Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:P:p:p:p Λέω μετά και τη χτεσινή τρεχάλα στο ΙΑΣΩ να ετοιμάσω βαλιτσάκι σιγά σιγά γιατί με βλέπω να το εγκαινιάζω το καφέ του Αυγούστου όπου να'ναι!!!!!! Χθες το απόγευμα είχα πόνους περιόδου και με έπιανε και κρύος ιδρώτας στην πλάτη οπότε πήρα το γιατρό και ανέβηκα κατευθείαν ΙΑΣΩ να με βάλει στον καρδιοτοκογράφο. Όπως είχα καταλάβει, έκανα συσπάσεις πιο έντονες, αλλά ευτυχώς ο μικρός δεν έχει κατέβει κι άλλο οπότε απλά αλλάξαμε από μαγνήσιο σε utopar και εννοείται συνεχίζουμε την ξάπλα και παρασκευή ξαναβλέπουμε.... Τι να πω πολύ βιαστικό μου βγήκε αυτό το παιδί!!!!!!!! Το γιατρό που τον ρώτησα πώς το βλέπει και πότε γεννάμε, μου είπε "ελπίζω να τον κρατήοσυμε μέχρι τις 15 Ιουλίου μέσα και μετά θα σου πω"!!!!!!!!

Κατά τα άλλα ελπίζω σήμερα να κλείσω όλες τις εκκρεμότητες με το γραφείο να μην το έχω κι αυτό έννοια:P:p:p:p

Χριστίνα παρακολούθησέ το το δικό σου και βλέπεις μπορεί να είναι σύμπτωση να μην είναι το ίδιο πράγμα

Κατ γιατί δε θέλει ο Κώστας, με τα παιδιά πάντα είναι χρήσιμο να οδηγούν και οι δύο:P:p:p:p

Άσχετο, το σούργελο το παιδί μου τρέχει μέσα στο σπίτι με ένα ακουστικό στο αυτί και τραγουδάει "Χέρια ψηλά κι όλα τα τάνω... έλα να πάμε τη αγάπη πο πάνω":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατ γιατί δε θέλει ο Κώστας, με τα παιδιά πάντα είναι χρήσιμο να οδηγούν και οι δύο:P:p:p:p

Ε προφανως θα το καταλαβει οταν δε θα του ζηταω να μας τρεχει στους παιδοτοπους...;)Και φυσικα δε θελει για να μην παιρνω το αμαξι του!

Εχθες πηγαμε στην παιδικη χαρα...τι πρωτοτυπο!

Παιζει με τα αλλα κοριτσακια πια, μ'αρεσει πολυ! Πεταει την μπαλα της , τα φωναζει να παιξουν μαζι,να κανουν τραμπαλα...ειδικα αυτη την Εβεβίνα χθες την πεθαναμε!:tongue::tongue:

Προηγουμενως βεβαια πηραμε αλλα δυο ζευγαρια παπουτσια ετσι για να μην ξεχνιομαστε!Το ενα crocs με τη ντορα...ε ουτε αυτο δε θελει να βλεπει!Μονο τα κλειστα τα sketchers ρε παιδια,ξυπολητη τριγυρναει στο σπιτι, τρεχει και πεφτει κιολας!

Καλημέρα όμορφες!!!

Αχ βρε μπομπο(μαριαλένας) κάτσε στη κοιλίτσα της μαμάς σου κάνει πολύ ζέστη εδώ έξω!:tongue::tongue: (σοβαρό επιχείρημα του είπα τώρα:P:p)

Χριστίνα το μισό είναι καστανό τώρα που δεν τα βάφω δεν πιάνομε για ξανθια!:tongue:

Πήγα στο ίκα πρωί πρωί να πάρω μια καρτέλα ενσήμων,ο υπάλληλος είχε αράξει κ έπινε καφέ σε άλλο γραφείο περίμενα κανα 20λεπτο....πήγε ο στεφ τον βρήκε τον έχεσε κ με εξυπηρέτησε! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Μαριαλένα εύχομαι να συγκρατηθεί ο μικρός στην κοιλίτσα για όσο περισσότερο γίνεται!!!

Καλά Κατερίνα πάρτε και κανένα παπούτσι, τίποτα δεν πήρατε :tongue: :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Μαριλού, προσεξε γιατι ο μικρος θελει να εχει τον ιδιο μηνα γενεθλια με την αδελφή του μου φαίνεται (ελπιζω να μην θελει και την ιδια μερα).

Κοριτσουδια τι κάνετε?

Εγω εδω στο γραφειο, με πολύ δουλειά, και αναμενουμε το ΣΚ για να παμε για κανα μπανακι παλι. Θα παμε με παρεα αυτη τη φορα με παιδακια και θελει πολυ πολύ προσοχή μην αφαιρεθούμε και παθουμε καμια ζημιά.

4Rnfp3.png

Βρε Μαριλού, προσεξε γιατι ο μικρος θελει να εχει τον ιδιο μηνα γενεθλια με την αδελφή του μου φαίνεται (ελπιζω να μην θελει και την ιδια μερα).

Κοριτσουδια τι κάνετε?

Εγω εδω στο γραφειο, με πολύ δουλειά, και αναμενουμε το ΣΚ για να παμε για κανα μπανακι παλι. Θα παμε με παρεα αυτη τη φορα με παιδακια και θελει πολυ πολύ προσοχή μην αφαιρεθούμε και παθουμε καμια ζημιά.

Αντε καλε και νομιζαμε οτι επαθες τιποτα, σε ψαχναμε....:D

Κι εγώ αυτό ακριβώς είπα στο γιατρό: "Πώς το βλέπετε θα έχουν ίδια μέρα τα παιδιά μου γενέθλια?!?!?!". Μου είπε ότι αφού με το μαγνήσιο τον κρατήσαμε 10 μέρες, ελπίζει και με το utopar να τον κρατήσουμε άλλες 10 και μετά βλέπουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα.Μαριαλένα βάστα γερά,οχι εσύ δηλαδή ο μπόμπος.Λίγο έμεινε.Ξεκουράσου και θα κρατηθεί λίγο ακόμα.Τουλάχιστον οταν έρθει η ώρα να γενήσεις ούτε που τα κατολάβεις.Μια που θα πας και μια που θα βγεί.

Εγώ τελείωσα άλλη μια επεισοδιακή θεραπεία σήμερα.Πήγα και πήρα την αδερφή μου το πρωί απο το σπίτι και πήγαμε μαζί στο νοσοκομείο,μας έφερε και ο άντρας μου τα φρεντάκια μας και πίναμε ώσπου κάποια στιγμή με ρώτησε η νοσηλεύτρια που είναι τα φάρμακα.Ποια φάρμακα της λέω?Α! τα φάρμακα,ναι μωρέ σπίτι τα έχω.Ετρεχαν όλοι πανικόβλητοι να μου βρουν φάρμακα,τελικά το νοσοκομείο δεν είχε και πήγε και μου τα φερε η αδερφή μου.Φυσικά ο άντρας μου ούτε που τόλμησε να μου τίποτα γιατί θα τα άκουγε κι'αυτός.Θα με ρώταγε σίγουρα μα καλά τα φάρμακα ξέχασες?Αλλα τσιμουδιά.Η άλλη αντίθετα η διπλανή μου είχε κατααγχωθεί επειδή δεν της είχαν φέρει τα δικά της φάρμακα και έβέπε εμένα που ήμουν μες την τρελή χαρά και μου έλεγε μπράβο.

Τι να κάνω ρε κορίτσια?Αν δεν το ρίξεις στην τρελλή δεν βγαίνει.Ελεγα στις νοσοκόμες οτι ήρθα να πιω το καφεδάκι μου εδώ και γελάγανε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!! κι απο μενα!!

ειμαι πολυ πικραμενη σημερα

πηρα τηλ το πρωι σε 2 ατομα του στενου οικογενειακου μας κυκλου για να τους καλεσω στα γενεθλια του Νικολα

κι ομως εφαγα πορτα...με την δικαιολογια πως ειναι σαββατο και ειναι καλοκαιρι και θελουν να πανε στην θαλασσα

ειτε για να κανουν δουλειες στα σπιτια τους ειτε να χαλαρωσουν απο την δυσκολη βδομαδα στην δουλεια τους

δεν αξιζει το παιδακι μου ενα σαββατο γιαυτους???? να του το αφιερωσουν....

απο το πρωτο ατομο περιμενα τετοια απαντηση

αλλα και παλι με πειραξε γι αυτο και ηταν η τελευταια φορα που τους καλω σε γιορτη μας γενικα

απο το δευτερο ατομο δεν περιμενα τετοια απαντηση

ελπιζα να ερθουν

η μερα που γεννηθηκε το αγορακι μου ειναι η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μας και παντα θα την γιορταζουμε με χαρα

με ανθρωπους που θα μας τιμουν με την παρουσια τους

και θα ερχονται με την καρδια τους και οχι απο υποχρεωση

οπως και θα γινει το Σαββατο

ειναι η γιορτη μας

και για κανενα λογο δεν προκειτε να την μεταφερω σε καποια ημ/νια που να βολευει καποιους που θα ερθουν απο αγγαρεια ετσι κι αλλιως

γιατι και αυτη την προταση ειχα...:-(:-(:-(

πικραθηκα πολυ ομως....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα

Πρωινή σήμερα, την έκανα νωρίς νωρίς από το σπίτι μη τυχόν ξυπνήσει η μικρή και δεν με αφήνει να φύγω μετα.

Βατραχάκι μου δεν πειράζει, να μη στενοχωριέσαι! Εδώ φαίνονται οι αληθινοί φίλοι. Επίσης όταν προσπαθείς να αποφύγεις κάτι, το λες πιο κομψά νομίζω και όχι ότι "θέλω να ξεκουραστώ και να παω για μπάνιο" Από την άλλη θα μου πεις καλύτερα έτσι, να ξέρεις και με τι ανθρώπους έχεις να κάνεις.

Και σε εμάς πάντως λίγοι θα είναι στα γενεθλιάκια μας, αφού οι περισσότεροι ήδη λείπουν διακοπές...αν αυτο σε παρηγορεί!

Αυτή η μέρα είναι σημαντική για την οικογένειά σου και μόνο.Αυτό να έχεις στο νου σου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα:)

Βατραχάκι μη χαλιέσαι καλά σου λέει η Μαρία.... Άλλωστε σκέψου ότι ειδικά αν αυτοί που λες δεν έχουν παιδιά, είναι σε εντελώς άλλη φάση από σένα και δεν καταλαβαίνουν (χωρίς αυτό βέβαια να αποτελέι δικαιολογία έτσι?!?!?!) Σίγουρα θα μπορούσαν να είναι πιο κόσμιοι και να σου πουν κάτι άλλο αλλά ε κάθε περίπτωση μη σκας καθόλου. Όπως λες κι εσύ θα γιορτάσετε τα γενέθλια με λίγους και καλούς που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε:P:p:p

Εγώ εδώ στην ξάπλα μου, ευτυχώς ήρθαν χθες το απόγευμα ο αδερφός του Βασίλη με τη γυναίκα του και είδα λίγο κόσμο γιατί κοντεύω να γίνω αγοραφοβική από το κλείσιμο μέσα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!

Ας ερθω πρωτα στο Βατραχακι, ντροπη τους!!!Ειδικα γιατι προκειται για τα γενεθλια του παιδιου! Σε δικες μου γιορτες μου το εχουν κανει πρωτα μου ξαδερφια.Ελεος,μαζι μεγαλωσαμε! Εννοειται οτι δεν ξαναπηγα ουτε κι εγω! Μη σκας, οπως λεει κι η Μαρια, αυτα ειναι δανεικα! Στα δικα μας γενεθλια να δω ποιος θα ειναι 28 του μηνος! Εγω εχω γενεθλια 30 Αυγουστου, εννοειται οτι μονο αν ημουν στο χωριο μου εκανα γιορτη αλλιως τιποτα..

Οσο για την προταση που σου εγινε να τα κανεις αλλη μερα, εγω στη θεση σου θα εδινα μια πολη καλη απαντηση...δεν ξερω τι ειπες εσυ!

Λοιπον.Εμεις ξυπνησαμε παλι απο τις 6, ευτυχως φαγαμε ολα τα κοκοποπς με το γαλα, στενοχωρηθηκα χθες γιατι πηγαμε στην παιδικη χαρα με τη μπαλα μας αλλα η καημενη η Τετα δεν εβρισκε κανενα κοριτσακι στην ηλικια της να παιξουν και γυρνουσε περα δωθε στενοχωρημενη μονη της ψαχνοντας με την μπαλα στα χερια...την πετουσε καμια φορα ψηλα και την ξαναπιανε αλλα εψαχνε παιδακι να παιξει...:-(:sad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...