Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δε λεω καλα περασαμε κατι διαφορετικο απο τις αλλες χρονιες

αλλα αυριο θελω να βγω....αφου και ο μπεμπουλακος μου ειναι καλυτερα!!

το φλουρι πιος το ετυχε? σε εμας επεσε στη δουλεια!!00020468.gif

sig.asp?img=ad1

σε εμάς έπεσε στο σπίτι και στην πεθερά που ξανακόψαμε σε μένα και τον άντρα μου..πολύ τυχερό το 2010

Tara μια χαρά η κορού΄λα ου..εμένα αποκλείεται να ήταν έτσι...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σ'εμάς το φλουρί έπεσε στον κουνιάδο μου κ εχθές στης πεθεράς μου έπεσε στον Χρηστό! Έχω όμως την απορία πως ονοματίζεται τα κομμάτια??? Στον Χρηστό,στο Θεό,στο Σπίτι,στον Αγ.Βασίλη, στον επισκέπτη κ άλλα πολλά έχω ακούσει να λένε εσείς σε ποιούς κόβεται κομμάτια????:wink:

Εντωμεταξύ η μικρή μου δεν τρώει πρωί βραδυ γάλα....άντε να πιει από 90μλ τη φορά τι θα τη κάνω???Η παιδίατρος μου είπε ότι με το φαγητό θα πρέπει να πίνει περίπου 170μλ τη φορά αλλά δεν....χθες της έδωσα κ μοσχάρι κ της ήρθε αναγούλα....μου λέγανε το σόι ότι επειδή κ εμένα μου έφερνε αναγούλα το μοσχάρι στην εγκυμοσύνη κ δεν το έφαγα παρα στον 9ο με το ζόρι γι΄αυτό δεν το θέλει κ η μικρή!:confused: Ισχύει ότι το αλεσμένο φαί αν μείνει δεν κάνει να το δώσουμε την επόμενη μέρα??? Γιατί το κράτησα το χθεσινό να της ξαναδώσω σήμερα με το μοσχάρι κ μαγείρεψα κ κοτόπουλο σε περίπτωση που δεν θέλει κ μου είπε η κουμπάρα μου ότι δεν κάνει....:confused: Εμείς δεν τρώμε δεύτερης μέρας φαγητό?Τι μπορεί να έχει πάθει στο ψυγείο?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια, Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία!!!

Εμείς αλλάξαμε χρόνο εδώ μαζί με τα πεθερικά...

Αφού λοιπόν μαγείρευα όλη μέρα, σκάνε μύτη με πίτσες :evil::evil::evil: Τουλάχιστον φάγανε κι από τα δικά μου και τους άρεσαν!

Είχα που λέτε πλύνει-ταϊσει-νταχταρίσει τον μπέμπη έτσι ώστε να κάτσουμε να φάμε σαν άνθρωποι και μόλις ήρθανε αυτοί πήγενε η κουνιάδα μου συνέχεια μέσα στην κούνια του και τον πείραζε και ενώ καθόταν μόνος του ήσυχα κι ωραία όταν πήγαινε αυτή, έκλαιγε! Να χω και από την άλλη την πεθερά να μου λέει γιατί τον κρύβουμε :shock: Τελικά τον φέραμε μέσα μαζί μας και το αποτέλεσμα ήταν μετά να μην κοιμάται και αφού φύγανε τον ξανάκανα μπάνιο μιας και βρώμαγε από τις κολώνιες τους, τον ξανατάϊσα και κοιμήθηκε μετά από 2 ώρες. Πάλι καλά μάζεψε ο Γιάννης γιατί φυσικά οι άλλοι την κοπανήσανε....

Χτες ο μπέμπης ξύπνησε με το ένα του ματάκι κόκκινο και με λίγες τσίμπλες. Αφού τον τάισα και ξανακοιμήθηκε, όταν ξύπνησε το μάτι του ήταν όλο γεμάτο τσίμπλες και αφού τον καθάριζα μετά από λίγο ξαναγέμιζε! Τον λυπήθηκα πολύ τον κακομοίρη :( Πήρα το γιατρό και μου είπε και του έβαλα ένα κολύριο και τώρα ευτυχώς είναι καλύτερα.

Επίσης χτες πήγαμε σε μια θεία του Γιάννη για φαϊ, ρίξαμε κι εκεί ένα τσακωμό με τον παππού του Γιάννη ο οποίος τα έχει εντελώς χαμένα και κάνει όλο απότομες και άγαρμπες κινήσεις στο μωρό (πρέπει λέει να του φερόμαστε σκληρά για να γίνει σκληρός άντρας! Ήμαρτον!) κι έτσι σηκωθήκαμε και φύγαμε άρον άρον. Το αποτέλεσμα είναι πως ο παππούς ΔΕΝ πρόκειτε να ξαναδεί τον μπέμπη μετά από αυτό που έκανε χτες, μόνο στη βάπτιση αναγκαστικά...

Σας ζάλισα :tongue:

Κασσιανή και Ειρήνη περαστικά στους άντρες σας!!!!

Αύριο θα του δώσω πορτοκάλι. Να στίψω κι ένα μανταρίνι μέσα ή να το δοκιμάσω σκέτο πρώτα?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ισχύει ότι το αλεσμένο φαί αν μείνει δεν κάνει να το δώσουμε την επόμενη μέρα??? Γιατί το κράτησα το χθεσινό να της ξαναδώσω σήμερα με το μοσχάρι κ μαγείρεψα κ κοτόπουλο σε περίπτωση που δεν θέλει κ μου είπε η κουμπάρα μου ότι δεν κάνει....:confused: Εμείς δεν τρώμε δεύτερης μέρας φαγητό?Τι μπορεί να έχει πάθει στο ψυγείο?
Εγώ να σου πω την αλήθεια για δύο μέρες μαγειρεύω στον μικρό, μόνο που τώρα πρέπει να φτιάχνω περισσότερο γιατί καταναλώνει και πιο πολύ!

Σοφία εγώ πορτοκάλι δεν έχω δώσει ακόμα, μανταρίνι έδωσα. Βασικά δεν τρελλαίνεται όταν είναι πολλά φρούτα μαζί, έτσι αναγκαστικά του δίνω ένα ένα, πχ σήμερα έφαγε 2 αχλάδια. Χτες το απόγευμα του έδωσα ένα κομμάτι μπανάνα και έγλυφε, τρελλάθηκε, ενώ τόσο καιρό δεν την ήθελε μέσα στη φρουτόκρεμα :confused:

Σας φιλώ γιατί δούλευα μέχρι τώρα κι ακόμα δεν έχω μπει σπίτι (έκανα στάση στο γραφείο να τακτοποιήσω τιμολόγια και χαρτούρες)

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σ'εμάς το φλουρί έπεσε στον κουνιάδο μου κ εχθές στης πεθεράς μου έπεσε στον Χρηστό! Έχω όμως την απορία πως ονοματίζεται τα κομμάτια??? Στον Χρηστό,στο Θεό,στο Σπίτι,στον Αγ.Βασίλη, στον επισκέπτη κ άλλα πολλά έχω ακούσει να λένε εσείς σε ποιούς κόβεται κομμάτια????:wink:

Εντωμεταξύ η μικρή μου δεν τρώει πρωί βραδυ γάλα....άντε να πιει από 90μλ τη φορά τι θα τη κάνω???Η παιδίατρος μου είπε ότι με το φαγητό θα πρέπει να πίνει περίπου 170μλ τη φορά αλλά δεν....χθες της έδωσα κ μοσχάρι κ της ήρθε αναγούλα....μου λέγανε το σόι ότι επειδή κ εμένα μου έφερνε αναγούλα το μοσχάρι στην εγκυμοσύνη κ δεν το έφαγα παρα στον 9ο με το ζόρι γι΄αυτό δεν το θέλει κ η μικρή!:confused: Ισχύει ότι το αλεσμένο φαί αν μείνει δεν κάνει να το δώσουμε την επόμενη μέρα??? Γιατί το κράτησα το χθεσινό να της ξαναδώσω σήμερα με το μοσχάρι κ μαγείρεψα κ κοτόπουλο σε περίπτωση που δεν θέλει κ μου είπε η κουμπάρα μου ότι δεν κάνει....:confused: Εμείς δεν τρώμε δεύτερης μέρας φαγητό?Τι μπορεί να έχει πάθει στο ψυγείο?

καλησπέρα μανούλες...

Άννα τπτ δεν παθαίνει μέσα στο ψυγείο το φαγητό αλλά όσο για το αλεσμένο δεν ξέρω..εγώπαίρνω λίγο και το αλέθω μόνο του,,κι εμένα έχει 2 μέρες που περιμένει με το στόμα ανοιχτό νσ φάει μοσχάρι στην αρχή έτρωγε κουταλίτσες..όσο για την προτίμηση του στο φαγητό δεν ξέρω αν έχεις κάποια σχέση..εγώβραστό λάχανο δεν τρώω η μπέμπα το τσάκισε!!!

εμείς κόβουμε στον Χριστό,Παναγία,σπιτιού,Αγ.Βασίλη και από τον μικρότερο στον μεγαλύτερο

η μικρή μου κοιμάται το χρυσό μου και κοιμήθηκα 1 ωρίτσα κι εγώ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!

εχω πολυ καιρο να διαβασω νεα σας.Ε! αυτες τις μερες ολοι ψιλοτρεχουμε λιγακι.Εμεις γενικα καλα περασαμε πολυ φαγαμε και λιγο ξεκουραστηκαμε.:!:Αλλο ενα τραπεζωμα μας μενει μεθαυριο που γιορταζει ο γιος μου και ο πεθερος μου και απο την αλλη μερα ξεκιναμε διαιτα!:-(Γιατι μολις καταλαβα οτι μου εμειναν μονο 4 μηνες μεχρι τη βαπτιση και πρεπει να χασω 15 κιλα για να ειμαι καλα!:mad:

Ευχηθειτε μου καλο κουραγιο γιατι το χρειαζομαι.Το θηλασμο δεν τον σταματω ακομα.Αν τωρα κοπει απο μονο του το γαλα βλεπουμε!Η κοκο τρωει φρουτα το πρωι, ξεκινησαμε και τη χορτοσουπα προχθες και της αρεσε.Βεβαια 3 κουταλακια εφαγε.Το απογευμα τρωμε και το ρυζαλευρο μας!Α ! Αυριο γινομαστε 6 μηνων![QUOTE=kassiani;84365]Καλημερα κι απο εμενα.

Εμεις δυστυχως δεν εχουμε και πολυ καλα νεα.

Ο αντρας μου επαθε παλι αποκολληση αμφιβληστροειδους και χτες χειρουργηθηκε εκτακτως στο ιατρικο.

Εψαχνα να βρω που να αφησω το μωρο, ψοφησα εκει στο τρεξιμο και τωρα πρεπει να μεινει τουλαχιστον μια εβδομαδα μπρουμυτα στο κρεβατι.

Παει και το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον, σκασαμε και 3.500 ευρω που οσο να πεις δεν περισσευανε κιολας και προσπαθω να μη με παρει απο κατω.

Τι θα κανω η γυναικα με εναν εγχειρισμενο, ενα μωρο και την κορη μου δεν ξερω...

Υπομονη μαλλον. Κασσιανη ευχομαι τα καλυτερα!Περαστικα για τον αντρα σου.Ειρηνη και εσενα επισης!

Ασχετο αλλα τι παλιοαερας ειναι αυτος ?μας πεθανε 3 μερες!:confused:

1v0n7ypa5y9lur77.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ....χτες είχαμε μια μπόρα το βράδυ!!τώρα βγήκε ήλιος.ευκαιρία για καροτσάδα..βλέπουμε alter και χορεύουμε....αραλίκι σήμερα ο καλός μου ακόμη κοιμάται κι εγώ έχω ένα σωρό να κάνω..τεσπσ.πάω για φρουτόκρεμα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημερα!!!!!!!!

Ησυχια και σημερα αντε να τελειωσουν οι γιορτες να μπουμε στο προγραμμα μας

παρεα με τον μπεμπουλακο μου πινω το καφεδακι μου

ο αγαπητος μας μπαμπας ειχε εξοδο εχθες το βραδυ και γυρισε αρκετα αργα και κοιμαται ακομη φυσικα 000203F6.gif

τι να κανεις τελικα μονο οι μανουλες θυσιαζουν τα παντα για τα μπεμπακια τους

σημερα αν και εχει ηλιο φυσαει και εχει κρυο θα ηταν ωραια να βγαιναμε αλλα φοβαμαι γιατι εχει ακομη μπουκωμα και βηχει λιγακι 0002043D.gif

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ

Κασιαννη και Ειρηνη περαστικα στους συζηγους σας.. ολα θα πανε καλα.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι έγινε? Που χαθήκατε καλέ???

Σήμερα που του έστηψα πορτοκάλι δεν το έπινε με τίποτα! Μετά του έστιψα μανταρινάκια και το ήπιε, οπότε αύριο θα του τα ανακατέψω μήπως τα πιεί μαζί... :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλή χρονια να είναι καλά τα μωράκια μας.δεν ξέρω αν με θυμάστε έχω να μπώ εδώ και αρκετούς μήνες(zoumpoulia80),προσπάθησα να μπώ και εχτες αλλα είχε απενεργοποιηθεί ο λογαρισμός μου.:(:(αναγκαστηκά άνοιξα καινούριο.αφιέρωνα πολλές ώρες με την μπουμπού μου και δεν προλάβαινα ούτε να μπω να διαβάσω νέα σας..για να σας θυμίσω έχω μια μπουμπού 5 μηνών και μιας βδομάδας.φιλάκια πολλά απο εδώ και στο εξής ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά:-P:-P

ADMIN σε παρακαλώ διέγραψε το παλιό μου λογαριαμό,δεν θυμόμουν το e-mail για να ενεργοποιήσω τον ίδιο

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας με υγεία και πολύ πολύ χαρά!!!!:P

Περαστικά στον αντρούλη σου Κασσιανή και στον δικό σου Ειρηνάκι!!!!

Εμείς περάσαμε ήρεμα Παραμονή Πρωτοχρονιάς είχα τραπέζι στα πεθερικά μου και το φλουρί έπεσε στο μπουγατσάκι μου!!!Ανήμερα είμαστε στην πεθερά μου και μου έπεσε το φλουρί ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για μας και για τις οικογένειές μας φιλάκια σε όλες ματς μουτς!!!!:-P

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Kαλη χρονια σε ολες!!!!και τα παιδακια μας!!!

εμεισ παιξαμε ποκερ την παραμονη!!!μεχρι τισ 6 το πρωι!!και πρωτοχρονια στον πατερα μου λογω γιορτης!το φλουρι σε μας επεσε στην παναγια!!!:)

την ταλεπωρησαμε την μπεμπουλα και ειναι λιγο γκρινιαρα!!θα ξαναμπουμε στο προγραμμα μας ομως!!!

την πεμπτη πιανω δουλεια παλι!!!

κασσιανη και ειρηνη περαστικα στους αντρεσ σας!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Χαθηκα γιατι περασαμε αυτο το τριημερο οικογενειακα με τον μπαμπα, χθες πηγαμε βολτα, το βραδυ ηρθαν φιλοι, ηταν ομορφα! Ο Αντωνης χαρηκε πολυ φυσικα, γιατι του λειπει ο πατερας του.

Ειναι συναχωμενος, και σημερα ειναι συναχωμενη και η Μαριαλενα. Ο Φωτης εκοβε βολτες ολη νυχτα απο το ενα παιδι στο αλλο, εγω δεν καταλαβα τιποτα...! Δε φταιω εγω, κοιμαμαι βαρια!

Αννα το αλεσμενο φαγητο που εχει μεινει το πεταμε. Εγω μαγειρευω για 2 μερες, αλεθω το μισο στο ενα γευμα, και το αλλο μισο την επομενη. Η δικια μου μαλλον μιζερη θα μου βγει τελικα, ειναι αφρατουλα αλλα μουφα! Τρωει 1,5 φρουτο με το ζορι, και για μεσημερι μισο κολοκυθακι, μιση πατατουλα μετρια και μισο καροτο, και παλι πεταω. Απο σημερα υποτιθεται επρεπε να της ξεκινησω κρεας και γιαουρτι, αλλα μαλλον θα την περασουμε με γαλα σε ολα τα γευματα, γιατι εχει γκρινια η καημενουλα και αποκλειεται να φαει.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...