Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αντε μπόμπο, καλή βολτίτσα (και αγκαλίτσες!) :D

Κατ προχτές τον έπιασα πρώτη φορά να πιπιλάει αντίχειρα!

Ti λες ρε τωρα το αρχισε?εμενα ευτυχως παρατηρησα καποια στιγμη μετα απο μηνες οτι δεν το ξανακανε.απο μονη της!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ένα θα σας πω, ήρθαμε σπιτάκι μας και είμαστε πανευτυχείς!!!!!!!!! Επίσης, ο μπόμπος μου έπιασε αμέσως στήθος και είμαι πολύ χαρούμενη:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια ένα θα σας πω, ήρθαμε σπιτάκι μας και είμαστε πανευτυχείς!!!!!!!!! Επίσης, ο μπόμπος μου έπιασε αμέσως στήθος και είμαι πολύ χαρούμενη:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Aχ μπραβο βρε κοριτσακι μου, πολυ χαιρομαι που πηγατε σπιτακι σας και θα βρειτε τους ρυθμους σας!!! Καλα ταισματα να εχει ο μπομπος :):):)

To Λενιω τι λεει?

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Και επιτελους ολοι στο σπίτι Μαριλού. Αντε, περασμενα ξεχασμενα πια. Σβουρήχτε το το παιδακι σας στις αγκαλιτσες που τοσο του λειψανε όλες αυτές τις μερες .

Μωρε καλα λεω εγω δημοσιο και παλι δημοσιο. Ειναι ηλίθιοι στα ιδιωτικα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερινα να χαίρεσαι την Τότα! Να ναι γερή και πάντα χαμπγελαστή στη ζωή της! Να χαίρεσαι κ το βαφτιστηρι σου για χθες!;):D

Δε μου χει ξεκινήσει καλά η μέρα νευράκια πολλά γύρω μου...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

πολύ ωραία Μαριαλενα,με το καλό να συνεχισετε.....

Και επιτελους ολοι στο σπίτι Μαριλού. Αντε, περασμενα ξεχασμενα πια. Σβουρήχτε το το παιδακι σας στις αγκαλιτσες που τοσο του λειψανε όλες αυτές τις μερες .

Μωρε καλα λεω εγω δημοσιο και παλι δημοσιο. Ειναι ηλίθιοι στα ιδιωτικα.

καλα ειναι και τα δημοσια αλλα μια φιλη με ειπε η ταριφα ειναι ιδια με τα ιδιωτικα ....τεσπα...ας ειναι ολοι καλα...

εμεις ετοιμαζομαστε για αυριο παμε διακοπες Χαλκιδική και Θάσο!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

κΑΤ χρονια σας πολλά!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Εμάς η πρώτη μέρα και νύχτα μια χαρά πήγε μπορώ να πω, η Λένα τον υποδέχτηκε με αγκαλιές και φιλιά και αν εξαιρέσεις ότι όλη την ώρα θέλει να τον κοιτάει και να χώνει τα χέρια της στην κούνια για να τον χαϊδεύει, μια χαρά! :P:p:p:p:p Α! Επίσης όταν θηλάζω κάθεται κι εκείνη πάνω μου και τον καμαρώνει και λέει "Αχ, ο αδεφούλης μου.... Είναι περίεργος αλλά και φοβερός!!!! Είναι τόοοσο μικρούλης"

Επίσης ο μπόμπος φτου μην τον ματιάσω προς το παρόν δείχνει πολύ ήσυχο μωράκι, ξυπνάει μόνο για να φάει και ξανακοιμάται αμέσως:-D:grin::-D:grin::-D:grin:. Από ξυπνήματα το βράδυ πήγαμε 02:00, 03:00, 6:00 και 7:30 και θηλάσαμε σε όλα!!!!!!!! Του δοκίμασα και μπιμπερό στα 2 γεύματα βέβαια για να είμαι σίγουρη ότι χόρτασε αλλά ούτε να το φτύσει το αγόρι μου και κοιμήθηκε και μια χαρά οπότε θεωρώ ότι έφαγε καλά από το στήθος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Θα έρθει και η παιδίατρός μας το μεσημέρι να τον δει κι εκείνη να μας δώσει το οκ και Σάββατο πρωί σαλπάρουμε για Τζιά!!!!

Κατερινάκι να τη χαίρεστε την Τέτα σας!!!!!!! Πολύχρονη και γρήγορα και με ενα αδερφάκι:P:p:p:p

Στάχυ καλές διακοπές, να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστείς πολύ!!!!

Υ.Γ. Η Λένα αυτή τη στιγμή κρατάει τα κάγκελα της κούνιας του μικρού, πηδάει πάνω κάτω και λέει "Τι χαρά με βρήκε! Τι χαρά με βρήκε!!!! Θέλω να μπω μέσα":confused::confused::confused::confused::confused:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Υ.Γ. Η Λένα αυτή τη στιγμή κρατάει τα κάγκελα της κούνιας του μικρού, πηδάει πάνω κάτω και λέει "Τι χαρά με βρήκε! Τι χαρά με βρήκε!!!! Θέλω να μπω μέσα":confused::confused::confused::confused::confused:

xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa κυλιεμαι στα πατωματα απο τα γελεια!!!!!

Ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!

Θα της κανω μωρε και αδερφακι να δουμε αν θα του δινει καμια μπουκια φαγητο η Τετα γιατι εμας δε μας αφηνει τιποτα....

Κατερινάκι χρονια πολλα, να χαίρεσαι την ομορφη κορακλα σου. Να ειναι παντα υγιής και ευτυχισμένη. Εχεις άδεια σημερα?

Σταχυ, εγω εδωσα στο δημόσιο για λουξ μονοκλινο 800 ευρω. Πια ίδια ταρίφα? Για να πας σε μονόκλινο στο ιδιωτικο θες οχι 800 αλλα 8000 (στο περίπου). Δε βαριέσαι, ας είναι τα παιδάκια μας καλά, και λεφτα να εχουμε να δίνουμε.

Προτελευταια μερα σημερα στη δουλεια, και εχω πηξει.

Όλες καλα? Τα πατουσίνια σας τι κάνουν?

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι να χαιρεσαι την τοτα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επισησ να χαιρεσαι και το βαπτιστηρι σου!!!

μαριαλενα οποτε μπορεσεισ μπεσ να μασ πεισ πωσ πηγατε τωρα πρωτεσ ωρεσ και οι τεσσερισ μαζι!!!η λενα?πωσ αντεδρασε?φανταζομαι σαν κουκλακι θα το εχει ε???

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...