Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα! Μετά σου λέει, ξέρουν τι κάνουν...Πήγε ο γιατρός μου το πρωί και με πήρε μετά και μου λέει "Μην ανησυχείς, ο μικρός είναι μια χαρά τρώει πολύ καλά και αύριο το πρωί το αργότερο θα του βγάλουν το σωληνάκι και μέχρι την Παρασκευή θα τον πάρεις σπίτι!!!!" Τυχαίο?!?!?! Τι να πω.... Είμαι περίεργη μετά που θα πάω τι θα μου πει η παιδίατρος......
Ρε συ ο μικρός κοντεύει να μείνει περισσότερο κι από τον δικό μου που ήταν πιο νωρίς από σας σε μέρες. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση τα παιδάκια εκτός της προωρότητας δεν έχουν κάτι. Μας τα έκαναν τούμπανα με τα ml που πίνει το παιδί. Αφού δεν έχει κάτι άλλο, πες τους μήπως να το πάρεις σπίτι με δική σου ευθύνη, σας ταλαιπωρούν άδικα θαρρώ. Πόσο βάρος έφτασε τώρα;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ ο μικρός κοντεύει να μείνει περισσότερο κι από τον δικό μου που ήταν πιο νωρίς από σας σε μέρες. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση τα παιδάκια εκτός της προωρότητας δεν έχουν κάτι. Μας τα έκαναν τούμπανα με τα ml που πίνει το παιδί. Αφού δεν έχει κάτι άλλο, πες τους μήπως να το πάρεις σπίτι με δική σου ευθύνη, σας ταλαιπωρούν άδικα θαρρώ. Πόσο βάρος έφτασε τώρα;

Θες να σου πω και το καλύτερο? Σήμερα και μετά την πρωινή επίσκεψη του γιατρού μου, η ίδια αχαρακτήριστη χθεσινή γιατρός ήταν μέσα στην καλή χαρά, μου είπε ότι είναι πολύ καλός ότι από χθες τρώει 50άρια με το μπιμπερό και του έβγαλε και το σωληνάκι!!!!!!! Το απόγευμα θα δοκιμάσω να τον θηλάσω πρώτη φορά αν και δεν περιμένω να πιάσει αμέσως, αλλά και μόνο για την επαφή καλό θα του κάνει. Ε και πια, Πέμπτη πιστεύω θα έρθει σπίτι δεν έχουν πια λόγο να τον κρατάνε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Θες να σου πω και το καλύτερο? Σήμερα και μετά την πρωινή επίσκεψη του γιατρού μου, η ίδια αχαρακτήριστη χθεσινή γιατρός ήταν μέσα στην καλή χαρά, μου είπε ότι είναι πολύ καλός ότι από χθες τρώει 50άρια με το μπιμπερό και του έβγαλε και το σωληνάκι!!!!!!! Το απόγευμα θα δοκιμάσω να τον θηλάσω πρώτη φορά αν και δεν περιμένω να πιάσει αμέσως, αλλά και μόνο για την επαφή καλό θα του κάνει. Ε και πια, Πέμπτη πιστεύω θα έρθει σπίτι δεν έχουν πια λόγο να τον κρατάνε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αμα δεν βάλει το σωληνάκι μέχρι το βράδυ, μπορεί να στον δώσουν κι αύριο, ετοιμάσου. Τούμπανα μας τα έκανε η γιατρός (και υποψιάζομαι ποια είναι). Κι εμένα έτσι με πήραν τηλ ξαφνικά το πρωί και το μεσημέρι τον πήραμε

WN6Op3.png

μετά από καιρό ειπα να μπω...η μικρή κοιμαται από τις 4 και 30,ο αντρας μου πηγε Θεσσαλονικη να δει τον Άρη κι εγω βαριεμαι....

Μαριαλενα ενα ευχομαι....να τον παρετε σπιτακι σας και να πανε ολα καλα με τον θηλασμό...αυριο πρεπει να κανω βαλιτσες,Παρασκευη φεύγουμε διακοπούλες πρωί πρωί...ανυπομονώ!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Αμα δεν βάλει το σωληνάκι μέχρι το βράδυ, μπορεί να στον δώσουν κι αύριο, ετοιμάσου. Τούμπανα μας τα έκανε η γιατρός (και υποψιάζομαι ποια είναι). Κι εμένα έτσι με πήραν τηλ ξαφνικά το πρωί και το μεσημέρι τον πήραμε

Αχ Χριστινάκι μου είσαι γουρλού!!!! Τώρα που πήγαμε μας είπαν ότι αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το πρωί αύριο θα τον πάρουμε!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Αχ Χριστινάκι μου είσαι γουρλού!!!! Τώρα που πήγαμε μας είπαν ότι αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το πρωί αύριο θα τον πάρουμε!!!!!
Mακάρι να ήμουν γουρλού! Απλά αυτοί είναι προβλέψιμοι χαχαχα

Αντε αντε, ετοίμαστε το κόκκινο χαλί, ο κουνιάδος πάει σπίτι!

Κατ πέρασα κι απ΄το σπίτι σου σήμερα :cool:

WN6Op3.png

Γεια σας κοριτσια:D:):D:tongue: τι κανετε;

Μαριλενα με το καλο σπιτακι σας.μονο γελια απο δω και περα,ελπιζω να στε ολες καλα.δυστυχως μονο την πρωτη σελ.μπορω. να διαβασω,με το κωλοκινητο

Λοιπον,εμεις ειμαστε καλα.αν θυμαστε σας ειχα πει οτι στις εξετασεις που ειχα κανει στο ικα,μου ειπανε για θυροειδη.τελικα στις επαναληπτηκες που εκανα στην βιοιςτρικη,ηταν σχεδον οκ.μια τιμη ηταν πολυ κατω απο τα ορια και μου φυγε η μαγκια μεχρι να μιλησω με το ντοκτορι.τελικως πηγα σημερα απο κει για να μου γραψει την αδεια,και μου ειπε πως μιλησε με τον ενδοκρινοελογο που συνεργαζεται,και δεν ειναι απαραιτητη θεραπεια.απλα σε εναν μηνα παλι εξετασεις,και αν δεν εχει ρυθμιστει απο μονη της,τοτε θα κανουμε θεραπεια.παντως,με καθυσηχασε λεγοντας μου οτι δεν ειναι τιποτα επικινδυνο,και οτι δεν προκαλει τιποτα στο μωρο κ σε μενα,και ιδιως αφου οι υπολοιπες τιμες ειναι οκ.

Το μονο κακο που μου ειπε,οτι εχω ορωορε συσπασεις,μου εδωσε τα. Yutopar και μου ειπε οχι βαρος, οχι ζεστες και γενικως οχι σε οτι με κουραζει.ευτυχως δεν χρειαζεται να μεινω στο κρεββατι.παντως,ευτυχως που ειμαι και εγω φοβιτσιαρα,και οτι δεν μου αρεσει το λεω.αυτες τις συσπασεις εγω τις ενιωθα τις τελευταιες 3-4 μερες,σαν πονους περιοδου συνεχομενους,και χτες με επιασε κ η μεση μου ταυτοχρονα.ουτε πετρωματα ουτε τιποτα αλλο για να το υποψιαστοω.αφου και στην κατερινα που πηγα με προκληση,οταν μου βαλανε τον ορο,με ρωταγε καθε λιγο η μαια αν ποναω.βρε καλη μου οχι,μονο η μεση μου λιγο με τσιγκλαγε.ε,ηταν το τελευταιο οριο για την επισκλειρηδιο,δηλ.γεννσα τοσο ευκολα,που σκεφτομαι οτι κ χωρις την ενεση,μια χαρα θα γενναγα.χαχα,αλλα ειμαι φοβητσιαρα ειπαμε,θελω την ντοπα μου γιατρε.καλε,μου βαζε η μαια το χερι μου στην κοιλια και μου λεγε,καλα δεν νοιωθεις τιποτα?η κοιλια ει,,χε γινει σαν βραχος.χμ βρε μπας κ ειμαι. αναισθητη?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερα κοπελιες!!! Μαριλενα τελεια νεα εαν πιασει και τη θηλη αμεσως καλυτερα δε γινεται!! Φανταζομαι η κορουλα σου πως περιμενει το μπεμπακι στο σπιτι!!

antridim εαν καταφερεις και δεν κουραζεσαι εισαι οκ. Ποσο να μην κουραστεις οταν εχεις ακομα ενα μωρο στο σπιτι? + ολα τα αλλα.

Να ρωτησω κατι... υπαρχει κανεις που εκοψε την πιπιλα? Εχουμε μια εβδομαδα και εχει τις τελευταιες μερες που η γκρινια παει συννεφο. Ειναι αραγε απο τη πιπιλα ή ζηλευει τον μπεμπη? Δεν μιλαει κιολας καλα καλα για να καταλαβω.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αντριαννα ξεκούραση γιατί πολύ νωρίς ήρθαν οι συσπάσεις!

Μαρία ελένη εμείς την έχουμε κόψει εδώ κ μήνες την πιπίλα...αν έχεις μια βδομάδα να της τη δώσεις μην της την ξαναδώσεις....όλη μέρα έχει γκρίνια?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μαριαλενα, Χριστινα μιλαμε για την καστανου ανοιχτου χρωματος κοντη αδυνατη γιατρο?Δεν ξερει τι της γινεται, μην την παρεξηγειτε τη γυναικα, οτι της δινουν γραμμενο λεει, παντως Μαριλου κριμα τις μερες που εχασες με το μπομπο σου..μια χαρα ηταν το παιδι απο την αρχη!Με το καλο αυριο να ηρεμησετε σπιτακι σας!

Χριστινα εσυ περασες απο το σπιτι, εγω δεν ημουν εκει...:tongue:χθες γυρνουσαμε απο μακρο σε καρφουρ και καταληξαμε στο τζαμπο για τα του παρτυ...μπορει να μου εξηγησει καποια γιατι δεν επιτρεπονται παιδια κατω των 12 ετων στο μακρο?τι φοβουνται μην το διαλυσουν???

Μαρια-Ελενη εγω δεν την κοβω ακομα την πιπιλα, με το ζορι την πηρε 7 μηνων και ετσι εκοψε το πιπιλισμα του αντιχειρα, βεβαια τη φοραμε στο κρεβατι για υπνο μονο και την ξαναφτυνουμε εκει, εξω ποτε!

Αντριντιμ μια χαρα οι εξετασεις σου, ε ξεκουρασου και λιγο οσο μπορεις βεβαια....:rolleyes:

Γεια σας κοριτσια:D:):D:tongue: τι κανετε;

Μαριλενα με το καλο σπιτακι σας.μονο γελια απο δω και περα,ελπιζω να στε ολες καλα.δυστυχως μονο την πρωτη σελ.μπορω. να διαβασω,με το κωλοκινητο

Λοιπον,εμεις ειμαστε καλα.αν θυμαστε σας ειχα πει οτι στις εξετασεις που ειχα κανει στο ικα,μου ειπανε για θυροειδη.τελικα στις επαναληπτηκες που εκανα στην βιοιςτρικη,ηταν σχεδον οκ.μια τιμη ηταν πολυ κατω απο τα ορια και μου φυγε η μαγκια μεχρι να μιλησω με το ντοκτορι.τελικως πηγα σημερα απο κει για να μου γραψει την αδεια,και μου ειπε πως μιλησε με τον ενδοκρινοελογο που συνεργαζεται,και δεν ειναι απαραιτητη θεραπεια.απλα σε εναν μηνα παλι εξετασεις,και αν δεν εχει ρυθμιστει απο μονη της,τοτε θα κανουμε θεραπεια.

Κι εμένα κάπως έτσι ήταν με μια τιμή, δεν μου έδωσαν τίποτα, έκανα ξανά έλεγχο κι είχε στρώσει. Ξεκούραση!
Να ρωτησω κατι... υπαρχει κανεις που εκοψε την πιπιλα? Εχουμε μια εβδομαδα και εχει τις τελευταιες μερες που η γκρινια παει συννεφο. Ειναι αραγε απο τη πιπιλα ή ζηλευει τον μπεμπη? Δεν μιλαει κιολας καλα καλα για να καταλαβω.
Εμένα ρε παιδιά όχι δεν την έκοψε, αλλά την ζητάει περισσότερο πλέον. Πριν, για καιρό, την έπαιρνε μόνο για νάνι. Τώρα σ'όλη τη διάρκεια της μέρας τη ζητάει κατά διαστήματα... Τι πισωγύρισμα είναι αυτό;

WN6Op3.png

Καλημέρα,

Σήμερα ξύπνησα κατά τις 4:30, στις 8 πηγα ΙΚΑ να φτιαξω χαρτουρες για άδεια τοκετού και ήρθα νωρίς και στη δουλειά.

Είμαι ήδη κουρασμένη :rolleyes::tongue:

Κατερίνα τελικά τζαμπο καταλήξατε?

Μαριαλένα τα ψέμματα τελειώσανε...αντε επιτέλους!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μόλις μίλησα με ΙΑΣΩ, είναι επίσημο επιτέλους θα έρθει σπίτι ο μπομπίκος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Εμείς την πιπίλα την έχουμε κόψει από το Πάσχα. Πέρασε 3 μέρες με δυσκολία στον ύπνο και μετά την ξέχασε τελείως. Και η Λένα όμως σαν την Τέτα, την είχε μόνο για τον ύπνο:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...