Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α καλα, καμμενο ειναι και το δικο σου το παιδι.

κι εγω γι αυτο δεν ηθελα να τη γιορταζω του προφητη Ηλια

Δε με πειραζει μωρε, εγω θα της κανω κατι καθε χρονο οπου και να ειμαστε, ετσι κι αλλιως ολο και καποιοι ξεμενουν στην Αθηνα τελη Ιουλιου,δε γινεται να λειπουν ολοι, ηδη εχω υπολογισει 20 ατομα περιπου

Γειά σας κορίτσια μου:) Μόλις γύρισα από ΙΑΣΩ, ο μπόμπος έφαγε ωραιότατα 50 ml και πάει τέλεια, ελπίζω ότι αύριο το αργότερο θα του βγάλουν το σωληνάκι!!!! Από σήμερα αρχίζει και η άδεια του Βασίλη και θα είμαστε όλοι μαζί η οικογένεια Κιούση:):):) Άντε να πάρουμε το μπομπίκο μας σπίτι και να πάμε στο νησάκι μας όλοι μαζί να ηρεμήσουμε!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Μαριλου τελεια τα νεα σας!!! Θα πατε και στο νησι εεε??? Μπραβο, μπραβο, εγω θα αγχωνομουν λιγο ;););)

Κας γιατι τοσο αργα για διακοπες??

Εχω πολλα νεα σας πω για το πως περναμε, αλλα βαριεμαιιιιι!!! Εχω μπει σε εντελως καλοκαιρινο mood και η αληθεια ειναι οτι ανετα θα καθομουν ενα μηνα εδω....ειναι τελεια για ολους και ιδιως για τα παιδια!!! Η παραλια ειναι σχεδον ιδιωτικη, οι ιδιοκτητες απιστευτα φιλοξενοι και τα γυρω μερη απλα εκπληκτικα. Πηγαμε βολτα χθες στο Λιμενι, ηπιαμε ποτακι διπλα στα βραχια και ηταν σουπερ!!! Το δε μωρο εχει την καλυτερη συμπεριφορα απ' όλους (να μη το ματιασω!!):):):)

Α, επισης να σας πω οτι μου εκοψαν 60 ευρω απο το μισθο μου και οτι δεν κανω πολλα μπανια γιατι ειμαι σα φαλαινα και ντρεπομαι (ολες οι μανουλες εδω ειναι σαν μοντελα, χαχαχαχα)

Φιλια πολλα

υγ. το σημαντικοτερο δε σας το ειπα....μαλλον μου ενεκριναν την ανευ αποδοχων αδεια, την οποια βεβαια δε δικαιουμαι για τον βυρωνακο, αλλα για την καρολ, αλλα ποσως μ' ενδιαφερει! Το αποτελεσμα μετραει...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ερημιές βλέπω...μπανιαρίζεστε όλες σήμερα?! ;)

Το πρωί έκανα τον υπέρηχο ο οποίος δεν έδειξε κάτι εκτός του ότι το μπεμπέ έχει κάνει μπάλα το στομάχι μου κ το κλωτσάει ασύστολα! Μπορεί γι'αυτό να πονάω,μπορεί να έχω καμια οισοφαγητιδα,μπορεί χιλιαδυο! Να προσέξω τη διατροφή μου είπε η γιατρός εκεί να δω μηπως με πειραζει κάτι συγκεκριμένο κ να μιλήσω με ένα παθολόγο! Αφού είδε τα όργανα μου λεει θες να δουμε κ το μωράκι? Ε άλλο που δεν ήθελα...μιλάμε τρελή υπερκινητικότητα πρωί πρωί κ χωρίς να χω φάει τίποτα....τεντωνονταν μαζευόταν γύρναγε τούμπα ανοιγόκλεινε στόμα όλα μαζί! Κάτι αχνοφαινόταν σαν πουλάκι :shock: αλλά δεν ήταν σίγουρη η γιατρός....;) Εκανα κ την καμπύλη κ περιμένω αποτελέσματα τη Δευτέρα κ πρώτα ο Θεός 8/8 έχουμε κ β επιπέδου κ ήδη ανυπομονω να το ξαναδώ το ζουζούνι!:D

Μολις ξυπνήσει η Ζωή το απόγευμα θα φύγουμε για Αυλίδα να πάμε να κάνουμε καμια βουτίτσα κ να κάτσουμε λίγο στα πεθερικά...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημέρα............

Πολινακι χαιρομαι που περνατε καλα! όσο για το φάλαινα, το αφήνω ασχολίαστο:rolleyes: Ρε κανε τα μπανακια σου και μη νοιαζεσαι πως σε βλεπει ο καθενας,να περνας καλά!!!

Άννα πέρασε ο καιρός, β επιπεδου ε? Άντε με το καλό να σου φυγει κ η περιέργεια του φύλου!

Κοριτσάκια εγώ εχθές άφησα την Άντα σε πεθερά και πλακώθηκα στις δουλειές.Κοιμήθηκα λίγο και όταν ξύπνησα πήγαμε με αντρούλη δίπλα στο Blue για καφέ.Είχαμε και επέτειο 6 χρόνια εχθές! ήταν πολύ όμορφα, για λίγο νόμιζα ότι ήμουν διακοπές,καφεδακι πανω στο νερό! Ε μετα πήγαμε πήραμε τη μικρή,φαγαμε και κατι εξω και σπίτι.

Απόψε δεν έχω κλεισει μάτι! Παλευω να κοιμηθω αλλα τίποτα!

Πολλες καλημέρες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπερα!

Μολις γυρισαμε απο Αυλιδα κι εμεις,περασαμε ΤΕΛΕΙΑ!Το παρτυ του μικρου ηταν τελειο,εξω στο γκαζον,τραμπαλες,τσουληθρες,κουνιες...πηγαμε κι εμεις το τραμπολινο το οποιο βεβαια μονο η παναγιωτα τιμησε ,κριμα που δεν εχουμε χωρο εδω για κατι τετοιο...Τωρα η μικρη κοιμαται και περιμενω να ξυπνησει η να την ξυπνησω γυρω στις 3:30 να παμε για μπανιο.Δε θα πηγαιναμε αλλα ο χαζομπαμπας Κωστας δεν αντεχει να του φωναζει συνεχεια σανανα και να μην την παει..

Αννα μπραβο που πηγαν ολα καλα!Με το καλο να δειτε και το φυλο την επομενη φορα!

Γιωτα και Ελενη να χαιρεστε τα παιδακια σας!Πολυχρονα!!!

Γειά σας κορίτσια! Αχ αυτός ο γιός μου πολύ τεμπέλης μου βγήκε..... Έχει κολλήσει στα 30 ml και δε λέει με τίποτα να φάει παραπάνω για να του βγάλουμε το σωληνάκι και να τον πάρουμε σπίτι μας :(:(:(:( Είμαι να σκάσω.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Πως περάσατε σκ?

Εμας ήρθε ο μπαμπάς μας την Παρασκευή και μας έκανε έκπληξη το πρωί μιας και μου είχε πει πως θα ρώταγε πρώτα τον γιατρό αν τον αφήνει να ταξιδέψει αλλά τελικά ήρθε.Μας γέμισε δώρα.Εφερε στα στα ανίψια μου και στην μικρή ενα σωρό πράματα κι'ενα καροτσάκι με μια κούκλα για να πηγαίνει η Θωμαϊτσα βόλτα το μωρό της.Εμένα μου είχε φέρει ενα iphone το 3 που το το έδωσε ενας συνάδελφος του και μου είπε να το πάμε στον Γερμανό εδώ να μας πούνε αν είναι γνήσιο για να το έπαιρνε σε πολύ καλή τιμή.Τελικά πήγαμε το απόγευμα και αφού μας επιβεβαιώσε ο υπάλληλος οτι είναι γνήσιο του λέει να μας φέρει και να μας δείξει και το καινούργιο μοντέλο.Εξαλλη εγώ του λέω τι το θες,εντωμεταξύ μας το φέρνει ο υπάλληλος και του λέει εντάξει βάλτο μας να φύγουμε.Μου το έκανε δώρο για τα γενέθλια μου.Δεν το περίμενα με τίποτα οτι θα μου έκανε ενα τέτοιο ακριβό δώρο.Πέρσυ που ρώτησα την αδερφή μου στον Καναδά που της το πήρε ο άντρας της το προήγουμενο μοντέλο μου φάνηκε πανάκριβο που μου ε'ιπε την τιμή σε δολάρια.Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν καθώς το Σάββατο την μέρα των γενεθλίων μου πήγε με την αδερφή μου στην αγορά και μου έφερε μια τεράστια ανθοδέσμη και μου έδωσε και ενα κουτί με ενα κόσμημα απο τον lalaounis.Του λέω που ξέρεις εσύ τον lalaouni?Εγώ που τον ξέρω μου λέει?Με άφησε έκπληκτη!Μου έφερε ενα πολύ ωραίο κρεμαστό που θα το φοράω καθημερινά.

Του λέω γιατί τόσα δώρα?Μου λέει γιατί στην κατάσταση σου έχεις να προσέχεις και την μικρή και δεν είναι καθόλου ευκόλο.Είναι πολύ σημαντικό να σε πονάει ο συντροφος σου και να σε καταλαβαίνει τελικά.Και αυτό έχει την μεγάλυτερη αξία πέρα απο τα υλικά αγαθά που τα έκανε για να με ευχαριστήσει.Ηταν όμως τα ακριβότερα γενέθλια που έχω κάνει.Χάλασε πάνω απο ενα χιλιάρικο ο καυμένος για μένα κι'εγώ νιώθω τύψεις που τον έχουμε αφήσει μόνο του στην Αθήνα.Μας έφυγε και σήμερα πρωί-πρωί για Αθήνα αφού μας έδωσε και απο ενα τρυφερό φιλί στο κρεβάτι.

SI5Yp3.png

Γειά σας κορίτσια! Αχ αυτός ο γιός μου πολύ τεμπέλης μου βγήκε..... Έχει κολλήσει στα 30 ml και δε λέει με τίποτα να φάει παραπάνω για να του βγάλουμε το σωληνάκι και να τον πάρουμε σπίτι μας :(:(:(:( Είμαι να σκάσω.....

Mαριαλένα σε λίγες μέρες θα τον πάρετε σπίτι το γιόκα σας και ούτε που θα θυμάσαι αυτές τις στιγμές ανυπομονησίας.Θα χαλαρώσετε και θα τον απολάυσετε.Ωστόσο είναι σε καλά χέρια,μην ανυσηχείς.Δουλεύει εκεί η ανιψιά του 'αντρα μου η οποία είναι μαία και οι συνθήκες υγιείνης που δουλεύουν είναι οι καλύτερες!

SI5Yp3.png

Καλημέρα, αν και για μένα είναι δύσκολη μέρα πάλι!

Εχθές έτρεχε ο Άλεξ με τον πατέρα μου στα νοσοκομεία. Ε απο εδώ και πέρα έτσι θα είναι...αλλα μου τη δίνει που δεν μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα στη φάση που είμαι, όλα ο Αλέξης!

Το απόγευμα έχω υπερηχο, οπότε η μικρή μου θα είναι όλη μέρα στην πεθερά μου! Καλό βράδυ δηλαδή θα την πάρουμε απο κει! Το πόσο μου κακοφαίνεται δε λέγεται...

Μαριαλένα μου λίγο υπομονή ακόμα...όλες σε νιώθουμε!

Δήμητρα τι να πω για τον αντρούλη σου, μπράβο του! Να τον αγαπάς όπως κι εκείνος!

Τελικά αυτό το topic είναι ένα είδος ψυχανάλυσης ε? Μπαίνουμε και λέμε τα εσώψυχά μας, μεγάλο καταφύγιο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα κοριτσια και καλή εβδομάδα.

Δημητρα χρονια πολλά και από εδω. Μπράβο στον αντρούλη σου που σε προσεχει τόσο.

Μαριλού μου υπομονή, το ξέρω ότι είναι δύσκολο όλο αυτό, αλλα θα περασει και μετα δεν θα τον αφηνεις απο την αγκαλια σου.

Είμαι κομμάτια.

Τελικά το πάρτυ της Ιλιάνας ήταν πιο μεγάλο απ' όσο λέγαμε, γιατί καμια φορα καλεις καλεις, και δεν συνειδητοποιείς τι κόσμος μαζεύεται. Το πάρτυ ήταν πολύ ωραίο, τα παιδακια το διασκεδασανε παρα πολύ, η Ιλιάνα το ευχαριστήθηκε παρα πολύ, ούτε που την είδα όλο το απόγευμα, επαιζε ασταματητα, και απ' ότι φαίνεται και οι μεγαλοι περασαν καλά. Το πρώτο κουδουνι χτυπησε στις 18:30 και η πόρτα έκλεισε στη 1 το βράδυ. Μέχρι τις 2 μαζεύαμε τα παιχνίδια (για κουζινα ουτε συζήτηση) και το πρωι σηκωθηκα στις 8 να μαζεψω τα πραγματα της για να την παμε στη Σαλαμίνα.

Την ξύπνησα στις 10, ήπιε γαλα και φύγαμε και γυρίσαμε κατα τις 9 το βράδυ. Οπως καταλαβαίνεται η κουζινα σημερα θα μαζευτεί. Καλα ενταξει μονο πιατελες είναι, γιατι ολα πλαστικά τα ειχα, πιατα ποτηρια μαχαιροπήρουνα.

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...