Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Βασικά πνίγομαι τι πράγμα είναι αυτό κάποιες μέρες!:rolleyes:

Βατραχακι σημασία δεν έχει πόσοι θα είναι στα γενέθλια αλλα να νοιάζονται πραγματικά για την οικογένεια σας! Σε πληροφορώ ότι τα φετινά μας γενέθλια στο Βέλγιο που ήμασταν 4 άτομα κ η μικρή ήταν πιο 'ζεστα΄ από τα περσινά γιατί οι 2 άνθρωποι που μας φιλοξενούσαν φρόντισαν να στολίσουν το σπίτι με μπαλόνια κ γιρλάντα κ ξυπνώντας είδαμε ότι κάποιος είχε φροντίσει για να κάνει χαρούμενο το παιδάκι μας! ;);)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια!!!

Μαριλου τα ατομα αυτα παιδια εχουνε

στην μια περιπτωση ειναι μεγαλα

και στην αλλη πιο μικρα

αλλα οταν τα παιδια τους ειχαν γενεθλια εγω ετρεχα και χαιρομουν

οπου κι αν ηταν το παρτυ τους...

τεσ πα

θα μου φυγει...

οσο για τα ατομα που καλεσα θα ερθουν ολοι!!!

καμια φορα οι φιλοι ειναι κοντα σου πιο πολυ απο τους συγγενεις...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!

ξεχασα να την πω..

ετσι συμπεθερα οπως τα λες...

Ο Νικολας ακομη κοιμαται κ δεν ξυπναει....και εχουμε δουλειες στην αγορα

θα μας πιασει η ζεστη...

καλησπερα κοριτσια

αννα κι εδω χαμός, μ αρεσει που ελεγα να κλεισει το οικονομικό έτος, να ηρεμησουμε λιγο... αντε να αρχισουν οι αδειες γιατι μονο τοτε μας βλεπω να ηρεμουμε λιγο.

Βατραχακι, θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια. μην σκας καθολου. Οποιος θέλει να έρθει θα ειναι εκει και θα χαρεί μαζί σας. Αυτούς θέλεις αλλωστε οχι τους άλλους που δεν ενδιαφερονται.

Κι εγω σιγα σιγα ξεκιναω να ετοιμαζομαι για τα γενεθλια, κι εγω εχω απορια ποιους θα βρω στην Αθηνα 23/7 λογω καλοκαιριου.

Παντως ενω το ειχα στο μυαλο μου για πιο μεγαλο να το κανω το παρτυ, τελικα θα το μαζεψω αρκετα, λογω εξοδων. Μας εχει τσακίσει αυτή η κωλοδοση για τους ημιυπαίθριους. Ειναι περισσότερο και απο τη δόση του δανείου μας η οποία είναι ήδη μεγάλη. Εντωμεταξύ εμενα μου κάνουν κάποιες κρατήσεις αυτούς τους μήνες, γιατί κατι ειχαν υπολογίσει λαθος με το ΙΚΑ και το ποτε γυρισα και μου δίνανε παραπανω χρηματα λεει, και τωρα μου τα παίρνουν πίσω.

Κατερινα εγω γιορταζω 15Αυγουστο και δεν εχω γιορτασει ποτε τη γιορτή μου. ΠΟΤΕ.

Γι αυτό γιορτάζω και την Ιλιανα 9 Μαρτίου και όχι τωρα στις 20 Ιουλίου. Διπλα διπλα με γενέθλια και κατακαλόκαιρο και τα δυο, δεν ηθελα να το κανω αυτο στο κοριτσακι μου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα παρακολούθησέ το το δικό σου και βλέπεις μπορεί να είναι σύμπτωση να μην είναι το ίδιο πράγμα
H διαφορά είναι πως του μικρού κοκκίνησε πολύ (τώρα πια σχεδόν έφυγε) ενώ εμένα όχι. Βάζω μόνο σταγόνες και σα να υποχωρεί και το δικό μου, μόνο που με έπιασε φαγουρα σήμερα. Τέτοια σύμπτωση; Δεν θα μπορούσε να είναι σύμπτωση ότι την ίδια μέρα κερδίσαμε το τζόκερ με τον μικρό; :rolleyes:
Καλά Κατερίνα πάρτε και κανένα παπούτσι, τίποτα δεν πήρατε :tongue: :tongue:
Ε καλά λες. Φαντάσου ότι πήγατε στο ίδιο μαγαζί στο Αιγαλεω και είχε προλάβει να πάρει το σχέδιο-νούμερο που ήθελες εσύ χαχαχα
αφου σας διαβαζω
Σε έψαχναν σιωπηρά!
ειμαι πολυ πικραμενη σημερα

πηρα τηλ το πρωι σε 2 ατομα του στενου οικογενειακου μας κυκλου για να τους καλεσω στα γενεθλια του Νικολα

κι ομως εφαγα πορτα...με την δικαιολογια πως ειναι σαββατο και ειναι καλοκαιρι και θελουν να πανε στην θαλασσα

Εγώ φώναξα συγγενείς και φίλους στα πρώτα γεννέθλια, μιας κι ήταν πρώτη φορά που τα γιόρταζε και τέλος. Μέχρι να μεγαλώσει και να ζητάει μόνος του, δεν ξανακάνω πάρτυ με πολύ κόσμο, μεταξύ μας οικογενειακά. Καλά φέτος δεν μας έπαιρνε κι όλας.... Γιατί χαλιέσαι εσύ όμως δεν κατάλαβα. Οποιος δεν θέλει, δεν έρχεται τέλος. Το κρατάς σημείωση, πράττεις αναλόγως κι εσύ στα δικά τους γεννέθλια κι ούτε τσακωμός ούτε στεναχώριες!
οσο για τα ατομα που καλεσα θα ερθουν ολοι!!!

καμια φορα οι φιλοι ειναι κοντα σου πιο πολυ απο τους συγγενεις...

Α ναι γεια σου!

WN6Op3.png

γεια σας και παλι!!!

με κεινα και τα αλλα ξεχασα να σας πω για τον παιδοτοπο που πηγαμε προχθες

θελαμε να κανουμε το παρτυ του μικρου εκει

μας ειπαν καλα λογια αλλα εχει κουνουπακια

ε καλα ποσα θα ειναι?? σκεφτομαι δεν πειραζει..

κουνουπια????? μεγαλα σαν μυγες !!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

συννεφο να πεταει γυρω απο τις λαμπες

βαλαμε αντικουνουπικο αλλα τι να παθουν αυτα ηταν αεροπλανα

ηπιαμε μια μπυρα βιαστηκα και γεια σας!!!!

(Χριστινα εκει θα σε παω οταν ερθεις στισ Σερρεσ.....:tongue::tongue::tongue::tongue:)

τελικα κλεισαμε στον παιδοτοπο που παμε κ μας αρεσει

διαλεξαμε κ τουρτα πεντανοστιμη και παμφθηνη σε σχεση με αλλα ζαχαροπλαστεια

ενα φορεματακι να βρω και ειμαστε κομπλε!!!;););)

σημερα ηρθε και για ενα καφεδακι -τυροπιτακι η νυφη μου

και ο δικος μου να τρεχει σαν παλαβο περα δωθε..

και να φωναζει "τουτατηηηηηη" (Σωκρατη)

μετα βρηκε ενα αυτοκινητακι και ηρεμησε

με εκπληξη μου λεει η νυφη μου

ααα δες παιζει!!!

εε απο χθες αρχισε να ασχολειτε με τα αυκινητακια του

εχθες μετα την παιδικη χαρα καθισαμε μια ωρα στο μπαλκονι και επαιζε με ενα αυτοκινητακι περα δωθε στο τραπεζι με το ζορι τον πηγα για μπανιο

λετε τωρα που πλησιαζουν τα 2 να ηρεμησουμε?

μπαααα δεν νομιζω!!!!

καησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βατραχακι μου μην στεναχωριεσαι καλη μου και μην χαλασ την διαθεση που εχεισ για την ολη προετοιμασια του παρτυ με τετοια ατομα και με τετοιεσ συμπεριφοιρεσ!!!!

κατερινιω μια και με ρωτησεσ προχτεσ για την δουλεια!!!

λοιπον μετα την <<σουπερ>> προταση που μου ειχαν κανει

(θα θυμαστε τα τρεντυ σπαστα ωραρια μεταξυ 9 πρωι και 11 το βραδυ......)

τουσ πηρα πισω τσαμπουκαλεμενη οτι ναι παιδια θα επιστρεψω αλλα θα δουλευω εωσ τισ 16.00 το πολυ.αλλιωσ (επειδη ειχα ξενερωσει παρα πολυ με την ολη συμπεριφορα τουσ ακομα απο πριν φυγω.....και με οσα ειχαν προηγηθει ,κτλ) θα με απολυσετε και δεν θα παραιτηθω ωστε να μπορεσω να μπω ταμειο ανεργειασ(πραγμα που δεν ηθελε αυτοσ γιατι φοβοταν καταγγελια απο ανταγωνιστεσ)!

να σασ πω πραγμα που με συμφερει γιατι και επιτελουσ θα ξεφυγω απο την συγκεκριμενη δουλεια και τον συγκεκριμενο εργοδοτη (να μου πεισ τωρα βρηκεσ εποχη....)γιατι χρονια λεω οτι θα φυγω και δεν φευγω...και στην τελίκη θα μου μενουν περισσοτερα χρηματα απο το να εχω στον δρομο τα παιδακια μου(πρωι παιδικο,μετα γιαγιαδεσ και παλι δεν καλυπτοταν και ολεσ οι ωρεσ... )και να μου τα παιρνει τα χρηματα ο σταθμοσ...

εν τελει θα μπω οαεδ και θεοσ βοηθοσ...

να ηταν καποια αλλη δουλεια με πιο λογικα ωραρια(ισωσ και να παραβλεπα τισ συμπεριφορεσ)χιλιεσ φορεσ θα γυριζα αλλα με αυτα που μου παρουσιασαν ευχαριστω δεν θα παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεχρι να αποφασισει και αυτοσ τι ηθελε σκευτομουν να παρω τηλεφωνο και να πω χωρισ ερωτησεισ κτλ ,οτι <παιδια επιστρεφω,δικαιουμαι αυτεσ τισ ωρεσ λογω παιδιων,αυτο τον μισθο> και κοψουν το κεφαλι τουσ!!!

αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μου ελεγε ωραια τοτε ελα 4-11.30 το βραδυ και τελοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μολισ χρονιζε η μπουρμπουλ θα με απελυε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλέ που πηγατε ολεσ???τωρα που μπηκα εγω,εξαφανηστηκατε εσεισ!!!

σε εμασ αναβληθηκαν οι φετινεσ διακοπουλεσ,λεγαμε για σαμο που ειναι και κοντα,αλλα του συζυγου λογω πυρκαγιων και αυξημενου κινδυνου δεν του δινουν αδεια εωσ 10/09...οποτε τοτε πια!!!!ελπιζω να μην εχει κρυωσει ο καιροσ γιατι τελευταια τα εχει χασει λιγο...χι χι!!

προχτεσ το καημενο το στεφανι μου καιγοταν...10+ ωρεσ εσβηναν μια φωτια!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ δεν εξαπλωθηκε ,γιατι αλλιωσ θα καταστρεφοταν μεγαλο κοματι δασουσ του νησιου...φετοσ βλεπω πολλεσ φωτιεσ και ακομα δεν αρχισε για τα καλα το καλοκαιρι....ασ ελπισουμε να ειναι και οι τελευταιεσ!!

παντωσ τα μπανακια δεν μασ λειπουν,δοξα τω θεω!!!!!! 11 τα φτασαμε!!!!!!!!!!!!καποιεσ φορεσ οσο και να βαριεμαι τισ πηγαινω γιατι ξερω οτι τουσ κανει πολυ πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και βεβαιωσ βεβαιωσ τωρα πια ειναι αψογεσ μεσα στην θαλασσα!!!!!!!!!παιζουν κ πλατσουριζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κουνουπια????? μεγαλα σαν μυγες !!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

συννεφο να πεταει γυρω απο τις λαμπες

βαλαμε αντικουνουπικο αλλα τι να παθουν αυτα ηταν αεροπλανα

ηπιαμε μια μπυρα βιαστηκα και γεια σας!!!!

(Χριστινα εκει θα σε παω οταν ερθεις στισ Σερρεσ.....:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Kαλέ με υποχρεώνεις, τέτοια περιποίηση πια; :rolleyes:
εε απο χθες αρχισε να ασχολειτε με τα αυκινητακια του

εχθες μετα την παιδικη χαρα καθισαμε μια ωρα στο μπαλκονι και επαιζε με ενα αυτοκινητακι περα δωθε στο τραπεζι με το ζορι τον πηγα για μπανιο

Κι εμένα παίζει πολύ με τα τουτούνια, μέχρι και αγκαλιά για νάνι τα παίρνει. Αλλά δεν ξεχνάει και το αγαπημένο του παιχνίδι (να τα πετάει κάτω με δύναμη, απολαμβάνει τον θόρυβο..)

WN6Op3.png

αχ βρε κοριτσια, ειμαι πολυ προβληματισμένη.

στην εταιρεία βγηκε γραμμή απο τον πρόεδρο να εξαντληθούν τα υπόλοιπα αδειών και αν χρειαστεί να ξεκινήσουν και άδειες ανευ αποδοχών (άρχισαν τα όργανα). Πίστευα οτι αυτό δεν θα άγγιζε τις γραμματείς, αλλα να που ο διευθυντής μου σήμερα με φώναξε και μου είπε να παρω 2 επιπλέον εβδομάδες άδειας γιατι εχω μεγάλο υπόλοιπο. Μου αφήνει ουσιαστικά μονο 5 μερες διαθεσιμες και με βγαζει σε αδεια για 5 εβδομάδες. Από τη μία χαίρομαι, γιατί τέτοιες διακοπές δεν εχω ξανακάνει ποτέ όσα χρόνια δουλεύω, και θα παω να την αραξω με την Ιλιάνα στην ανάβυσσο και θα πηγαινοέρχεται ο Νίκος, αλλα από την άλλη σκέφτομαι πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα.

Αφου το είπα και στον ίδιο, να χαρώ ή να προβληματιστώ? Και μου λεει, να χαρείς βεβαια, άδεια σου δίνουμε να ξεκουραστείς

4Rnfp3.png

Στενοχωριεμαι που σας εχω χασει τις τελευταιες εβδομαδες, αλλα πραγματικα γινεται της τρελλης.

ενα καρο πραγματα προσπαθω να προλαβω

σκεφτομουν κι εγω τα παρτυ γενεθλιων, γιατι δεν ξερω τι να κανω με τον αγγελακο.

ειναι τελικα μεγαλη διαφορα το πρωτο απο το δευτερο παιδακι

στη δεσποινα εχω κανει κανονικα ολα της τα παρτυ.

τωρα ο αγγελος μου φαινεται εξαιρετικα μικρος και βλεπω οτι ουτε καν θα καταλαβει αν του το κανω στο σπιτι με πολλα παιδακια και μαλλον θα προτιμα στο σχολειο με τους φιλους του εκει.

και το οικονομικο υπολογιζω βεβαια, γιατι λογω ελλειψης χρονου θα [ρε[ει να παρω απο κετερινγκ και τα ατομα θα ειναι πολλα.

οποτε λεω να του παρω μια τουρτα με τον τομας τρενακι που του αρεσει και να παω στο σχολειο του.

ΓΙΩΤΑ μην σκας παιδι μου προκαταβολικα, σκεψου τι ωραια θα περασετε με την Ιλιανα σου 5 εβδομαδες

εμεις για ενα μπανιο πηγαμε χτες και τρελλαθηκα απο τη χαρα μου με τα παιδια και τα κουβαδακια μας

yey2p2.png BN4cp2.png

μωρε σουπερ θα περασουμε, και εγω ανυπομονώ, αυριο θα μου πει αν θα λειψω 4 ή 5 εβδομάδες. Οι 4 είναι σίγουρες και μου λεει θα μιλησει και με την αλλη μου διευθυντρια να φύγω και 5η.

Αντε μωρε, μου έλειψες. Κι εγω γι αυτο το σκεφτομαι ρε κας για τα γενεθλια της Ιλιανας να το μικρύνω το παρτυ, αφου δεν θα καταλαβει τιποτα. Θα δω

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...