Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Η μικρή μου έχει βγάλει εδώ και μια βδομάδα κάτω απο το ποδαράκι της μια φουσκάλα που της την σκάμε συνέχεια γιατί μαζεύει πύον και όλο ξαναβγαίνει.Της έβαλα bedadine αλλά σήμερα ενω 2 μέρες δεν είχε ξαναφουσκώσει σήμερα ξαναφούσκωσε.Ευτυχώς είμασταν έξω και έτυχε να περνάει η παιδίατρος που έχουμε εδώ η οποία είναι γνωστή της αδερφής μου και δουλεύει στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και την είδε τη μικρή και μου είπε οτι είναι σταφυλόκοκος και μου έδωσε αντιβίωση.

Εγώ πάλι συνεχίζω να παθαίνω διάφορα,τώρα έχω φαρυγγίτιδα και έπαθα και ωτίτιδα και πέρνω κι'εγώ αντιβίωση.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.Η μικρή μου έχει βγάλει εδώ και μια βδομάδα κάτω απο το ποδαράκι της μια φουσκάλα που της την σκάμε συνέχεια γιατί μαζεύει πύον και όλο ξαναβγαίνει.Της έβαλα bedadine αλλά σήμερα ενω 2 μέρες δεν είχε ξαναφουσκώσει σήμερα ξαναφούσκωσε.Ευτυχώς είμασταν έξω και έτυχε να περνάει η παιδίατρος που έχουμε εδώ η οποία είναι γνωστή της αδερφής μου και δουλεύει στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και την είδε τη μικρή και μου είπε οτι είναι σταφυλόκοκος και μου έδωσε αντιβίωση.

Εγώ πάλι συνεχίζω να παθαίνω διάφορα,τώρα έχω φαρυγγίτιδα και έπαθα και ωτίτιδα και πέρνω κι'εγώ αντιβίωση.

Περαστικα βρε Δημητρα, τι πραμα ειν'αυτο, περαστικα και στις δυο σας!

Ο σταφυλοκοκκος απο την αμμο θα ειναι,ειχε βγαλει και της Αναστασιας και πηρε αντιβιωση και τωρα ειναι καλυτερα,υπομονη και περαστικα!

Καλημερα! Χθες αφησα τη μικρη στη μανα μου απο το πρωι μεχρι και ...τωρα δλδ ακομα εκει ειναι, χθες τελειωσε ο Κωστας την εξεταστικη και βγηκαμε οοοολοι μαζι να τσιμπησουμε στο Γκαζι!1:30 κοιμηθηκα,το ξενυχτησα παλι και το απογευμα παμε Αυλιδα, εχει γενεθλια το βαφτιστηρι στις 27 και τα κανει σημερα, θα ειναι και εξω στον κηπο, θα περασουμε πολυ ωραια! Του πηρα ενα σετακι και ενα τραμπολινοοοο!!!!!

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Δήμητρα περαστικά στη Θωμαίς! Τελικά αρχίζω να πιστευω ότι ίσος κατι παίζει με τα κουνουπια...κ της κουμπάρας μου η μικρή με σταφυλοκοκκο είναι μάλλον από κουνουπι γιατί δεν τα έβγαζε στη παιδική εδώ κ μια βδομάδα γιατί περνάγανε κ κρυωματακι!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα

Δήμητρα περαστικά! Τυχαίνουν κι αυτά μέσα στο κατακαλόκαιρο, δυστυχώς! Κι εγώ πέρυσι τέτοια εποχή είχα αμυγδαλίτιδα και είχα και τη βάφτιση!:mad: Τώρα για τη μικρή τι να πω? Ε μάλλον από τη θάλασσα "την τσίμπησε" ε?

Κατερίνα καλά να περάσετε στο party!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλά εγώ δεν τρελλάθηκα, ευτυχώς που δεν πλέρωσα κι όλας!

Γιατί άκουσες εμενα να είμαι τρελλαμενη? Απλα ωραία είπα οτι ήταν. Και παρόλο που οι Bon Jovi μου αρεσουν πιο πολυ απο τους U2, στους U2 είχα περασει πολυ καλυτερα.

Κι εγω αρρωστη ειμαι, με συναχι, λαιμο και αυτιά. Χτες ημουν με ζακετα στο γραφειο και επινα τσαι με μελι για το λαιμο μου. Και εχω και το παρτυ το Σάββατο, ελπιζω να είμαι καλυτερα.

Σημερα κλείνει και ο παιδικός, πηγα και 3 αναμνηστικά δωρακια στις δασκαλες της, καθως από του χρόνου θα είναι σε μεγαλυτερη τάξη και δεν θα εχει τις ίδιες δασκαλες. Παντως το πρωι που χαιρετηθηκαμε, ηταν ολες πολυ συγκινημενες. Την εχουν απο 8,5 μηνων μωρε, την αγαπανε πολυ κι αυτές.

Την Κυριακή θα παμε την Ιλιανα Σαλαμίνα για να μεινει 2 εβδομαδες και αναρωτιεμαι ποτε θα ετοιμασω ολα αυτα που πρεπει. Χτες εφυγα (παρολο που ημουν χαλια) στις 8 το βραδυ απο δω. Ουτε σουπερ μαρκετ δεν εχω παει. Και πρεπει να ετοιμάσω και τα πραγματα της για 2 εβδομαδες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κλεινει κι εμας ο παιδικος σημερα αλλα δεν προβλεπεται να φυγουμε πριν τις 17/8 για διακοπες.

τι θα τα κανω τα καημενα τοσες μερες απορω...

θα προσπαθησω να τα πω δυο σαββατοκυριακα ισως και τριημερα στη χαλικδα τουλαχιστον.

εμεις καλα ειμαστε, εγω ειμαι τρελαμενη με τη δουλεια.

χαιρομαι βεβαια πολυ που μου εχει ερθει τοση δουλεια, ειναι και μεγαλη ηθικη ικανοποιηση για τα τοσα χρονια που σκοτωνομαι, αλλα ειμαι τοσο τελειομανης που εχω χασει τον υπνο μου απο το αγχος.

επιπλεον την αλλη παρασκευη σταματαω και επισημως απο το γραφειο του αλλου και ειμαι περιεργα τι θα γινει με το τεραστιο ποσο που μου χρωσταει...

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημερα σε ολα τα αρρωστουλικα παιδακια και μαμαδες. Πριν δυο εβδομαδες ειχαμε αμυγδαλιτιδα οικογενειακως και εμεις. Μου εχει πεταξει ενα μυστηριο σπυρακια κατω απο τα χειλια λετε να ειναι σταφυλοκοκκος? Τι να πω ρε παιδι μου εμεις ολη μερα στο χωριο ημασταν μεσα στα χωματα και στα ζωακια και τιποτα δεν κολλουσαμε!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Γιατί άκουσες εμενα να είμαι τρελλαμενη? Απλα ωραία είπα οτι ήταν. Και παρόλο που οι Bon Jovi μου αρεσουν πιο πολυ απο τους U2, στους U2 είχα περασει πολυ καλυτερα.
Δεν σύγκρινα τη χαρά σου ρε κοπελιά, είπα εμένα δεν με τρέλλανε. Γιατί άκουσα και φίλους μου που γούσταραν τρελά! Και εννοείται για μένα πως δεν συγκρίνω u2 με bon jovi. Αν σου άρεσαν τώρα, έπρεπε να είσαι σαλόνικα να δεις πόσο πιο ωραία θα πέρναγες! Αλλά είσαι μικούλι εσύ, δεν θα το πρόλαβες :D

Μαριλού μπεμπέ; Τι νέα;

Μαρία Ελενα περαστικά, γενικά μια στραβοτσουτσουνιά παίζει τις τελευταίες μέρες σε όλους ε; Ολο αρρωσταίνουμε ρε παιδί! Δήμητρα περαστικά!

WN6Op3.png

Δεν σύγκρινα τη χαρά σου ρε κοπελιά, είπα εμένα δεν με τρέλλανε. Γιατί άκουσα και φίλους μου που γούσταραν τρελά! Και εννοείται για μένα πως δεν συγκρίνω u2 με bon jovi. Αν σου άρεσαν τώρα, έπρεπε να είσαι σαλόνικα να δεις πόσο πιο ωραία θα πέρναγες! Αλλά είσαι μικούλι εσύ, δεν θα το πρόλαβες :D

ναι καλε, αυτο λεω κι εγω, οτι δεν τρελλαθηκα.

Η συγκριση εγινε απλα για να σου πω οτι ενω σαν συγκροτημα ακουγα πιο πολυ bon jovi παρα u2, η συναυλία των u2 μου αρεσε πολυ περισσότερο. Ειχα περασει πολυ καλυτερα. Εδω ο ήχος ήταν χαλια. και ταλαιπωρηθηκα και πολυ περισσότερο απο οτι στους u2 (πιθανότατα βεβαια γιατί ήμουν και αρρωστη)

Οσο για το μικρούλι... ε, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε? :tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

τι θα κανεις τελικά για την Παναγιώτα? Εγω έλεγα ελεγα, αλλα τελικα ενα παρτακι θα της το κανω, δεν μου παει. Δεν εχω και τον τρελλο κόσμο βεβαια, και το μονο που εχω παραγγείλει ειναι η τουρτα και 2 μπομπες, ολα τα αλλα θα τα κουτσοκανω μόνη μου.

αλλα δεν μου πηγαινε να μην της το κανω καθόλου.

4Rnfp3.png

τι θα κανεις τελικά για την Παναγιώτα? Εγω έλεγα ελεγα, αλλα τελικα ενα παρτακι θα της το κανω, δεν μου παει. Δεν εχω και τον τρελλο κόσμο βεβαια, και το μονο που εχω παραγγείλει ειναι η τουρτα και 2 μπομπες, ολα τα αλλα θα τα κουτσοκανω μόνη μου.

αλλα δεν μου πηγαινε να μην της το κανω καθόλου.

Θα της κανω παρτυ το αλλο σαββατο, ευτυχως που το κανει η κουμπαρα μου σημερα το δικο της αλλιως θα ειχαμε προβλημα, τρελο κοσμο δε θα εχω αλλα θα εχω!Θα κανω και φαγητα,θα βοηθησουν και μαμα και πεθερα που ερχεται την Τριτη οποτε ολα οκ!

Ε ενα παρτυ της αξιζει,η γιορτη της πεφτει ..με τη δικια σου και θα λειπουμε κιολας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...