Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!

Μαριλου και Βατραχι να χαιρεστε τα ομορφα παιδακια σας!! Να ειναι παντα γερα, τυχερα και ευτυχισμενα!!

Εμεις καλα ειμαστε σε γενικες γραμμες, χθες το βραδακι πηγαμε μια βολτα στο κεντρο της κηφισιας, περπατησαμε και ηπιαμε και μια δυο μπυριτσες... Η καρολ κυρια με χυμο και πατατακια και ο βυρωνακος αψογος στο καροτσι ;);) Φυσαγε και ενα ωραιο αερακι, κοιμηθηκε μια χαρα το αγορακι μου.

Σημερα πηγα με την καρολινα να παρω ενα δωρο για μια αυριανη βαπτιση της κορης ενος συναδελφου του δημητρη (δεν θα παμε) και το βραδυ λεμε να βγουμε παλι ολοι μαζι, αλλα δεν εχουμε ιδεα για το που να παμε :confused::confused:

Εν τω μεταξυ εχω τοσες δουλειες να κανω μεχρι το αλλο σαββατο που φευγουμε, να δουμε τι θα πρωτοπρολαβω :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.Απο το μεσημέρι και μετά νιώθω λίγο καλύτερα με το στομάχι μου.Αλλά μ'έχει φάει η αγωνία για το πως περνάει η μικρή μου και αν μας ζητάει.Εχω πάρει 1000 τηλέφωνα απο το πρωί και παρ'όλο που η αδερφή μου με καθυσηχάζει οτι είναι όλα καλά και οτι έφαγε κιόλας και κοιμάται κανονικά εγώ μια ανυσηχία την έχω.Είναι πρώτη φορά που την αφήνουμε και μάλιστα τόσο μακρυά μας και για 2 μέρες.Ευτυχώς ο μπαμπάς πηγαίνει καλύτερα κι'έτσι θα τον αφήσω χωρίς τύψεις την Δευτέρα να πάω στο παιδάκι μου.

SI5Yp3.png

Λενακι μου χρονια σου πολλα κοριτσακι μου!!! να τα εκατοστησεις!!!! να σαι παντα γερη και να σε χαιρονται οι γονεις σου!!!! Μαριλου μου να την χαιρεστε και με το καλο ο μπομπος!!!!!!!!!!
Μαριλού να χαίρεσαι κι εσύ την κοράκλα σου, να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Με το καλό και το μωρακι σας.
μαριλου πολυχρονη η γοργονιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο και η αφιξη του μικρου μπομπου σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα να σασ πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λενακι να εισαι χιλιοχρονη και να δινεισ παντα τοση ευτυχια που χαριζεισ στουσ γονεισ σου!!!!!!!!!!!!!!!
Μαριλου και Βατραχι να χαιρεστε τα ομορφα παιδακια σας!! Να ειναι παντα γερα, τυχερα και ευτυχισμενα!!
Κοριτσια να χαιρεσται τα παιδακια σας..

Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστούμε όλες πολύ πολύ για τις όμορφες ευχές σας και εδώ και στο FB:p:p:p:p:p Απίστευτο μου φαίνεται ότι η γοργονίτσα μας έγινε 2 χρονών!!!!!!! Εχθές τελικά όπως σας είπα μαζευτήκαμε σε κλειστό κύκλο (παππουδογιαγιάδες, ο αδερφός του Βασίλη και 2 φίλοι) και κάναμε τα γενεθλιάκια μας. Η τούρτα μας έγινε πολύ ωραία, θα σας βάλω να δείτε φωτό και η Λένα ήταν πολύ χαρούμενη!!!!! Μόνο όταν της τραγουδήσαμε για να σβήσει το κερί της κατσούφιασε λίγο (η μαμά μου είπε ότι κι εγώ έκανα το ίδιο στην ηλικία της) αλλά μετά το έσβησε με τόσο καμάρι και χτυπούσε παλαμάκια!!!! Το βράδυ που πέσαμε για ύπνο μου έλεγε "μαμά ήταν τέλειο το πάτυ μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:"

Κατά τα άλλα πήγα την Παρασκευή για το ντόπλερ στο ΙΚΑ και έπεσα σε έναν τύπο πού να σας τα λέω... Ήρθε με χαρτί με τι οδηγίες για το χειρισμό του μηχανήματος στο χέρι, το κοιτολυσε όλη την ώρα και μπερδευόταν, δεν ήξερε τι να μετρήσει και τελικά τι το έκανα τι δεν το έκανα από μετρήσεις ένα και το αυτό ήταν γιατί όπως καταλαβαίνετε δε μπορώ να δώσω βάση σε τέτοιες μετρήσεις;););) Εχθές το πρωί πήγαμε ΙΑΣΩ που είχα ραντεβού να με βάλει πάλι στον καρδιοτοκογράφο ο γιατρός μου και του τα έλεγα, πήρε επι τόπου έναν υπερηχογραφιστή εκεί και όλα καλά. Ο μπόμπος είναι περίπου 2.200 τώρα, που σημαίνει ότι ακόμη και αν βγει σήμερα τη θερμοκοιτίδα τη γλυτώσαμε, θα μπει μόνο στην παρακολούθηση για ένα 24 και μετά μαζί μου. Αν καταφέρουμε και τον κρατήσουμε κι άλλο μέσα και φτάσει τα 2.500, τότε δε θα χρειαστεί ούτε καν παρακολούθηση:P:p:p:p Ευτυχώς με το yutopar έχουν υποχωρήσει οι συσπάσεις (φτάνανε μόνο μέχρι 2 χθες) αλλά δυστυχώς έχει κατέβει κι άλλο ο μικρός (τον πιάνουμε στο μισό του μισπύ δαχτύλου τώρα:confused::confused::confused::confused:) οπότε είμαστε σε επιφυλακή γιατί λογικά θα σκάσει μύτη μέσα στο 15νθήμερο, αλλιώς αν τον πείσουμε να μείνει μέσα μέχρι την 36η μετά θα δούμε τι θα κάνουμε γιατί μου είπε ότι δε θέλει και το yutopar να το πάρω πολύ καιρό. Εγώ πάντως ηρέμησα λίγο τώρα με το βάρος του και που μου είπε ότι δε θα μπει θερμοκοιτίδα, οπότε συνεχίζω την ξάπλα για να του δώσω όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται να πάρει βάρος και βλέπουμε:D:D:D:D Δε σας κρύβω βέβαια ότι έχω ένα προαίσθημα ότι θα σκάσει μύτη αυτή τη βδομάδα, δεν ξέρω γιατί.

Τώρα η Λένα έχει πάει με τους δικους μου τη γιαγιά μου και τον παππού μου στο Λαγονήσι γιατί είχαν έρθει για τα γενέθλια και ο Βασίλης έχει άει με τον αδερφό του να βοηθήσουν το μπαμπά του στη μετακόμιση, βρήκε σπίτι και μετακομίζει για να ξεκινήσουν και οι εργασίες στην Ηλιούπολη σιγά σιγά κι έτσι βρήκα χρόνο κι εγώ να σας γράψω το κατεβατό μου.

Φιλιά σε όλες, καλή Κυριακή:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριαλενα μια χαρα το παρτακι σας!! Εμεις περασαμε κατω απο το σπιτι σας χθες, ειχαμε παρκαρει στο δρομο σας, αλλα οταν ξεκινησαμε δεν ξεραμε που θα παμε και δεν πηρα το πυρεξ μαζι μου, χαχαχαχα!!!

Οσο για το μπομπο καλα θα κανει να κατσει εκει που καθεται...θα εχει και καυσωνα αυτη την εβδομαδα, που θελει να παει...:tongue::tongue::tongue:

Τελικα χθες πηγαμ στο Θησειο και φαγαμε στο κουζινα (ακους Μαρακι?? ;);)) Δεν ξερω, αλλα πολυ μου αρεσει αυτο το μαγαζι :):) Γιωτα πηραμε και προσεκο και σε θυμηθηκαμε :D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

πωλινάκι, πολυ ωραίο και το κουζίνα και το προσεκο... μπραβο που αρχισατε εντατικά τις βολτες

Εμεις πήγαμε σήμερα για μπάνιο στο λουτράκι, στη λίμνη βουλιαγμένης και κάναμε μπανάκι με ενα ζευγάρι φιλων που τα παιδια μας ειναι μαζί στον παιδικό, και περάσαμε παρα πολύ ωραία. Τα νερά ήταν όσο επρεπε ζεστά, σωστά ρηχά για τα παιδιά και δεν φύσαγε καθόλου, παρά τον γενικότερο πολύ αέρα που είχε η περιοχή. Περιττό να σας πω οτι η Ιλιάνα δεν έβγαινε απο τη θάλασσα παρά ελάχιστα, όλο ήθελε να περπατάμε με το νερό να φτάνει στη μέση της. Παντως και λόγω των αλλων παιδιών που τα ξέρει πολυ καλά, ήταν τόσο φρόνιμη, λες και δεν είχαμε παιδί. Ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα.

Μετά πήγαμε και για φαγητό σε μια φανταστική ταβέρνα που ξεραν τα παιδιά και καλοφάγαμε και κατα τις 5 πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Ευτυχως προλάβαμε την πολύ κίνηση και κατα τις 6:30 ημασταν εδω.

Τωρα εκανα μπανιο την Ιλιάνα και την έβαλα για ύπνο γιατι δεν έχει κοιμηθεί καθόλου, 20 λεπτα μονο στο αυτοκίνητο μεταξύ θάλασσας και ταβέρνας.

4Rnfp3.png

Γιωτακι το κακο με τις βολτες και τις εξοδους ειναι οτι ξοδευεις χρηματα, χαχαχαχα!!! Το μαγαζι που λες εινα στο λουτρακι και εχει ονομα φυτου, ζαρζαβατικου ή κατι τετοιο τελος παντων??? :tongue::tongue::tongue:

Ξενοικιαστηκε και μια γκαρσονιερα της κακιας ωρας που νοικιαζει ο δημητρης στην κυψελη σ' εναν πακιστανο και γενικα παμε απο το κακο στο χειροτερο...θα βαλει αγγελια να την πουλησει, αλλα ποιος αγοραζει στην κυψελη τωρα?? :confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

οχι πωλινακι, λεγοταν ΠΕΤΡΑ

ασε κι εμενα μου εχει ξενοικιαστεί η γκαρσονιερίτσα μου στο θησείο, και τωρα ψάχνω νοικάρη γμτ, και θελει και βάψιμο και καινουργιο θερμοσιφωνα.

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!! Είμαι ΙΑΣΩ, ήρθα με πονάκια και αύριο 8 η ώρα μπαίνω για να βγάλουμε το μπόμπο, δεν άντεχε να περιμένει παραπάνω:):):) Ελπίζω να έχει όντως περάσει τα 2 κιλά και να πάνε όλα καλά, έχω πολύ αγωνία:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μαριαλενα με το καλο ο μπομπος, αφου θελει να βγει και δεν κρατιεται τι να κανεις?Με το καλο,ολα να πανε καλα! Εγω παλι ειχα απο το πρωι μι αγωνια για το αν γεννησες η οχι:rolleyes:

Εμεις περασαμε τελεια το σαββατο,πηγαμε με τους κουμπαρους μας και το βαφτιστηρι σε μια παραλια μετα τη Χαλκιδα,μικρη αλλα πολυ ωραια και καθαρη,κατσαμε βεβαια πολυ λιγο γιατι οι κουμπαροι μου ειναι μονιμως αγχωμενοι με το παιδι, αν θα κρυωσει στη θαλασσα,αν θα καεί κλπ...η Τετα βεβαια δεν κρατιεται πια κοριτσια στη θαλασσα,θελει να φυγει να κολυμπησει μονη της! Πρεπει να παρουμε μπρατσακια!

Το απογευμα αφου ξεραθηκαν ενα διωρο στους κουμπαρους μας πηγαμε Χαλκιδα οπου ετρεξε οοοοολη την παραλια διπλα στη θαλασσα...τετοια χαρα!Χαλαλι τα 100 ευρω που κοστισε η βολτα...Ακους Πολινα???100!!!Αλλα το καταχαρηκε η Τετα!

Τελικα αφου φαγαμε σουβλακια για βραδυνο γυρισαμε σπιτι στις 11!Φυσικα 6:30 ηταν ορθια και φωνζε σάνανα...(θάλασσα..):-(

Παντως το σαββατο το ειδα σα μια προβα διακοπων και δοξα το Θεο προσαρμοζεται παντου η μικρη! Μια χαρα θα περασουμε στις διακοπες φετος!!!

(στο σπιτι βεβαια μεσα εχουμε προβλημα....δε με αφηνει να κανω τιποτα!)Επισης εκτος απο το γαλα και το γιαουρτι,κοψαμε και το κιτρινο τυρι,πλεον μονο λιγη φετα με το φαγητο, αγχωνομαι μονο και μονο γιατι ξερω και απο μενα οτι λογω υψους πρεπει να παιρνει ασβεστιο για τα κοκκαλα της...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαλενάκι με το καλό ο μπόμπος!! Όλα θα πάνε τέλεια!!! :D

Χθες πήγαμε κ εμείς για το πρώτο μας μπανάκι! Φύγαμε 5 το απόγευμα από Αθήνα πήγαμε Αυλίδα κάναμε το μπανάκι μας όπου η Ζωή είχε τελείως διαφοερική συμπεριφορά από πέρυσι που έκλαιγε...απλά έκατσε στην ακροθαλασσιά κ έπαιζε με τα κουβαδάκι της κ μετά έκλαιγε για να μη φύγουμε!:shock: Πήγαμε κάτσαμε κ στον πεθερό μου,φαγαμε τα σουβλάκια μας κ γυρίσαμε 12 η ώρα! Η μικρή κοιμόταν από το αυτοκίνητο κ εμείς μέχρι να κάνουμε μπάνιο πήγε 1 η ώρα κ σήμερα ψιλοσέρνομαι! :rolleyes: Το κορυφαίο??? Η πεθερά μου ήξερε ότι θα πάμε κ σηκώθηκε κ έφυγε για Αθήνα με μια ξαδέλφη της που πήγε να τη δει! Ο στεφ έξαλλος...:rolleyes:

Επίσης η μικρή το Σάββατο αναχωρεί με τους γονείς μου για Κιλκίς κ θα γυρίσει την Τρίτη! Τελικά η γιαγιά μου δεν θα έρθει Αθήνα για το χειμώνα...ήρθε η θεία μου από Γερμανία να τη πάρει αφού δεν είναι καθόλου καλά κ κάπου πρέπει να πάει κ επέλεξε να πάει εκεί...απλά σκέφτομαι ότι ίσος κ να μην την ξαναδώ ζωντανή γιατί μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα ζει....τέσπα....:rolleyes:

Λέμε να πάμε πουθενά το σουκού που θα λείπει η μικρή....προς ευβοια??? Προς Κόρινθο? Ξέρετε τίποτα καλό?;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μετά πήγαμε και για φαγητό σε μια φανταστική ταβέρνα που ξεραν τα παιδιά και καλοφάγαμε και κατα τις 5 πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Ευτυχως προλάβαμε την πολύ κίνηση και κατα τις 6:30 ημασταν εδω.

Τωρα εκανα μπανιο την Ιλιάνα και την έβαλα για ύπνο γιατι δεν έχει κοιμηθεί καθόλου, 20 λεπτα μονο στο αυτοκίνητο μεταξύ θάλασσας και ταβέρνας.

μου λες κι εμενα που ειναι αυτη η ταβερνα?

Ξενοικιαστηκε και μια γκαρσονιερα της κακιας ωρας που νοικιαζει ο δημητρης στην κυψελη σ' εναν πακιστανο και γενικα παμε απο το κακο στο χειροτερο...θα βαλει αγγελια να την πουλησει, αλλα ποιος αγοραζει στην κυψελη τωρα?? :confused:

και ομως πουλησε ωραιοτατο τριαρι η κουμπαρα μου τωρα στην κυψελη.

το ειχε κανει πολυ ωραιο αλλα με τους γειτονες που ειχε πλεον, δεν αντεχε αλλο η κοπελα και το πουλησε αγοραζοντας αλλο στο κουκακι.

αγοραζουν στην κυψελη αλλοδαποι που εχουν περισσοτερα μετρητα απο εμας.

Μαριλου με το καλο να υποδεχθεις τον γιο!

Να χαιρομαστε ολα τα μπεμπακια μιας και ειναι ο μηνας των γενεθλιων μας!

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριαλενάκι με το καλό ο μπόμπος!! Όλα θα πάνε τέλεια!!! :D

Χθες πήγαμε κ εμείς για το πρώτο μας μπανάκι! Φύγαμε 5 το απόγευμα από Αθήνα πήγαμε Αυλίδα κάναμε το μπανάκι μας όπου η Ζωή είχε τελείως διαφοερική συμπεριφορά από πέρυσι που έκλαιγε...απλά έκατσε στην ακροθαλασσιά κ έπαιζε με τα κουβαδάκι της κ μετά έκλαιγε για να μη φύγουμε!:shock: Πήγαμε κάτσαμε κ στον πεθερό μου,φαγαμε τα σουβλάκια μας κ γυρίσαμε 12 η ώρα! Η μικρή κοιμόταν από το αυτοκίνητο κ εμείς μέχρι να κάνουμε μπάνιο πήγε 1 η ώρα κ σήμερα ψιλοσέρνομαι! :rolleyes: Το κορυφαίο??? Η πεθερά μου ήξερε ότι θα πάμε κ σηκώθηκε κ έφυγε για Αθήνα με μια ξαδέλφη της που πήγε να τη δει! Ο στεφ έξαλλος...:rolleyes:

Εμεις οι δυο δε συννενοουμαστε, Αυλιδα πηγαμε το σαββατο...

Επίσης η μικρή το Σάββατο αναχωρεί με τους γονείς μου για Κιλκίς κ θα γυρίσει την Τρίτη! Τελικά η γιαγιά μου δεν θα έρθει Αθήνα για το χειμώνα...ήρθε η θεία μου από Γερμανία να τη πάρει αφού δεν είναι καθόλου καλά κ κάπου πρέπει να πάει κ επέλεξε να πάει εκεί...απλά σκέφτομαι ότι ίσος κ να μην την ξαναδώ ζωντανή γιατί μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα ζει....τέσπα....:rolleyes:

Αυτο κι εδω να ειναι ποτε δεν το ξερεις, το ιδιο σκεφτομαι κι εγω για τους παππουδες μου που τους βλεπω μια φορα το χρονο..

Λέμε να πάμε πουθενά το σουκού που θα λείπει η μικρή....προς ευβοια??? Προς Κόρινθο? Ξέρετε τίποτα καλό?;)

Κανα Ξυλοκαστρο για κοντα??Ακρατα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...