Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τέλεια νέα!!!!!! Ο μπόμπος δεν έχει πια σωληνάκια και απο αργότερα σήμερα θα αρχίσει να τρώει γαλατάκι της μαμάς:):):):) Το αργότερο Δευτέρα θα τον πάρουμε σπίτι!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Mπραβο Μαριλου, τελεια νεα!!!! :D:D:DΜε το καλο να πατε σπιτακι σας να βρειτε τους ρυθμους σας...

Κας να χαιρεσαι τον Αγγελακο junior :D Πολυχρονος και ευτυχισμενος

Αννα εγω ελειπα με επαπειλουμενη απο τον Οκτωβριο του 10 μεχρι και τις 56 ημερες πριν την ΠΗΤ που αρχισε η αδεια τοκετου. Επιδομα αδειας πηρα για το 11, αλλα δεν ξερω αν ηταν λιγο "κουτσουρεμενο" ;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαριλενα μπραβοοοοοο,με το καλο Φσπιτακι σας

Αννα,τις ειχα κανει ολες στην αρχη μεσω ικα,αλλα αυτες

τις χασανε,και το εμαθα μετα απο 40 μερες.τις νανακανα και πηγα τωρα

40 μερες μ3τα να τις παρω.

αν το φανταζομουν,θα χα παει απο την αρχη σε

ιδιωτικο.

Κατερινα ολα καλα τα υπολοιπα,χαιρομαι το παιδακι μου

Που οσο μεγαλωνει θηριευει

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

τελεια τα νεα σου μαριαλενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να πατε σπιτακι σασ!!!

κασσιανη να χαιρεσαι τον αγγελο!!

αντριαννα εγω ειχα θυροειδη και πριν τισ εγκυμοσυνεσ (γενικα σε εμασ ολο το νησι βραζει!!),απλα στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα αποκολληση και καθομουν τεζα στο κρεβατι ετσι δεν πηγα στον ενδοκρινολογο ωστε να μου αυξησει την δοση και συνεχισα να παιρνω την δοση που επαιρνα...οταν πηγα γυρω στισ 20 εβδομαδεσ μου ελεγε οτι επρεπε να τον επισκευτω νωριτερα και οτι <ζοριστηκε ο οργανισμοσ μου>...τρομαγμενη τον ρωτησα εγω μην δημιουργηθηκε καποιο προβλημα στο μωρο κτλ αλλα με διαβεβαιωσε οτι το μωρο την θυροξινη(η ουσια που παραγει ο θυροειδησ) που πρεπει να παρει την επαιρνε απο εμενα και οτι δεν υπηρχε λογοσ ανησυχιασ για το εμβρυο.μονο στον οργανισμο μου που επιβαρυνθηκε!!αυτα...ελπιζω να σε βοηθησα λιγο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

allo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλου με το καλο να πατε σπιτακι σας!!!

μπραβο τον μπομπουλη!!!! προχωραει με δυνατους ρυθμους!!!!

εμεις σημερα βγηκαμε μια βολτιτσα

κυριως για λογαραισμους αλλα κ να αλλαξω κατι δωρακια απο τα γενεθλια

και κατα τις 12 καθισαμε σε ενα καφε-μπουγατσα και περιμενα την μανα μου κ τον μπαμπα μου

μια κυρια διπλα μας αρχισε να μιλαει στον νικολα κι αυτος να ντρεπεται κλπ

κ πριν καλα καλα πιασουμε κουβεντουλα βγαζει κ του δινει μια τσαντα!!!!!!!!!! για την θαλασσα!!!!!!!!!!!

ηταν αντιπροπωπος σε μια εταιρια και εχει 2 διδμα αγορακια

εεε τον συμπαθησε τον κουκλο μου!!!!!!!!!!!!

πεδιλακια δεν προλαβα να δω καλα....το απογευμα παλι αγορα

αυριο ισως φυγουμε για θαλασσα οποτε καλο θα ηταν να τελειωσουμε τα ψωνια μας...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

μπραβο βρε μαριλου μου, πολυ ευχαριστα τα νεα σας. αντε με το καλό και στο σπιτάκι σας λοιπον

Κασιανή μου να χαίρεσαι τον κουκλο σου. Οτι επιθυμεί το πουλακι μου.

εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα στο θησειο σε λιγο για καροτσαδα.

Σας φιλω γλυκα...

4Rnfp3.png

Μας ειπαν οτι θα μας δωσουν και βρεφικο κρεβατακι αλλα σκεφτομαι θα ειναι ψηλα τα καγκελα η να παρω καλυτερα το παρκο μαζι να ειμαι σιγουρη?Επισης ισως εχει και αλλο ενα μονο κρεβατι μεσα οπως φαινεται στις φωτο αλλα χωρις καγκελα μαλλον δε μπορω να την κοιμισω εκει ε?
Λογικά παρκοκρέββατο θα σας δώσουν, οπότε είναι βαθύ, δεν μπορεί να βγει (λογικά πάντα)
Εμείς είμαστε εδώ,στα δικά μας...μπήκαμε σε μια ρουτίνα και η καθημερινότητά μας πλέον είναι πιό εύκολη...ξεθαρεύουμε σιγά σιγά με όλα τα θέματα που μας απασχολούσαν και καταφέρνουμε και κουμαντάρουμε καλύτερα και την μικρή και τα δικά μας...πλέον πάμε θάλασσα οργανωμένοι,με το ψυγειάκι μας για τις ινσουλίνες,το φαγητό σε ταπεράκια κλπ....
Είδες, μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται ;) Μπράβο, αφού μπήκατε σε ρουτίνα θα είστε μια χαρά. Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι σας
Η μικρή όσο ήταν με τους δικούς μου και την αδερφή μου ήταν ένας άγγελος.Ετρωγε,κοιμόταν και ήταν σαν να μην έχουν παιδί μου είπαν.Με το που ήρθα εγώ άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και έγινε ενα αγνώριστο παιδί.Μέσα στην γκρίνια,να μην ξέρει τι θέλει,να μην μου καλοτρώει,ακόμα και το πρώτο βράδυ μου ξύπνησε κλαιγοντας απο τις 3 και κοιμήθηκε πάλι στις 6 το πρωί.Να μην ξέρω τι έχει.Ευτυχώς τα πράγματα απο χθες το απόγευμα έχουν αλλάξει.Πάιζει μόνη της,τρώει πάλι κανονικά και την κοιμίζει πάλι η μαμά μου χωρίς να είμαι εγώ μπροστά και κοιμάται σε 5 λεπτά.Υποθέτω πως τα έκανε όλα αυτά επειδή είχε να με δει 2 μέρες.
Κι εμένα έτσι κάνει όταν πηγαίνω σκ και με βλέπει. Απίστευτη μαμακίαση και γκρίνια, όταν λείπω είναι νορμάλ! Οσο για την κούραση, αφού έχεις βοήθεια, εκμεταλλεύσου την όσο μπορείς. Αλλωστε βλέπεις ότι η μικρή προσαρμόζεται, οπότε μην αγχώνεσαι. Ξεκουράσου όσο μπορείς και μην ασχολείσαι με καθημερινά μικροπροβλήματα!
koritsia!!!!

βρηκα τροπο να τρωει ο Νικολας αβγο!!!! τοσο καιρο τιποτα..δεν το θελε με

σημερα εκανα στραπατσαδα (αβγο με ντοματα το ξερετε?)

Γκρρρρρρ εμένα ούτε έτσι!
Εγώ εχθές άκουγα Πυξ- Λαξ από το αίθριο του ΙΑΣΩ που είχαμε κάτσει !!!!!
Εγώ άκουγα ac/dc χαχαχα
Γάλα βγάζω φουλ με το θήλαστρο και στέλνω κάτω για να του δίνουν όταν ξεκινήσει να τρώει:)
Ποιο θήλαστρο; Εχω ανταλλακτικά (νοίκιασα από κει μέσα που βρήκα αντιπρόσωπο), αν θες να στα δώσω, άχρηστα πάνε!
Κορίτσια τέλεια νέα!!!!!! Ο μπόμπος δεν έχει πια σωληνάκια και απο αργότερα σήμερα θα αρχίσει να τρώει γαλατάκι της μαμάς:):):):) Το αργότερο Δευτέρα θα τον πάρουμε σπίτι!!!!!!!
Αντε ντε! Σπίτι μπόμπο, να ξυπνάς τη μαμά και τη Λένα :D

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

αχ..βαχ... ειμαι σημερα

ο καημενος ο αντρουλης μου ακομη να γυρισει

ακομη στην δουλεια.....

στεναχωριεμαι γιατι σαφως κουραζεται πολυ αλλα και που στερειται τον χρονο που περναει με το παιδακι μας:(:(:(

οταν εβαλα τον μικρο να κοιμηθει μου φωναζε μετα απο λιγο

ελα μανουλα....ητη=ηρθε μπαμπακας ελα γκαλιτσα:(:(

και τα "περνω" στο κρανιο ολο κ πιο πολυ γιατι τα ωφελη απο την δουλεια τα χαιρονται και αλλοι

που μονο σκοπο τους εχουν να ερθει παρακευη για να πανε στην θαλασσα

βλεπεις ο γιατρος τους ειπε "να κανετε πολλα θαλασσινα μπανια"

και βοηθεια μηδεν στις δουλειες στα χωραφια

αααχχχχ

μην μου δινεται σημασια πρεπει να τα βγαλω κι εγω απο μεσα μου καπου να τα πω

΄καλο βραδυ μανουλες!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα! Κανονικα επρεπε να μπω απο τις 6 να σας την πω,σημερα εχω αδεια, ειμαστε με την τετα σπιτι γιατι η μητερα μου πηγε για εξετασεις. Η τετα ειναι ηδη πτωμα και σερνεται αλλα δε θελει να ξανακοιμηθει, το καλοκαιρινο μας ωραριο υπνου σας το ειπαμε?Ιδιο ακριβως με το περσινο, 11-6, παιδια θελω να κοιμηθωωωωω....Δεν υπαρχει κανενας ειδικος γιατρος κατι να με βοηθησει?πραγματικα εχω απογοητευτει...εχω και δουλειες και σερνομαι

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα μην παραπονιέσαι υπάρχουν κ χειρότερα!!!;)

Χθες συνέβη το κορυφαίο....πήρε η πεθερα μου,κοιμήθηκε από διαφορετικό πλευρό κ την είδε αλλιώς....να κρατήσει λέει αν θέλουμε από Δευτερα για καμιά βδομάδα τη μικρή κ τον Αυγουστο αν είναι να πάμε να κάτσουμε στο εξοχικό κ αυτή να πάρει τον πεθερό μου κ να κάτσουν Αθήνα για να μην μας ενοχλούν! Βασικά θέλει να γυρίσει Αθήνα κ τζάμπα έδωσαν τόσα λεφτά για το εξοχικό δήθεν ότι θα μενανε μόνιμα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα

Σήμερα ήρθα λιγο αργά στη δουλειά, πήγε η μανα μου για κάτι εξετάσεις του πατερα μου στο νοσοκομείο και οπως καταλαβαίνετε...

Κατ είμαι στο πόδι από τις 6, κάθε μέρα. Στείλε μου την Τέτα να κοιμάται μαζί μου και σου δίνω την Άντα που κοιμάται ως τις 9:30!

Καλά εχθές το βράδυ καναμε καποιες αλλαγες στα επιπλα με τον Αλέξη, αφού το Σάββατο θα μας φέρουν το κρεβάτι της Άντας! Χαμός αυτό το σπίτι δεν χωράει τίποτα ρε γμτ! Του χρόνου είμαστε πάλι για μετακόμιση. Έστειλα το τραπέζι της κουζίνας στην πεθερά μου και εκεί έβαλα τη συρταριερα που δεν είχα που να τη βάλω! Έτσι κι αλλιώς δεν τρώμε ούτε καθόμαστε ποτέ εκεί. Όλο στο σαλόνι είμαστε!:rolleyes:

Σήμερα έχω πάλι ετοιμασίες και ενα κάρο δουλειές. Super market...αααααχ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...