Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Θωρητικά τα βρήκαμε Μαριάννα αυτός ξύπνησε σαν να μην έγινε τίποτα αλλά αυτό είναι που με νευριάζει περισσότερο είτε τα είπα είτε όχι το ίδιο πράγμα!!! Περιμένω να δω αν θα μου πάρει δώρο για τη Πρωτοχρονιά γιατί μου λέει πόσο καιρό ότι θα μου πάρει κ πήγα κ εγώ κ έσκασα 200 ευρώ κ του πήρα gps κ αν δεν μου πάρει θα τα πάρω εγώ!!!(στο κρανίο):mad: Τελοσπάντων ανίατη περίπτωση είναι ο άντρας μου....είναι να μην του κάτσει κάτι στραβα κ άδικο να χει λέει ένα σωρό μπούρδες αρκεί να μην το παραδεχτεί....η όλη ιστορία πάντως ξεκίνησε επειδή 'έσκασε' να κρατάει τη μικρή χθες κ μου έλεγε τι κάθομαι κ κάνω τόσο πολύπλοκα πράγματα κ κάνε ένα φαί ότι να ναι κ διάφορα τέτοια.....αυτό είναι το ευχαριστώ λοιπόν που προσπαθώ να είμαι 'καλή' οικοδέσποινα....έπρεπε να πετάξω ένα γουρούνι στο φούρνο όπως κάνει η πεθερά μου με τις τρίχες κιόλας κ τότε θα ήμουν σωστή!:wink:

αννουλα για τον αντρα μου μιλασ

????????????????μια απο τα ιδια κ χειροτερα!!σαν να εγραφα εγω ...

Καλημερα κι απο εμενα.

Εμεις δυστυχως δεν εχουμε και πολυ καλα νεα.

Ο αντρας μου επαθε παλι αποκολληση αμφιβληστροειδους και χτες χειρουργηθηκε εκτακτως στο ιατρικο.

Εψαχνα να βρω που να αφησω το μωρο, ψοφησα εκει στο τρεξιμο και τωρα πρεπει να μεινει τουλαχιστον μια εβδομαδα μπρουμυτα στο κρεβατι.

Παει και το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον, σκασαμε και 3.500 ευρω που οσο να πεις δεν περισσευανε κιολας και προσπαθω να μη με παρει απο κατω.

Τι θα κανω η γυναικα με εναν εγχειρισμενο, ενα μωρο και την κορη μου δεν ξερω...

Υπομονη μαλλον.

ωχ περαστικα του βρε κασσιανη μου!!!!ευχομαι ολα να σασ πανε καλα!!!!!!!κουραγιο!!!!!!!!!!!!

αφηστε κοριτσια κι εμεισ χαλια!!!!!χτεσ ηλθε ο αντρασ μου απο την δουλεια και ειχε χτυπησει στο ποδι....πηγαμε νοσοκομειο,βγαλαμε αχτινεσ και ειναι ο συνδεσμοσ....εν μερει ευτυχωσ που δεν ειχαμε κανενα σπασιμο!!!παρολα αυτα πληρη ακινησια και για μια εβδομαδα πολυ προσοχη!!!πολυ τον λυπαμαι κ στεναχωριεμαι μερεσ που ειναι αλλα απο την αλλη σκευτομαι οτι θα μπορουσαν να ειναι κ χειροτερα....ο γιατροσ του ειπε οτι τον εσωσε το καλο παπουτσι,αν δεν ηταν αυτο θα το ειχε σπασει σιγουρα!

μαριαννα μου ευχαριστα τα νεα τησ βερασ!!!δεν θα το πιστεψεισ ...ειχα δει κ εγω ονειρο με την βερα σου κ σου ελεγα που να ψαξεισ!!!!!!!!(αννα ακουσ συμπτωση??)φανταζομαι την χαρα που πηρεσ οταν την βρηκεσ!!

κωνσταντινα μου να σασ ζησει ο παναγιωτακησ!!!!!να τον χαιρεστε!!!!

κοριτσια ειχα να μπω καιρο και τωρα θα σασ επριξα...

λοιπον καλη χρονια σε ολεσ σασ!!!!!!!ευχομαι να υπαρχει υγεια,ειρηνη και ευτυχια σε ολεσ μασ και στισ οικογενειεσ μασ!!!!!να χαιρομαστε τα παιδακια μασ!!!!!!!!!!

τα λεμε του χρονου!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κας και Ειρηνη γρηγορα περαστικα στους ανδρες σας. Υγεία πανω απο ολα,αγάπη,χαρά,ευτυχία στις οικογενειες μας παντα!!!! να πραγματοποιηθουν ολες οι ευχες μας!!!!!!!!! καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Κοριτσακια μου καλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με πολυ αγαπη , το νεο ετος να μας φερει σε ολες οτι επιθυμουμε...

Εχω τον υιο μου στο χαλακι του και παιζει με τα καινουργια του παιχνιδια φωροντας τα χριστουγεννιατικα πυτζαμακια του... Σας φιλω , καλα να περασετε!!!

Κασιανη μου και ειρηνη μου περαστικα στους ανδρες σας , και το νεο ετος να φερει μονο καλα πραματα για σας και για ολες μας!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

2630919ugjh5qry2a.gif

Καλή χρονιά, μανούλες......!!! Να είστε όλες γερές κι ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας.......!!!!!

Ο νέος χρόνος ας φέρει απλόχερα ό,τι τσιγκουνεύτηκε να δώσει ο παλιός....!!!

Πολλά-πολλά φιλιάαααα......!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γεια σου ρε Πελαγία δεν μπαίνεις συχνά αλλά μας έκανες κ ποδαρικό!!!

Ειρήνη αμαν αυτές οι συμπτώσεις Φωσκολος έχουμε γίνει!! Περαστικά στον άντρα σου!!!!

Καλή χρονιά μανούλες!!!! Υγεία κ ότι άλλο επιθυμείτε να το έχετε!!! Αντε κ με νέες εγκυμοσύνες φέτος!!!:lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!

Καλη χρονια και Χρονια Πολλα γεματα υγεια :P

ο νεος χρονος να μας φερει ολα οσα επιθυμουμε:wink:;-)

εμας μασ βρηκε αρρωστουληδες το νεος χρονος

ο μικρουλης μας εχει μπουκωμα εκανε και λιγο πυρετο σημερα ξυπνησε καλυτερα:tongue:

κι ετσι δεν καναμε ρεβεγιον οπως λεγαμε και σημερα ισως δεν παμε πουθενα ισως καθισουμε σπιτι μας οι τρεις μας:rolleyes::rolleyes:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα και χρονια πολλα

Εγω προσωπικα ξυπνησα με νευρα , ειχα απο τις 06:00 εχτες το πρωι ορθια να καθαριζω και να μαγειρευω , οταν φαγαμε το βραδυ την ''κανανε ΄΄ ολοι με ελαφρια πηδηματακια και εμεινε ο μαμακας δηλαδη εγω να κοιταω το σπιτι λες και ειχε πεσει βομβα ,ασε η κουζινα που δεν βλεποταν , τα παιδια εχασαν το προγραμμα και πηγε 2 τη νυχτα για να κοιμηθουν και εγω παραλληλα να καθαριζω , τα παρατησα ολα στις 3 :00 το πρωι και πηγα για υπνο και 07:00 Παλι ορθια γιατι τα βλασταρια μου θελαν γαλα, βεβαια τα ακουσε ο αντρας μου πρωι πρωι:mad:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλή χρονιά κοριτσάκια. Κασσιανή μου περαστικά στον αντρούλη, αν μπορούμε κάτι να προσφέρουμε μη διστάσεις! Ειρήνη επίσης περαστικά στον άντρα σου. Ξανθή μου θα έχεις πιει καφεδάκι μέχρι τώρα και σίγουρα θα είσαι λίγο πιο αλέγκρα :)

Σας εύχομαι πολλή ευτυχία και υγεία πρωτίστως!!!

WN6Op3.png

Κοριτσάκια καλή χρονιά με υγεία, καλή τύχη και ευτυχία σε όλες μας.

Κασσιανή και Ειρήνη περαστικά στους συζύγους σας.

Χτες ήμασταν καλεσμένοι σε ρεβεγιόν και τα περάσαμε υπέροχα...ο πιτσιποπάκος τρελάθηκε στα γέλια με την αλλαγή του χρόνου και τον φελό από την σαμπάνια...:rolleyes:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

χτες περάσαμε τέλεια οι 3 μας... η μικρή κοιμήθηκε...εμείς κρασάκι και φαγητό,ανανεωθήκαμε κιόλλας!!!!!!!!!!!!!σήμερα φάγαμε στην πεθερά και μετά καροτσάδα.....η μικρή έφαγε όλο το φαγητό σήμερα και έπεσε από το κρεββάτι μου πάνω στα πλακάκια....τα είδα όλα...μέχρι να βάλω την μπλούζα μου εκσφεδωνίστηκε...φοβερό...όλα καλά πάντως

περαστικά Ειρήνη μουυυ

Βατραχάκι και το σπίτι μια χαρά είναι.....

nAcmp3.png

uZRep2.png

Δε λεω καλα περασαμε κατι διαφορετικο απο τις αλλες χρονιες

αλλα αυριο θελω να βγω....αφου και ο μπεμπουλακος μου ειναι καλυτερα!!

το φλουρι πιος το ετυχε? σε εμας επεσε στη δουλεια!!00020468.gif

sig.asp?img=ad1

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

147638u0b1j8a9ag.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα. Επιστρεψαμε απο το ρεβεγιον στις 3, με τη Μαριαλενα να εχει ορεξη για κουβεντες! Μετα την αλλαγη του χρονου, αναψαμε πυροτεχνηματα στον κηπο και τρομαξε κι εκλαιγε! Κατα τ΄αλλα ομως ηταν πολυ καλη, ουτε γκρινια ουτε τιποτα, πηρε εναν υπνακο μεσα στη φασαρια, και ξυπνησε λιγο πριν φυγουμε.

Σημερα ανοιξαμε απειρα δωρα που λαβαμε, και ειμαστε χαλαροι ολη μερα.

Απο Δευτερα αρχιζουμε κρεας και γιαουρτι... Για μενα που αναγουλιαζω με το βραστο κρεας, ειναι η χειροτερη φαση αυτη. Μεχρι να γινουν ενος ετους και να τρωνε τα παντα.

Ειρηνακι περαστικα στον αντρα σου.

Συμπεθερα πρεπει να σου κανω ιδιαιτερα μαθηματα...;)

age.png age.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Σασ ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!σιγα σιγα θα αναρρωσει...το μονο που δεν βγενουμε καθολου κ μου την εχει βαρεσει λιγο αλλα ευχαριστω τον θεω που δεν ειχαμε τιποτα χειροτερο...

εχω ρε κοριτσια και την ξυνη και σκευτομαι οτι εχει γινει τον τελευταιο καιρο κ εχω λιγο τισ μαυρεσ μου!!ευτυχωσ που εχω το αγγελικακι μου κ τον αντρα μου και ξεχναω ολα αυτα...

το αγγελικακι μου κερδισε και το φλουρι!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...