Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Και του χρονου Γιωτα!!!!

Κι εμεις χθες πηγαμε για μπανιο στο Ζουμπερη,εγω δεν εκανα ,πατερας και κορη, η θαλασσα δεν ηταν τελεια, οποτε η μικρη επιδωθηκε σε αμμοπολεμο, ετριβε και τα ματια της,..σκατα εγινε!

Μετα ειπιαμε και καφε,πηγαμε και στην παιδικη χαρα η οποια ηταν τεραστια και ολο γκαζον και κοιμηθηκε στις 11...για να ξυπνησει στις 6 το πρωι....αχ ολα ετρωσαν, το δικο μου ποτε ρε παιδια?Μηπως κανω κατι λαθος?Το βαφτιστηρι μου το ξυπνουσαν στις 9:30 2 μερες που ειμασταν εκει...:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ ωραίο κ αυτό το σουκου...πήγαμε Αυλιδα το Σάββατο το απόγευμα κ γυρίσαμε χθες βραδάκι...βασικά δεν πήγαμε για να μείνουμε αλλά ήταν ωραίο το κλίμα κ ξεμείναμε! Η Ζωή ξεσάλωσε στη θάλασσα κ στον κήπο κάνοντας ντουζ κάτω από το αυτόματο πότισμα κ επεφτε για ύπνο πτώμα!;) Αχ ρε κατ μου χες πει θα φεύγατε Σάββατο κ δεν σε πήρα να βρισκόμασταν! :rolleyes:

Μαριαλένα υπομονή θα ξετεμπελιάσει ο κύριος κ θα ρθει σπίτι!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ ρε κατ μου χες πει θα φεύγατε Σάββατο κ δεν σε πήρα να βρισκόμασταν! :rolleyes:

Aσε το Σαββατο δεν πηγαμε πουθενα, σπιτι μειναμε αλλα και παλι εξω ειμασταν...Η δικια μου ειχε δουλειες με το τραμπολινο, τις τσουληθρες...!Τελικα ρε Αννα που ειναι αυτο το σπιτι στην Αυλιδα?Γιατι μου ελεγε η κουμπαρα μου οτι Αυλιδα συνηθως λενε το βαθυ αλλα και ολα τα χωρια εκει γυεω Αυλιδα θεωρουνται.

Αυλίδα είναι η ονομασία γενικότερα της περιοχής κ έχει διάφορα χωριά αν τα χω καταλάβει κάλα....Το Βαθύ,το Δήλεσι,ο Φάρος δεν ξέρω άλλα:tongue: Εμείς ήμαστε δίπλα στην Αγία Κυριακή αν ξέρει η κουμπαρα σου...είναι κανα δεκαλεπτο οδικώς από Κωνσταντίνου κ Ελένης:tongue::tongue:! Κάπως λέγεται κ αυτή η περιοχή αλλά δεν θυμάμαι! :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Πωλινα θα φυγουμε τοσο αργα γιατι δοξα τω Θεω εχω αρκετη δουλεια.

στενοχωριεμαι βεβαια λιγο για τα παιδια, αλλα αφενος δεν μπορουμε να λεμε οχι σε δουλεια αφετερου δεν μπορω και να κρεμασω κανεναν ανθρωπο που υπολογιζει σ' εμενα για να του κανω τη δουλεια του.

μαλλον θα τα παω και λιγο χαλκιδα και βλεπουμε.

κι εγω στη θεωρια ψιλοντρεπομαι με το μαγιω, αλλα σιγα μη χαλαλισω και το μπανιο μου.

Δημητρα πολυχρονη, υγιης και να τους χαιρεσαι ολους.

Φατσακι να ζησετε ευτυχισμενοι.

μην στενοχωριεσαι μωρε για τον Αλεξη, μηπως το θελεις κι εσυ? εκεινος βοηθαει τον μπαμπα σου κι εσυ θα γεννησεις το παιδακι σας:)

yey2p2.png BN4cp2.png

Δεν πειραζει Κασσιανη! Σαββατοκυριακα και μπανακια τους αρκουν!

Τωρα χωρις παιδικο ποιος θα κραταει τα παιδια?

αυτην την εβδομαδα θα τα κρατησει η γυναικα, την επομενη παλι βλεπουμε αναλογα με τη δουλεια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα Κασσιανη,

Ναι έχεις δίκιο, ούτε εκείνος ενοχλείται, εγώ τον σκέφτομαι!

Καλό είναι να έχεις δουλίτσα, ιδίως τέτοιες εποχές! Ετσι κι αλλιώς θα πάτε διακοπές, απλά θα είναι αργότερα, δεν πειράσει. Όλοι θα γυρίζουν κι εσείς θα φεύγετε;) Καλό είναι κι αυτό, σε ανεβάζει, άσε που η Αθήνα τον Αυγουστο είναι τέλεια και χωρίς φασαρία και κίνηση!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρα να τα εκατοστησεισ !!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται κι αυτοι!!!!

μαριλενακι πλησιαζει η ωρα για την αφηξη του μικρου μπομπου στο σπιτακι σασ!!!!!!!!!!!να μην σκασ και να μην στεναχωριεσαι!!!οτι γινεται ειναι για το καλο του!!!

εμεισ για διακοπουλεσ μετα τισ 15/09..........δεν δινουν αδεια του συζυγου.λογικο!προχτεσ σχολασαν 01.30 το βραδυ και στο δασοσ που προσεχαν 02.00 μπηκε φωτια!!!προφανωσ οι επιτηδειοι ξερουν τισ βαρδιεσ και πραττουν αναλογωσ.ευτυχωσ την εσβησαν ,αλλα στισ 05.00 τα ξημερωματα χτυπουσαν ολα τα τηλεφωνα μασ (σταθερα κ κινητα)να μπει αρων αρων μεσα καθωσ ξαναμπηκε και δευτερη φωτια στο ιδιο σημειο...οποτε καταλαβενετε.

παντωσ προσπαθουμε να κανουμε διακοπεσ εδω!!!και μια χαρα τα καταφερνουμε!!!!λεπτο δεν μενουμε ησυχοι.συνεχεια εκδρομουλεσ,μπανακια,ταβερνιτσεσ και ποτακια!!ω ναι!!το σαββατο πηγαμε και για ποτακι!!ειχαμε βγει οικογενειακωσ με φιλουσ του αντρα μου για καφε-μπυρεσ κτλ επιστρεψαμε σπιτι να ταχτοποιησουμε τισ μικρουλεσ (ηταν πλεον και 12.που σχολαγε η μαμα μου)τισ αφησαμε στα κρεβατια τουσ να κοιμουνται και ξαναβγηκαμε!!θα το καθηερωσουμε ομωσ γιατι περασα πολυ ωραια...το θεμα ειναι οταν οι μικρεσ ξυπνησαν 07.00 το πρωι και εγω ημουν με ελαχιστεσ ωρεσ υπνου μετα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

IRINE83 τελεια περασες ε!!! Δειχνεις πολυ ανανεωμενη αν και νυσταγμενη!!!

Εγω βραδυ εχω να βγω 3 χρονια. Οταν παραπονεθηκα στο ανδρα μου αυτος ειπε πως τωρα ειμαστε γονεις. Ναι ειμαστε γονεις αλλα ειμαστε και ζευγαρι γαμωτο!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

katerina26 σερνομαιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Βαριεμαι απειραααααααααααα, ειμαι κουρασμενη απεριοριστααααααααααααα!!! η στοιβα επανω στο γραφειο μου ειναι πανυψηληηηηηηηηηηη!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

katerina26 σερνομαιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Βαριεμαι απειραααααααααααα, ειμαι κουρασμενη απεριοριστααααααααααααα!!! η στοιβα επανω στο γραφειο μου ειναι πανυψηληηηηηηηηηηη!!!

Σε καταλαβαινω απιστευτα!!!

Εξακολουθω ομως να μην καταλαβαινω πως και δουλευεις με μωρο 4 μηνων...δε δικαιουσαι αδεια οαεδ?:rolleyes:

δεν ειναι υποχρεωτική η αδεια του ΟΑΕΔ κατερινα μου. Μπορει να μην θέλει η ίδια να την πάρει

Το ξερω οτι δεν ειναι υποχρεωτικη οπως υποχρεωτικο δεν ειναι και να μου απαντησει, απλα ρωτησα γιατι συνηθως ειδικα στο 2ο παιδι αν δεν εχεις παρεις στο πρωτο την παιρνεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...