Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Μαριαλένα να σας ζήσει το αγοράκι σας.Να είναι γερό κι'ευτυχισμένο και με το καλό να το πάρετε σπιτάκι σας!

Εγώ είμαι απο την Δευτέρα το μεσημέρι επισήμως στο χωριό.Δεν ξέρω πως ήρθα βέβαια μιαςκαι δεν ήμουν καθόλου καλά αλλά η ανυπομονησία μου να δώ το παιδάκι μου ήταν μεγάλη.Ευτυχώς ο άντρας μου αναρρώνει σιγά-σιγά και είναι πολύ καλύτερα κι'έτσι δεν είχα και τύψεις που τον άφησα.Εγώ αυτή την φορά με την θεραπεία με έχει πειράξει πολύ και δεν έχω καθόλου κουράγιο,είχα και έχω ακόμη κάθε μέρα ταση για εμετό,μου έχει δώσει κάτι χάπια ο γιατρός αλλά με το που τα πήρα ένιωσα χειρότερα.Είχα να πιω νερό 3 μέρες.Γενικώς δεν μπορώ να πω οτι περνάω και την καλύτερη φάση και αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι δεν έχω το κουράγιο να παίξω με το παιδί μου.Πάω στην παραλία και κάθομαι σε μια ξαπλώστρα και μετά απο λίγο φεύγω γιατί δεν αισθάνομαι καλά.Και άλλα πολλά που να μην σας τα λέω και σας ψυχοπλακώνω.

Η μικρή όσο ήταν με τους δικούς μου και την αδερφή μου ήταν ένας άγγελος.Ετρωγε,κοιμόταν και ήταν σαν να μην έχουν παιδί μου είπαν.Με το που ήρθα εγώ άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και έγινε ενα αγνώριστο παιδί.Μέσα στην γκρίνια,να μην ξέρει τι θέλει,να μην μου καλοτρώει,ακόμα και το πρώτο βράδυ μου ξύπνησε κλαιγοντας απο τις 3 και κοιμήθηκε πάλι στις 6 το πρωί.Να μην ξέρω τι έχει.Ευτυχώς τα πράγματα απο χθες το απόγευμα έχουν αλλάξει.Πάιζει μόνη της,τρώει πάλι κανονικά και την κοιμίζει πάλι η μαμά μου χωρίς να είμαι εγώ μπροστά και κοιμάται σε 5 λεπτά.Υποθέτω πως τα έκανε όλα αυτά επειδή είχε να με δει 2 μέρες.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα τι παθανε αυτα τα τικερακια μας!!!

Κατερινα χανιωτη ε??

να πας και στο μπαρακι του Κανακη:tongue::tongue::tongue:

ενας φιλος του αδερφου μου εχει δωματια εκει αλλα δεν ξερω πωσ τα λενε κ ουτε εχω παει

Να ερθετε κι εσεις να παμε μαζι στο μπαρακι!!!:D:D:D:D

Δημητρα περαστικα θα ειναι ολα αυτα θα δεις! Ευκαιρια να ξεκουραστεις λιγο τωρα που εχεις και τους δικους σου εκει! Το παιδι ηθελε να ασχοληθεις περισσοτερο μαζι του μαλλον επειδη ειχε μερες να σε δει, μην ανησυχεις και το δικο μου ετσι κανει...καθε μερα!

Καλημέρα:) Ωχ ρε κορίτσια, καλά εγώ ξύπνησα 5:30 για να βγάλω γάλα, εσάς τι πάθαν τα καμάρια σας;;;;; Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη ο μπόμπος πάει πολύ καλύτερα και μάλλον σήμερα θα του βγάλουν και τον αναπνευστήρα και θα του δώσουν το γάλα που έχω βγάλει:):):) Περιμένω πώς και πώς να περάσει η ώρα να κατέβω να τον δω!!!!!

Τέλεια τα νέα σας κουκλίτσα μου:-P:-PΜε το καλό να τον πάρεις και αγκαλίτσα!!!!!Πολλά φιλάκιααα!!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

koritsia!!!!

βρηκα τροπο να τρωει ο Νικολας αβγο!!!! τοσο καιρο τιποτα..δεν το θελε με

σημερα εκανα στραπατσαδα (αβγο με ντοματα το ξερετε?)

το μεσημερι εφαγε 2 κουταλιες και η τριτη προσγειωθηκε πανω μου:shock::shock::shock:

πηγε για υπνο νηστικος

τωρα εφαγε ενα πιατο

εεε ικανοποιητικο το λες

με λιγο γιαουρτι

γενικα δεν τρωει καλα

η ζεστη?

τα δοντια?

αφου στο παρτυ του εφαγε 2 κουταλιες τουρτα κια 2 κουτακια χυμουσ

εχθες στο παρτυ παλι τιποτε μονο τουρτα κ χυμο...

να δω ποσα κιλα ειναι στην παιδιατρο οταν παμε:confused::confused::confused::confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

μπιζελακι χιλια μπραβο σασ κοριτσι μου!!!!με το καλο και οι προσπαθειεσ για νεο μωρακι!!!!

ευχομαι ολα να σασ πανε πολυ πολυ καλα!!!!

συνεχωσ ακουω και διαβαζω πολυ καλα νεα σχετικα με την αντιμετωπιση του διαβητη,και σασ σκευτομαι παντα....οπωσ λενε ειναι σε πολυ καλο δρομο για να βρεθει το φαρμακο!!!μακαρι να πανε ολα καλα!!!

μπετουλα την επομενη θα αφησουμε τα 2 ζουζουνια να συνομιλησουν!!!!

μαριλου πωσ τα πατε?πονασ?ποτε βγενετε?καλη αναρρωση να εχεισ!!!!!!!!!!!!!!να μασ πεισ και αντιδρασεισ λενασ-μπομπου!!!!

κατερινα και αννα!!!!!ποιοσ ειπε οτι τα δευτερα ειναι πιο ησυχα????????????χα χα και ξανα χα χα!!!!!!!:D:D:D

σασ πληροφορω λοιπον οτι η μπουρμπουλ εχει βαλει κατω σε αταξιεσ την αγγελικη!!!!δεν φανταζομουν οτι θα υπηρχε πιο <αταχτη> απο την αγγελικη αλλα τελικα...

να δειτε τωρα που μπουσουλαει...βασικα γλιστραει επειδη ειναι τα πλακακια χωρισ χαλια,αλλα εκεινη δεν πτοειται και ετσι σερνεται!!!!!!!!!!!!!:shock:απο ζημιεσ αλλο τιποτα!!στην αγγελικη δεν ειχα ξεστολισει τιποτα ,τωρα και πολυ τα αφησα!!!!!

δημητρα κουραγιο με τισ παρενεργειεσ!!μακαρι να σου περασουν να μπορεσεισ κι εσυ να ξεκουραστεισ καλυτερα!!καλα να περνατε!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αννα μεγαλη σιγουρια βλεπω,σου ευχομαι να ειναι ησυχο αλλα δεν ειναι ολα τα μωρα το ιδιο,συνηθως το ενα ειναι το αντιθετο του αλλου!:tongue::tongue:

κι εγώ το ίδιο ξέρω παντως, γι αυτό δεν κανω δεύτερο χαχαχα

Καλημέρα!!!Να'μαι κι εγώ!!!!

Κατ'αρχήν να ευχηθώ στην Μαριαλένα και στην Πόλα να τους ζήσουν τα μωράκια τους!!!!Ότι καλύτερο εύχομαι και να είναι πάντα υγιή!!

Με το καλό και τα μωράκια που είναι ακόμα στις κοιλίτσες....

Εμείς είμαστε εδώ,στα δικά μας...μπήκαμε σε μια ρουτίνα και η καθημερινότητά μας πλέον είναι πιό εύκολη...ξεθαρεύουμε σιγά σιγά με όλα τα θέματα που μας απασχολούσαν και καταφέρνουμε και κουμαντάρουμε καλύτερα και την μικρή και τα δικά μας...πλέον πάμε θάλασσα οργανωμένοι,με το ψυγειάκι μας για τις ινσουλίνες,το φαγητό σε ταπεράκια κλπ....πριν από 3 μήνες ούτε που θα το φανταζόμουν ότι θα τα καταφέρναμε...το φετινό καλοκαίρι το είχα διαγράψει αλλά να που συνηθίσαμε,μάθαμε και του πήραμε τον αέρα....

Λέμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες για 2ο μωρό προς το τέλος του καλοκαιριού (η αδερφή μου λέει ότι με θαυμάζει γι'αυτό)...θα'ναι λίγο ζόρι μετά αλλά το θέλω πολύ οπότε δεν με νοιάζει...Σας τα γράφω λίγο γρήγορα και μπερδεμένα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο...

Θέλω πάλι να σας ευχαριστήσω όλες για την συμπαράστασή σας και για όλα τα εμψυχωτικά λόγια που μου γράψατε!!!Είστε όλες υπέροχες και μου λείπετε πολύ,μακάρι να μπορούσα να βρω λίγο περισσότερο χρόνο για να τα λέμε πιό συχνά,θα προσπαθήσω τουλάχιστον...

Σας φιλώ όλες!!!!!

Κι εγω σε σκεφτόμουν βρε μπιζελακι χτες, χαίρομαι πολύ που είστε καλά, εχετε βρει τους ρυθμούς σας και νομιζω ότι εχετε βρει τον καλυτερο τρόπο να το αντιμετωπίζετε. Κοιτατε μπροστά και δεν κλείνεστε στο καβουκι σας κλαιγομενοι. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. Εσύ και η Δήμητρα μας εχετε βαλει τα γυαλια με την αισιοδοξια σας.

Καλησπέρα κορίτσια.

Μαριαλένα να σας ζήσει το αγοράκι σας.Να είναι γερό κι'ευτυχισμένο και με το καλό να το πάρετε σπιτάκι σας!

Εγώ είμαι απο την Δευτέρα το μεσημέρι επισήμως στο χωριό.Δεν ξέρω πως ήρθα βέβαια μιαςκαι δεν ήμουν καθόλου καλά αλλά η ανυπομονησία μου να δώ το παιδάκι μου ήταν μεγάλη.Ευτυχώς ο άντρας μου αναρρώνει σιγά-σιγά και είναι πολύ καλύτερα κι'έτσι δεν είχα και τύψεις που τον άφησα.Εγώ αυτή την φορά με την θεραπεία με έχει πειράξει πολύ και δεν έχω καθόλου κουράγιο,είχα και έχω ακόμη κάθε μέρα ταση για εμετό,μου έχει δώσει κάτι χάπια ο γιατρός αλλά με το που τα πήρα ένιωσα χειρότερα.Είχα να πιω νερό 3 μέρες.Γενικώς δεν μπορώ να πω οτι περνάω και την καλύτερη φάση και αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι δεν έχω το κουράγιο να παίξω με το παιδί μου.Πάω στην παραλία και κάθομαι σε μια ξαπλώστρα και μετά απο λίγο φεύγω γιατί δεν αισθάνομαι καλά.Και άλλα πολλά που να μην σας τα λέω και σας ψυχοπλακώνω.

Η μικρή όσο ήταν με τους δικούς μου και την αδερφή μου ήταν ένας άγγελος.Ετρωγε,κοιμόταν και ήταν σαν να μην έχουν παιδί μου είπαν.Με το που ήρθα εγώ άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και έγινε ενα αγνώριστο παιδί.Μέσα στην γκρίνια,να μην ξέρει τι θέλει,να μην μου καλοτρώει,ακόμα και το πρώτο βράδυ μου ξύπνησε κλαιγοντας απο τις 3 και κοιμήθηκε πάλι στις 6 το πρωί.Να μην ξέρω τι έχει.Ευτυχώς τα πράγματα απο χθες το απόγευμα έχουν αλλάξει.Πάιζει μόνη της,τρώει πάλι κανονικά και την κοιμίζει πάλι η μαμά μου χωρίς να είμαι εγώ μπροστά και κοιμάται σε 5 λεπτά.Υποθέτω πως τα έκανε όλα αυτά επειδή είχε να με δει 2 μέρες.

Δημητρα λογικο ειναι τη μια να εισαι ετσι και την αλλη αλλιως. Τοσα φαρμακα δεχεσαι, δεν είναι ευκολο. Υπομονή και θα περασει.

Εμεις πήγαμε παιδιατρο σήμερα, μόλις καταλαβε που παμε, πήρε μια έκφραση μελλοθάνατου και μυξόκλαιγε. Μόλις μπήκαμε μεσα, ηρεμησε ευτυχως και ξαναρχισε το κλαμα την ωρα του εμβολιου μόνο. φεύγοντας βεβαια, την χαιρετησε τη γιατρό και όταν τη ρωτησε η γιατρός αν την αγαπάει, απάντησε ναι.:confused::confused::confused::confused:

Τελος παντων. Η Ιλιάνα μας ειναι 84 πόντους και 11,5 κιλά. Μιλάει εξαιρετικά μας είπε η γιατρός, μάλιστα πρόσεξε και το συντακτικό της (!), και με ρώτησε, αν ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά μόνη της, και με τι τρόπο, ενα ενα τα πόδια, ή εναλλαξ. Αν κλωτσαει μπαλα και με πιο πόδι... Με κουφαναν λίγο αυτες οι ερωτήσεις, αλλα τουλαχιστον την ικανοποίησαν οι απαντήσεις μας.

4Rnfp3.png

Μαριαλενα που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???? Θελουμε νεα!!!

Λοιπόν τελικά ο μπόμπος τον χρειάζεται λίγο ακόμη τον αναπνευστήρα οπότε τον κρατήσαμε για σήμερα και βλέπουμε αύριο πάλι, αλλά σε γενικές γραμμές πάει πολύ πολύ καλά μου είπαν:) Έβαλα και το χέρι μου σήμερα και μου έσφιξε το δάχτυλο κι έλιωσα η μάμα όπως καταλαβαίνετε:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σημερα κοιμηθηκαμε καλυτερα!Δεν ανοιξα aircondition και στις 2 ανοιξα και το παραθυρο της Παναγιωτας, αμα δεν περνουσε κι αυτο το σκουπιδιαρικο στις 5:30 θα κοιμομουν κι εγω μεχρι τις 7...

Μαριαλενα λιγη υπομονη ακομα και θα τον εχεις αγκαλια σου!Ξερω ποσο δυσκολο ειναι, να ειστε καλα και θα περασετε τελεια μαζι οταν βγειτε!!!:D:D

Καλημέρα,

Χρόνια πολλά στον μικρό Άγγελο, πάντα χαρούμενος και υγιής να είναι!!!

Δήμητρα θελει κουράγιο και δύναμη όλο αυτό που περνάς! Δυστυχώς οι πρώτη με 2η εβδομάδα μετά τη θεραπεία δεν είναι ότι καλύτερο! Όμως όλη η διαδικασία είναι για το καλό σου, οπότε μόνο υπομονή και θα περάσει γρήγορα! Σύντομα θα κάθεσαι στην παραλία με τη Θωμαϊτσα και θα παίζετε! Α αυτή τη γκρίνια που σου έκανε η μικρή την ξέρω καλά!!! Έτσι κάνει κι η δικιά μου όταν παω καθε απόγευμα να την πάρω από τους δικούς μου! Μετά που πάμε σπίτι όλα οκ! Μας κάνουν ότι θέλουν αυτά τα μπεμπέκια!

Μπιζέλι, πολύ χαίρομαι που μπαίνετε στο ρυθμό σας σιγά σιγά! Ευχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!!! Γρήγορα με ένα μπεμπάκι ακόμα!

Όσο για τα ήσυχα και ζωηρά παιδιά για μένα είναι μύθος, Αυτά που λένε για τα 2α δηλ. Έχω πολλές περιπτώσεις που ήταν εντελώς αντίθετα τα πράγματα.Και πρωτα πρώτα εμένα!!! Όλα είναι θέμα χαρακτήρα του παιδιού και φυσικά κανακέματος από τους γονείς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια πηγες τελικα Πυξ Λαξ???

Χα χα ωραίο το αστειάκι! Όχι βέβαια, είχα την Άντα ! Αλλά πήγε ο Άλεξης με φίλους και λέει ήταν πολύ ωραία! Οκ δεν με πείραξε και πολύ...μόνο λίγοοοο:-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...