Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πλάκα κάνετε έτσι; Από πότε έχω να μπω....???

Μαριαλενάκι, να σου ζήσει ο μπεμπούλης, τώρα το είδα....!!!

Με το καλό να πάτε όλοι μαζί στο σπιτάκι σας...!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλημέρα:) Ωχ ρε κορίτσια, καλά εγώ ξύπνησα 5:30 για να βγάλω γάλα, εσάς τι πάθαν τα καμάρια σας;;;;; Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη ο μπόμπος πάει πολύ καλύτερα και μάλλον σήμερα θα του βγάλουν και τον αναπνευστήρα και θα του δώσουν το γάλα που έχω βγάλει:):):) Περιμένω πώς και πώς να περάσει η ώρα να κατέβω να τον δω!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μακαρι να βγει σημερα Μαριαλενα!Μεχρι τωρα τι γαλα του εδιναν?Η ηταν με ορό?

Οσο για μας αστα να πανε...τετοια ξενυχτια ουτε εσυ με το νεογεννητο δε θα περασεις..

Ακόμη είναι με ορό, όταν είναι να πιεί γάλα θα πιεί κατευθείαν δικό μου, βγάζω κάθε τρεις ώρες και στέλνω. Ευτυχώς κι εγώ είμαι σούπερ σήμερα, έκανα και το μπανάκι μου, ήρθε και ο γιατρός και μου έκανε αλλαγή και είμαι μια χαρά!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ακόμη είναι με ορό, όταν είναι να πιεί γάλα θα πιεί κατευθείαν δικό μου, βγάζω κάθε τρεις ώρες και στέλνω. Ευτυχώς κι εγώ είμαι σούπερ σήμερα, έκανα και το μπανάκι μου, ήρθε και ο γιατρός και μου έκανε αλλαγή και είμαι μια χαρά!!!!

Μπραβο Μαριαλενα!!!! Και αν βγει σημερα λογικα αυριο με το καλο σπιτι σας ε? Η Λενα ηρθε καθολου απο κει η απαγορευεται?

Καλημέρα κοριτσούδια!

Εγώ ξύπνησα στις 5(αφού κοιμήθηκα από τις 10 το βραδυ με τη μικρή) έκανα μερικές βόλτες ξανακοιμήθηκα κ ξύπνησα 6 κ κάτι...έκανα ωραιότατα το μπανάκι μου,ήπια το καφεδάκι μου όλα με ησυχία! :tongue:

Σήμερα στα dia της γειτονιάς μου έχει τα πάντα -50% γιατί θα κλείσουν για να γίνουν καρφουρ εξπρες...μιλάμε γινόταν της κολάσεως! Πήγαμε με τον στεφ μπας κ παρουμε καμια πάνα αλλα που τέτοια τυχη 9 παρα ήταν τα περισσότερα ράφια άδεια!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!

Εγώ ξύπνησα στις 5(αφού κοιμήθηκα από τις 10 το βραδυ με τη μικρή) έκανα μερικές βόλτες ξανακοιμήθηκα κ ξύπνησα 6 κ κάτι...έκανα ωραιότατα το μπανάκι μου,ήπια το καφεδάκι μου όλα με ησυχία! :tongue:

Μη μου βγαζεις εμενα τη γλωσσα εξω, ερχεται κι η ωρα σου!!!Να δω ποσο ησυχο θα ειναι το 2ο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μια χαρά ήσυχο θα είναι κ το δευτερο παιδάκι μου ως νεογέννητο....μετά το εξάμηνο θα αρχίσει κ αυτό να γίνει ταλιμπαν σαν τη Ζωή! :tongue::tongue:

Ωραία τα δωμάτια κατ...50 ευρώ με πρωινό ή ανευ?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα τα ξενοδοχεια προσφερουν πρωινο συνηθως,οχι τα στουντιο..αλλα ετσι κι αλλιως δε μας ενδιαφερει το πρωινο τωρα,εχει κουζινα οποτε θα φτιαχνω μονη μου. Πηγε ο αδερφος του Κωστα αυτες τις μερες και του αρεσαν παρα πολυ! Μας ειπαν οτι θα μας δωσουν και βρεφικο κρεβατακι αλλα σκεφτομαι θα ειναι ψηλα τα καγκελα η να παρω καλυτερα το παρκο μαζι να ειμαι σιγουρη?Επισης ισως εχει και αλλο ενα μονο κρεβατι μεσα οπως φαινεται στις φωτο αλλα χωρις καγκελα μαλλον δε μπορω να την κοιμισω εκει ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...