Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙ, ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΑΛΛΟ!!!

Αχ ειρηνη μακαρι να ειχα κι εγω κοντα θαλασσα και σιγα μην πηγαινα αλλου!

πραγματι,εδω σε 10 λεπτακια το πολυ ειμαστε θαλασσα....εκει θα πρεπει τουλαχιστον να οδηγατε μια ωρα....

εχει ομωσ βρε κατερινακι και τα κατα το να μενεισ νησι-επαρχια(θυμασε που τα λεγαμε με την δεσποινα)

αισιωσ εχουμε 20 μπανακια!!!!να σασ πω ,απο καιρο εχω αρχισει να τα ψιλοβαριεμαι,σκευτειτε να ντυσεισ 2 μωρα,να τα ξεντυσεισ στην θαλασσα.,κολυμπαμαι ,μετα παλι ντυσημι στο σπιτι μπανακι επι 2,ντυσιμο παλι!!!!κουραστηκα μονο που τα εγραψα!!!!:tongue::tongue:

IRINE83 τελεια περασες ε!!! Δειχνεις πολυ ανανεωμενη αν και νυσταγμενη!!!

Εγω βραδυ εχω να βγω 3 χρονια. Οταν παραπονεθηκα στο ανδρα μου αυτος ειπε πως τωρα ειμαστε γονεις. Ναι ειμαστε γονεις αλλα ειμαστε και ζευγαρι γαμωτο!!!

μαρια -ελενα!!!!!!λοιπον κι εμεισ για να καταλαβεισ ειχαμε να βγουμε 3 ολοκληρα χρονια!!!!!πρωτη φορα οι 2μασ για ποτακι βγηκαμε παραμονη τησ καθαρασ δευτερασ και η δευτερη φορα ηταν προχτεσ!!!!!!!!!!!τοοοοσοοο καλα κι εμεισ!!!:tongue::tongue:αλλα ειπαμε να το καθηερωσουμε κανενα σαββατο,να τισ κοιμιζω κατα τισ 23.00,να τισ αναλαμβανει η μαμα μου αφου σχολαει και να κατεβαινουμε εστω κ για ενα ποτο!!!!

κανε το κι εσυ κανενα βραδακι και θα με θυμηθεισ!!!!θα νιωσετε πολυ καλυτερα!!!

τωρα που ειναι καλοκαιρι κι ετσι καθομαστε εξω που δεν εχει καπνα ,πηγαινουμε για καμια μπυριτσα κτλ ,αλλα με τα μωρα... εχει τρτεξιμο ομωσ αυτη η μπυριτσα!!!καμια σχεση με το σαββατο που βρεθηκαμε οι δυο μασ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Κατερινάκι να χαίρεσαι την Τέτα σου.Να είναι πάντα υγειής κι'ευτυχισμένη και με το καλό το παρτάκι σας.

Εμείς μόλις πριν καμιά ώρα γυρίσαμε στο χωριο,ετοίμασα την μικρή για να πάνε θάλασσα με τους δικούς μου κι'εγώ έμεινα να ξεκουραστώ γιατί ξυπνήσαμε απ'τις 6 για να ταξιδέψουμε,δεν θέλαμε να μας πιάσει και η πολλή ζέστη.

Αυτή την φορά είμαι λίγο καλύτερα,το μόνο που έχω είναι το στομάχι μου αλλά το παλέυω με τα ανιεμετικά.Εχθές μόνο ήμουν πολύ κουρασμένη γιατί είμασταν σζεδόν άυπνες απο προχθές απο το πάρτυ του ανιψιού μου και είχαμε κοιμηθεί μόνο 3 ώρες το βράδυ και φύγαμε και στις 5 το πρωί για να ανέβουμε Αθήνα και πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο.Μετά πήγαμε φάγαμε με την αδερφή μου και μετά πήγαμε και κοιμήθηκαμε,και ενώ λέγαμε να προλάβουμε να πάμε καμιά βόλτα στα μαγαζιά άπο την κούραση ξυπνήσαμε 6:30 και πήγαμε μόνο μέχρι το avenue οπού πήραμε μόνο κάτι ρούχα για τα παιδιά για του χρόνου βέβαια.Κατα τ'αλλα όλα καλά.

Μαριαλένα επιτέλους σπίτι έ?Αντε να χαρείτε και τον μικρούλη σας και καλά να περάσετε στις διακοπές σας!

SI5Yp3.png

πολυλογια με επιασε και εδω εχω φλομωσει στο σκ@το!!!!!!ειναι και οι 2 εδω γυρω μου!!!!

χτεσ που ρωτησατε ,

η αγγελικη εκοψε την πιπιλα απο τον γεναρη!!!μασ επεσε κατα λαθοσ στην τουαλετα!!!την εκλαψε λιγο,ειπε <παπα μπουμπου,τελοσ τελοσ> και αυτο ηταν!!βεβαια τησ στοιχησε αρκετα και ακομα την συζηταει.....αλλα μου εκανε εντυπωση που παρολο που εβλεπε το μωρο να φοραει δεν εκανε καμια κινηση να του την παρει ή εστω να γκρινιαξει περισσοτερο για την δικη τησ!!!!

επισησ η αγγελικη τωρα τελευταια στα πλαισια τησ αγαπησ προσ την γεωργια τησ καθιζει καποιεσ ψιλεσ ψιλεσ...τι να κανω....τησ εξηγαω με ομορφο τροπο οτι δεν πρεπει να χτυπαμε την γεωργια αλλα προσ το παρον δεν βλεπω αποτελεσμα!!!

προχτεσ εκει που παιζαν πηγε και τησ δαγκωσε το δαχτυλο!!!πολυ ο3

μτσιριξε το μωρο!!!!!οσο και να τισ προσεχω τετια σκηνικα γινονται.

παντωσ δεν το κανει με κακια η αγγελικη απο οτι καταλαβαινω ....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Kατερινιω να χαιρεσαι την ομορφη Τετα σου!! Να ειναι παντα χαρουμενη και τυχερη στη ζωη της!!!:D:D:D

Κρις απο τας εξοχας γραφω...τα δωματια εχουν ολα τα κομφορ, χαχαχαχαχα!

Γιωτακι θα συμφωνησω με τα δημοσια, πλην καποιων εξαιρεσεων βεβαια! Η διευθυντρια μου γεννησε πριν 5 χρονια στο Αλεξανδρα διδυμακια κ εχασε το ενα απο μικροβιο :(:( Ειχαν πεθανει 9 μωρακια τοτε, αν δεν κανω λαθος

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

IRINI83 και katerina26 χρονια πολλα στα παιδακια σας!!! Να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα.

m4ril0u χαιρομαι πραγματικα για τα νεα σου!!! Καλα εισαι απιστευτη θα πατε και διακοπες!!!!

Κι εμενα η Ελενα παρολο που βλεπει το μωρο με την πιπιλα δεν του την παιρνει. Το καημενο καθε βραδυ την ψαχνει στο ντουλαπι που την βαζαμε. Σπαραζει η καρδια μου οταν μου κανει με τα χερακια της ..."παει".:-(:-(:-(:-(!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Ευχαριστω Μαρια, Ειρηνη, Γιωτα, να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Καλε Γιωτα γιατι να εχω αδεια?Ασε και δεν ξερω πως θα προλαβω να ετοιμασω το σπιτι...:confused:

έλεγα μήπως πήρες σήμερα λόγω των γενεθλιων για να είστε μαζί.

Γιωτακι θα συμφωνησω με τα δημοσια, πλην καποιων εξαιρεσεων βεβαια! Η διευθυντρια μου γεννησε πριν 5 χρονια στο Αλεξανδρα διδυμακια κ εχασε το ενα απο μικροβιο :(:( Ειχαν πεθανει 9 μωρακια τοτε, αν δεν κανω λαθος

Καλα, οτι συμβαινουν στραβες συμβαινουν, στο οικονομικό αναφερόμουν εγώ

Κι εμενα η Ελενα παρολο που βλεπει το μωρο με την πιπιλα δεν του την παιρνει. Το καημενο καθε βραδυ την ψαχνει στο ντουλαπι που την βαζαμε. Σπαραζει η καρδια μου οταν μου κανει με τα χερακια της ..."παει".:-(:-(:-(:-(!

Εμεις την πιπιλα την εχουμε κοψει μηνες τωρα, και δεν τη ζηταει. Εχουμε κόψει και το μπιμπερο αρκετό καιρό, και μερικες φορες αυτο νομιζω οτι το αποζητάει. Σημερα με πήρε η πεθερά μου και μου ειπε οτι και χτες το βράδυ και σημερα το πρωι, ήπιε το γάλα της κατευθείαν απο το ποτήρι χωρίς το καλαμάκι.

4Rnfp3.png

Εγω της εχω παρει ποτηρακι με στομιο οπως τα αθλητικου τυπου μπουκαλακια νερο που βρισκεις στα περιπτερα...με αυτο πινει και γαλα και νερο και απ'ολα!

Ηταν λιγο ακριβο βεβαια αλλα μπροστα στο νες καφε (γαλα με hemo) που φτιαχνει...!!!!!

Διαφημίσεις

A, κοριτσια δε σας ειπα...κλεισαμε για βερολινο το νοεμβριο, οοοοοολη η κομπανια...θα παμε με τους κουμπαρους που εχουν κι αυτοι 3 παιδια!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Αντε βρε ωραια!!!Καλα να περασετε!!!!!!

Τοσο καιρο ειχα κανει log out και δε θυμομουν κωδικους...χαχα

δε μπαω καλα λεμε...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...