Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Για να σας λυσω την απορια, την αδεια την παιρνεις σε συμφωνια με τον εργοδοτη. Δεν ειναι υποχρεωτικη να την παρεις ουτε ειναι υποχρεωμενος να σου τη δωσει. .

Συγνωμη ρε κοριτσια ομως εαν εισαι επαγγελματιας τι θα κανεις? θα αφησεις το μαγαζι σου?

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να σας λυσω την απορια, την αδεια την παιρνεις σε συμφωνια με τον εργοδοτη. Δεν ειναι υποχρεωτικη να την παρεις ουτε ειναι υποχρεωμενος να σου τη δωσει. . Το ποσο του οεδ ειναι σχεδον ο μισος μισθος μου οποτε....

Α καλα για το ποσο του ΟΑΕΔ εχεις δικιο,σε μενα η διαφορα δεν ηταν τοσο μεγαλη οποτε δε με ενδιεφερε αλλα ετσι για την ιστορια,τωρα ετσι κι αλλιως δεν την πηρες , ειναι υποχρεωμενος να στη δωσει!Αν τη ζητησεις ειναι,το λεω και για αλλες που ισως θελουν να την παρουν.

Κοιτα τα πραγματα στενευουν οικονομικα....! Δεν ειναι καιρος για πολυτελειες. Εαν δεν ειχα καποιον να μου κραταει τα μωρα θα την επαιρνα σιγουρα. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τον εργοδοτη μου ειναι αψογος.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν ειχα καποιον και ηταν και ο θηλασμος στη μεση, παντως πρεπει να ειναι πολυ ζορι να δουλευεις απο τωρα που λογικα θα ξενυχτας αρκετα ακομα με το 2ο..

Διαφημίσεις

Α καλα για το ποσο του ΟΑΕΔ εχεις δικιο,σε μενα η διαφορα δεν ηταν τοσο μεγαλη οποτε δε με ενδιεφερε αλλα ετσι για την ιστορια,τωρα ετσι κι αλλιως δεν την πηρες , ειναι υποχρεωμενος να στη δωσει!Αν τη ζητησεις ειναι,το λεω και για αλλες που ισως θελουν να την παρουν.

Νομιζω οτι αν την θελεις δεν μπορει να σου απαγορεύσει, αλλα αναλογα παντα και με τη σχεση που εχεις, αν τον δυσκολευει το να λείψεις τόσο καιρό, μπορει να σου ζητήσει αν δεν έχεις προβλημα να μην την παρεις, ξερεις να σε ρίξει στο φιλότιμο και καλά. Δηλαδη να υπαρξει συνεννόηση. Καπως ετσι δεν εγινε και με τη Μαριαλενα (νομίζω)?

Επίσης μπορείς να πάρεις και μέρος του εξαμήνου.

Εμενα παρόλο που ήταν τα μισά χρήματα από αυτά που έπαιρνα, έκατσα. Σιγα μην γυρνουσα στους 4 μήνες

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Δε μπήκα καθόλου σήμερα γιατί μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον δεν ήμουν πολύ στα καλά μου, ευτυχώς τώρα είμαι μια χαρά:P:p:p:p Ας τα πιάσουμε από την αρχή όμως να σας τα πω γιατί σήμερα η παιδίατρος στο ΙΑΣΩ με έβγαλε από τα ρούχα μου!!!! Πάω λοιπόν ωραία και καλά στο πρωινό επισκεπτήριο, ήδη φορτισμένη που ο μικρός έχει κολλήσει στα 30 ml και έρχεται η παιδίατρος να με ενημερώσει.... Μια χαρά είστε μου λέει, έχει πάει στα 35 ml (ωραία λέω εγώ από μέσα μου) και είπα από σήμερα να του δίνουν και ξένο γάλα μαζί με το δικό σας!!! Γιατί? ρωτάω εγώ και μου απαντάει θρασύτατα: γιατί είναι λίγο στάσιμο το βάρος του και μάλλον το δικό σας γάλα δεν είναι αρκετά θρεπτικό!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x Καταλαβαίνετε ότι έγινα Τούρκος, της είπα ότι αποκλείεται να δώσει στο παιδί ξένο και αν θέλει ας του δώσει μεγαλύτερη μερίδα από το δικό μου αφού έτσι κι αλλιώς πηγαίνω παραπάνω απ' όσο πίνει!!!!!! Αφού και τώρα που το σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!!! Ότι δηλαδή είναι πιο θρεπτικό το ξένο από το δικό μου?!?!!?!? Αφού σκεφτόμουν μετά πάλι καλά που είναι δεύτερο παιδί και ξέρω πέντε πράγματα.... Αν ήταν πρώτο που θα ήμουν ψαρωμένη θα με είχε πείσει η μην την πω ότι τσάμπα σηκώνμαι μέσα στη νύχτα για να βγτάλω γάλα γιατί δεν είναι καλό!!!!!!! Γκρρρρ.........Πήρα και την παιδίατρό μου και της το είπα και μου είπε καλά έκανες. Εδώ το παιδί έφτασε το βάρος της γέννησης στις 8 μέρες και έχει φτάσει 2.250 και με μια μέρα που δεν πήρε κάτι έγινε!?!?!?!?!? Μιλάμε και τώρα που σας τα γράφω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!!! Το απόγευμα πήγα και στο γυναικολόγο για να δει την τομή και του τα είπα και μου είπε θα παέι αύριο το πρωί να δει τι γίνεται κι εκείνος και να τον πάρω τηλέφωνο το πρωί να μου πει.

Επιπλέον εγώ που τον τάισα, μια χαρά το έφαγε το μπιμπερό ολόκληρο και τα 50 ml και τους την είπα ευγενικά, γιατί κάθε φορά που τον ταίζω εγώ το τρώει όλο και το απόγευμα που ξαναπήγαμε μου είπαν "Α, σήμερα τρώει μια χαρά και το μεσημέρι 50 έφαγε:P:p:p:p:p" και όταν τον τάισα εγώ πάλι το άδειασε όλο, οπότε περιμένω να δω αύριο τι θα μου πούνε πάλι γιατί σα να μη μου τα λένε καλά!!!!!! Αχ, ήταν χαρά Θεού το απόγευμα ο μπομπίκος μας, ξύπνιος όλη την ώρα με τα ματάκια του ανοιχτά και γελαστά, αναθάρρησα λίγο ότι άρχισε να παίρνει τα πάνω του και μπορεί και τέλος της βδομάδας να τον πάρουμε σπίτι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Για το 6μηνο που συζητάτε κι εμένα η διαφορά από αυτά που παίρνω είναι πολύ μικρή οπότε ασυζητητί αυτή τη φορά θα το πάρω και ναι, αν το ζητήσεις είναι υποχρεωμένος να σου το δώσει ο εργοδότης γι' αυτό κι εμένα δε μου είπαν τίποτα και το δέχτηκαν.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!

Μαριλου κι εμενα ετσι μου τα ελεγαν, φαντασου οτι μου ζητησαν να δωσω και ξενο οταν ειχα παει να θηλασω γιατι λεει δε θα παρει πολυ βαρος και δε θα βγει, μιλαμε το παιδι μου ηταν 2900 και φυσικα δεν ηξεραν καν οτι δεν ηταν εκει μεσα λογω προωροτητας...Φυσικα κι εγω τους απαντησα καταλληλα τοτε κι ας ηταν το πρωτο μου παιδι κι ας μην ηξερα τιποτα περι θηλασμου!

Θα στα πω απλα,αρχισε να το ψαχνεις αφου βλεπεις οτι ο μικρος σου τρωει μια χαρα απο σενα και ειναι και ξυπνιος, ζωηρος κλπ γιατι μαλλον τα 4000 ευρω που τους χρωστας μεχρι στιγμης δεν τους φτανουν!!:mad:

Τι αλλο να πρωτοπω γι'αυτους τα εχω παρμενα μαζι τους, να πω οτι χρειαστηκε να ξανανοσηλευτουμε εξαιτιας τους και στο παιδων γιατι οι οδηγιες σιτισης που μας εδωσαν ηταν λαθος?Δεν ηξερε η ασχετη παιδιατρος του Ιασω οτι το κατσικισιο γαλα που μου προτεινε να πινω εγω για να θηλαζω εχει την ιδια πρωτεινη με το αγελαδινο που προκαλουσε την αλλεργια στο παιδι??????

Α! Και για να μην ξεχνιεμαι, με πεθανε αυτο το παιδι μου χθες στην Αγια Παρασκευη, ημουν και μονη μου μαζι της στο πανυγηρι, μια ωρα αγκαλια την πηγαινοεφερνα αλλιως απλα την εσερνα να κλαιει...

Παραγγειλαμε και τουρτα...ο πεθερος θα παθει εγκεφαλικο αν μαθει ποσα πρεπει να πληρωσει.χεχεχεχεχεχε:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαλενάκι δεν ξέρω την σύσταση μητρικού και αγελαδινού γαλατος αλλά μήπως η παιδιατρός το είπε από την άποψη ότι το αγελαδινό κ καλά έχει περισσότερες θερμίδες αρα κ θα πάρει γρηγορότερα βάρος? Λέω εγώ τώρα.... :confused: Η δική σας παιδίατρος δεν μπορεί να το δει το παιδί κ να κρίνει αν πρεπει να βγει η όχι?:confused::confused:

Χθες ένα εγκεφαλικό το έπαθα με το τσεκ απ που έκανα....288 χοληστερόλη κ 181 αν θυμάμαι κ καλά τριγλυκερίδια....από σήμερα ξεκινάω διατροφή γιατί είμαι μικρή για έμφραγμα! :tongue: Η καμπύλη σακχαρου μου είναι πολύ καλή οπότε μάλλον γλυτώνω κ τη μεγάλη καμπύλη! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

m4ril0u βρωμαει το πραγμα...!!!Κι εμενα οταν τον ειχαν στη θερμοκητιδα δεν του εδιναν απο το δικο μου. Συγκεκριμενα μια μερα ειχα βγαλει 200 μλ γαλα. Το στηθος μου θα εσκαγε. Μια ηταν στη θερμοκητιδα μια ηταν στη λαμπα, μια περιμεναν τον παιδιατρο μια ηταν η ωρα του μπανιου καταλαβαινεις δεν ερχοταν ποτε η ωρα να το θηλασω. Ο δικος μου επινε και ξενο αλλα και απο το δικο μου 40 μερες. Βεβαια να σου πω την αληθεια δεν ειχα και ιδιαιτερη ψυχολογια για να το παλεψω. Εσυ βλεπω πως πεισμωσες και καλα κανεις.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα! Μετά σου λέει, ξέρουν τι κάνουν...Πήγε ο γιατρός μου το πρωί και με πήρε μετά και μου λέει "Μην ανησυχείς, ο μικρός είναι μια χαρά τρώει πολύ καλά και αύριο το πρωί το αργότερο θα του βγάλουν το σωληνάκι και μέχρι την Παρασκευή θα τον πάρεις σπίτι!!!!" Τυχαίο?!?!?! Τι να πω.... Είμαι περίεργη μετά που θα πάω τι θα μου πει η παιδίατρος......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!!

Μαριαλένα,καλά έκανες και αντέδρασες έτσι...δεν υπάρχει πιό θρεπτικό γάλα από το μητρικό..μην ακούω χαζομάρες...και δεν μπορώ να ακούω γιατρό να λέει "δώσε ξένο για να μεγαλώσει πιό γρήγορα" και λοιπές βλακείες...μόλις διάβασα αυτά που έγραψες φούντωσα κι εγώ..φαντάζομαι εσύ πως είσαι....να επιμένεις να του δίνουν μόνο δικό σου γάλα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κι εγω φουντωσα,φανηκε?Θυμηθηκα τα καλα τα δικα μου και οχι τοσο για το θηλασμο (αυτα τα εχουμε ξαναδει και απλα τα πολεμαμε) αλλα για το οτι το μωρο ειναι μια χαρα,τρωει και δε στο λενε γιατι?Για να μεινει κι αλλο?????

Ενα καταλαβα ... μπροστα στο κερδος δεν υπολογιζουν τιποτα και κανεναν!!!!

Ευχομαι γρηγορα να τελειωσει αυτο το πραγμα Μαριαλενα. Δυστυχως σε πατανε στην αναγκη και καποιες φορες ενω βλεπεις το στραβο δεν μπορεις να αντιδρασεις οπως πρεπει.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...