Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.Πέρασα μια πολύ δύσκολη μέρα χθες.Τα πήρα για τα καλά πρώτη φορά με την πεθερά μου.Είχα τον άντρα μου στο νοσοκομείο,τον πήγα το πρωί να κάνει την επέμβαση την βουβονοκήλη που είχε αλλά τελικά το χειρουργείο του ήταν προγραμματισμένο για τις 1:30 το μεσημέρι.Τελικά μπήκε στις 3:30 και βγήκε στις 6:30.Ευτυχώς όμως πήγε καλά.Ο γιατρός είπε πως ήταν πολύ μεγάλο.Κάποια στιγμή το πρωί εγώ έφυγα και τον άφησα γιατί με είχε είχε πιάσει απο την θεραπεία το στομάχι μου και αυτή την φορά πονάω πολύ.Εχω τρελή τάση για εμετό και δεν νιώθω και τόσο καλά.Είχε παρέα όμως τον πατέρα μου και μετά πήγαν και οι αδερφές του.Εγώ περίμενα να πάρω την μικρή και θα ξαναπήγαινα.Είχα κανονίσει να μου την κρατήσει η αδερφή μου αλλά με πάιρνει η αδερφή του άντρα μου και μου λέει δεν την φέρνεις απο εδώ να την πάρω και να την πάω σπίτι να την δεί και λίγο η μαμά μου που θα κάνει να τη δει τόσο καιρό?Πολύ ευχαρίστως της λέω,κανένα πρόβλημα,άλλωστε το πατρικό του άντρα μου με το νοσοκομείο ήταν πολύ κοντά.Πάιρνω την μικρή και λέω να τους πετάξω μέχρι το σπίτι εγώ μιας και ήμουν με το αυτοκίνητο για να μιην προχωράνε μέσα στη ζέστη.Φτάνουμε,λέω ας ανέβω κι'εγώ να δώ λίγο την πεθερά μου μην λέει οτι δεν πήγα να πω ούτε ενα γεια.Μόλις με βλέπει η πρώτη της κουβέντα είναι θα με πετάξεις μέχρι την εκκλησία γιατί πονάει η μέση μου και δεν μπορώ να περπατήσω?Ναι,της λέω κανένα πρόβλημα αλλά μήπως επειδή πονάτε να κάτσετε καλύτερα να ξεκουραστείτε γιατί η μέση θέλει ξάπλα και ξεκούραση.Οχι μου λέει θα πάω στην εκκλησία.Εντωμεταξύ μετά απο λίγο άρχισε να μυξοκλαίγεται στην κόρη της οτι και καλά δεν είναι καλά και δεν μπορεί να πάει να δει το παιδί της και διάφορα τέοια κουλά που εγώ αναρωτιόμουν πως μια μάνα προτιμάει να πάει στην εκκλησία απο το να πάει να δει το παιδί της που ήταν και κοντά το νοσοκομείο.Ο λόγος όμως που τα πήρα είναι οτι εμένα με καθυστέρησε πολύ γιατί ήθελα να την πάω οχι στην κοντινή εκκλησία που ήξερα αλλά σε μια άλλη που ήταν πιο μακρυά και κάτω απο την Πανόρμου ήταν σημειωτόν τα αυτοκίνητα και δεν κουνιόταν τίποτα.Φάγαμε μια ώρα για να την πάω κι'εγώ είχα το μυαλό μου μην ξυπνήσει ο άντρας μου και δεν είμαι εκεί κι'αυτή να μου λέει στο αμάξι οτι έχασε κι'αυτή με την κίνηση την προσευχή του Αγ,Κυπριανού.Ελεος!Αντί να ρωτάει για το παιδί της μου έλεγε άλλα ντ'άλλων.Πρώτη φορά τσαντίστηκα τόσο πολύ χθες.Ενταξυ πάντα αδιάφοροι ήταν για όλα και ποτέ δεν είχα πολλά πολλά αλλά τέτοιο πράγμα?Μου είπε εντωμεταξύ πως οταν τελείωνε θα με έπιαρνε να πάω να την ξαναπάρω αλλά φυσικά ούτε που τόλμησε να με πάρει γιατί με έβλεπε την αγωνία που είχα για να φτάσω στο νοσοκομείο και οτι δεν προλάβαινα,και φυσικά ούτε την μικρή είδε καθόλου που μου έλεγε εμένα η κόρη της οτι θέλει να την δει γιατί θα κάνει καιρό να την δει τώρα.

Σόρρυ βρε κορίτσια πρωί-πρωί αλλά ήθελα κι'εγω κάπου να τα πω να ξεσκάσω.Εχθες έτρεχα τόσο πολύ που εκείνη την στιγμή μου ερχόταν να βάλω τα κλάμματα με την όλη αναισθησία.Δεν ήμουν και καλά και έπεσαν όλα μαζεμένα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γιώτα κ εγω που τη ζήτησα μια εβδομάδα επιπλέον ανευ μάλλον δεν θα την πάρω με το δευτερο μαγαζί που ανοίγει το αφεντικό!:rolleyes: Αλλάζουμε αφεντικά για το καλοκαίρι?:tongue:

Εντωμεταξύ ίσος να χω βρω λύση για να κάτσω κάμποση από την άδεια της γέννας....ο μικρός μου κουνιάδος τελειώνει μηχανογράφηση λογιστηρίου κ θέλει να πάει κάπου να μάθει λίγο πως δουλέυουν τα πράγματα κ σκέφτομαι να τον προτείνω στο αφεντικό να του δίνει ένα μικρό ποσό όσο θα λείπω κ να κάνει κάποια βασικά πράγματα γιατί πάλι έστω μια φορά τη βδομάδα θα πρέπει να κάνω guest εμφάνιση να ελέγχω...;) νομίζω θα ναι μια καλή λύση κ για μένα κ για το αφεντικό....

Χθες πήγαμε στην κουμπάρα μου που γιόρταζε κ με ψηνει να πάμε κερατεα ή χίο κανα 2 βδομάδες μόνες με τα παιδιά...δεν θα ήμαστε βεβαια τελείως μόνες θα είναι εκεί κ οι παππούδες της αλλά δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα γιατί θα πρέπει να προσέχουμε 3 παιδιά....:confused:

Δήμητρα έτσι είναι ο χαρακτήρας κάποιων γονιών μην συγχίζεσαι γιατί δεν θα βγει κ κάτι....περαστικά στον άντρα σου!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ε καλά λες. Φαντάσου ότι πήγατε στο ίδιο μαγαζί στο Αιγαλεω και είχε προλάβει να πάρει το σχέδιο-νούμερο που ήθελες εσύ χαχαχα

Δωρο μου τα φερανε κυρια μου, μια θεια μου που μαλιστα δουλευε παλια σε εκεινο το μαγαζι στο Χαιδαρι!

Σε έψαχναν σιωπηρά!

Οχι καλε,αναρρωτιομασταν γραπτά στο τσατ για τη Γιωτα;)

Καλημερα! Χθες πηγαμε παλι στο εκπτωτικο χωριο για βολτα,καφε και τα συναφη! Ωραια ηταν!

Αννα στειλε τον ξαδερφο εδω τον Αυγουστο γιατι εγω μονο 2 βδομαδες αδεια θα παρω παλι...το υπολοιπο ΙΣΩΣ το πληρωθω καποτε...

Δημητρα περαστικα στον αντρα σου, καλη αναρρωση, μη στενοχωριεσαι, εσεις να ειστε καλα, τα ιδια εκανε και η γιαγια μου, μητερα του πατερα μου, εναν γιο ειχε μονο, το θειο μου...μακαρι εμεις να μην ξεχωρισουμε ποτε τα παιδια μας..

Γιωτα εγω τι να πω? 28/7 εχουμε γενεθλια...μας βλεπω οι τρεις μας να τα κανουμε...

καλημερα,

δημητρα περαστικα στον αντρα σου, για τα υπόλοιπα μη σκας, δεν ειναι ολοι σαν εμας

κατερινα δεν πειραζει, οικονομια χαχαχαχα

εμας μας διαρηξανε στη δουλεια για δευτερη φορά μεσα στην ίδια εβδομάδα (4η φορά μεσα σε 5 μήνες και 5η φορά συνολικά) και γίνεται ΧΑΜΟΣ πάλι απο τη σήμανση κτλ.

ευτυχως είναι στο δίπλα κτίριο και απο εδω δουλευουμε κανονικά.

Μας εχουν βάλει στο μάτι παντως για τα καλα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Εχθές είχε έρθει μια φίλη για καφέ με το κοριτσάκι της και μας φέρανε πλαστελίνες και διάφορα καλούπια! Η δικιά μου ξετρελάθηκε! Παιξαμε και μαζί μετά, είναι όντως πολύ δημιουργικό παιχνίδι! Επαιξα καμια ώρα!:oops:

Δήμητρα έχεις δίκιο τι να πω...

κατερίνα το καλό με τα παπούτσια ξέρεις ποιο είναι? Ότι ούτε και η Άντα τα φοράει :rolleyes: Με το που της τα φοράω, κλαιει απαρηγόρητη, άρα πρέπει να την χτυπάνε! Γμτ και είναι τόσο όμορφα!

Κι εμας τα πράγματα απο τις εξετάσεις του πατέρα μου δεν είναι καλά! Αναμενόμενο βέβαια...προχωράει άσχημα το θέμα!:-(:cry:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα,

Εχθές είχε έρθει μια φίλη για καφέ με το κοριτσάκι της και μας φέρανε πλαστελίνες και διάφορα καλούπια! Η δικιά μου ξετρελάθηκε! Παιξαμε και μαζί μετά, είναι όντως πολύ δημιουργικό παιχνίδι! Επαιξα καμια ώρα!:oops:

Δήμητρα έχεις δίκιο τι να πω...

κατερίνα το καλό με τα παπούτσια ξέρεις ποιο είναι? Ότι ούτε και η Άντα τα φοράει :rolleyes: Με το που της τα φοράω, κλαιει απαρηγόρητη, άρα πρέπει να την χτυπάνε! Γμτ και είναι τόσο όμορφα!

Κι εμας τα πράγματα απο τις εξετάσεις του πατέρα μου δεν είναι καλά! Αναμενόμενο βέβαια...προχωράει άσχημα το θέμα!:-(:cry:

Μακαρι να μην ταλαιπωρειται ο ανθρωπος τουλαχιστον με πονους.Κουραγιο και υπομονη σε σας!

Οσο για τα παπουτσια, εμας δε μας εμπαιναν καν,ασε που ηδη εχουμε αλλαξει νουμερο...κρατα τα μηπως δε χτυπανε το νεο μελος!!!

Εμενα σημερα το πρωι ενω τοσες μερες τα καινουργια crocs δεν ηθελε ουτε να τα βλεπει , μολις ξυπνησε μου ζητουσε αυτα για τη θαλασσα λεει και τα φορεσε..τι να πω,θα μας τρελανουν!

Πλαστελινες ειχα παρει κι εγω αλλα δεν τις εβγαλα ακομα, τις εχω κρυψει.

Ευχαριστώ Κατερίνα, κι εγώ αυτό ελπίζω και προσεύχομαι!

Όσο για τις πλαστελίνες, άνοιξέ τες και θα δεις πόσο θα ασχοληθεί. Απλά μπορεί να σας πεσουν και κάτω, καλύτερα στο μπαλκόνι! Εμένα είναι μπάχαλο το σπίτι και δεν με ενοιαζε. Αυριο που θα κανω δουλειες όμως τερμα...στη βεράντα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ευχαριστώ Κατερίνα, κι εγώ αυτό ελπίζω και προσεύχομαι!

Όσο για τις πλαστελίνες, άνοιξέ τες και θα δεις πόσο θα ασχοληθεί. Απλά μπορεί να σας πεσουν και κάτω, καλύτερα στο μπαλκόνι! Εμένα είναι μπάχαλο το σπίτι και δεν με ενοιαζε. Αυριο που θα κανω δουλειες όμως τερμα...στη βεράντα!

Ετσι κι εγω τις ειδα λιγο γλοιωδεις και τις εκρυψα...;)

Ετσι κι εγω τις ειδα λιγο γλοιωδεις και τις εκρυψα...;)

Μπα όχι μια χαρά είναι, καμία σχέση με τις παλιές που παίζαμε εμείς! Απλά ε όλο και κάτι θα πέσει κάτω! play-do ειναι.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:P:p:p:p Εμένα παίζει με κανονικές πλαστελίνες πάντως τις παραδοσιακές σαν αυτές που είχαμε κι εμείς. Μια play - doh που είχε ένα βράδυ έμεινε έξω και ξεράθηκε τελείως, δε φτουράνε......

Το μεσημέρι έχω ραντεβού στο ΙΚΑ για το ντόπλερ, άντε να δούμε πώς πάει κι ο μπόμπος μας:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσια!

Δημητρα πολλα περαστικα στον συζυγο.

Γιωτακι να χαιρεσαι με την αδεια, μην προβληματιζεσαι...προς το παρον τουλαχιστον!!

Κας welcome back. Εγω θα προτεινα να παρεις την τουρτιτσα που λες στο σχολειο και μια χαρα! Εγω ετσι εκανα για τον βαγγελη και το ευχαριστιοταν πιο πολυ.

Λοιπον, χθες για πρωτη φορα στα 15 χρονια, ο αντρας μου δεν πληρωθηκε. Υπαρχει λενε προβλημα ρευστοτητας και θα τους πληρωσουν την τριτη...νομιζω οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα. Εγω εστειλα σημερα την ανευ αποδοχων αδεια που θελω, προβλεπω να με πρηζουν παλι...:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κοριτσοπουλα!!!!

Δημητρουλα περαστηκα στον συζηγο.....ασε την πεθερα στον κοσμο της

καπως ετσι ειναι και η μανα μου δυστηχως...:(

τωρα θα κανω πεντικιουρ μονη μου

και βαψιμο νυχιων

και αυριο πιστολακι και φρυδια και ετοιμη η μανουλα για το παρτυ του Νικολα μου!!!!

τι αλλο ??

βλεπω την νταντα στον σκαι

μα τα αγριμια πως τα μεταμορφωνει σε αρνακια οεο???

εγω εφαρμοζω τηνσυμβουλη της στο να του μιλαω κατεβαινοντας στο υψος του και δειχνει να καταλαβαινει:P:p:p:p

:P

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...