Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγώ κοιμάμαι όρθια σήμερα! 10-7 κοιμήθηκα κ μάλλον ο πολύς ύπνος βλάπτει!

Μαρία εγώ έχω εκπαιδεύσει τον άντρα κ πάει σουπερ...μόνος του αν είναι πολλά πράγματα ή με τη Ζωή αν είναι λίγα!;):tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Εχθές μετά απο πάρα πολύ καιρό βγήκαμε με την αδερφή μου και την κουνιάδα της που ήρθε απο Καναδά για λίγες μέρες και πήγαμε για ποτάκι.Ούτε που θυμάμαι απο πότε είχα να βγώ για ενα ποτό.Βέβαια εγώ ήπια ενα φυσικό χυμό αλλά και μόνο η βόλτα και το ξεσκασμα ήταν το κάτι άλλο.Μας κράτησαν τα παιδιά οι δικοί μου και ήταν μια χαρά.

Πήγαμε στο Grecotel στο Αρκούδι αλλά επειδή φτάσαμε κατά τις 10 και μας είπαν οτι δεν μπορούσαμε να πάμε γιατί για το κοινό η είσοδος είναι μέχρι τις 10 και σπαστήκαμε και φύγαμε.Αλλά περάσαμε πιο ωραία γιατί πήγαμε κατω στην παραλία που έχει ανοίξει ενα μικρό μπαράκι και ήταν τόσο ήρεμα και γραφικά......

Εγώ έχω πάθει μια μόλυνση στα μάτια που την έχω απο την Αθήνα.Είχα πάει στο γιατρό και μου έδωσε ενα κολύριο και μου είπε να κάνω και κρύες κομπρέσες και θα κανει τον κύκλο του και θα περάσει.Ακόμα όμως τα μάτια μου είναι χάλια.Πήγε και στο άλλο μάτι η μόλυνση και τώρα δεν μπορώ να δω καθόλου καλά.

SI5Yp3.png

Κι εμενα για τα πολλα παει ο κωστας σουπερ και λαικη αν και θα προτιμουσα να πηγαινα εγω..

Το βραδυ θα παω σε beach party στην παραλιακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Ετοιμαζω το μαγιο μου ηδη!!!

Άννα & Κατ κι εμενα παει ο δικός μου super market, αλλα τώρα για τα γενέθλια πρέπει να παω εγω, όπως καταλαβαίνετε!

Κατ ζηλεύω ...να περάσεις πολύ πολύ καλά!!!

Δήμητρα μια χαρά μου ακούγεται το μπαράκι στην παραλία!Επίσης ζηλεύω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

Κατερινα σουπερ το αποψινο. να περασεις καλα

εγω το πρωι ηρθα με την Ιλιανα στη δουλεια, γιατι θα ερχοταν ο μπαμπας μου να την παρει για να πανε στην αναβυσσο απο σημερα το πρωι, και έγινε μεγαλο σουσουρο εδω, καταλαβαινετε.

Ηταν και φρεσκια φρεσκια και ειχε τα κεφια της, τι τραγουδια ειπε, τι γελαγε σε ολους, τι φιλια εστελνε, ηταν η μασκοτ του γραφειου για λιγη ωρα.

αυριο θα παμε κι εμεις αναβυσο για κανα μπανακι αλλα την κυριακή θα γυρισουμε γιατι εχει ερθει η αδελφη του νικου που μενει μονιμα στο Βερολινο για διακοπες και εχουμε κανονισει να βγουμε και τα 4 αδελφια (του Νικου) οικογενειακώς.

Αυταααα, σας φιλω γιατι εχω δουλιτσα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω τι είπες ρε κατ beach party.... προλαβαίνω να οργανώσω παρέα λέτε μέχρι αύριο? Αχ τι ωραία περνάγαμε αλλά πλέον γιατί δεν ακουω κανέναν να λέει πάμε παραλία το βραδάκι? Μάλλον πάνε κ δεν καλουν εμάς γιατί έχουμε παιδί! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας μανουλες!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

εγω ετοιμαζομαι για θαλασσα!!!

φευγουμε το βραδυ κ επιστρεφουμε μετα μια βδομαδα!!!

ο γιοκας μου τι μου εκανε σημερα...

τον πηγα για κουρεμα εκει που ειχα κουρευτει κι εγω

μεχρι τωρα με τον μπαμπα του πηγαινε

λοιπον

του γαζουν ενα καθισμα για παιδακια που μπροστα ειχε ενα τιμονι

εεε ρεεε το τι παιχνιδι εκανε δεν λεγεται...

το κουρεμα ομως τελειωσε

τον αφησα να καθισει και παραπανω

αλλα δεν κατεβαινε με τιποτα

3 ατομα τον πιασαμε για να τον κατεβασουμε ειχε γαντζωθει σαν μαιμουνι

και μετα εγινε χαμος κυλιοταν στα πατωματα φωναζε:mad::mad::mad:

σηκωτω τον πηρα κ φυγαμε

δεν εχω μουτρα να ξαναπαω στο κομμωτηριο...

μηπως μου χρειαζεται μια νταντα πρωτων βοηθειων απο το σκαι???

ωρες ωρες πιανω τον εαυτο μου να την ρωταει "νταντα τωρα τι να κανω????":confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαριλου ευχομαι με το καλο να παρετε το μωρακι σας στο σπιτι!!!!!

καλα να περασετε και να προσεχετε!!!!

πολα!!! κι εσεις να περασετε ομορφα κ ξεκουραστα στις διακοπες σας!!!!!!!!!

τα λεμε σε μια βδομαδα!!!!

γεια σας!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Άντε κατ δεν ξυπνησες ακόμα? Εφταξα καφέ κ σε περιμένω!!!:tongue::tongue:

Πω πω μ'εχει πιάσει από χθες το βραδυ ανησυχία που θα λείψει η μικρή τρία βράδια κ τόσο μακρυα,μη μας ζητάει κ τα σχετικά! Εκείνη βέβαια εχει μπει στο νόημα ετοίμασε χθες κ τα παιχνίδια που θα πάρει μαζί,το μαγιό της(Ειρηνη πειραιώτισα τρελό κόλημα εχει φάει με το μαγιό που μας πήρατε):tongue: κ το καπέλο της! Από την άλλη σκέφτομαι ότι θα περάσει τέλεια αφού έχει τεράστιο κήπο κ περιποιημένο το σπίτι της γιαγιάς μου,της έβαλα μαζί κ την πισίνουλα της να πλατσουρίζει όλη μέρα...τεσπα μονολογώ ελπίζω να περάσει καλά κ να μη τη πιάσει στεναχώρια κ μας ζητάει!;)

Εμείς θα καθαρίσουμε λίγο το σπίτι σήμερα κ θα φύγουμε αργούτσικα για μπάνιο να φάμε κ έξω κ το βραδάκι βλέπουμε....ο στεφ πήγε κ έφερε ένα σκασμό μπύρες κ γκορντονς λες κ θα λείψει καμια βδομάδα η μικρή...κ το κορυφαίο ήταν που έβλεπε το 5% αλκοολ κ νόμιζε ότι είναι σαν αυτες που είχα πιει στο βέλγιο αλλά εκείνες είχαν 0,5% ...τόσο σχετικός είναι με τα ποτά!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα,Αννα ξυπνησα!Περασαμε τελεια,ειχε κι ενα φεγγαρι αλλο πραμα,εβλεπες μεχρι και το βυθο μεσα στο νερο,γυαλι η θαλασσα...Καλα ρε παιδια, τι γινεται τη νυχτα στις παραλιες?Τι χαμος ηταν αυτος?

Καλημερα!Μονο εγω γραφω αυτο το σκ??

Ειμαι πολυ συγκινημενη κοριτσια!Ξυπνησα πριν λιγο,πινω το γαλα μου στο σαλονι και ολοι οι αλλοι κοιμουνται!Θα τους ξυπνησω να παμε για μπανακι σε λιγο!Καλα να περνατε!

καλημερα κοριτσια. Καλη κυριακή

Κατερινα μπραβο που περασες τελεια, εχω απειρα χρονια να παω σε beach party

και μπραβο που πινεις χαλαρα το καφεδακι σου σημερα.

Μαριλου, γυρισατε σπιτι σας φανταζομαι ε? Αντε με το καλο να ερθει και ο μπεμπης.

Εμεις τελικα δεν πηγαμε αναβυσσο, μειναμε να κανουμε κατι δουλιτσες που θελαμε, ηταν ευκαιρια χωρις την ιλιανα, και σημερα θα τη φερουν οι δικοι μου για να βγουμε το απογευμα με τα αδελφια του Νικου.

Το αλλο δεν σας το ειπα, οταν μεναμε στην Αγια παρασκευή νιόπαντροι ειχαμε φτιαξει στο σπιτι εκεινο home cinema (με προτζεκτορα) αλλα σε αυτό το σπιτι δεν βολευε να τον βαλουμε καπου οποτε το ειχαμε καταργησει.

Και χτες πηρε ο Νικος ξυλεια, εφτιαξε ενα επιπλακι, εβαλε πανω ολα τα συναφη, ενισυχτες, ηχειακια κλπ, και καθως εχουμε ενα μεγαλο τοιχο στον κηπο λευκο, εκανε προβολή εκεί, και ετοιμο το θερινο σινεμα στο σπιτι μας. Ενθουσιαστηκα σας λεω, θα κατεβαζει ταινιες και θα βλεπουμε οτι θελουμε στη βολή του κήπου μας και χωρις να πληρωνουμε ενα 25ευρω τη φορα. Ασε που με την Ιλιανα δεν παμε ποτε σινεμα πια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...