Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!

ειμαι πολυ συγκινημενη μαριλενα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!

και στα δικα σασ οι υπολοιπεσ εγκυουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!

μαρακι πολλα περαστικα στο φατσακι σου!!τραβασ μεγαλο ζορι βρε κοριτσι μου,αν εστω εγραφεσ οπωσ σου ειπαν καμια αναρρωτικη αδεια?ή να επαιρνεσ τωρα την κανονικη σου αδεια?

ευχομαι ολα καλα να πανε!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να πω φατσακι...υπομονη τοτε και ευχομαι να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρεια...ολα καλα να πανε απο εδω και στο εξησ!!

μπετουλα μου τι κανεισ??σε πεθυμησα!τι κανουν τα παιδακια σου?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ΝΥΝ συμπεθέρα συγχαρητήρια, γερός και ευτυχισμένος να είναι στη ζωή του!

Μη σας αφήσω 2 μέρες, αμέσως όλα τα events τότε, για να τα χάσω :D

Μαρία τι έγινε με την Αντα, πως είναι;

Εμείς οκ περάσαμε το σκ στον ωρωπό. Ο μικρός τσιρίζει όταν φτάνει το νερό από τα @@ και πάνω, δεν θέλει καθόλου. Μόνο όταν κάνει πατητές στον φάδερ του γελάει. Τα μπρατσάκια σήμερα κατορθώσαμε να τον πείσουμε να τα βάλει αλλά άχρηστα ήταν, έξω στην ακροθαλασσιά έπαιζε με τα κουβαδάκια του... Κατά τα άλλα είναι καλά, τρώει (συνήθως) και χτυπάει τρελά ωράρια ύπνου. Καλοπερνάει. Η μαμακίαση τον πιάνει όταν πηγαίνω, όταν λείπω με έχει χεσμένη κι εμένα και τον πατέρα του. Το highlight του σκ ήταν που παίζαμε μέσα στον σκαραβαίο του πατέρα μου και βρήκε 2 πεντάλεπτα. Με έκσταση άρχισε να φωνάζει "ετά ετάαα". Ε λέω πιάστα. Τα βουτάει σε χρόνο dt. Εκείνη την ώρα περνάει το παιδάκι των γειτόνων, ο Νίκουυυ. Του λέω πλήρωσε το Νίκου να σε μάθει να οδηγείς ποδήλατο. Αμέσως τρέχει, του δίνει τα λεφτά και παίρνει θέση για το μάθημα. Πέθανα στο γέλιο. Ο Νίκου βέβαια τα κράτησε τα λεφτά μετά το 2λεπτο μάθημα χαχαχα

WN6Op3.png

Καλησπέρα κορίτσια

μαριλου να σου ζήσει το μωράκι σου ευτυχισμενο και καλότυχο σου ευχομαι

χρόνια πολλα σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια

και μεις καναμε το πρώτο μας μπανακι αν και δεν πολυ εμπαινε στην θαλασσα δεν ήθελε αλλα περάσαμε πολύ όμορφα παίξαμε στην αμμουδιά έβλεπε τα παιδάκια και οταν είπαμε για να φυγουμε έλεγε οχι μανουλα κατσε.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Μα πραγματικά, μία μερα να μην μπεις, γίνεται χαμος.

Μαριλού μου, να σας ζήσει το αντράκι σας, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά, αν και ο μπόμπος για 2 μερες έχασε την κοινή ημερομηνία με τη Λένα.

Καλή "ανάρρωση" σε σένα, και καλό σαραντισμό σας εύχομαι. Με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας. Η Λένα τι λέει, τι είπε για τον αβεφούλη της?

Εμεις εδώ, καλά, ακόμα περιμένω να μάθω αν θα λείψω 4 ή 5 εβδομάδες.

Καλημερίζω...

4Rnfp3.png

Καλημερα!

Θα μπω αμεσως στο ψητο, ειπαμε chθες το απογευμα να παμε στο παρκο τριτση, πολυ ωραιο, μας αρεσαν πολυ οι παπιες αλλα η μικρη θελει συνεchεια αγκαλια!Παιδια δε γινεται,μας εσπασε τα νευρα,δεν περπαταει καθολου και μεσα στο σπιτι τα ιδια,ουτε νερο δε μπορω να πιω πια,αγκαλια και ορθια, μην κατσω κατω,τι θα κανω:-(:?::?:

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!

Κατ παίρνε το καρότσι όταν βγαίνεται έξω...τώρα για μέσα στο σπίτι τι να σου πω...εξηγησέ της ότι είναι μεγάλο κοριτσάκι πια κ δεν μπορείς να την κρατάς αγκαλιά,πονάνε τα χεράκια της μαμάς! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Εμενα η δικια μου περπαταει οταν βγαινουμε βολτα απο τα Χριστουγεννα. Τωρα αλλωστε με το μπεμπη δεν γινεται αλλιως, περπαταει διπλα μου πιασμενη στο καροτσι.

Τι απεγιναν τα τικεράκια μας ?????

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Πιαιδα και η δικια μου περπαταει ,τωρα τι την επιασε χθες δεν ξερω αλλα τελευταια πολλα νευρα και γκρινια και μεσα στο σπιτι δεν μπορω απλα να κανω ΤΙΠΟΤΑ! Αγκαλια συνεχεια!

Καλημέρα κορίτσια. Ο μπόμπος μας είχε διπλή περιτύλιξη στο λαιμό πολύ επικίνδυνη γι' αυτό έσπρωχνε και κατέβαινε συνέχεια, μας φώναζε βοήθεια :):):) Θα τον κρατήσουν και σήμερα στο οξυγόνο αλλά τώρα μου βγάλαμε καθετήρες κλπ. Οπότε μολις έρθει ο Βασίλης θα πάμε να τον δω:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...