Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Άννα αφού σου έχει δώσει 9/12 τελευταία ημερομηνία κάθε 9 αλλάζεις μήνα άρα σωστά 9/7 μπαίνεις στον 5ο:):):):):)

Κι έτσι σωστο είναι "μπαίνεις στον 5ο", εγώ το παω ακριβώς με τις εβδομάδες. Ο καθένας όπως το βλέπει, είναι όπως και με τις ηλικίες...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Αννα αφου μετρανε απο την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου, γι'αυτο βγαινουν 10 οι μηνες...καλα ακομα 4,5 εισαι εσυ?νομιζα περισσοτερο...:tongue:

Λετε να τη σκαλισε τη μυτη το σκατό???Καλα δεν εγχωθηκα παντως και που την ειδα ετσι...η πολυ ψυχραιμη ειμαι η αναισθητη,βεβαια...ειχε ξεραθει κιολας..εχω δει τοσο αιμα σ'αυτο το παιδι απο τοτε που γεννηθηκε που αυτο το θεωρω μηδαμηνο..:rolleyes:

Ε όχι 4,5 σε 4 μέρες είπαμε μπαίνω στον 5ο μη με μπερδευεις πάλι με τις εβδομάδες!!! :tongue::tongue::tongue:

Βιάζεσαι ε? Κι εγώ, άντε να βγει κι αυτό το φατσόνι γιατί δεν τη παλεύω μέσα στη ζέστη! Πως τα κατάφερα πάλι μέσα στο καλοκαίρι:confused::tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Βιάζεσαι ε? Κι εγώ, άντε να βγει κι αυτό το φατσόνι γιατί δεν τη παλεύω μέσα στη ζέστη! Πως τα κατάφερα πάλι μέσα στο καλοκαίρι:confused::tongue:

Ακριβώς δεν την παλευω με τη ζέστη νοιώθω λες κ είμαι 8 μηνών....στη ζωή ήμουν τόσο ανάλαφρη που ήταν χειμώνας κ τον τελευταίο μήνα τον Μαιο κάθε μέρα έλεγα άντε να γεννήσω σήμερα! :rolleyes: Ασε που έχω υπνηλία λόγω εγκυμοσύνης έχω κ λόγω ζέστης!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ασε κι εγω τα ειχα παιξει στην Αντα αλλα και τωρα δεν θα ειναι καλυτερα. Το μόνο καλο ειναι ότι δεν θα κλειστώ μέσα κατακαλόκαιρο,αφού το μπεμπέκι θα κάνει την εμφάνισή του τέλος 9ου μάλλον. Ε οκ θα ειναι Φθινόπωρο και θα έχω το μυαλό μου για μέσα και όχι για παραλίες και βόλτες έξω! Τότε στην Άντα κόντεψα να πάθω κατάθλιψη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ε οκ θα ειναι Φθινόπωρο και θα έχω το μυαλό μου για μέσα και όχι για παραλίες και βόλτες έξω! Τότε στην Άντα κόντεψα να πάθω κατάθλιψη!

Εγω την επαθα...σαραντησα 5 σεπτεμβρη νομιζω

Εγω την επαθα...σαραντησα 5 σεπτεμβρη νομιζω

Γι'αυτό να κανονίσεις να γεννήσεις άνοιξη! Σου δίνω περιθώριο μέχρι μέσα Σεπτέμβρη να μείνεις έγκυος! :tongue::tongue::tongue::tongue: Εγώ τώρα που θα γεννήσω Δεκέμβρη κ βλέπω να βγαίνουμε από το σπίτι Μαιο-Ιούνιο?! Πίκρα μεγάλη κ να δω πως θα καταφέρω να μην έχουμε ιστορίες με τις ιώσεις που θα κουβαλάει η Ζωή από τον παιδικό! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γι'αυτό να κανονίσεις να γεννήσεις άνοιξη! Σου δίνω περιθώριο μέχρι μέσα Σεπτέμβρη να μείνεις έγκυος! :tongue::tongue::tongue::tongue: Εγώ τώρα που θα γεννήσω Δεκέμβρη κ βλέπω να βγαίνουμε από το σπίτι Μαιο-Ιούνιο?! Πίκρα μεγάλη κ να δω πως θα καταφέρω να μην έχουμε ιστορίες με τις ιώσεις που θα κουβαλάει η Ζωή από τον παιδικό! :rolleyes:

Να κατσεις σπιτι σου με τα παιδακια σου και τα δυο να μην εχεις παρατραγουδα και ιωσεις,,.,..και μη μου πεις για τη δουλεια σου, 4 ωριτσες ειναι αλλα και να μην πας ξερεις καλυτερα απο μενα οτι δεν μπορει να σου κανει τιποτα!

Καλα εμενα ασε με ησυχη σε παρακαλω...αναθεωρησα!Βεβαια τωρα που ανοιξε ο καιρος κυκλοφορουν πολλα νινια στα καροτσια και ψιλοζηλευω αλλα εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος απο την Πεμπτη που η μικρη ηταν στη μανα μου οποτε,.,,

Κατερίνα για πόσο καιρό δεν θα μπορεί να μου κάνει τίποτα??? Το συζητούσαμε κ τις προάλες...εσύ είχες κάλυψη όσο έλειπες εμένα θα πρέπει να βρει κάποια κ αν βρει μία να του παίρνει 300 ευρώ λόγω κρίσης πιστεύεις ότι θα με κρατήσει μετά ενώ παίρνω παραπάνω?;) Δεν είναι εποχές να δημιουργούμε θέματα στη δουλειά μας....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα για πόσο καιρό δεν θα μπορεί να μου κάνει τίποτα??? Το συζητούσαμε κ τις προάλες...εσύ είχες κάλυψη όσο έλειπες εμένα θα πρέπει να βρει κάποια κ αν βρει μία να του παίρνει 300 ευρώ λόγω κρίσης πιστεύεις ότι θα με κρατήσει μετά ενώ παίρνω παραπάνω?;) Δεν είναι εποχές να δημιουργούμε θέματα στη δουλειά μας....;)

Για ενα χρονο αφου γεννησεις δε θα μπορει να σε απολυσει! Ναι βρηκε μια στην οποια εδινε μολις 100 ευρω λιγοτερα οχι γιατι τα δικαιουταν απλα γιατι ηταν καλη, τι να πω...ισως δεν περιμενε να γυρισω,τι να σου πω Αννα αν πιστυεις οτι μπορει να σε απολυσει...αλλα και παλι δεν ειναι πολλες οι ωρες που δουλευεις, ισως η μητερα σου αυτες τις λιγες ωρες μπορει να κραταει και τη μεγαλη μαζι!

Διαφημίσεις

Οχι ρε κατ με τίποτα δεν μπορεί η μάνα μου....η Ζωή θα έμπαινε παιδικό είτε έμενα έγκυος είτε όχι...δεν μπορώ να βασιστώ στη μάνα μου γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει! Κ είναι κ άλλα θέματα που δεν μπορώ να στα αναλύσω από δω αλλά με καθιστούν υποχρεωμένη απέναντι στο αφεντικό μου ώστε να τον κρεμάσω κ να λείψω για τόσο διάστημα....όπως είπες κ εσύ είναι λίγες οι ώρες κ δεν νοιώθω σα να στερώ πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά μου...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Οχι ρε κατ με τίποτα δεν μπορεί η μάνα μου....η Ζωή θα έμπαινε παιδικό είτε έμενα έγκυος είτε όχι...δεν μπορώ να βασιστώ στη μάνα μου γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει! Κ είναι κ άλλα θέματα που δεν μπορώ να στα αναλύσω από δω αλλά με καθιστούν υποχρεωμένη απέναντι στο αφεντικό μου ώστε να τον κρεμάσω κ να λείψω για τόσο διάστημα....όπως είπες κ εσύ είναι λίγες οι ώρες κ δεν νοιώθω σα να στερώ πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά μου...;)

Βρε δε σου ειπα οτι θα στερεις πολυτιμο χρονο απο τα παιδια σου απλα επειδη ειπες για τον παιδικο και τις ιωσεις το λεω..οπως νομιζεις κανε!

Βατραχακι σορυ λάθος....τελικά είδα ότι την αίτηση την στέλεις ταχυδρομικά κ απ'ότι είδα κ σε συζήτηση στο parents μπορείς κ στον παιδικό να την καταθέσεις....πάρε ένα τηλ σε έναν από τους παιδικούς που σε ενδιαφέρουν κ ρώτα γιατί κ εγώ νόμιζα ότι ισχύουν τα περσινά δεδομένα κ μπλέχτηκα! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Που είστε καλεε εεε??????

Πάλι από το τσατ τα λέτε ?????

Πείτε κι από δω κανένα νέο?????

Τελικά η ειρήνη τα πήρε τα λεφτά που είχε δώσει παραπάνω ο άντρας της στο ταχυδρομείο?!!!! Με την απορία μείναμε...

Χαχαχα βρε τόσος καιρός πέρασε, ούτε μια δεν σου απάντησε; Γαϊδάρες!
Ολο αποριες εισαι....μηπως να ξυπνουσες νωρις να βλεπεις Αυτιά????:tongue::tongue::tongue::tongue:
Λες μερικές φορές μερικά νόστιμα εσύ :cool:
Κι εγω ετσι λεω...aircondition βαζαμε και περυσι δεν ειχαμε τετοια κρουσματα...και εννοειται οτι οταν εγω ημουν μικρη δεν ειχαμε ουτε ανεμιστηρα:rolleyes: οχι aircondition..παντως μου τα εχει παρει ολα το παιδι μου,τι να πω...:-(
Εγώ πάντως το a/c δεν το μπορώ, μου ξεραίνει τον λαιμό και μπουκώνω, κι ας έχω ανοιχτό παράθυρο. Οπότε με ανεμιστήρα την βγάζουμε
Ναι βέβαια η εβδομάδες δεν συμβαδίζουν αλλά ναι έχεις δίκιο έτσι είναι αλλιώς δεν βγαίνει! Δεν ξαναασχολουμε με τις εβδομάδες! :tongue:
Ωχ δεν μας χε ρε νταλάρα;
Ε όχι 4,5 σε 4 μέρες είπαμε μπαίνω στον 5ο μη με μπερδευεις πάλι με τις εβδομάδες!!! :tongue::tongue::tongue:
Τζίζους! Μπαίνεις μωρέ, δηλ.κλείνεις τον 4ο και βαδίζεις προς 5ο, άρα 4.5 θα είσαι. Το ξανθό μου μέσα!
Λετε να τη σκαλισε τη μυτη το σκατό???Καλα δεν εγχωθηκα παντως και που την ειδα ετσι...η πολυ ψυχραιμη ειμαι η αναισθητη
:cool:

Το κριθάρι του μικρού χειρότερο είναι, άρχισα θεραπεία από δευτέρα μεσημέρι, περιμένω να δω κι αύριο πως πάει. Στοοοοοοοο μεταξύ... νιώθω κι εγώ τα μάτια μου ξηρά και στο ένα μια μυτούλα και πονάει... να αρχίσω κι εγώ τις σταγόνες;

WN6Op3.png

Το κριθάρι του μικρού χειρότερο είναι, άρχισα θεραπεία από δευτέρα μεσημέρι, περιμένω να δω κι αύριο πως πάει. Στοοοοοοοο μεταξύ... νιώθω κι εγώ τα μάτια μου ξηρά και στο ένα μια μυτούλα και πονάει... να αρχίσω κι εγώ τις σταγόνες;

Λογικα θα πρηστει με τη θεραπεια και μετα θα υποχωρησει!Του μικρου!

Το δικο σου δεν ξερω,αστο λιγακι κι αν δεις κι εσυ τα ιδια συμπτωματα ξεκινα τα ιδια,ετσι κι αλλιως αυτα υπαρχουν μονο για τετοιες περιπτωσεις!

Σημερα θα κλεισω μαθηματα οδηγησης!!!!!!!Ο Κωστας δε θελει βεβαια αλλα εγω ετοιμαζομαι να ξεκινησω τις τσαρκες με την κορη μου!!!!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...