο που λεγαμε παντως με την Κας, οτι δεν καταλαβαινουν και πολλά όσον αφορά το πάρτυ, τελικα πιστευω οτι ειναι μεγα λαθος.

Οπως ειπε και η Κατερινα, το παιδακι μου ηταν ευτυχισμενο εκεινη τη μερα. Ηταν η πρωταγωνιστρια και το καταλαβαινε κανονικοτατα. Τόση χαρά που έκανε που ήρθαν οι φίλοι της στο σπίτι, που έσβησε την τουρτα της, που της λεγαμε το τραγουδακι, δεν περιγραφεται. Νομιζω φανηκε και απο τις φωτογραφιες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...