Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Μαριλου!!!! με το καλο μπεμπουλακος!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια σας ευχαρισω πολυ για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!

περασαμε ομορφα στο παρτυ τουΝικολα μου!!!

δεν μπορεσε να σβησει το κερακι αλλα τραγουδησε χτυπησε παλαμακια λιγες φωτο και επιστροφη στο παιχνιδι

ουτε μια μπουκια φαγητο εφαγε

μονο λιγη τουρτα και λιγο χυμο?????

εχθες δεν πηγαμε θαλασσα

δεν μας επιασε το ματι να παμε αυθημερον

πηγαμε στο χωριο

το παιδακι μου απο την Παρασκευη που του πηρα κατι αυτοκινητακια δεν λεει να ξεκολησει!!!!

ειδικα χθες ολη μερα επαιζε με αυτα!!!!

παθαμε πλακα!!!

ολη τον φτυναμε...

ειναι το δευτερο παιχνιδι που το παιζει τοση ωρα!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα

Θα ξεκινήσω γκρινιάζοντας σήμερα...

Ένα θα πω καποιος μας έχει καταραστεί! όλο το ΣΚ η Άντα ψήθηκε στον πυρετό! Έφτασε 40,2.Ψήθηκε το μωρό μου με αυτή τη ζέστη κιόλας! Εγώ είμαι ένα κουρέλι από αυπνία και κούραση και βέβαια το βιώνω διπλά αυτό το πράγμα λόγω εγκυμοσύνης. Μόλις μπήκα στη δουλειά και όπως καταλαβαίνετε, σέρνομαι!

Πρωί πρωί πήγα στο ΙΚΑ χωρίς ραντεβού, αλλά δεν μπόρεσα να μπω γινόταν χαμός, οπότε έκλεισα ραντεβού με παιδίατρο το απόγευμα στις 7. Και το ωραίο ποιο είναι? Στις 7 πρέπει να είμαι ταυτόχρονα στον Πειραιά στον γιατρό του πατέρα μου να δείξω τις εξετάσεις του και να μας πει πως θα προχωρήσουμε!

Κορίτσια νιώθω να καταρρέω, ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω και έχω και τον Αλέξη να επιμένει να έρθω για δουλειά!:mad: μη χάσω τη θεσάρα!:mad: ΄Ηρθα τελικά αλλά δεν με βλέπω και για πολύ! Εν τω μεταξύ η μικρή έκλαιγε για να μη φύγω...ΟΥΦ σας ζάλισα, αλλά αυτό που μόλις έκανα είναι ένα είδος εκτόνωσης!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαράκι πότε βγαίνεις σε άδεια??? Πες του γιατρού σου να σου γραψει έστω 2 βδομάδες άδεια να κάτσει σπίτι να ηρεμήσεις λίγο! Τραβάς μεγάλο λουκι γμτ.... Περαστικά στο φατσάκι!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγω Μαρια ενα εχω να πω, αυτοι οι αντρες μας δεν καταλαβαινουν τιποτα???Περιμενεις συμπαρασταση ρε γμτ σε πολλα πραματα αλλα δεν...κι ο δικος μου ετσι, θα πας στη δουλεια σου!

Περαστικα στο φατσακι!!!

Διαφημίσεις

Αχ τώρα διάβασα τα μηνηματα σας...είμαι λίγο στον κόσμο μου...

Νικόλα και Λένα να τα εκατοστήσετε!!!

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Άντε να πέρνουμε σειρά οι επόμενες!

Στο σπίτι τώρα έκατσε ο Αλ και θα ερθει και η μάνα του! Κορίτσια είμαι συγχισμένη τώρα αλλά δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη.Μπορεί να γίνομαι κακιά αλλα έτσι νιώθω! Η γυναίκα είναι καλη και χρυσή και όταν της πόυμε τρέχει, αλλα με τα παιδιά δεν το έχει και πολύ, τι να κάνουμε τωρα?

Πάντως να σας πω κάτι...διαβάζοντας σας, χάρηκα πολύ που οι περισσότερες περάσατε ωραία το ΣΚ!Π έρνω κουράγιο και ελπίζω κι εγώ για το καλύτερο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου:):):):) Είμαστε μια χαρά και εγώ και ο μικρός απλά ανυπομονώ να φύγει η επισκληρίδιος για να σηκωθώ να πάω να τον δω!!!!! Είναι ένας κούκλος:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου:):):):) Είμαστε μια χαρά και εγώ και ο μικρός απλά ανυπομονώ να φύγει η επισκληρίδιος για να σηκωθώ να πάω να τον δω!!!!! Είναι ένας κούκλος:):):)

Aχ μπραβο Μαριαλενα μου!!! Οσο για το κουκλος, ειμαι απολυτα σιγουρη, χαχαχαχα :D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Να μας ζησει ο ΜΠΟΜΠΟΣ γερος δυνατος ... να τον χαιρεσαι μαριαλλενα γρηγορα σπιτι σας και στο λενιο που θα χαρει να τον δει.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...