Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Ο μπόμπος μας είχε διπλή περιτύλιξη στο λαιμό πολύ επικίνδυνη γι' αυτό έσπρωχνε και κατέβαινε συνέχεια, μας φώναζε βοήθεια :):):) Θα τον κρατήσουν και σήμερα στο οξυγόνο αλλά τώρα μου βγάλαμε καθετήρες κλπ. Οπότε μολις έρθει ο Βασίλης θα πάμε να τον δω:):):)

Καλα βρε Μαριαλενα και πως δεν το ειχε δει ο γιατρος???Δε φαινοταν στους υπερηχους? Ολα καλα θα πανε,αντε με το καλο να πατε να τον δειτε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Η Άντα συνεχίζει τον πυρετό της, πιο αραιά πλέον. Τελικά είναι πάλι ο λαιμός της! Έχει ευαισθησία! Αρχίσαμε αντιβίωση...ααααχχχχ!

Τώρα όσο για τον πατέρα μου...ε ο γιατρός λέει... ως Χριστούγεννα με δυσκολία!

Αυτά και τώρα να σας πω 2 περιστατικά που μου έτυχαν το ΣΚ...αλλά ξέχασα να σα πω με όλα αυτα!

Την Παρασκευή το απόγευμα, γυρνούσα από super market και είχα από το χεράκι και την Αντα. Ένα χαζό, γύρω στα 25-30 νεαρός, με ρωτάει τι ώρα είναι. Ε του λέω και φεύγουμε. Φτάνω σπίτι με το κλειδί στο χέρι να ανοίξω την πόρτα εισόδου και ακουώ βήματα πίσω μου. Ε ήταν το χαζό.Πώς με παρακολούθησε και ήρθε ως εκεί δεν μπορώ να καταλάβω! Τεσπα του λέω τι θα θέλατε (με το καλό) Να μπω μου λέει!:shock: Τι να κάνω τώρα ανοίγω, μπαίνουμε και στο ασανσέρ ευτυχώς μου λέει...Πηγαίνετε εσείς πρώτα και εγώ θα το πάρω μετά! Σε χρόνο μηδέν εξαφανίστηκα!!! Τρελάθηκα μιλάμε κορίτσια!

Το Σάββατο με έπιασε και έπλυνα πατζούρια και παράθυρα! Προκομένη...Ε έπαθα ότι και η Ειρήνη, με κλείδωσε απ'έξω η Άντα και γελούσε! Έκανα περίπου 10 λεπτά να της δώσω να καταλάβει πως να γυρίσει το χερούλι για να μου ανοίξει! Φυσικά πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη!!!:shock:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία τι να πω για τον μπαμπά σου??? ! Ευχομαι να διαψέυσει το γιατρό!

Τώρα για τον άλλο που σε πήρε από πίσω μπας κ ήταν γείτονας που δεν τον ξέρεις??? Εγω θα έκανα ότι ξέχασα κάτι κ θα ξαναβγαινα στο δρόμο σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινα με άγνωστο στο ασανσερ....αλλά αφού σας άφησε κ ανεβήκατε μάλλον δεν ήταν κακοποιος! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άσε Άννα με έπιασε απροετοίμαστη, τα είδα όλα!!! Δεν τον έχω ξαναδεί πάντως, τι να πω! Στο ασανσέρ δεν θα έμπαινα, κάτι θα έλεγα και θα έφευγα, αλλα που ήθελε να μπει στην είσοδο???

Σου λέω δεν φαινόνταν κακοποιός όπως λες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως μπορει να αντιδράσει ο άλλος στην τρέλα του. Άσε προσπαθώ να το ξεχάσω.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Άσε Άννα με έπιασε απροετοίμαστη, τα είδα όλα!!! Δεν τον έχω ξαναδεί πάντως, τι να πω! Στο ασανσέρ δεν θα έμπαινα, κάτι θα έλεγα και θα έφευγα, αλλα που ήθελε να μπει στην είσοδο???

Σου λέω δεν φαινόνταν κακοποιός όπως λες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως μπορει να αντιδράσει ο άλλος στην τρέλα του. Άσε προσπαθώ να το ξεχάσω.

Μαρια ουτε στην εισοδο τον αφηνεις εννοειται!Ρωτας που παει και αν δεν ξερει απ'εξω!

Οσο για την πορτα που σε εκλεισε εξω η αντα, εδω που μπαινεις δε μαθαινεις???Γι'αυτο τα γραφουν οι παθουσες,για να μαθαινουμε!!!

fatsaki φρίκη !!! κι εγω δε θα εμπαινα ουτε καν στην πολυκατοικια, θα εκανα πως ξεχνουσα κατι . Ποτε δεν ξερεις τι ρολο βαραει ο αλλος.

Εμενα ο εξυπνος ο αντρας μου της εδειξε πως να ανοιγει τη συρταρωτη σιτα για το μπαλκονι και δεν εχει βαλει ακομα προστατευτικο πλαγμα στα καγκελα.ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

fatsaki φρίκη !!! κι εγω δε θα εμπαινα ουτε καν στην πολυκατοικια, θα εκανα πως ξεχνουσα κατι . Ποτε δεν ξερεις τι ρολο βαραει ο αλλος.

Εμενα ο εξυπνος ο αντρας μου της εδειξε πως να ανοιγει τη συρταρωτη σιτα για το μπαλκονι και δεν εχει βαλει ακομα προστατευτικο πλαγμα στα καγκελα.ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Τη δικια μας σιτα την εχει διαλυσει η μικρη!!!Πεφτει πανω της συνεχεια και εχει ξηλωθει γυρω γυρω...:-(

Mαριλου πες μας κανενα νεο...πως εισαι εσυ? το μωρακι??

Εγώ ώρα με την ώρα είμαι καλύτερα, απλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να γυρίσω στο πλάι και δε βολεύομαι να κοιμηθώ.... Ο μικρός πάει καλύτερα, πριν που κατεβήκαμε και τον είδαμε μας είπαν ότι του έχουν κλείσει την παροχή οξυγόνου και έχει μόνο την υποστήριξη και ότι πάει καλυτέρα.... Άντε να δούμε:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Μαριλουδίτσα, πώς είναι η δεύτερη καισαρική? ποναει οπως λενε λιγότερο από την πρώτη?

Ωραια, οντως παει καλυτερα αφου του κλεισανε και το οξυγόνο.

Αντε οταν γυρίσεις σπίτι, εχεις να κάνεις μεγαλη ανανέωση στα τικεράκια σου (τουλαχιστον εσύ έχεις)

4Rnfp3.png

Μαριαλενα ξερεις πως ειναι αυτα, τον κρατανε και λιγο περισσοτερο απο οσο χρειαζεται στην παρακολουθηση αλλα δεν πειραζει, θα περασουν οι μερες να πατε σπιτακι σας να ηρεμησετε! Καλη αναρρωση και σε σενα!

γεια σας!!!!

Μαριλου μου το Λενακι τι ειπε για τον αδερφουλη της???

ολα καλα με τον μικρο μπομπο και γρηγορα σπιτακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις σημερα εχουμε παρτυ!!!

εχει γενεθλια η πρωτη μας ξαδερφη 12 χρονων...παρακαλω!!!

οποτε ελπιζω να δροσισει για να παμε ανετα!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαριλου λιγη υπομονη τωρα, και για σενα και για το μωρακι...ολα μια χαρα ειναι!!

Εγω παντως ηρεμησα οταν πηγα σπιτι...στο μαιευτηριο ηταν σκετη ταλαιπωρια...συνεχεια ερχοντουσαν για φαρμακα κλπ κλπ

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαριλουδίτσα, πώς είναι η δεύτερη καισαρική? ποναει οπως λενε λιγότερο από την πρώτη?

Ωραια, οντως παει καλυτερα αφου του κλεισανε και το οξυγόνο.

Αντε οταν γυρίσεις σπίτι, εχεις να κάνεις μεγαλη ανανέωση στα τικεράκια σου (τουλαχιστον εσύ έχεις)

Εγώ στην πρώτη καισαρική δεν είχα καταλάβει ούτε πόνο ούτε τίποτα, τώρα πονάω αρκετά. Πιστεύω όμως ότι φταίει που δεν έχω το μωρό εδώ να ασχολούμαι οπότε επικεντρώνομαι στις ενοχλήσεις!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...