Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρια πηγες τελικα Πυξ Λαξ???

Καλημέρα:)

Κασσιανή Πολύχρονος ο Αγγελάκος σου, να τον καμαρώσετε γερό κι ευτυχισμένο:):):)

Εγώ εχθές άκουγα Πυξ- Λαξ από το αίθριο του ΙΑΣΩ που είχαμε κάτσει !!!!!

Κατά τα άλλα εγώ πάω όλο και καλύτερα και απ' ότι μας λένε και ο μπόμπος το ίδιο:) Άντε να δούμε σήμερα αν θα βγάλουμε τον αναπνευστήρα:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από εχθές είναι απύρετη και μια χαρά ευδιάθετη, ευτυχώς!

Μαριαλένα ακόμα σήμερα και αύριο θα βγείτε δηλ?

Εχθές πήγαμε και παραγγείλαμε τούρτα. Kitty πήραμε τελικά με ένα σχολικό λεωφορείο επάνω που μόλις το είδε η Άντα ξετρελάθηκε, οπότε...

Επίσης πήραμε και πιατάκια, πηρουνάκια κ.α. για το παρτάκι μας. Δεν θα πω πόσο πήγε το μαλλί...και που είμαστε ακόμα, super market ακόμα δεν πήγαμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Από εχθές είναι απύρετη και μια χαρά ευδιάθετη, ευτυχώς!

Μαριαλένα ακόμα σήμερα και αύριο θα βγείτε δηλ?

Εχθές πήγαμε και παραγγείλαμε τούρτα. Kitty πήραμε τελικά με ένα σχολικό λεωφορείο επάνω που μόλις το είδε η Άντα ξετρελάθηκε, οπότε...

Επίσης πήραμε και πιατάκια, πηρουνάκια κ.α. για το παρτάκι μας. Δεν θα πω πόσο πήγε το μαλλί...και που είμαστε ακόμα, super market ακόμα δεν πήγαμε!

Για βοηθεια ειπαμε αν χρειαστεις ε?

Εκοδα μωρε πολλα αλλα τουλαχιστον να τα κανουμε τωρα που μπορουμε για χατηρι τους γιατι δεν ξερεις τι μας περιμενει...

Επισης, νατη και η 2η kitty!!!Λες να τριτωσει???:lol::lol:

Διαφημίσεις

Γάλα βγάζω φουλ με το θήλαστρο και στέλνω κάτω για να του δίνουν όταν ξεκινήσει να τρώει:)

Εγώ θα βγω αύριο για το μπόμπο δεν ξέρω ακόμη πότε αλλά είπαμε, ότι είναι για το καλό του!!!!! Το απόγευμα θα μου φέρουν και τη Λένα από δω να τη δω λίγο, το έχω πεθυμήσει τόσο πολύ το κοριτσάκι μου:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριαλενα χθες που εγραψες στο face για το δωματιο 421 λεω τι μου θυμιζει???Απο κει εχω περασει κι εγω βρε!!421β τοτε εξακλινο,μεσαιο κρεβατι κοιτωντας προς το avenue...

Καλημέρα κορίτσια!!

Πνίγηκα στη δουλειά πάλι πρωί πρωί εν όψη μισθοδοσίας....τα χω τόσο παρμένα με το λογιστή που δεν λέγεται αλλά δεν μπορώ κ να τον κακολογήσω ώστε να αλλάξουμε λογιστή επειδή αυτός με έχει βάλει σε αυτή τη δουλειά....τέσπα υπομονηηηηηη! :rolleyes:

Περιμένω αυτό το σουκου πως κ πως να χαλαρώσω κ να μην κάνω απολύτως τίποτα...θα πάμε για μπάνιο με τον άντρα,θα φάμε έξω,θα κοιμηθώ όσο θέλω κτλ κτλ....;):tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αν κ νομίζω σας ρωτησα κ πριν μέρες ξαναρωτάω....δεν είχαμε καμία εδώ που να χει πάρει μεγάλο διάστημα άδεια επαπειλούμενης κύησης από τη δουλειά που θέλω να τη ρωτήσω κάτι???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...καταρχας,Μαριαλενα να σου ζησει ο μπεμπης,να ναι γερος και ευτυχισμενος,και γρηγορα στην αγκαλιτσα σου.

Ειστε ολες καλα;εμεις καλα.

Αννα,εγω εχω εδω και διομιση μηνες αδεια και θα περνω

μεχρι τελους,αν μπορω να σε βοηθησω.

Πως ειστ οι εγκυουλες;εγ( δεν ξερω,πηγα χτες να παρω κατι απαντησεις,και μου βρηκανε

Ανεβασμενο θυροειδη.μου λεει η ενδοκρινολογος του ικα

να κανω μια επαναληπτικη για σιγουρια,σε εξωτερικο ιατρειο γιανα

Παρω γρηγορα τις απαντησεις,και μετα παλι σε αυτην,χωρις ραντεβου,θα παω σαν εκτακτο

Εστειλα και με φαξ στον γυναικολογο μου τις πρωτες,να μου πει

και αυτος την γνωμη του και βλεπουμε.το θεμα μου ειναι οτι κανεις

δεν μου λεει καθαρα τι μπορει να προκαλεσει στο εμβρυο,

και αν ειναι μια κατασταση που το προλαβαινουμε.ολοι

μου εειπανε θα το δουμε καθ θα το ρυθμισουμε.

Ναι,ρε παιδια,αλλα εινναι αννησυχητικο;

Τελος παντν,γω αυριο θα κανω τις εξετσεις ετσι κ αλλιως για να μαι σιγουρη

Κατα τα αλλα καλα,διακοπες καπουτ,γιατι εχουμε κρισηηηη,και

Οπως καταλαβενετε θα. περασουμε τελεια

Ακομα χωρις λαπτοπ ειμαι,γιαυτο γραφω λιγο περιεργα.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Ανδριαννα νομιζω δε θα εχεις προβλημα,το πολυ πολυ να αρχισεις χαπι για θυροειδη, παιρνουν κι αλλες στην εγκυμοσυνη,θα σου πει ο γιατρος ομως,ευχομαι να μη χρειαστει! Κατα τ'αλλα ολα καλα?

Αντριαννα....δεν με εξυπηρετείς εσύ γιατί θέλω να δω αν πληρώνεται ολόκληρη η καλοκαιρινή άδεια μετά από επαπειλούμενη κ εσύ αργείς ακόμα για να το μάθεις αυτό! :tongue:

Για τον θυροειδή είχα κάνει υποθυρεοειδισμό όταν ήμουν έγκυος στη Ζωή κ μάλιστα είχα αργήσει να τις κάνω τις εξετάσεις κ κοντευα να βγω κ από το πρώτο τρίμηνο...αν χρειαστεί θα πάρεις χάπι για να ρυθμιστεί....για το τι μπορεί να προκαλέσει δεν ξέρω ακριβώς αλλά τη ζημιά του τη κάνει κυρίως αν παρουσιαστεί στο πρώτο τρίμηνο....εσύ δεν είχες κάνει ορμονολογικές στις πρώτες εξετάσεις μολις έμαθες ότι είσαι έγκυος??? Να πας να τις κάνεις άμεσα της εξετάσεις πάντως!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

antridim κι εγω εχω προβλημα 5 χρονια τωρα. Στις εγκυμοσυνες επινα το χαπακι μου και ολα οκ! . Μετα απο ενα σημειο το πιθανοτερο ειναι πως θα σταθεροποιηθει (εαν θυμαμαι καλα γυρω στον 6ο μηνα) Απλα θελει να επισκεπτεσαι ενδοκρινολογο συχνα και σιγουρα πριν τη γεννα.

Απ΄οτι μου ειπε ο γιατρος μου μπορει να προκληθει αποβολη κυριως στους 3 πρωτους μηνες. Θελει παντως καλη συνεργασια γυναικολογου και ενδοκρινολογου. Α! οταν γεννησα ενημερωσα και τον παιδιατρο της κλινικης ωστε δωσει βαρυτητα σ' άυτο

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...