Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Οι μέρες που θα βγει ο μπόμπος πλησιάζουν Μαριαλένα!Ωραία:D

Εμένα με πήραν από το γυναικολόγο να μου αλλάξουν το ραντεβού που έχω κλείσει εδώ και ένα μήνα.:-( Γίνεται χαμός λέει! Μάλλον για Δευτέρα θα πάω τώρα:mad: Αλλα ξέρω γιατί γίνεται αυτό...κλείνει όλο τον Αύγουστο και προσπαθεί να βάλει όλα τα ραντεβού ώς τέλος Ιουλίου! Και είχα τη γραμματέα εχθές στις 10 το βράδυ στο τηλ.να προσπαθεί να με βάλει σήμερα στις 5.Ε πως να έρθω κυρά μου εργάζομαι κιόλας...:mad: Ε ρε κάτι απαιτήσεις. Υποτίθεται εγώ σε πληρώνω, όχι εσύ εμένα!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα:) Χριστίνα δεν πήγε ακόμη απλή, μάλλον αύριο γιατί χθες το απόγευμα θα του δίνανε πρώτη φορά μπιμπερό:) Πάντως έφτασε ήδη το βάρος της γέννησης (όχι που να το παινευτώ αλλά έχω γάλα πρώτο πράγμα:) ) και γενικά μου είπαν ότι με το φαγητό τα πάει περίφημα:):):)
Ωραία, μόλις βγει θα πηγαίνεις να τον ταίζεις εσύ πρωί απόγευμα! Δοκίμαζε στήθος κάθε φορά για να συνηθίσει και μετά δίνε του μπιμπεράκι
Η Ζωή επέστρεψε χθες μαυρισμένη κ ανανεωμένη κ όταν της λέγαμε θες να πας πάλι στο χωριό? μας έλεγε ναιιιιιιιι όλο λαχταρα! Έμαθε κ το πρώτο της ποίημα :mrgreen::mrgreen: Της πατρίδας η σημαία έχει χρώμα γαλανό.....μπλα μπλα μπλα....τρελάθηκε να μας το λέει χθες κ εμείς να γελάμε! :tongue:
Αει καλά... η άλλη λέι ολόκληρο ποίημα κι ο δικός μου έχει μείνει στο "ιαγγάι νουνανό" (το φεγγάρι στον ουρανό)...
Ναι καλα κανεις μωρε απλα το λεω επειδη ολοι ξερουμε γιατι τα κρατανε τοσο πολυ, ελπιζω να μπει σημερα στην απλη και αυριο να βγει!Στην απλη μπορεις να πας να θηλασεις κιολας!Φυσικα θα σου συστησουν επιμονα και συμπληρωμα!:mad:
Δεν βγαίνει τσακ μπαμ από απλή. Θα βεβαιωθούν ότι πίνει όλο το γάλα με μπιμπερό (ή στήθος) χωρίς καθόλου σωληνάκι και αφού έχει φτάσει και στα κιλά του, τότε θα τον πάρει.
Καλά ναι και μη σου πω τι απάντηση θα πάρουν για το συμπλήρωμα:):):):) Ναι η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να πάει στην απλή να τον πάρω αγκαλίτσα
Εχεις δόσει αρκετό απόθεμα στην τράπεζα; Να φτάνει δηλ για όλα του τα γεύματα;

Οσο θυμάμαι με πόσο κόπο το άρμεγα... και πάω μια μέρα για τάισμα και οι βλάκες μπερδεύτηκαν (?) και δεν έφεραν το δικό μου γάλα στο μπιμπερό αλλά φόρμουλα... πόσο απογοητεύτηκα. Καλά, δεν έφτανε για όλα του τα γεύματα... αλλά ήταν και θέμα ψυχολογίας να τον ταίσω με το δικό μου... Τεσπά, μια χαρά λουκάνικος είναι, δόξα τω θεώ. Κοινή πορεία βλέπω με τον μπόμπο σου, καραγκόμενος θα γίνει :cool:

Α είναι ο γιατρός μας στο ιασώ που είναι και νεογνολόγος, αν χρειαστείς, πες να σου δώσω τηλ να ζητήσεις να τον δει να σου πει κι αυτός μια γνώμη.

WN6Op3.png

Ναι αυτό μου είπε και η Παιδίατρος μας ότι θέλει μια δύο μέρες στην απλή για να είναι σίγουροι ότι τρώει μόνος του. Πάντως ο μπόμπος από χθες πήρε άλλα 60 γραμμάρια και το απόγευμα θα τον πάνε στην απλή οπότε θα τον πάρω επιτέλους αγκαλιά αύριο το πρωί που θα πάω!!!!!

Ναι από στοκ τους πάω 300 - 400 ml τη μέρα δεν έχει ανάγκη, ευτυχώς απο παραγωγή πάω μια χαρά:):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Έχω νοικιάσει ένα της ameda σαν αυτό που είχα στο μαιευτήριο για ένα μήνα. Μετά ελπίζω να πιάσει στήθος καλά οπότε θα έχω το mini electric medela που είχα και στη Λένα για όταν χρειάζεται να βγω κλπ.

Καλέ συνήθως πιο πολλά γράφω εδώ απλά ξεχάστηκα:) Αν πάει έτσι και όντως σήμερα μπει στην απλή, μπορεί και Παρασκευή να τον πάρουμε σπίτι!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Αχ μπραβο βρε μαριλου που παει καλα ο μπομπιρας. Φανταζομαι ποσο ανυπομονείς να τον παρεις σπιτι.

Ειρηνη πειραιωτισσα να χαίρεσαι τον αντρα σου. Εσεις κοριτσια εχετε κανεναν? Εγω εχω τον μπαμπα μου. Να τον χαίρομαι κι εγω

Σε λίγο φεύγω, παω στο ΟΑΚΑ για τη συναυλια των bon jovi, και αναρωτιεμαι πως θα την βγαλω καθαρη με τοση ζεστη. Αφηστε που ειμαι κρυωμενη απο το a/c και τρεχει μυτη και ποναει και λαιμος. ΓΑΜΩΤΟ

Στη δουλεια εχω πηξει γιατι λειπει η αλλη κοπελα και ειμαι μονη σε ολο το τμημα και γινεται της μουρλης.

σας φιλω

4Rnfp3.png

Κορίτσια τον πήγανε στην απλή, ο Βασίλης που πήγε το απόγευμα τον πήρε και αγκαλιά!!!!!! Δεν κρατιέμαι για το αυριανό επισκεπτήριο που θα τον πάρω αγκαλίτσα:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!!

Μπραβο Μαριλου!!!!Πιστευω οτι αυριο θα τον παρετε!!!Συνηθως μια μερα μπαινουν στην απλη!Αντε με το καλο να το παρεις αγκαλια το μωρακι σου!

Αποψε χαλια υπνος και με το aircondition, η μικρη δλδ,ξυπνησε στις 4 μουσκεμα και ηθελε αγκαλια στη μαμα! Τελικα ξανακοιμηθηκε απο τις 5 μεχρι τις 8 παρα οπου και παλι μουσκεμα ξυπνησε! Πως γινεται εγω να κρυωνω, να σκεπαζομαι και αυτη να ιδρωνει?Μαλλον το δωματιο της δεν το πιανει καλα το κλιματιστικο.Τωρα την πηγαμε στη μητερα μου, να την κρατησει εκει μεχρι να σχολασω να διαβασει και οΚωστας για το τελευταιο μαθημα που δινει σημερα να ησυχασουμε!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Σάββατο θα πάω να κάνω τον υπέρηχο ανω κοιλίας να δούμε τι παίζει αν παίζει τελικά με τη χολή γιατί ο χειρούργος μου είπε τηλεφωνικά στον στεφ ότι χλωμό τόσο σύντομα να χω κανει πετρούλα παλι κ μάλλον είναι το έντερο λογω εγκυμοσύνης!Κ η κουμπάρα μου πάντως είχε ενόχλησει στο ίδιο σημείο κ η κατ από ότι μου είπε αλλά λόγω ιστορικου πρέπει να το δω για να ημαστε σίγουροι...

Μαριλου μπράβο στον μικρούλη σου! Μακάρι από αύριο να πάτε σπίτι σας!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερααααα

Μαριλού, μπραβο στο μπομπο σου. Καλές αγκαλίτσες σήμερα εύχομαι.

Σέρνομαι, τρομαρα μου, θελω και συναυλιες. Παντως ηταν ωραια, αν και κουραστηκα αρκετα. Σημερα εχω κανονισει να βγω και με κατι φιλες μου αργα για ποτό, και ήδη το σκεφτομαι πως θα την παλεψω. Αυριο δεν θα σηκωνομαι με τιποτα. Κι εχω πολυ δουλεια γαμωτο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

m4ril0u αυτην την αγκαλιτσα θα τη θυμασαι για παντα!! Θα ειναι η πιο ομορφη αγκαλιτσα του κοσμου!!! Χαρα στο κουραγιο σου, εμενα μια μερα εμεινε θερμοκητιδα και τρελαθηκα. Μπραβο σου εισαι δυνατη και ο μπομπος σου μαχητης!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

m4ril0u αυτην την αγκαλιτσα θα τη θυμασαι για παντα!! Θα ειναι η πιο ομορφη αγκαλιτσα του κοσμου!!! Χαρα στο κουραγιο σου, εμενα μια μερα εμεινε θερμοκητιδα και τρελαθηκα. Μπραβο σου εισαι δυνατη και ο μπομπος σου μαχητης!!!

Αχ κορίτσια εδώ λιωμμένη μάνα!!!!!!!! Ήταν τέλεια!!!! Είναι τόοοοοσοο μικρούλης και τόσο γλυκούλης:):):) Τον τάισα κιόλας με το μπιμπερό και ελπίζω αύριο - μεθαύριο να του βγάλουν και το σωληνάκι και να το βάλω να θηλάσει!!!!!!!

Η δε Λένα την έχει καταβρεί που είμαι σπίτι και όρθια και παίζουμε συνέχεια!!!! Εσείς τι κάνετε κορίτσια μου;;;;

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αντε βρε Μαριαλενα μου να το παρεις σπιτι επιτελους το μωρο σου!!Εκει να δουμε χαρες η Λενα!!Δεν το ψαχνει το νινί??

Ναι συνέχεια με ρωτάει πότε θα έρθει σπίτι να τον πάρει αγκαλίτσα!!! Τι να πω ελπίζω μέχρι Κυριακή να έρθει πια σπίτι το αντράκι μας:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπραβο Μαριλου!!!!Πιστευω οτι αυριο θα τον παρετε!!!Συνηθως μια μερα μπαινουν στην απλη!Αντε με το καλο να το παρεις αγκαλια το μωρακι σου!
Bρε πάψε εσύ που τα κρατάνε μια μέρα. Είπαμε είναι συνισταμένη βάρους και φαγητού αποκλειστικά από μπιμπερό. Και να μην έχει ίκτερο κλπ το μωρό. Εμάς 4η μέρα βγήκε από κει πάντως. Αντε βρε μπομπολίνο, βγάλε το σωληνάκι πια, βολεψάκια! Ανυπομονούν η Λένα κι η μαμά!

Πάντως αν το έπιασε το 2κιλο, μια δυο μέρες ακόμα και γραμμή σπίτι του ο μπόμπος. Μαριλούδα, αύριο που θα πας, δοκίμασε πρώτα ζυζί να δεις αν πίνει, το κάνανε κι άλλες μαμάδες. Κι εγώ δοκίμασα 2 φορές αλλά ήταν κούτσικος και δεν μπορούσε να βολευτεί, λιγουλάκι μόνο έπινε. Αλλά να σε συνηθίσει μωρέ λίγο

Σέρνομαι, τρομαρα μου, θελω και συναυλιες. Παντως ηταν ωραια, αν και κουραστηκα αρκετα.
Καλά εγώ δεν τρελλάθηκα, ευτυχώς που δεν πλέρωσα κι όλας!

Παρότι πήζω αυτές τις εβδομάδες, δεν βγάζω όσα θα έβγαζα υπό κανονικές συνθήκες κι αυτό γιατί όλο μου κόβουν λόγω κρίσης. Σήμερα τσιγκουνεύτηκαν τα 16 ευρώ και μου το στρογγύλεψαν στα 230... Και μιλάμε για εταιρίες ΕΠΕ και ΑΕ, όχι ατομικούλες (αυτοί είναι μάλλον πιο κουβαρντάδες)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...