Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρε σουπερ θα περασουμε, και εγω ανυπομονώ, αυριο θα μου πει αν θα λειψω 4 ή 5 εβδομάδες. Οι 4 είναι σίγουρες και μου λεει θα μιλησει και με την αλλη μου διευθυντρια να φύγω και 5η.

Αντε μωρε, μου έλειψες. Κι εγω γι αυτο το σκεφτομαι ρε κας για τα γενεθλια της Ιλιανας να το μικρύνω το παρτυ, αφου δεν θα καταλαβει τιποτα. Θα δω

Πραγματι συνειδοτοποιω τωρα που εχω και μεγαλυτερο παιδι και συγκρινω οτι ειδικα τα πρωτα δυο γενεθλια για εμας τα κανουμε πιο πολυ, δεν πολυπαιρνουν χαμπαρι τα μικρα.

και πραγματι μου φαινεται οτι θα το χαρει πιο πολυ να του παω τουρτιτσα στο σχολειο με τους φιλους του. ακομα και η δεσποινα το περιμενι με χαρα.

εγω μανικιουρ πεντικιουρ κανω μονη στο σπιτι κοριτσια.

τελειο γινεται.

σιγα μη δινω τοσα λεφτα συνεχεια.

εχω παρει και ολα τα συνεργα ο,τι ακριβως εχουν και οι επαγγελματιες, πηρα και σετ απο μαγαζι με ιατρικα ειδη που εχει μεσα αυτους τοιυς τροχους που χρησιμοποιυν και εχω κανει αποσβεση εκατο φορες.

ασε που δεν κινδυνευω και απο μολυνσεις, μηκυτιασεις κλπ και γλιτωνω και τη μουρμουρα τους.

τελειωσαν και τα ακροατηρια τωρα και κοβω και το κομμωτηριο για 2 μηνες.

ουως η αλλως τις τελευταιες φορες ιδρωνα τοσο πολυ που δεν κρατουσε ουτε μια μερα το χτενισμα.

Δημητρα μην στενοχωριεσαι παιδακι μου, ειναι και στο χαρακτηρα, αλλα παιζει και η ηλικια ρολο.

αλλαζει πολυ η σταση των ανθρωπων απεναντι σε ασθενειες και νοσοκομεια οσο μεγαλωνουμε.

yey2p2.png BN4cp2.png

οι πλαστελινες ειναι πολυ ωραιες αλλα τις πρωτες φορες χρειαζεται επιβλεψη μην τυχον και φανε τιποτα

εδω να δειτε τωρα που η δεσποινα δε θελει πια πλαστελινες, αλλα να της κανω μαθημα λεει, να μαθει να γραφει:rolleyes:

επισης ξυπνησε ενα πρωι και μου λεει "βλεπεις τα σκουλαρικια αυτα που κολλανε φευγουν τη νυχτα που κοιμαμαι, να παμε να μου τρυπησεις τα αυτια!"

βρε της λεω εισαι μικρη ακομα "οχι ενα τσακ και ενα τσακ θα μου κανουνε, δε θα πονεσω, δε θα βγαλω κιχ μαμα":confused:

με το ζορι την εχω καταφερει να μη μου ζηταει να της βαψω νυχια τιςκ καθημερινες που εχει σχολειο, καθως της το εχω απαγορευσει.

αλλα οσο ηταν πιο μικρη μια χαρα κοροιδευα οπταν εβλεπα κοριτσακια 4 χρονων με βαμμενα νυχια.

τωρα τα λουζομαι κι εγω...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

χαχα, κι εγω το ιδιο εχω παθει, δε βαριεσαι, καλα να μαστε.

Πωλινακι, να χαίρεσαι τον άντρα σου, να είστε παντα αγαπημένοι και να γερασετε μαζί.

Και αλλης μιας κοπελας δεν ειχε γενεθλια ο αντρας της σήμερα?

Εμενα εχει γενεθλια η νονα της Ιλιανας (η φρεσκογεννημένη) αλλα δεν τολμαω να τους παρω τηλεφωνο. Μαλλον το απογευματακι στο κινητο του κουμπαρου. Χτες το βράδυ τους έδινα οδηγίες τηλεφωνικά τι να κανουν και πως... αχ πως τους σκεφτομαι...

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.Να τους χαιρόμαστε Πόλα.Να τα εκατοστήσουν!Εμένα ο καυμένος μωρέ για να μην με ταλαιπωρήσει που πήγα το πρωί να τον πάρω επειδή με είδε έτσι χάλια που ήμουν απο το στομάχι μου με έδιωξε να γυρίσω σπίτι να ξεκουραστώ και θα πήγαινα να τον πάρω το μεσημέρι που θα έβγαινε τελικά το εξιτήριο.Μου χτύπησε όμως το κουδούνι κάποια στιγμή και είχε έρθει μόνος του με ταξί.Φύσικα του είπα γιατί το έκανε αυτό και δεν με περίμενε αλλά δεν ήθελα να τον στεναχωρώ και στην κατάσταση του.Αποφάσισα να μην φύγω το Σάββατο εγώ και στείλαμε την μικρή με τους δικούς μου που φεύγουν σήμερα και είπαν να την πάρουν μαζί για να μπορέσουμε να συνέλθουμε κι'εμείς λίγο.Εχω αγχωθεί και με την μικρή πως θα κάτσει 2 μέρες μόνη της και αν θα μας ζητάει αλλά απο την άλλη δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω και τον άντρα μου χειρουργημένο μόνο του απο την πρώτη μέρα.Θέλω να τον βοήθησω κι'εγώ όσο μπορώ.Απο την άλλη είμαι κι'εγώ πολύ χάλια.Το στομάχι μου ακόμη να περάσει και πήρα το γιατρό και μου έδωσε να πάρω κάτι άλλα χάπια.Τώρα πάω να τα πάρω κι'ελπίζω να μου κάνουν δουλειά.

SI5Yp3.png

χρονια σου πολλα Νικολα μου!!!!!

να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστουμε για τις υπεροχες μερες που μας χαριζεις καθημερινα!!!!!!

σε αγαπαμε τοσο μα τοσο πολυ......

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Λενακι μου χρονια σου πολλα κοριτσακι μου!!!

να τα εκατοστησεις!!!!

να σαι παντα γερη και να σε χαιρονται οι γονεις σου!!!!

Μαριλου μου να την χαιρεστε

και με το καλο ο μπομπος!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Βατραχάκι, να χαίρεσαι το γιόκα σου, να ειναι παντα γερός εύχομαι.

Μαριλού να χαίρεσαι κι εσύ την κοράκλα σου, να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά.

Με το καλό και το μωρακι σας.

4Rnfp3.png

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νικολακι χρονια σου πολλα και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα υγεια κ ευτυχια να εχεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλου πολυχρονη η γοργονιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο και η αφιξη του μικρου μπομπου σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα να σασ πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λενακι να εισαι χιλιοχρονη και να δινεισ παντα τοση ευτυχια που χαριζεισ στουσ γονεισ σου!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα πολλα πολλα περαστικα στον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...οσο για την πεθερα τι να πω....

πολινακι ο συζυγοσ απο την πυροσβεστικη (που ειναι και δημοσιο υποτιθεται),δουλευουν απο τον μαη και πληρωθηκαν μολισ χτεσ!!!!!!!!!

συνεχεια τετοια ακουσ τελευταια...

DnfMp3.pngqTarp3.png

ναι σμουτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!!

απλα καποιεσ φορεσ οταν απαντω ή γραφω κατι δεν μου εμφανιζονται τα ιμοτικον και για να δειξω τα αναλογα συναισθηματα παταω θαυμαστικα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...