Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κλασσικα και μενα ετσι κανει. επισης συμφερει πολυ να ψωνιζεις απο το μανετι στο φακτορι.

Κι εγω της πηρα χτες ενα φορεματακι τυπου σαφαρι απο το ζαρα, ωραιο ηταν και θα ηθελα να της παρω κι ενα ζευγαρι λευκα πεδιλακια για πιο καλα, αλλα δεν βρήκα, θα κοιταξω σημερα εδω γυρω μαλλον. Το φορεμα της το πηρα για τα γενεθλια της αλλα δεν μου αρεσε γι αυτο το σκοπό οταν της το φορεσα και τελικα θα της φορεσω το φορεμα που της πηραν οι νονοι της το πασχα.

Εχω σκοτουρες κι εγω εεεε? παντως χτες που πηγαμε στο mall γινοταν ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ. Πολύ κόσμος

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα !!! ψηνομαι στη δουλεια!!! Την Κυριακη καναμε τα γενεθλια μας!!! Εξω σε παιδοτοπο, ολα ετοιμα δεν κουνησα ουτε ενα δαχτυλακι. Μας βγηκε λιγο τσουχτερα αλλα ε! δεν μπορουσα και με το μπεμπη να κανω ετοιμασια. Παντως περασαν τελεια ολοι και το Ελενακι μου επαιξε του σκοτωμου!!! Απο χθες ξεκινησαμε την επιχειριση πιπιλα.....χθες τα καταφεραμε σημερα να δουμε. Γκρινιαζει με ενα παραπονο "γιατι ο μπεμπης να εχει κι εγω οχι?" μου ραγιζει την καρδια αλλα τι να κανω υπομονη!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Maria Elena να τα εκατοστησει το Ελενακι σου!!!!Να χαιρεσαι και τον μικρουλη σου!!!Καλα εκανες και δεν κουνησες ουτε δαχτυλακι!Και πολλα εκανες με μωρο παιδι!!Και του χρονου!Καλα εσυ γυρισες κιολας στη δουλεια?

katerina26 ευχαριστω για τις ευχες σου και για το τηλ που μου εδωσες μαλλον δε θα χρειαστει γιατι το φιλικο ζευγαρι που θα παμε μαζι θελουν τελικα Νικιτη. Θα δουμε ομως! Εχω προβλημα με τα τικερακια ρε παιδια ξερει καμια πως μπαινει το ενα διπλα στο αλλο?

pm4hp3.pngVPk9p3.png

katerina26 ευχαριστω για τις ευχες σου και για το τηλ που μου εδωσες μαλλον δε θα χρειαστει γιατι το φιλικο ζευγαρι που θα παμε μαζι θελουν τελικα Νικιτη. Θα δουμε ομως! Εχω προβλημα με τα τικερακια ρε παιδια ξερει καμια πως μπαινει το ενα διπλα στο αλλο?

Οταν πας στον πινακα ελεγχουν να κανεις επικολληση το link της υπογραφης απλα κολλα τοπ διπλα στο αλλο,οχι απο κατω

Διαφημίσεις

το κανω αλλα μου το πεταει κατω. τεσ πα. Η κορουλα μου αρχισε και λεει τα κακα της και τα τσισα. Το προβλημα ειναι πως οταν κανει τη βρωμοδουλεια βγαζει μονη της το παμπερ.... καταλαβαινετε....!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

το κανω αλλα μου το πεταει κατω. τεσ πα. Η κορουλα μου αρχισε και λεει τα κακα της και τα τσισα. Το προβλημα ειναι πως οταν κανει τη βρωμοδουλεια βγαζει μονη της το παμπερ.... καταλαβαινετε....!!!!

Προβλημα...εγω θα προσπαθησω στις διακοπες αν και ειχαμε ξεκινησει γιογιο το σταματησαμε,με την αδεια που θα ειμαι ολη μερα μαζι της θα δουμε

Για το τικερακι, πατα ενα backspace πριν το 2ο να στο φερει πισω,προσεχε μονο μη σβησεις το πρωτο.

7 ευρω χ 2 = 14. Ε και κάτι δεν θα παρεις να φας?

Ε να το 20άρι-25άρι τη φορά.

Εμ πες ότι βάζεις και το φαί και τρόμαξα
Εχμμ.... Μαρια ξεχνα τον τον αντρα σου, στον πηρε η κορη!Αστους να κοιμουνται μαζι κι εσυ, μια χαρα το καινουργιο κρεβατακι,απολαυσε το!;)
Τέλειο!
Ελπίζω το Σάββατο που έχουμε επέτειο να κατορθώσουμε να πάμε μια βολτούλα και να το φορέσει! Είναι ωραίο γκομενάκι με αυτό! Χε χε!
Κατάλαβα τι όνειρα βλέπεις αυτές τις μέρες
Παντως περασαν τελεια ολοι και το Ελενακι μου επαιξε του σκοτωμου!!!
Να την χαίρεστε!!!

Μαριαλένα τον πήγανε απλή παρακολούθηση; Έβγαλε σωληνάκι;

WN6Op3.png

Καλημέρα:) Χριστίνα δεν πήγε ακόμη απλή, μάλλον αύριο γιατί χθες το απόγευμα θα του δίνανε πρώτη φορά μπιμπερό:) Πάντως έφτασε ήδη το βάρος της γέννησης (όχι που να το παινευτώ αλλά έχω γάλα πρώτο πράγμα:) ) και γενικά μου είπαν ότι με το φαγητό τα πάει περίφημα:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μιλάμε θα πεθάνω από τη ζέστη...που να μην ήμουν κ σε κλιματισμό τις περισσότερες ώρες δηλαδή!:confused: Ο γυρισμός από τη δουλειά κανα τεταρτο δρόμου με σκοτώνει γμτ....γυρνάω σπίτι κ ζαλίζομαι....

....και σα να μη μου έφτανε η ζέστη χθες ήταν η τρίτη φορά μέσα σε μια βδομάδα που ένοιωσα σα να πάει να με πιάσει κολικός στη χολή,βέβαια εγώ έχω κάνει κ χολοκυστεκτομη κ αν κάτι έχει εμφανιστεί θα μαι πολύ γκαντεμω....σήμερα θα πάρω τον γιατρό να τον ρωτήσω αν είναι να πάω να κάνω υπέρηχο ανω κοιλίας κ να δούμε τι γίνεται...:rolleyes:

Η Ζωή επέστρεψε χθες μαυρισμένη κ ανανεωμένη κ όταν της λέγαμε θες να πας πάλι στο χωριό? μας έλεγε ναιιιιιιιι όλο λαχταρα! Έμαθε κ το πρώτο της ποίημα :mrgreen::mrgreen: Της πατρίδας η σημαία έχει χρώμα γαλανό.....μπλα μπλα μπλα....τρελάθηκε να μας το λέει χθες κ εμείς να γελάμε! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Μαριλου ακομα στη θερμοκοιτιδα τον εχουν? Μηπως να αρχισεις να μιλας λιγακι να βγει επιτελους το μωρο αφου ειναι καλα?

Ρε συ αφού και η παιδίατρος η δική μου που πήρε τηλέφωνο και μίλησε μου είπε ότι το βασικό είναι να τρώει καλά και μέχρι χθες δεν είχε αρχίσει το μπιμπερό, απλά θα κάνουμε υπομονή μερικές μέρες ακόμη. Προτιμώ όταν τον πάρουμε να είναι 100% εντάξει και να τρώει κανονικά να μην έχω άγχος:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρε συ αφού και η παιδίατρος η δική μου που πήρε τηλέφωνο και μίλησε μου είπε ότι το βασικό είναι να τρώει καλά και μέχρι χθες δεν είχε αρχίσει το μπιμπερό, απλά θα κάνουμε υπομονή μερικές μέρες ακόμη. Προτιμώ όταν τον πάρουμε να είναι 100% εντάξει και να τρώει κανονικά να μην έχω άγχος:)

Ναι καλα κανεις μωρε απλα το λεω επειδη ολοι ξερουμε γιατι τα κρατανε τοσο πολυ, ελπιζω να μπει σημερα στην απλη και αυριο να βγει!Στην απλη μπορεις να πας να θηλασεις κιολας!Φυσικα θα σου συστησουν επιμονα και συμπληρωμα!:mad:

Ναι καλα κανεις μωρε απλα το λεω επειδη ολοι ξερουμε γιατι τα κρατανε τοσο πολυ, ελπιζω να μπει σημερα στην απλη και αυριο να βγει!Στην απλη μπορεις να πας να θηλασεις κιολας!Φυσικα θα σου συστησουν επιμονα και συμπληρωμα!:mad:

Καλά ναι και μη σου πω τι απάντηση θα πάρουν για το συμπλήρωμα:):):):) Ναι η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να πάει στην απλή να τον πάρω αγκαλίτσα

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...