Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλέ πόσο έχει πάει το εισιτήριο στο θερινό;;;

7 ευρω χ 2 = 14. Ε και κάτι δεν θα παρεις να φας?

Ε να το 20άρι-25άρι τη φορά. Ασε που όπως προειπα, οταν εχουμε την Ιλιανα (που σχεδον παντα την έχουμε τα Σ/Κ του καλοκαιριου, γιατι ολοι λακίζουν για τα εξοχικά) ουτε καν να παμε δεν μπορουμε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλενα ριχτι εξω αυτες τις μερες γιατι περιοδο χαριστος σου δινει ο μπομπος,κατσε να ερθει σπιτι να δεις τι ετσι βερυκοκο!(τα βερυκοκα που λεγαμε...):tongue::tongue::tongue:

;):P:p:p:p;);););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η Ζωή είναι στο δρόμο της επιστροφής μετά τις ολιγοημερες διακοπές της κ όταν γυρίσω σπίτι θα τη βρω εκεί! :D:D:D:D(δηλαδή θα βρω το σπίτι διαλυμένο που όσες μέρες έλειπε ήταν σα να μη μένει άνθρωπος μέσα):tongue::tongue::tongue:

Μαριαλένα με το καλό να έρθει κ ο μπομπος σας σπίτι! Όσο για σένα τι να πω? φτου φτου που ανάρρωσες τόσο γρήγορα κ πήρες κ τους δρόμους!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Την Παρασκευη εχουμε το παρτυ γενεθλιων του βαφτιστηριου μας, σκεφτομαι να του παρουμε ενα τραμπολινο,κατι τετοιο http://perfectoys.gr/showprod.php?id=12733

Ποια κοπελα ειχε πει οτι εχει να δω αν υπαρχει τιποτα καλυτερο και αν βολευει για τα παιδια της ηλικιας τους??

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Την Παρασκευη εχουμε το παρτυ γενεθλιων του βαφτιστηριου μας, σκεφτομαι να του παρουμε ενα τραμπολινο,κατι τετοιο http://perfectoys.gr/showprod.php?id=12733

Ποια κοπελα ειχε πει οτι εχει να δω αν υπαρχει τιποτα καλυτερο και αν βολευει για τα παιδια της ηλικιας τους??

Καλημέρα:) Κατ, στην ανιψιά μου που τρελαίνεται για χοροπηδητό έχουν πάρει το αντίστοιχο από το elc έχει ξετρελαθεί και δεν ξεκολλάει :) Είναι πολύ καλή επιλογή για αυτή την ηλικία νομίζω.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα,

Πως πάει σήμερα? Εγώ καλά, κοιμήθηκα μια χαρά στο κρεβάτι της Άντας!:tongue:

Τι να πω ρε παιδιά, ξαπλώνουμε μαζί και η πονηρή για να πάει στο κρεβάτι μου, κλαψουρίζει μπαμπάαααα και καλά ότι τον θέλει. Έρχεται ο μπαμπάς την παίρνει στο διπλό και ξερένετε σε χρόνο μηδέν. Εγώ ξύπνησα 5 το πρωί και πήγα στο μονο και απλώθηκα:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα,

Πως πάει σήμερα? Εγώ καλά, κοιμήθηκα μια χαρά στο κρεβάτι της Άντας!:tongue:

Τι να πω ρε παιδιά, ξαπλώνουμε μαζί και η πονηρή για να πάει στο κρεβάτι μου, κλαψουρίζει μπαμπάαααα και καλά ότι τον θέλει. Έρχεται ο μπαμπάς την παίρνει στο διπλό και ξερένετε σε χρόνο μηδέν. Εγώ ξύπνησα 5 το πρωί και πήγα στο μονο και απλώθηκα:mrgreen:

Εχμμ.... Μαρια ξεχνα τον τον αντρα σου, στον πηρε η κορη!Αστους να κοιμουνται μαζι κι εσυ, μια χαρα το καινουργιο κρεβατακι,απολαυσε το!;)

Διαφημίσεις

Ααα ξεχασα να σας πω...εχθές πήγαμε στο river & πήραμε παπουτσάκια 2 ζευγάρια για τη μικρή. Μια χαρά δερμάτινα από το picolo και τιμές πολύ χαμηλές. Το ένα ζευγάρι είχε 25 και το άλλο 15. Τωρα είναι να έχεις λεφτά να ψωνίσεις! Eχει ξετρελαθεί το μπομπιρίκι μου!:D Πήρα κι εγώ μια τσάντα αλλα το μετάνοισα σήμερα αφού ζυγίζει 100 κιλά. Έχει κάτι μεταλλικες αλυσίδες που είναι θεόβαρες γμτ. Δεν το είχα υπολογίσει:-(.Τέλος πήρε κι ο μπαμπάς μας ένα τέλειο πουκάμισο man & manetti, υπέροχο, οινοπνευματί παλ. Του πάει τέλεια! Ελπίζω το Σάββατο που έχουμε επέτειο να κατορθώσουμε να πάμε μια βολτούλα και να το φορέσει! Είναι ωραίο γκομενάκι με αυτό! Χε χε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εχμμ.... Μαρια ξεχνα τον τον αντρα σου, στον πηρε η κορη!Αστους να κοιμουνται μαζι κι εσυ, μια χαρα το καινουργιο κρεβατακι,απολαυσε το!;)

Το έχω καταλάβει...εγώ στην απ'έξω είμαι, αλλά δεν μιλάω!:-( Και που να έρθει και η δεύτερη!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ααα ξεχασα να σας πω...εχθές πήγαμε στο river & πήραμε παπουτσάκια 2 ζευγάρια για τη μικρή. Μια χαρά δερμάτινα από το picolo και τιμές πολύ χαμηλές. Το ένα ζευγάρι είχε 25 και το άλλο 15. Τωρα είναι να έχεις λεφτά να ψωνίσεις! Eχει ξετρελαθεί το μπομπιρίκι μου!:D Πήρα κι εγώ μια τσάντα αλλα το μετάνοισα σήμερα αφού ζυγίζει 100 κιλά. Έχει κάτι μεταλλικες αλυσίδες που είναι θεόβαρες γμτ. Δεν το είχα υπολογίσει:-(.Τέλος πήρε κι ο μπαμπάς μας ένα τέλειο πουκάμισο man & manetti, υπέροχο, οινοπνευματί παλ. Του πάει τέλεια! Ελπίζω το Σάββατο που έχουμε επέτειο να κατορθώσουμε να πάμε μια βολτούλα και να το φορέσει! Είναι ωραίο γκομενάκι με αυτό! Χε χε!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ειναι ωραια τα manetti αλλα λενε μονο για εκπτωσεις να ψωνισεις,πανακριβα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ειναι ωραια τα manetti αλλα λενε μονο για εκπτωσεις να ψωνισεις,πανακριβα!

Ναι είναι υπέροχα, ο Αλέξης όλο από εκεί ψωνίζει! Ε ειναι εταιρία που βγάζει μόνο πουκάμισα, άντε και κανένα μπλουζάκι, οπότε είναι ειδικοί στο είδος και έχουν ωραία ραφή! Ε τώρα στις εκπτώσεις το πήρε 45? αλλα κανονικές τιμές είναι περίπου 65-80 ? Τσιμπημένες αλλα αμα ο άντρας είναι ψώνιο...:tongue: Πάντα ψώνιζε ακριβά, του αρέσει, τον τελευταιο καιρό έχει λίγο μαζευτεί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...