Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Γιώτα πολύ καλή ιδέα το σινεμαδάκι σπίτι σας,και τώρα το καλοκαιράκι θα το χαρείτε.Θα πρέπει να πιάνουν τα χέρια του άντρα σου για να το κάνει κιόλας.Αντιθέτως εμένα ούτε μια λάμπα δεν αλλάζει μόνος του γιατί φοβάται το ρεύμα.Ολο φωνάζουμε μαστόρους για να μας φτιάξουν το οτιδήποτε.Ευτυχώς που μετά την ανακαίνηση έβαλε ενα χεράκι ο πατέρας μου και μας έφτιαξε πολλά μες το σπίτι.Απο κουρτινόξυλα που κρέμασε μέχρι φωτιστικά και πολλά άλλα.Είναι να το χεις!

Εγώ εξακολουθώ να είμαι στο κρεβάτι μιας και απο χθες με έπιασε και η μέση μου.Εχω πλάκώσει τα χάπια.Ευτυχώς σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά δεν πήγαμε για μπάνιο μιας και το σκ γεμίζει η παραλία και αν δεν πας νωρίς δεν βρίσκεις ξαπλώστρα.Τις καθημερινες είναι πολύ καλά.Απο αύριο λέω να πηγαίνω κι'εγώ για μπανάκι γιατί στεναχωριέμαι που την αφήνω μόνη της την μικρή και δεν είμαι μαζί της για να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε το μπάνιο μας,αν και απ'ότι μου λένε οι δίκοι μου περνάει τόσο ωραία στην θάλασσα που είναι σαν να μην έχεις παιδί.Κάθεται παίζει με τα κουβαδάκια της η με άλλα παιδάκια,παιζει και με τα ανίψια μου που και που,κάνει το μπανάκι της,τρώει το σνακ της και είναι μια χαρά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ ωραία ξεδώσαμε το σουκου....2 μέρες μπανάκια στην ευβοια,φαγητό έξω,καφεδάκια,μαζευτήκαμε κ εδώ σπίτι με τα κουνιάδια κ παίξαμε uno μια χαρα ήταν ξεφύγαμε λίγο από τη καθημερινότητα!!1

Η μικρή όπως είπε η μαμά μου έχει βρει τη χαρα της στο χωριό,αλωνίζει στον κήπο,παίζει,βουταει στη πισινα της κ δεν ενοχλεί κανέναν...ούτε που μας έχει ζητήσει στο τηλέφωνο λέει ένα γεια κ φευγει να συνεχίσει την εξερευνηση της....θυμόμουν χθες κ περιεγραφα στον στεφ τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό....φτιαχναμε αυτοσχέδιες καλύβες με τον αδελφό μου,μαζευαμε λουλουδια,ποτίζαμε τον μπαξέ και μπουγελωνόμασταν με το λάστιχο....κ λέω κρίμα γιατί η ζωή δεν θα χει την ευκαιρία να περάσει πολλά τετοια καλοκαίρια μιας κ αμα 'φυγει' η γιαγια μου δυσκολα θα πάμε στο χωριό για διακοπές αφού ούτε θάλασσα έχει ούτε ιδιαιτερα μερη να πας να δεις!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα να εχουμε.

Μαρακι να χαίρεσαι την Αλεξάνδρα σου. Περάσατε καλά στο παρτυ σας?

Μπήκαμε κι εμεις στη γενέθλια εβδομάδα της Ιλιάνας. Εμάς εχει γενέθλια το Σάββατο οπότε και θα της κανουμε το παρτακυ της και την Κυριακή θα την πάμε Σαλαμίνα να μείνει 2 εβδομάδες με τα πεθερικά μου γιατί την Παρασκευή κλείνει και ο Σταθμός.

Και εμας Αννα περναει πολυ ωραια στη Σαλαμίνα, εχει πολλα πραγματα να εξερευνήσει εκεί, εχει παιδική χαρα διπλα στο σπιτι, εχει θαλασσα, εχει τα ξαδελφακια της απο κατω, αλλα 3 κοριτσακια διπλα, μια χαρα θα περασει. Εμεις θα πηγαινοερχομαστε τα ΣΚ για να τη βλεπουμε.

Χτες μεχρι το απογευμα που βγηκαμε με τα αδελφια του Νικου, δεν κουνησαμε απο το σπιτι, ειχαμε κλεισει τις πορτες, ειχαμε αναψει τα 2 a/c και καθομασταν μεσα χαλαρα, λίγες δουλιτσες και ξεκουραση.

Το απογευμα που βγηκαμε με τα παιδια, με πηξανε στο γερμανικο, γιατι η αδελφη του νικου μιλαει μονο γερμανικά, πολυ λιγα αγγλικα και πολυ λιγα ελληνικά, οποτε όπως καταλαβαίτε, μου πηραν λιγο το κεφαλι.

Ευτυχως ηταν και το ξαδελφακι της Ιλιανας, που ειναι 3 μηνες μεγαλυτερος της και η Ιλιανα επαιζε μαζι του και τουλαχιστον ημουν χαλαρη.

4Rnfp3.png

Καλημερα!Καλη βδομαδα!Αναδουλεια μεχρι αηδιας εδω σημερα,μαλλον επρεπε να παρω αδεια απο τωρα!

Ελενη ζηλευω πουθ ειστε στα Χανια...καλα να περασετε!!!!!!

Εμεις χθες ειπαμε να παμε Πορτο Ραφτι για μπανιο και την ψιλοπατησαμε...ειχε Αγια Μαρινα,δλδ πανηγυρι,αρα πολυ κινηση, βγηκαμε σε μια πολυ ωραια φαινομενικα παραλια αλλα με κατι κοτρωνες φουλ στον αχηνό!Ευτυχως η μικρη το ευχαριστηθηκε στην ακροθαλασσια, με τα κουβαδακια κλπ,εμεις αρπαξαμε λιγο....κοκκινισαμε...πηγαμε και για φαγητο και για καφε,μια χαρα!!

Κανενα νεο απο τη Μαριαλενα ρε παιδια????

Γειά σας κοριτσάρες:P:p:p:p:p:p Παίρνω ανάσα κι αρχίζω το κατεβατό:

Λοιπόν... βγήκα την Παρασκευή, χωρίς το μπόμπο όπως ξέρετε που είναι ακόμη μέσα. Έκανε λίγο ίκτερο και 2 μέρες τον είχαν στο σολάριουμ αλλά γενικά πάει πάρα πολύ καλά και σήμερα θα τον μεταφέρουν στη δίπλα μονάδα που τα πάνε λίγο πριν τα στείλουν σπίτι τους οπότε ελπίζω το αργότερο την Παρασκευή να είναι σπίτι μας. Τρώει μια χαρά γαλατάκι της μαμάς, απλά ακόμη τρώει με σωληνάκι και από αύριο ίσως με μπιμπερό. Εγώ αρμέγομαι κάθε 3 ώρες και στο πρωινό επιστκεπτήριο του πηγαίνω γάλα. Από το Σάββατο που του σταματήσανε τον ορό και του άρχισαν το δικό μου γάλα έχει πάρει 50 γραμμάρια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σήμερα στο επισκεπτήριο με άφησαν και τον χάιδευα κιόλας και ήταν όλη την ώρα με ανοιχτά τα ματάκια πότε καταλαβαίνετε πλάκα που έπαθα η μάνα!!!!!

Κατά τα άλλα εγώ είμαι μια χαρά και εκμεταλλεύτηκα το ΣΚ που είχε πάει και η Λένα στη Τζιά για να πάω καμιά βόλτα να ξελαμπικάρω παό την κλεισούρα από τις 24 Ιουνίου που είχα κλειστεί. Ο καλός μου, επειδή την Παρασκευή ήμουν πολύ χάλια που είχαμε αφήσει το μπόμπο μέσα, με πήγε στο Athens Heart για ψώνια, μου έκλεισε για το Σάββατο κομμωτήριο και όλες τις μέρες εκτός από τις ώρες των επισκεπτηρίων στο ΙΑΣΩ τη βγάλαμε στη γύρα:P:p:p:p:p:p:p Σήμερα, σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά να παίρνουνε σιγά σιγά σειρά για πληρωμή, μετά πήγα από το μπόμπο, μετά ένα σούπερ μάρκετ και τώρα γύρισα και είπα να σας γράψω πριν ξυπνήσει η Λένα. Αχ, μου λέιψατε!!!!!!

Μαρία & Έφη να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας!!!!!! Πολύχρονες κι ευτυχισμένες:P:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Μπηκα να διαβασω τα καλα νεα της μαριαλενας.

ειμαι πηγμενη και ολιγον σκοτισμενη και δεν ειμαι για πολλες κουβεντες.

ελπιζω μετα την τεταρτη να εχω καλα νεα και να συνελθω λιγο.

πολλα φιλια σε ολες:)

yey2p2.png BN4cp2.png

Κατά τα άλλα εγώ είμαι μια χαρά και εκμεταλλεύτηκα το ΣΚ που είχε πάει και η Λένα στη Τζιά για να πάω καμιά βόλτα να ξελαμπικάρω παό την κλεισούρα από τις 24 Ιουνίου που είχα κλειστεί. Ο καλός μου, επειδή την Παρασκευή ήμουν πολύ χάλια που είχαμε αφήσει το μπόμπο μέσα, με πήγε στο Athens Heart για ψώνια, μου έκλεισε για το Σάββατο κομμωτήριο και όλες τις μέρες εκτός από τις ώρες των επισκεπτηρίων στο ΙΑΣΩ τη βγάλαμε στη γύρα:P:p:p:p:p:p:p Σήμερα, σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά να παίρνουνε σιγά σιγά σειρά για πληρωμή, μετά πήγα από το μπόμπο, μετά ένα σούπερ μάρκετ και τώρα γύρισα και είπα να σας γράψω πριν ξυπνήσει η Λένα. Αχ, μου λέιψατε!!!!!!

Λεχώνα σου λεει μετά ο άλλος. Παιδί μου δεν πόναγες καθόλου? Φτου φτου, μπραβο σου. Αντε και με το καλό ο μπομπίσκος σπιτι.

4Rnfp3.png

Λεχώνα σου λεει μετά ο άλλος. Παιδί μου δεν πόναγες καθόλου? Φτου φτου, μπραβο σου. Αντε και με το καλό ο μπομπίσκος σπιτι.

Τίποτα παιδί μου σου λέω, αίλουρος από τη δεύτερη μέρα και μετά:):P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ενθουσιαστηκα σας λεω, θα κατεβαζει ταινιες και θα βλεπουμε οτι θελουμε στη βολή του κήπου μας και χωρις να πληρωνουμε ενα 25ευρω τη φορα. Ασε που με την Ιλιανα δεν παμε ποτε σινεμα πια.
Καλέ πόσο έχει πάει το εισιτήριο στο θερινό;;;
Γειά σας κοριτσάρες:P:p:p:p:p:p Παίρνω ανάσα κι αρχίζω το κατεβατό:

Λοιπόν... βγήκα την Παρασκευή, χωρίς το μπόμπο όπως ξέρετε που είναι ακόμη μέσα. Έκανε λίγο ίκτερο και 2 μέρες τον είχαν στο σολάριουμ αλλά γενικά πάει πάρα πολύ καλά και σήμερα θα τον μεταφέρουν στη δίπλα μονάδα που τα πάνε λίγο πριν τα στείλουν σπίτι τους οπότε ελπίζω το αργότερο την Παρασκευή να είναι σπίτι μας. Τρώει μια χαρά γαλατάκι της μαμάς, απλά ακόμη τρώει με σωληνάκι και από αύριο ίσως με μπιμπερό. Εγώ αρμέγομαι κάθε 3 ώρες και στο πρωινό επιστκεπτήριο του πηγαίνω γάλα. Από το Σάββατο που του σταματήσανε τον ορό και του άρχισαν το δικό μου γάλα έχει πάρει 50 γραμμάρια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σήμερα στο επισκεπτήριο με άφησαν και τον χάιδευα κιόλας και ήταν όλη την ώρα με ανοιχτά τα ματάκια πότε καταλαβαίνετε πλάκα που έπαθα η μάνα!!!!!

Μαρία & Έφη να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας!!!!!! Πολύχρονες κι ευτυχισμένες:P:p:p:p:p:p

Ευτυχώς είσαι δευτερομάνα και δεν τα πήρες τόσο επί πόνου όσο εγώ. Αυτή είναι η υγιής αντιμετώπιση, ξεκουράσου όσο γίνεται μέχρι να έρθει ο μπομπολίνος σπίτι για να πάρεις δυνάμεις!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...