Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ κι από δω!!!!!!!! Θα τα πούμε με τον καινούριο χρόνο:) Καλά να περάσετε, καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, χαρά και ευτυχία!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Με το καλό να έρθει ο καινούριος χρόνος και να φέρει τα καλύτερα!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημερα κι απο εμενα.

Εμεις δυστυχως δεν εχουμε και πολυ καλα νεα.

Ο αντρας μου επαθε παλι αποκολληση αμφιβληστροειδους και χτες χειρουργηθηκε εκτακτως στο ιατρικο.

Εψαχνα να βρω που να αφησω το μωρο, ψοφησα εκει στο τρεξιμο και τωρα πρεπει να μεινει τουλαχιστον μια εβδομαδα μπρουμυτα στο κρεβατι.

Παει και το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον, σκασαμε και 3.500 ευρω που οσο να πεις δεν περισσευανε κιολας και προσπαθω να μη με παρει απο κατω.

Τι θα κανω η γυναικα με εναν εγχειρισμενο, ενα μωρο και την κορη μου δεν ξερω...

Υπομονη μαλλον.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημερα κι απο εμενα.

Ο αντρας μου επαθε παλι αποκολληση αμφιβληστροειδους και χτες χειρουργηθηκε εκτακτως στο ιατρικο.

Εψαχνα να βρω που να αφησω το μωρο, ψοφησα εκει στο τρεξιμο και τωρα πρεπει να μεινει τουλαχιστον μια εβδομαδα μπρουμυτα στο κρεβατι.

Παει και το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον, σκασαμε και 3.500 ευρω που οσο να πεις δεν περισσευανε κιολας και προσπαθω να μη με παρει απο κατω.

Τι θα κανω η γυναικα με εναν εγχειρισμενο, ενα μωρο και την κορη μου δεν ξερω...

Υπομονη μαλλον.

Υπομονή δε λες τίποτα....τι να πω βρε Κασσιανή? Περαστικά κ καλή δύναμη κάπως θα τα βολέψεις όλα αυτό που προέχει είναι να γίνει εντελώς καλά ο άντρας σου!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ax bre kassiani ti einai auta pou pa8ate!! mpika na sas euxi8w kai apo dw kai ta eida!

akribos apos ta les omws na min se parei apo katw giati se liges wres allazoume xrono kai euxomai na sou ferei tuxi kai ugeia stin oikogeneia sou to 2010!!!perastika na einai ola kai na xarite ta paidia sas!!

koritsia xronia sas polla kai kali xronia!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Το εχει ξαναπαθει στο αλλο ματι...:rolleyes:

Γονεις δικοι του δεν υπαρχουν και οι δικοι μου ειναι και μακρια και με δουλειες.

Μιλαμε οτι για να παω χτες στο νοσοκομειο κουβαλησα τη γιαγια μου που ειναι 76 χρονων. Αλλα κι αυτη δεν μπορει περισσοτερο γιατι δεν κανει να μεινει μονος του ο παππους.

Βραστα...

Οταν γενικα με ρωτανε αν εχω βοηθεια, δεν ξερω αν πρεπει να βαλω τα γελια ή τα κλαμματα...

Προς το παρον γελαω:rolleyes:

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες, ελπιζω απλα να ειναι καλα ο αντρας μου και χαλαλι τα υπολοιπα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια....

Κασσιανή μου,περαστικά στον άντρα σου...ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα...

Εμείς σήμερα θα μαζευτούμε στη μαμά μου για την αλλαγή...έχω 2 χρόναι να αλλάξω χρόνο με τους δικούς μου και μου έλειψε...

Εύχομαι σε όλες καλή χρονιά,με υγεία πάνω απ'όλα,αγάπη και ευτυχία....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ελα ντε! Η Μικρασιατικη συνταγη με παρεσυρε!

Γραψε καμια συνταγη συμπεθερα, γιατι δεν ξαναματαεμπιστευομαι τσελεμεντε!

α συμπεθερα ειναι πολυ ευκολο , πεταγεσαι στο πλησιεστερο σουπερ μαρκετ και πας στο ραφι με τα ετοιμα γλυκα διαλεγεις πανακοτα card'or κατα προτιμηση και ακολουθεις τις οδηγιες χρησης σε 5 λεπτα εχεις ετοιμο γλυκο και τελειο (πραγματικα το λεω ειναι πολυ καλο):tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

κασσιανη μου τι να πω ρε κοριτσι μου περαστικα, ο θειος μου το επαθε αυτο και μαλιστα νοικιασε μια ειδικη καρεκλα που χρησιμοποιειται σε αυτη την περιπτωση γιατι δεν μπορουσε να ειναι συνεχεια στο κρεβατι

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμενα.

Υπομονη μαλλον.

περαστικά σας Κασσιανή μου...

εγώ πήγα και αγόρασα με τα χεράκια μου βασιλόπιτα ωραιότατη...

καλή χρονιά σε όλους..καλά να περάσουμε

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια και πάλι χρόνια πολλά,

Πολλά τα νέα σας όσο λείπαμε και έκανα 2 ώρες για να σας διαβάσω.

Καταρχήν Πωλίνα εγώ θα σου έλεγα να πας στο γιατρό γιατί μπορεί να είναι κάτι μικρό και να το προλάβεις. Θύμισε μου να σου πω όταν βρεθούμε ξανά στην συνάντηση μας τι έπαθε ο Πατέρας μου που το άφησε από φόβο για τα χειρότερα!!

Κωνσταντίνα πάντα γερός και τυχερός ο Παναγιώτης σας. Για τα σκουλαρίκια μην σκας πολύ θα τα είδαν λίγοι θα το κατάλαβαν.

Τάρα αίσιο τέλος το κυνήγι του θησαυρού.

Εμείς κορίτσια με την φρουτόκρεμα τα πάμε έτσι και έτσι (μια την τρώμε μια όχι) αλλά τουλάχιστον τρώμε όλη την χόρτο-κρεατόσουπα. Το στόμα μας έχει γεμίσει δόντια (μετράμε ήδη οχτώ 4 πάνω και 4 κάτω), νομίζω ότι δεν θα βγάλουμε άλλα μέχρι να χρονίσουμε έτσι δεν είναι?

Marilou σήμερα είχαμε και εμείς πτώση από το καροτσάκι, πλέον δεν «στέκετε» πουθενά αλλά εγώ φταίω γιατί τις τελευταίες μέρες έσκυβε έξω από το καρότσι για να δει τις ρόδες.

Κορίτσια σας εύχομαι μια καλή χρόνια με υγεία για τα μωράκια όλου του κόσμου και για όλους μας.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Τα έχω όλα έτοιμα για το τραπέζι μου φαίνονται όλα λαχταριστά κ έτσι μπήκα να σας ευχηθώ....Η δεύτερη Πρωτοχρονιά είναι που κάνουμε παρέα....δεν γνωριζόμαστε όλες από κοντά αλλά έχουμε εισπράξει πολλά η μία από την άλλη και μακάρι να συνεχίσουμε να ήμαστε έτσι....Εύχομαι να ήμαστε όλες καλά....να φροντίζουμε σωστά τα παιδιά μας και να περνάμε όμορφα με τις οικογένειες μας! Υγεία,αγάπη,χαρά,ευτυχία και όλα τα καλά του κόσμου να είναι μες στα σπίτια μας! Σας φιλώ κ τα λέμε του χρόνου!!!:tongue: Καλή Πρωτοχρονιά!:lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...